ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EN TO ΠΑΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- EN TO ΠΑΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΤΜΑ44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
MaraΜέλος
16/10/2003, 09:42:26
quote:
Και αν ο δημιουργός είναι δημιούργημα/φαντασία κάποιου άλλου δημιουργού,ο οποίος είναι δημιούργημα/φαντασία κάποιου άλλου δημιουργού,ο οποίος είναι δημιούργημα/φαντασία κάποιου άλλου δημιουργού,ο οποίος είναι δημιούργημα/φαντασία κάποιου άλλου δημιουργού,ο οποίος είναι δημιούργημα/φαντασία κάποιου άλλου δημιουργού,ο οποίος είναι δημιούργημα/φαντασία κάποιου άλλου δημιουργού...............???????

Ενα matrix σε εξελιξη...και εμεις απλα προσπαθουμε να βγουμε απο το συγκεκριμενο προγραμμα για να περασουμε σε καποιο αλλο, θεωρωντας οτι θα ειναι καλυτερα, πιο φωτεινα, πιο ζεστα...ειναι ομως ετσι?
Ξεπερωντας τον καθε -ισμο, ξεπερνωντας τα υλικα, ξεπερωντας τα παθη μας, τα ελλατωματα μας ...ανεβαινουμε που? σε πιο προγραμμα? Γιατι προσπαθουμε να τα ξε-περασουμε ολα, μετα τι θα νοιωθουμε...οταν εκει πανω θα ειμαστε και εμεις ενωμενοι με το ΕΝΑ... ή μηπως δεν θα πρεπει να τα ξεπερασουμε αλλα να τα βιωσουμε ΟΛΑ εντονα - ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ... με αυτο το τροπο δεν θα πρεπει να ζησουμε και τα κατωτερα συναισθημα και ενστικτα μας? Μα αν πρεπει να βιωσουμε και τα κατωτερα γιατι πολεμαμε τοσο εντονα να τα ξε-περασουμε...ολα ειναι ενα φαυλος κυκλος ειναι η μου φαινεται?

Αν σας μπερδεψα μην δωσετε σημασια...Υδροχοος ειμαι

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

16/10/2003, 11:36:22
«Η ΑΤΜΑ είναι πράκτορας των ιουδαιοχριστιανών γιαχβεδιστών!!!»

«Η ΑΤΜΑ είναι βαλτή των αρχαιόπληκτων ειδολολατρών!!!»

«Η ΑΤΜΑ είναι βαλτή από το ΣΑΤΑΝΑΑΑΑΑ!!!!!!»

Έτσι με τίτλους φαντάζομαι μια πιθανή εξέλιξη στο topic κι ελπίζω να διαψευστώ…

Αξιέπαινη η προσπάθειά σου, αγαπητή ΑΤΜΑ, να επικρατήσει ΓΑΛΗΝΗ σε τούτο το «μπαρουτοκαπνισμένο» από τις ίδιες και τις ίδιες διαμάχες forum. Μπορεί να μην είναι η πρώτη που γίνεται, εύχομαι όμως να είναι η τελευταία.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τη μικρή αλλά «περιεκτική» φράση που αποτελεί τον τίτλο σου την έχουν κάνει σημαία όλης της Γης οι αρματωμένοι…ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ…ΝΑΙ!!!…Το δικό μας όμως, έτσι; Όχι των άλλων των (μπιπ) (μπιπ) (μπιπ)…!!!

Τέλοσπάντων…όχι άλλη απαισιοδοξία…Θα τελειώσω με μια ακόμη ευχή, αντιγράφοντας το «μότο» του αγαπητού φίλου drumx13 : «Love for what is coming and forgiveness for the past» (Αγάπη για ό,τι έρχεται και συγχώρεση για το παρελθόν).

16/10/2003, 16:26:49
θα παρω το "εσωτερικατμα"
μεχρι να καταφερω να τερματισω αυτον τον "πολεμο που γινεται εντος μου"...:)

Την ταυτιση δεν την "προσπαθεις"/απλα σου συμβαινει.

Edited by - ΑΤΜΑ on 17/10/2003 03:24:02

EhetlaiosΜέλος
17/10/2003, 04:11:32

Σας λέει κάτι???????

Οσο για αυτούς που αναρωτιούνται για το ΜΗΔΕΝ, για παρατηρήστε το σχήμα της παραπάνω φωτογραφίας.Λέτε να είναι τυχαίο???

17/10/2003, 13:38:15
Σας λέει κάτι???????

Οσο για αυτούς που αναρωτιούνται για το ΜΗΔΕΝ, για παρατηρήστε το σχήμα της παραπάνω φωτογραφίας.Λέτε να είναι τυχαίο??? --------------------------------------------------------------------------------

Ryche χαιρετα Εxetlaio

καλημερα φιλε μου το συμβολο που παραθετεις του ουροβορου οφι
δεν συμβολιζει μοναχα το μηδεν.ειναι συμβολο διπλης εννοιας ταυτοχρονα...
συμβολιζει λοιπον το ενα και το μηδεν...την ΜΗΤΕΡΑ που ειναι ετοιμη
να γονιμοποιηθει απο τον ΠΑΤΕΡΑ,ειναι το θηλυκο και το αρσενικο
μαζι και τιποτα απο ολα αυτα...ειναι τα παντα και τιποτα ταυτοχρονα
ειναι η ψυχη που περιμενει το πνευμα...
τα τρια κερατακια που εχει στο κεφαλι του σημαινουν τις 3 αρχες
σωμα-ψυχη-πνευμα
στην αλχημεια σκετο το φιδι δηλωνει την αρσενικοτητα για να απαντησει η αλχημεια στο εν το παν το βαζει να τρωει την ουρα του
και αυτο για να δηλωσει και το θυλικο μαζι...

παντως αν διαλογιστεις και στραφεις κατα του εαυτου σου το
1 σου δηλαδη η μοναδικοτητα σου καιτην θυσιασεις γινεται μηδεν
μηδεν δεν ειναι το τιποτα ειναι ο αριθμος του του αιωνια απειρου
η μητρα

τελος το φιδι ειναι πρασινο συνηθως που φανερωνει οτι αντιπροσωπευει την πρωταρχικη υλη που γεννα τα παντα...
αυτα...
1+0=10

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε

20/10/2003, 22:50:33
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΑΠΟΛΥΤΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ

ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΙΕΙ ΟΛΑ
ΕΝΑ ΝΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΠΑΝ..

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ,ΔΕΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ..

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ...ΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ???
ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
22/10/2003, 02:36:55
[-"Εν το σοφον μονον λεγεσθαι ουκ εθελει και εθελει Ζηνος ονομα"
Ηρακλειτος

α) Ένα πράγμα, το μόνο που είναι σοφό, θέλει και δε θέλει να καλείται με το όνομα του Δία.

β) Ένα μόνο πράγμα, η Σοφία, θέλει και δε θέλει να καλείται με το όνομα του Δία.

γ) Το Εν, το οποίο μόνον είναι η Σοφία, θέλει και δε θέλει να καλείται με το όνομα του Δία. (ερμηνεία που προτείνουμε και που είναι αυτή που υιοθετησε ο Κ. Reinhardt).

δ) Το Σοφό είναι ένα μόνο και θέλει και δε θέλει να καλείται με το όνομα του Δία.

ε) Το Σοφό είναι ένα, θέλει και δε θέλει να καλείται με το όνομα του Δία.]

εν το παν!

Edited by - ΑΤΜΑ on 22/10/2003 02:46:46

22/10/2003, 03:34:10
Ω...τι συνειρμός...!!!

Τόσες ερμηνείες για τους περισπούδαστους και τελικά...τί είναι αυτό που μένει;

ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ

Ω...Αθάνατη Γλώσσα!

19/11/2003, 08:44:15
quote:

Ω...τι συνειρμός...!!!

Τόσες ερμηνείες για τους περισπούδαστους και τελικά...τί είναι αυτό που μένει;

ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ

Ω...Αθάνατη Γλώσσα!

23/11/2003, 12:11:28
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=102
...ο αγαπημενος Κελσος δεν ειχε απαντησει στο τοπικ εδω...
(νοιωθω πως...δεν ειναι εδω πια...)
σημερα ανακαλυψα οτι ειχε φτιαξει παλιοτερα ενα θεμα...
επειδη αγνοουσα το γεγονος ενωνω τα θεματα...
+δινω εναρξη ξανα....για στον επιλογο...
(αφου ετσι εγινε και στα δυο θεματα...)

εν το παν....(εν τω παν....)

glinaaeaΜέλος
30/05/2004, 15:25:01
[quote] [/quoΛοιπόν το λέω και πάλι καθαρά:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ... από και πέρα μπορούμε να επεκταθούμε και στα "άλλα" τα... "μεταφυσικά>>
--------------------------------------------------------------------
Φίλε μου νομίζω ότι μας διαφεύγει κάτι βασικό: ΟΛΑ υπόκεινται στους νόμους του σύμπαντος. Αυτό όμως που είναι γνωστό και παραδεκτό είναι ότι γνωρίζουμε ελάχιστους από τους νόμους αυτούς. ΚΑΙ τα μεταφυσικά λοιπόν υπόκεινται στους νόμους του σύμπαντος. Επομένως ΚΑΚΩΣ το ονομάζουμε <<μεταφυσικά>>, απλώς δέν έχουμε ανακαλύψει ΑΚΟΜΑ τους νόμους που τα διέπουν. Εφ όσον λοιπόν δεν τα γνωρίζουμε καλά δεν μπορούμε να τα αποριψουμε και σε τελική ανάλυση πρέπει να σεβαστούμε και αυτούς που τα πιστεύουν, γιατί μπορεί και κάποιοι από αυτούς να έχουν ανακαλύψει κάποιους νόμους γι αυτά αλλά δεν τους αποκαλύπτουν. Οι νόμοι και οι κανόνες του σύμπαντος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, αλλά όλων των ερευνητών που περιμένουν να τους αποκαλύψουν.
Φιλικότατα.

bajanackerΜέλος
31/05/2004, 11:02:06
quote:
Αυτό όμως που είναι γνωστό και παραδεκτό είναι ότι γνωρίζουμε ελάχιστους από τους νόμους αυτούς.

Φίλη/ε glinaaea ,
Γνωρίζουμε ,ως άνθρωποι , οτι ο αστέρας ΚΒW 204 σε έναν γαλαξία που απέχει 20.000 ΕΦ από τη γη αποτελείται από Η2 και ισχύουν και σ' αυτόν οι ίδιοι νόμοι που διέπουν και το δικό μας γαλαξία , και ήλιο και πλανητικό σύστημα και ... γη .
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ αρκετά ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΆΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

Τώρα , εαν κάποιος γνωρίζει να πει κάποια πράγματα σχετικά με το θέμα που ανέφερα -δηλαδή πού μπορεί να βρίσκεται το σώμα του Ιησού- ας αναφέρει κάποια άποψη.(Κάτια Ευχαριστώ ).
Δυστυχώς δεν με ικανοποιούν απαντήσεις του τύπου "ο Χριστός είναι πνεύμα" , "ΑΝΕΛΗΦΘΗ" , "έφυγε με το σώμα του" , ή "Ετσι λένε οι γραφές". Τέτοιου είδους απαντήσεις μπορώ να βρω σε site της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ή της Εκκλησίας .

Θε μου σχώρα με μέρα που είναι "Του Αγίου Πνεύματος σήμερα"

### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####

glinaaeaΜέλος
31/05/2004, 11:14:36
Φίλε bajanacker, και πάλι δεν ξέρουμε όλους τους νόμους.
Τώρα άν εσύ δεν το πιστεύεις αυτό και αν δεν πιστεύεις στο αποκαλούμενο <<μεταφυσικό>> είναι δικό σου πρόβλημα, με όλα τα επακόλουθά του. Μην τα φορτώνεις όμως στου άλλους.
Φιλικότατα.

31/05/2004, 16:10:04
Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό glinaaea.

Αγαπητέ bajanacker, για στείλε ένα μέιλ στην Αρχιεπισκοπή να σου απαντήσουν και αν γνωρίζουν τί σημαίνει Ανάληψη... τα λέμε... (μην κοιτάς που χρησιμοποιούν τη λέξη).

Τώρα, αν θέλεις η συζήτηση να πάει σε άλλα σενάρια, επισκέψου το τόπικ:

Et in Arcadia Ego

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

bajanackerΜέλος
31/05/2004, 17:44:44
Φίλε Zadok σ' ευχαριστώ για την παραπομπή στο ανάλογο τόπικ...

15/06/2004, 01:46:17
ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!....(οπως λεω συνηθως η ψυχη....καθε που ο δημιουργος μου με εκπλησει "τα μαλλα":)

Ζαντοκ!!!! κοιτα τι ακριβως μου φανερωθηκε πριν λιγο...!!!

--αν και απο το προηγουμενο ποστ εδω σε τουτο το θεμα...ειχε αρχισει να με περιτριγυριζει....--

Αβαταρ.....ευρηκα:))

εχμ....ισως τωρα τα οσα ανεφερα να εχουν οντως να κανουν με την σπουδαιοτητα της συνδονης...
επειδηειναι το στοιχειο που αποτυπωθηκαν οι κομβοι της ενεργειας..
Του.

εχμ.θυμαμαι ενα παλαιοτατο αρθρο περιοδικου..περι δυναμικης και δρασης... συμφωνα με το δεντρο...'η τον...κεραυνο...εχμ..κατι τετοιο...θα το βρω και θα επανελθω!

φως!!!!

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ

Edited by - ΑΤΜΑ on 15/06/2004 01:50:52

bajanackerΜέλος
16/06/2004, 08:53:17
ATMA (RACHAMA?) γεια σου

Αυτή η φωτογραφία στα αριστερά τι ακριβώς δείχνει ?
Μήπως είναι τα 7 , 8 , 9 ΚΑΚΡΑΣ του Ιησού με την Κουνταλίνη να τον ωθεί τόσο πολύ ωστε να τον "ανεβάζει" στα ουράνια???

19/06/2004, 02:38:16
quote:
Αυτή η φωτογραφία στα αριστερά τι ακριβώς δείχνει ?
Μήπως είναι τα 7 , 8 , 9 ΤΣΑΚΡΑΣ του Ιησού με την Κουνταλίνι να τον ωθεί τόσο πολύ ωστε να τον "ανεβάζει" στα ουράνια???

X-act-ly... u've got the point/

----plusQκατι φαινομενικα ασχετο:Το παλαιότερο φως στο Σύμπαν ...
-απο ενα λινκ που προτεινε ο συνταξιδιωτης cybershamangr, στο τοπικ:ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ-Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑ(12)----

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/06/2004 02:44:04

bajanackerΜέλος
19/06/2004, 20:58:53

... Δεν ξέρω , δεν ξέρω , δεν ξέρω ...