FaceBook...
\r\n
Κουβέντα να γίνεται… Ή μήπως όχι;
\r\nΠριν από καιρό γράφτηκα στο facebook και μετά γράφτηκα και στο hi5… Γιατί; Χωρίς λόγω… Πραγματικά τα βαριέμαι πάρα πολύ… πάρα πολύ όμως… Το μόνο καλό είναι ότι βρήκα έναν φίλο από τον στρατό που είχα χάσει χρόνια τώρα. Κατά τα άλλα μια βαρεμάρα… Μπαίνω σπάνια και γενικά δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα… Μέχρι που είδα αυτό…
\r\n
\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=cVHWIdkFsYg&NR=1
\r\n
\r\nΔεν ξέρω εάν είναι ακόμα μερικές υπερβολές… Εσείς;
\r\n\r\nΠριν από καιρό γράφτηκα στο facebook και μετά γράφτηκα και στο hi5… Γιατί; Χωρίς λόγω… Πραγματικά τα βαριέμαι πάρα πολύ… πάρα πολύ όμως… Το μόνο καλό είναι ότι βρήκα έναν φίλο από τον στρατό που είχα χάσει χρόνια τώρα. Κατά τα άλλα μια βαρεμάρα… Μπαίνω σπάνια και γενικά δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα… Μέχρι που είδα αυτό…
\r\n
\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=cVHWIdkFsYg&NR=1
\r\n
\r\nΔεν ξέρω εάν είναι ακόμα μερικές υπερβολές… Εσείς;
\r\n
Αν κρύβεται από πίσω η DARPA και το TOTAL INFORMATION AWARENESS OFFICE τότε σίγουρα μαζεύουν στοιχεία για ηλ.φακέλωμα.
\r\n
\r\nΒομβαρδίστε τους με ψεύτικα στοιχεία έτσι για σπάσιμο...
\r\n\r\n
\r\nΒομβαρδίστε τους με ψεύτικα στοιχεία έτσι για σπάσιμο...
\r\n
Πλάκα πλάκα και γω δεν έχω καιρό που γράφτηκα εκείκαι όντως το καλό είναι ότι βρήκα κάποια άτομα κυρίως απ\'το Παν/μιο που είχα "χάσει"...
\r\nΩστόσο ,σε όλη αυτή την κατάσταση εύκολα μπορείς να μιλήσεις για συνωμοσιολογία περί προσωπικών δεδομένων...
\r\nΌμως μήπως δεν είμαστε φακελωμένοι από χίλια δύο άλλα πράγματα μέσα στο ίντερνετ;
\r\nΑκόμη και από εδώ μέσα, από το mantri, απ\'όπουδήποτε;;;
\r\nΔε ξέρω, αλλά προς το παρόν δε με απασχολεί και τόσο
\r\n\r\nΩστόσο ,σε όλη αυτή την κατάσταση εύκολα μπορείς να μιλήσεις για συνωμοσιολογία περί προσωπικών δεδομένων...
\r\nΌμως μήπως δεν είμαστε φακελωμένοι από χίλια δύο άλλα πράγματα μέσα στο ίντερνετ;
\r\nΑκόμη και από εδώ μέσα, από το mantri, απ\'όπουδήποτε;;;
\r\nΔε ξέρω, αλλά προς το παρόν δε με απασχολεί και τόσο

\r\n
ok, εντάξει συνέεδεται .. το facebook είναι μετωπική οργάνωση της CIA και του Τotal Information Office με σκοπό να φακελώνει κόσμο...
\r\n
\r\nhttp://qwstnevrythg.blog-city.com/w..._by_the_cia.htm
\r\n\r\n
\r\nhttp://qwstnevrythg.blog-city.com/w..._by_the_cia.htm
\r\n
Δεν ασχολούμουν καθόλου με το facebook (παρόλα αυτά είχα κάνει εγγραφή) και συνεχώς λάμβανα μηνύματα από φίλους μου στο facebook για quiz, ομάδες, events και άλλες λαλακίες. Ασχολήθηκα λίγο παραπάνω μέχρι που διάβασα:
\r\n
\r\n"Κάνε κλικ εδώ να δεις 30 άτομα που πιθανώς να τα ξέρεις"
\r\n
\r\nΠάτησα κλικ και έμεινα έκπληκτος. Ήξερα τους 27!
\r\n
\r\nΚαι λέω "μα καλά, πώς γίνεται να τους ξέρει όλους αυτούς??" Μετά, πιο ψύχραιμα, κατάλαβα πως με συνδιασμό των προσωπικών στοιχείων των χρηστών δεν είναι και τίποτα δύσκολο.
\r\n
\r\nΜπήκα στο Google, έγραψα delete facebook, πήρα πληροφορίες, έκανα log in στο facebook, διέγραψα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, πάτησα απενεργοποίηση του λογαριασμού, τους έστειλα email για να μου διαγράψουν τελείως το λογαριασμό και σήμερα το πρωί μου έστειλαν email και μου επιβεβαίωσαν την πλήρη διαγραφή του λογαριασμού. Μόλις πριν από λίγο δοκίμασα να μπω με τη διεύθυνσή μου και το κωδικό και δε μπόρεσα.
\r\n
\r\nΤώρα αν διαγράφτηκαν όλα τα δεδομένα μου (ε, δεν ήταν και πολλά ευτυχώς) ο Θεός και η ψυχή τους
\r\n\r\n
\r\n"Κάνε κλικ εδώ να δεις 30 άτομα που πιθανώς να τα ξέρεις"
\r\n
\r\nΠάτησα κλικ και έμεινα έκπληκτος. Ήξερα τους 27!
\r\n
\r\nΚαι λέω "μα καλά, πώς γίνεται να τους ξέρει όλους αυτούς??" Μετά, πιο ψύχραιμα, κατάλαβα πως με συνδιασμό των προσωπικών στοιχείων των χρηστών δεν είναι και τίποτα δύσκολο.
\r\n
\r\nΜπήκα στο Google, έγραψα delete facebook, πήρα πληροφορίες, έκανα log in στο facebook, διέγραψα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, πάτησα απενεργοποίηση του λογαριασμού, τους έστειλα email για να μου διαγράψουν τελείως το λογαριασμό και σήμερα το πρωί μου έστειλαν email και μου επιβεβαίωσαν την πλήρη διαγραφή του λογαριασμού. Μόλις πριν από λίγο δοκίμασα να μπω με τη διεύθυνσή μου και το κωδικό και δε μπόρεσα.
\r\n
\r\nΤώρα αν διαγράφτηκαν όλα τα δεδομένα μου (ε, δεν ήταν και πολλά ευτυχώς) ο Θεός και η ψυχή τους
\r\n
Θα συμφωνήσω με τον tsilof! Μήπως δεν έχουν πρόσβαση ( όσοι ενδιαφέρονται) σε πληροφορίες σχετικά με τον καθένα μας; Το προφίλ του καθενός φαίνεται από το επάγγελμα του, τις σπουδές του, τα στοιχεία που αναζητά στο Internet, τα sites που επισκέπτεται, τον τραπεζικό του λογαριασμό, την καταγωγή του, τις αγορές του κλπ. Όλααυτά είναι πολύ εύκολο να τα μάθει κανείς χωρίς να καταφύγει στο facebook. Ακόμα και η υπηρεσία μου μου έχει ζητήσει (και ήμουν υποχρεωμένη να τα δώσω) κατάσταση των περιουσιακών μου στοιχείων και καταθέσεων καθώς και αυτά του συζύγου μου. Εφόσον το΄"έφαγα" αυτό γιατί νa με ενοχλήσει
\r\nτο facebook? Τι δηλαδή που κάποιοι θα δουν τους φίλους μου (που κάποιους απο αυτούς δεν τους ξέρω και απλά τους έχω κάνει accept) και τα αποτελέσματα τεστ τύπου " με ποιον θα έβγαινες από το lost? "; Λέτε να είμαι τόσο σημαντική για τη CIA όπως διάβασα στο link του you tube?
\r\nAnyway, αυτά τα λέω με ειρωνική διάθεση θέλοντας να δείξω ότι το φαινόμενο facebook είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με άλλα περισσότερο επικίνδυνα φαινόμενα.
\r\n\r\nτο facebook? Τι δηλαδή που κάποιοι θα δουν τους φίλους μου (που κάποιους απο αυτούς δεν τους ξέρω και απλά τους έχω κάνει accept) και τα αποτελέσματα τεστ τύπου " με ποιον θα έβγαινες από το lost? "; Λέτε να είμαι τόσο σημαντική για τη CIA όπως διάβασα στο link του you tube?
\r\nAnyway, αυτά τα λέω με ειρωνική διάθεση θέλοντας να δείξω ότι το φαινόμενο facebook είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με άλλα περισσότερο επικίνδυνα φαινόμενα.