Νέα Χρονολογία
Ο Ιησούς Χριστός (=Βυζαντινός Αυτοκράτορας Ανδρόνικος Α' Κομνηνός) γεννήθηκε το 1152 «μ.Χ.» και πέθανε το 1185 «μ.Χ.». Ο τάφος του ίσως διασώζεται ακόμα στην Ιορούς, που δεν αποτελούσε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την «Ιερουσαλήμ» της Αγίας Γραφής.
με τελικό στόχο την Τροία και την Ιερουσαλήμ, που δεν αποτελούσαν παρά διαφορετικές ονομασίες της Ιορούς.
Τα παραπάνω –και πολλά περισσότερα– δεν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά προϊόντα επιστημονικών μελετών. Τα τελευταία τριάντα χρόνια μία ομάδα Ρώσων επιστημόνων, υπό τον μαθηματικό, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μόσχας και ακαδημαϊκό Ανατόλι Φομένκο, έχει βαλθεί να ξαναγράψει την παγκόσμια ιστορία. Και ένα εκτεταμένο κείμενο του γνωστού Ρώσου σκακιστή Γκάρι Κασπάρωφ, που είναι οπαδός της Σχολής.
Ιερουσαλήμ= Ιορούς
http://en.wikipedia.org/wiki/Yoros_Castle
Golgota=Yusa Tepesi
http://www.new-tradition.org/real-jesus.htm
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=87882
Jesus Christ on the Bosphorus

με τελικό στόχο την Τροία και την Ιερουσαλήμ, που δεν αποτελούσαν παρά διαφορετικές ονομασίες της Ιορούς.
Τα παραπάνω –και πολλά περισσότερα– δεν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά προϊόντα επιστημονικών μελετών. Τα τελευταία τριάντα χρόνια μία ομάδα Ρώσων επιστημόνων, υπό τον μαθηματικό, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μόσχας και ακαδημαϊκό Ανατόλι Φομένκο, έχει βαλθεί να ξαναγράψει την παγκόσμια ιστορία. Και ένα εκτεταμένο κείμενο του γνωστού Ρώσου σκακιστή Γκάρι Κασπάρωφ, που είναι οπαδός της Σχολής.
Ιερουσαλήμ= Ιορούς
http://en.wikipedia.org/wiki/Yoros_Castle
Golgota=Yusa Tepesi
http://www.new-tradition.org/real-jesus.htm
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=87882
Jesus Christ on the Bosphorus

Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια...
Δηλαδή όλες οι αρχαιολογικές ανασκαφές και τα ευρήματα που δείχνουν όχι μόνο παλαιοχριστιανικές εκκλησίες είναι ψευδή;
Δηλαδή όλες οι ανακαλύψεις και τα ιστορικά δεδομένα (αποδεδειγμένα ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ) για την εξέλιξη της ιστορίας των ΔΥΤΙΚΩΝ αυτοκρατοριών είναι ψευδή;
Δηλαδή όλες οι αρχαιολογικές ανασκαφές και τα ευρήματα που δείχνουν όχι μόνο παλαιοχριστιανικές εκκλησίες είναι ψευδή;
Δηλαδή όλες οι ανακαλύψεις και τα ιστορικά δεδομένα (αποδεδειγμένα ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ) για την εξέλιξη της ιστορίας των ΔΥΤΙΚΩΝ αυτοκρατοριών είναι ψευδή;
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε Osman κατ' αρχας καλώς ήλθες στο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ...
Απο αυτά που γράφεις θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
Κάνεις κάποιες αυθέρετες ιστορικές ανακρίβειες...
Ο Ιησούς Χριστός (=Βυζαντινός Αυτοκράτορας Ανδρόνικος Α' Κομνηνός)
γεννήθηκε το 1152 «μ.Χ.» και πέθανε το 1185 «μ.Χ.». !!!!!!!!!!!
Ο τάφος του ίσως διασώζεται ακόμα στην Ιορούς, που δεν αποτελούσε τίποτε
λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την «Ιερουσαλήμ» της Αγίας Γραφής.
με τελικό στόχο την Τροία και την Ιερουσαλήμ, που δεν αποτελούσαν παρά
διαφορετικές ονομασίες της Ιορούς.
Κάνε κάποια αναφορα ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΘΕΡΕΣΕΙΕΣ ??????
Ευχαριστώ.
Φίλε Osman κατ' αρχας καλώς ήλθες στο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ...
Απο αυτά που γράφεις θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
Κάνεις κάποιες αυθέρετες ιστορικές ανακρίβειες...
Ο Ιησούς Χριστός (=Βυζαντινός Αυτοκράτορας Ανδρόνικος Α' Κομνηνός)
γεννήθηκε το 1152 «μ.Χ.» και πέθανε το 1185 «μ.Χ.». !!!!!!!!!!!
Ο τάφος του ίσως διασώζεται ακόμα στην Ιορούς, που δεν αποτελούσε τίποτε
λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την «Ιερουσαλήμ» της Αγίας Γραφής.
με τελικό στόχο την Τροία και την Ιερουσαλήμ, που δεν αποτελούσαν παρά
διαφορετικές ονομασίες της Ιορούς.
Κάνε κάποια αναφορα ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΘΕΡΕΣΕΙΕΣ ??????
Ευχαριστώ.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ.
Ο αυτοκράτορας Αλέξιος Κομνηνός πέθανε ... κατακρεουργήθηκε για την ακρίβεια απο το πλήθος που επαναστάτησε απο τον αυταρχισμό του ... το 1185. Ανέβηκε στον θρόνο το 1183 σε ηλικία 65 ετών με μιά απλή αφαίρεση βγαίνει οτι γεννήθηκε το 1118.
Ο αυτοκράτορας Αλέξιος Κομνηνός πέθανε ... κατακρεουργήθηκε για την ακρίβεια απο το πλήθος που επαναστάτησε απο τον αυταρχισμό του ... το 1185. Ανέβηκε στον θρόνο το 1183 σε ηλικία 65 ετών με μιά απλή αφαίρεση βγαίνει οτι γεννήθηκε το 1118.
Koιταχτε φιλοι μου,ζουμε στην εποχη των εναλλακτικων θεωριων και αυτο ειναι καλο.Θεωριες περι της υπαρξης η μη του Ιησου η της πραγματικης ταυτοτητας του ειναι πολλες.
Η θεωρια του Carrotta π.χ.ειναι αρκετα αξιολογη και αξιζει να τη μελετησουμε.
Η παραπανω θεωρια ειναι τελειως αυθαιρετη αν και ο φιλος ισως εχει καποια ακομα στοιχεια να παρουσιασει,οποτε ας μη διαμαρτυρομαστε αμεσως.
Η θεωρια του Carrotta π.χ.ειναι αρκετα αξιολογη και αξιζει να τη μελετησουμε.
Η παραπανω θεωρια ειναι τελειως αυθαιρετη αν και ο φιλος ισως εχει καποια ακομα στοιχεια να παρουσιασει,οποτε ας μη διαμαρτυρομαστε αμεσως.
Φαίνεται αστείο και ασύνδετο το θέμα, ο Χριστός γεννήθηκε 1000+ χρόνια μετά από τον Χριστιανισμό?
Γιατί ακόμα και αν πούμε ότι δεν υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις για την ύπαρξη του Ιησού το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για την ύπαρξη του Χριστιανισμού. 
Γιατί ακόμα και αν πούμε ότι δεν υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις για την ύπαρξη του Ιησού το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για την ύπαρξη του Χριστιανισμού. 
Σε αυτή την περίπτωση ο Ιησούς είναι τούρκος? Αν συμπεριλάβουμε φυσικά στις αυθαιρεσίες ότι οι τούρκοι είναι αυτόχθονες.. και φυσικά η Τρόια αποτελεί τουρκικη ιστορία του Ομέρ..κτλ κτλ
Τελικά ο Ιησούς τι εθνικότητας ήταν; και από που πηγάζει το όνομα του σύμφωνα με τους τούρκους "ιστορικούς" και "γλωσσολόγους";
Περιμένω με ανυπομονησία όπως και οι άλλοι τα στοιχεια από "επιστημονικές έρευνες"..
Τελικά ο Ιησούς τι εθνικότητας ήταν; και από που πηγάζει το όνομα του σύμφωνα με τους τούρκους "ιστορικούς" και "γλωσσολόγους";
Περιμένω με ανυπομονησία όπως και οι άλλοι τα στοιχεια από "επιστημονικές έρευνες"..
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Osman
Ο Ιησούς Χριστός (=Βυζαντινός Αυτοκράτορας Ανδρόνικος Α' Κομνηνός) γεννήθηκε το 1152 «μ.Χ.»... ...Τα παραπάνω –και πολλά περισσότερα– δεν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά προϊόντα επιστημονικών μελετών...
|
Χμμμμμ... Επιστημονικών, είπες;
Με κάτι τέτοια κουφά, οπλίζονται οι σκόπιμα αποκρύπτοντες αληθή γεγονότα, αντιπαρατιθέμενα προς τις "κρατούσες" απόψεις του "επιστημονικού" κατεστημένου και προβάλλοντες το πλήρως αβάσιμο όσο και γελοίο τέτοιων "επιστημονικών" θέσεων και "μελετών", χλευάζουν και τις αλήθειες που δεν τους "συμφέρουν".
Μήπως και αυτός είναι και ο σκοπός δημοσίευσης αυτών των βλακειών;
Μην μου πεις, φίλε μου, ότι έστω σε προβλημάτισαν αυτές οι θέσεις!
Όπως και ο OANNHSEA αναφέρει, βρίθει η Ελλάδα - και όχι μόνο - από βυζαντινές εκκλησίες, χρονολογούμενες από τον 5ο αιώνα και εντεύθεν...
...Και η Αγιασοφιά, γιατί χτίστηκε; Δημόσια λουτρά εξυπηρετούσε;
Ντρέπομαι για όσους ανιστόρητους και κακοήθεις τρώνε λεφτά για έρευνες με τέτοια πορίσματα, και λυπάμαι για τους ημιμαθείς που τα πιστεύουν....
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλοι μου ποιός ο λόγος να ρίχνουμε νερό στον μύλο κάποιων ??????
Ας περιμένουμε (το ελπίζω τουλάχιστον) τον φίλο Osman να μας απαντήσει.
Ευχαριστώ.
Φίλοι μου ποιός ο λόγος να ρίχνουμε νερό στον μύλο κάποιων ??????
Ας περιμένουμε (το ελπίζω τουλάχιστον) τον φίλο Osman να μας απαντήσει.
Ευχαριστώ.
Χωρίς αίσθηση ρατσισμού μου κάνει εντύπωση το όνομα Osman του φίλου μας.
Απλά το επισημαίνω και τίποτα άλλο.
Να προσθέσω πως το δεύτερο site είναι στα Τούρκικα...
Απλά το επισημαίνω και τίποτα άλλο.
Να προσθέσω πως το δεύτερο site είναι στα Τούρκικα...
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Y1annis
Χωρίς αίσθηση ρατσισμού μου κάνει εντύπωση το όνομα Osman του φίλου μας.
Απλά το επισημαίνω και τίποτα άλλο. Να προσθέσω πως το δεύτερο site είναι στα Τούρκικα... |
Μπα... Δεν νομίζω να υπάρχει τόοοοσο μεγάλη βλακεία...
Ίσως ο άνθρωπος το βρήκε και χωρίς να σκεφθεί λογικά, κάπως επιπόλαια, το ανέβασε σαν θέμα...
Είναι σαφές πως πριν μας εντυπωσιάσει κάτι "καινοφανές" θα πρέπει τουλάχιστον να χρησιμοποιούμε την κοινή λογική προκειμένου να το κρίνουμε. Κατά καιρούς άλλωστε εμφανίζονται αρκετοί "επιστήμονες" διεθνούς κύρους κατά τα άλλα με εντυπωσιακές θεωρίες, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Όπως λοιπόν ψυχή της δημοσιογραφίας είναι η δημοσίευση, έτσι ψυχή της επιστημονικής έρευνας είναι η απόδειξη.
Όπως λοιπόν ψυχή της δημοσιογραφίας είναι η δημοσίευση, έτσι ψυχή της επιστημονικής έρευνας είναι η απόδειξη.
Είναι να απορεί κανείς (και όχι μόνο).
Ζητήματα που έχουν λυθεί εδώ και καιρό, ξαναγυρνούν λες και είναι καινούργια.
Ο Χριστός ήταν Έλληνας Ιάσων Πανδίρας, ο τελευταίος θεός των Ελλήνων
Συγγραφέας: Τρίγκας, Ευάγγελος
Εκδότης: ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ
Ημερ/νία έκδοσης: 2002
Αριθμός σελίδων: 254
Από τον Πρόλογο του βιβλίου
Είναι αλήθεια ότι για να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας έπρεπε να έλθει η κατάλληλη ώρα, "το πλήρωμα του χρόνου" και υπό κανονικές συνθήκες την αποκάλυψη έπρεπε να την κάνουν οι θεολόγοι και οι ιεράρχες μας και γενικά οι άνθρωποι της Εκκλησίας. Το ότι δεν την έκαναν αυτοί, σημαίνει ότι υπάρχει τεράστιο διανοητικό, ηθικό, πνευματικό, ποιμαντικό, εκκλησιαστικό και πολιτικό πρόβλημα σ' ολόκληρο αυτό το κύκλωμα της Εκκλησίας. [...]
( γιατί έτσι γουστάρουμε εμείς οι Έλληνες και δίνουμε στην Ανθρωπότητα τα πάντα, για να μην κουράζονται οι άλλοι να ψάχνουν
)
Ζητήματα που έχουν λυθεί εδώ και καιρό, ξαναγυρνούν λες και είναι καινούργια.
Ο Χριστός ήταν Έλληνας Ιάσων Πανδίρας, ο τελευταίος θεός των Ελλήνων
Συγγραφέας: Τρίγκας, Ευάγγελος
Εκδότης: ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ
Ημερ/νία έκδοσης: 2002
Αριθμός σελίδων: 254
Από τον Πρόλογο του βιβλίου
Είναι αλήθεια ότι για να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας έπρεπε να έλθει η κατάλληλη ώρα, "το πλήρωμα του χρόνου" και υπό κανονικές συνθήκες την αποκάλυψη έπρεπε να την κάνουν οι θεολόγοι και οι ιεράρχες μας και γενικά οι άνθρωποι της Εκκλησίας. Το ότι δεν την έκαναν αυτοί, σημαίνει ότι υπάρχει τεράστιο διανοητικό, ηθικό, πνευματικό, ποιμαντικό, εκκλησιαστικό και πολιτικό πρόβλημα σ' ολόκληρο αυτό το κύκλωμα της Εκκλησίας. [...]
( γιατί έτσι γουστάρουμε εμείς οι Έλληνες και δίνουμε στην Ανθρωπότητα τα πάντα, για να μην κουράζονται οι άλλοι να ψάχνουν
)