ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ALOS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
prometheasΜέλος
14/08/2004, 16:48:21
quote:

quote:

an ginei tromokratiko ktipima kata tin diarkeia ton 28on Olympiakon Agonon apo tin al qaeda tin alli kyriaki 15/8 stis 11:00 me bioximika opla min mou peite meta oti den sas to eipa. dioti 8a ginei. einai 100% sigouro gia mena.

Γεια σ' όλους. Κυριακή κοντή γιορτή.

Καθένας με τον πόνο (και τη λόξα) του ....

ZephyrΜέλος
14/08/2004, 22:03:38
quote:
Αλήθεια πώς σας φάνηκε η Τελετή Έναρξης;;

Το πρώτο μέρος (πριν την είσοδο των αθλητών) ήταν ένα αληθινό, οπτικοποιημένο ποίημα, λιτό και διάφανο... Ήταν παραπάνω από αυτό που περίμενα... Ένας άηχος ονειρικός μονόλογος, που έδειξε στον κόσμο την Ελλάδα...

Πολύ καλή η δουλειά που έκαναν αλλά,βαρετά αυτά που έλεγε ο εκφωνητής της ΕΤ-1.Και με τους χρωματισμούς το παραξήλωσαν κάπως.

quote:
ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ BJORK;;!!! ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!

Κατά τα άλλα ωραία κύλησε (αν εξαιρέσεις τον Μελισσανίδη που έτρχε σαν παρτσακλό!!)...

Και οι δυο,...ξεκάρφωτες!!!

quote:
an ginei tromokratiko ktipima kata tin diarkeia ton 28on Olympiakon Agonon apo tin al qaeda tin alli kyriaki 15/8 stis 11:00 me bioximika opla min mou peite meta oti den sas to eipa. dioti 8a ginei. einai 100% sigouro gia mena.

Να σε δω τι θα λές αν δεν γίνει...

14/08/2004, 23:06:23
Καλησπερα σε ολους
Θα αναφερθω στο πρωτο μηνυμα του δημιουργου του τοπικ αυτου οπου οπως πολλοι ετσι κι αυτος ακουσε απο τον ΦΟΥΡΑΚΗ αλλα και μεχρι πριν λιγες ημερες και τον ΠΑΠΠΑ τον φυσικο να ισχυριζονται σε διαφορες εκπομπες οτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ δεν θα γινουν.
Λοιπον η τελετη εγινε η πρωτη ημερα τελειωσε και παμε για την δευτερη οταν τελικα τελειωση η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ τι θα πουν οι κυριοι αυτοι;
Δεν πιστευω αμα πιασει καμια καλοκαιρινη μπορα να βγουν και να πουν ¨νατα σας τα λεγαμε χαλασε ο καιρος ειδατε¨;
Εδω μιλαγαν για μη τελεση των αγωνων.
Αλλα αυτος ο ρουφιανος ο χρονος ελα που ολα τα επαληθευει η τα διαψευδει.
Εκτος αν..... τολμησουν και βγουν σε καμια εκπομπη και πουνε οτι μεσολαβησαν με τιποτα παραξενες δυναμεις η με καμμια εφευρεση του δοκτωρος ΠΑΠΠΑ η καμμια ομαδα εψιλον και αποτρεψαν την κακοκαιρια για το καλο της πατριδος.
Λοιπον επειδη ηταν σιγουροι για αυτα που ελεγαν και μαλιστα στην τελευταια εκπομπη ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ στο εξτρα ο δοκτωρ ΠΑΠΠΑΣ ερωτομενος για το θεμα και παλι ειπε συνεχιζω να επιμενω και επαυξανω οτι οι αγωνες δεν θα γινουν θελω να δω με τι μουτρα θα βγει μετα να μιλησει.
Αλλα δεν εχουν προβλημα αυτοι που χαθηκε ντροπη για να την βρουνε στην τηλεοραση να εμφανιζονται και να φωναζουν και δεν βαριεσαι αδελφε καποια δικαιολογια θα βρουν και για αυτο ....συνωμοτικου τυπου βεβαιως.

Edited by - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR on 14/08/2004 23:08:41

orionboyΝέο Μέλος
14/08/2004, 23:47:57
Αναρωτιέμαι, εκείνος ο ανόητος που έφτιαξε και σελίδα για το ότι στις 15/8 στις 11:00 θα χτυπήσει η Αλκαιντα στο ΟΑΚΑ, δεν έκανε τον κόπο να κοιτάξει το αγωνιστικό πρόγραμμα για να ξέρει τουλάχιστον πότε θα έχει κόσμο στο στάδιο και πότε όχι? Ημαρτον....

15/08/2004, 10:12:59
Λοιπόν η έναρξη ήταν πραγματικά μαγική.
Νομίζω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Είχε έμπνευση, εικαστική και οργανωτική αρτιότητα και νομίζω ότι πέρασε το μήνυμα.
Οι ξένοι θεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Μπήτε στα ξένα φόρα και δείτε τι γράφουν. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι ήταν από τις καλύτερες που έχουν δει.

Από κει και πέρα, στο θέμα Κεντέρη-Θάνου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε
ότι ο πρωταθλητισμός δεν αφορά τον υγειή ανταγωνισμό. Κανένας αθλητής δεν μπορεί να κάνει ρεκόρ σήμερα χωρίς να είναι ντοπαρισμένος, επειδή ξεπερνούν τις ανθρώπινες δυνατότητες. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξανακατέβουμε στα πραγματικά όρια, ώστε οι αθλητές να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί μέσα σε ανθρώπινα πλαίσια.

Τώρα κάτι άλλο. Βγήκε μία είδηση που συζητιέται έξω, δεν είδα να αναφέρεται καθόλου εδώ στην Ελλάδα, και βέβαια δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (μάλλον δεν μου κάθεται για αλήθεια). Ο ανταποκριτής της heraldsun της Αυστραλίας έχει ένα άρθρο με τον τίτλο" Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουπς, έχει κανείς φωτιά;"
Λέει, λοιπόν, ότι τα ξημερώματα μετά την έναρξη η ολυμπιακή φλόγα στο στάδιο έσβησε για περίπου είκοσι λεπτά. (Εχει και φωτογραφία). Ακουσε κανείς κάτι σχετικό;

http://www.heraldsun.news.com.au/common/story_page/0,5478,10445977%255E663,00.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΜεριαμόνΝέο Μέλος
15/08/2004, 13:02:10
Χαιρετώ όλα τα μέλη,

Καταρχήν το άρθρο που αναφέρει η αγαπητή Ostria είναι γεμάτο από ανακρίβειες. Δημοσιεύθηκε σήμερα (15.08.04) και λέει "...hours after yesterday's magnificent opening ceremony." (ώρες μετά την χθεσινή καταπληκτική τελετή). Η τελετή έγινε προχθές (13.08.04). Οπότε είναι αδύνατον η Δάδα να έσβησε "ώρες μετά την τελετή". Η ώρα που αναφέρει είναι 12.45pm που σημαίνει μεσημέρι, επομένως είχαν περάσει σχεδόν 13 ώρες μετά το άναμα της Δάδας και όχι μόνο λίγες ώρες.
Πιστεύω πως η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν την Τελετή Έναρξης απλά και μόνο να πούνε πως κάτι συνέβη ώστε να έρθει η χώρα μας σε αμηχανία. Τα μπερδέψανε λίγο με τις ημερομηνίες και γι' αυτό τους "στράβωσε".

Επίσης, λόγω της δουλειάς μου (είμαι ενεργό μέλος της διοργάνωσης αυτού του οράματος) βρίσκομαι σχεδόν δίπλα από τη Δάδα. Μετά την τέλεση της Τελετής Έναρξης και μέχρι τα ξημερώματα πανηγυρίζαμε σε μια ταράτσα του κτιρίου που δουλεύουμε και η Φλόγα υψωνόταν υπερήφανη μπροστά μας. Το μεσημέρι πολλοί από εμάς βρεθήκαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο ή σε διάφορους ορόφους του κτιρίου μας όπου παρατηρούσαμε συγκινημένοι τη Φλόγα.

Δεν είναι και λίγο .... μετά από σχεδόν τρία χρόνια (εγώ τόσο καιρό είμαι) ολοκληρώθηκε αυτό το οποίο όλοι μας δώσαμε σώμα και ψυχή μέσα από πολλές και σκληρές αντιξοότητες και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα. Ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε καλά αποτελέσματα και από τους αθλητές μας και όλα τα "κακώς κείμενα" να γίνουν απλώς ...αναμνήσεις.

SergeΝέο Μέλος
15/08/2004, 13:19:37
MΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ατιμη Κυριακη γιατι ξημερωσες ααααααααααα.Σημερα 11 η ωρα ανοιγω το ψυγειο και δεν ειχε γαλα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗ.Τελικα οι προφητειες βγηκαν αληθινες.

15/08/2004, 17:45:30
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Μεριαμόν!
Φαίνεται ότι τους ενόχλησε που όλα πήγαν τόσο καλά στην τελετή έναρξης και άρχισαν να λένε διάφορες φανταστικές ιστορίες (μέχρι και αστείες)...

Μα καλά... κανείς δεν είδε το Α.Τ.Δ.Ι (Αγνώστου Ταυτότητας Δούρειος Ιππος) έξω από το στάδιο?!
http://www.borowitzreport.com/archive_rpt.asp?rec=931

Και καλά... πώς μπήκε αυτός στους εθελοντές;
http://news.scotsman.com/latest.cfm?id=3346043

Αυτά προς το παρόν... Η δημοσιογραφία σε όλο της το μεγαλείο...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Latinos26Νέο Μέλος
15/08/2004, 18:39:58
quote:

Συνήθως όσοι έχουν αλητόφατσα είναι καλοί άνθρωποι. Αυτό ως
γενικός κανόνας.

Από την άλλη...

http://www.christzekos.gr/pub/CategoryHome.asp?lang=gr
http://www.christzekos.gr/pub/Category.asp?lang=gr&page=1&catid=27

...χωρίς το παραμικρό σχόλιο.

Επειδή φρόντισαν να κατεβάσουν και το site... κοίτα και πες μου αν θέλει αν το 2ο link είναι το παρακάτω...

http://web.archive.org/web/20040223193256/http://www.christzekos.gr/pub/Category.asp?lang=gr&page=1&catid=27

Copy-paste ολόκληρη την addess , γιατί το html script του forum δεν αφήνει να μπει σωστά

15/08/2004, 19:55:00
Πού'σαι ρε Σπύροοοοοοοοοοοοοοοο!!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!