ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/4 χρόνια Πυθέας και πρόταση για συνάντηση!

4 χρόνια Πυθέας και πρόταση για συνάντηση!

Julliet40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
2007-12-01 17:28
\r\n
Εγώ δηλώνω με επιφύλαξη συμμετοχή μιας και θα ξέρω σε δυο τρεις μέρες το πολύ αν όντως θα έρθω. Το θέλω πάρα πολύ και μακάρι να τα καταφέρω!! (2 ατομα για μένα μάλλον, εγώ+one)
\r\n
2007-12-03 02:30
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n Για τους βόρειους κατηφόρα είναι δε θα κουραστούν και πολύ (άλλα 50 χιλιομετράκια)\r\n \r\n
\r\n

\r\n
\r\nαγαπητέ Lux...
\r\n"50χλμ.απο εδώ 50χλμ.απο εκεί..." καλή η κατηφόρα δεν λέω αλλά το βλέπω να "χτυπάμε δωδεκάωρα" στους δρόμους...
\r\n
\r\nας δούμε τι θα λεχθεί σήμερα στην συνάντηση στο Μετ.Στ. (σήμερα νομίζω οτι θα γινόταν) και βλέπουμε...
\r\n
\r\n
Σχετικα με την εκδρομη στη Λιβαδεια στις 15 και 16 Δεκεμβριου, τα συμπερασματα που προεκυψαν απο τη χθεσινη συζητηση στο Μεταφυσικο Στεκι ειναι τα εξης:
\r\n
\r\nΗ εκδρομη θα πραγματοποιηθει. Δυνατοτητα ενοικιασης λεωφορειου δεν υπαρχει, μιας και ειναι αρκετα τα ατομα που αδυνατουν λογω υποχρεωσεων να παρεβρεθουν και τις 2 ημερες εκει.
\r\n
\r\nΕπισης χθες ηρθε σε επαφη μαζι μου η φιλη Hedwig που ειναι κατοικος Λιβαδειας και σημερα μου εδωσε ορισμενες χρησιμες πληροφοριες.
\r\n
\r\nΕτσι:
\r\n
\r\nΣαββατο:
\r\n
\r\nΟρισμενοι θα μεταβουμε με τρενο στη Λιβαδεια το Σαββατο το πρωι. Θα βρισκομαστε εκει μετα απο περιπου 1 ωρα και 35 λεπτα ταξιδιου, ενω οικονομικα συμφερει πολυ περισσοτερο σε σχεση με ΚΤΕΛ. Εκει θα συναντησουμε και τους Βορειους. Τα ξενοδοχεια που υπαρχουν σε ολοκληρη την πολη ειναι 3, το ενα ομως βρισκεται περιπου 3 χλμ εξω απο αυτην, οποτε απορριπτεται. Θα εχω αυριο τιμες για τα υπολοιπα 2. Απο κει και περα, γινονται συνεχως δρομολογια στο εσωτερικο του Νομου Βοιωτιας, κατι που σημαινει πως η επισκεψη μας σε τοπους οπως π.χ η Δαυλεια μεσα στο Σαββατο, πρεπει να θεωρειται δεδομενη.
\r\n
\r\nΚυριακη:
\r\n
\r\nΤην Κυριακη θα ερθουν και αρκετα μελη της Κοινοτητας με αυτοκινητα απο Αθηνα. Θα πρεπει να βρισκονται στη Λειβαδια οπωσδηποτε πριν τις 12 το μεσημερι, μιας και τη μερα εκεινη θα γινουν οι επισκεψεις σε Τροφωνειο και Καστρο της Πολης.
\r\n
\r\nΓια το Σαββατο ενδιαφερον να μεταβουν στη Λιβαδεια εχουν εκδηλωσει μεχρι στιγμης οι: Ntemis, Leo Morhpeus, OANNSHEA (και αλλοι 2 φιλοι του), Ntemis (και αλλος ενας φιλος του), Βλαχος Χρηστος, Beetlejuice, KANE και Black Planet.
\r\n
\r\nΖητουνται οι ενδιαφερομενοι απο Θεσσαλονικη, οπου εκτος του Σολων και της Ελπινικης, ενδιαφερον εκδηλωσε και η fantom girl μαζι με ενα ατομο ακομα.
\r\n
\r\nΠεριμενω και αλλους που πιθανον θα ηθελαν να ερθουν απο Αθηνα το Σαββατο για να κλεισω ξενοδοχειο μεσα στην εβδομαδα, αφου σας ενημερωσω για τις τιμες!
\r\n
2007-12-03 23:00
\r\n
Απο τα 2 ξενοδοχεια που απεμειναν μονο το ενα εχει χωρο για εκεινο το Σαββατο. Η τιμη του δικλινου φτανει τα 80 ευρω (40 το ατομο δηλαδη), θα μιλησω ομως αυριο με τον υπευθυνο και πιστευω οτι θα καταφερω να την ριξω! Θα ενημερωσω.
\r\n
\r\nΠαιδια τα περιθωρια στενευουν... Εως Τεταρτη το πολυ θα ηθελα να εχω τα ονοματα των ατομων που θελουν να ερθουν απο το ΣΑΒΒΑΤΟ Λιβαδεια (σε αυτους συμπεριλαμβανονται αναγκαστικα ΟΛΟΙ οι Βορειοι).
\r\n
\r\nΜετα βρισκουμε πως θα περασουμε το Σαββατο και κανονιζουμε το προγραμμα με αυτους που θα ερθουν Κυριακη.
\r\n
2007-12-04 17:25
\r\n
Λοιπόν μέσα εγώ με ένα άτομο μόνο τελικά και θα έρθουμε από το Σάββατο...
\r\nΘα μεταβώ με το όχημα μου και μπορώ να πάρω ένα άτομο ακόμα ή δύο εάν στριμωχτούν τα μπαγκάζια μας - μικρό γαρ το όχημα.
\r\nΆρα το πρόβλημα ξενοδοχείου και απόσταση, δεν μας απασχολεί...
\r\nΠροτιμούμε όμως μονόκλινα δωμάτια και να έχει χώρο στάθμευσης το ξενοδοχείο...
\r\n
2007-12-04 17:37
\r\n
Υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν από Θεσ/νίκη; Έως τώρα έχουμε μαζευτεί 6 και σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να πάρουμε τρένο ή δύο αυτοκίνητα. Παρακαλώ όποιος είναι σίγουρος ότι θα ταξιδέψει Λειβαδιά από Θεσ/νίκη το Σάββατο να στείλει π.μ. σε μένα ή στο Xontro Mpizeli.
\n
\nΦιλικά,
\nΝίκος.
\r\n
2007-12-05 02:48
\r\n
Να συμπληρωσω οτι περα απο π.μ πρεπει να το δηλωσουν και εδω. Αυριο το απογευμα θα στειλω fax στο ξενοδοχειο για να κλεισουμε δωματια. Οποτε διωρια εως αυριο για ολους τους ενδιαφερομενους που θελουν να μεινουν Λιβαδεια Σαββατο βραδυ.
\r\n
2007-12-05 14:45
\r\n
Κane και Black planet σίγουροι.
\r\n
\r\nΑξίζει να σας πω επίσης ότι εκτός από τα παραπάνω που σας ανέφερε ο Μηνάς, υπάρχει και το κάστρο των Καταλανών το οποίο θα επισκεφτούμε και έχει μια ωραία ιστορία που θα συζητήσουμε.
\r\n
2007-12-05 17:57
\r\n
Μεσα και γω για Λιβαδια.Θα ερθω απο Σαββατο.
\r\n
2007-12-05 19:11
\r\n
καλησπέρα σε όλους
\r\n
\r\nκαι εγω ειμαι μέσα για το ταξιδάκι μας.....(αν δεν χαθω στην διαδρομη )
\r\n
2007-12-05 23:27
\r\n
φύγαμε για Λιβαδειά...
\r\n
2007-12-06 01:04
\r\n
Αν δεν δουλεύω και δεν μείνω πάλι Αθήνα, θα έρθω κι εγώ να σας ξεναγήσω
\r\n
\r\n
Ανακοινωνω τη λιστα των ατομων για τους οποιους θα κρατηθουν δωματια ξενοδοχειων το βραδυ του Σαββατου στη Λιβαδεια:
\r\n
\r\n
\r\nBeetlejuice, Leo Morpheus, Ntemis, Μελινα, KANE, Black Planet, Esthir, OANNHSEA, φιλος OANNHSEA, Solon, Xontro Mpizeli, Γιωργος Ιωαννιδης, Θοδωρης, Elpiniki.
\r\n
\r\n
\r\nΔε νομιζω να εχω ξεχασει κανεναν... Αυριο πρωι φευγει το φαξ προς το ξενοδοχειο και θα ενημερωσω για την τιμη. Τις επομενες μερες οι Νοτιοι θα συζητησουμε δρομολογια για τη μεταβαση μας στη Λιβαδεια και θα συνταξουμε το προγραμμα του Σαββατου και της Κυριακης, οταν και θα ερθουν οι υπολοιποι απο ΑΘηνα.
\r\n
\r\n
Καποιος δε θελει να παμε ταξιδι.... Η ενημερωση μου πηγαινε απο μερα σε μερα και τελικα σημερα με ενημερωσαν πως δεν υπαρχουν διαθεσιμα δωματια και στο τελευταιο ξενοδοχειο που ειχαμε ελπιδα να κλεισουμε...
\r\n Ευτυχως που μετα τους Δελφους (και με το που τεθηκε η ιδεα για Λιβαδεια) ειχα την φαεινη ιδεα να συνταξω και ενα εκτακτο back up plan σε περιπτωση που κατι στραβωνε.
\r\n
\r\n Παμε λοιπον να δουμε τις εναλλακτικες λυσεις στα γρηγορα γιατι ο χρονος μας πιεζει:
\r\n
\r\n
\r\n1) Να πραγματοποιηθει η εκδρομη στη Λιβαδεια, αλλα να γινει μονοημερη, δηλαδη την Κυριακη.
\r\nΚατι τετοιο ομως, ουσιαστικα ακυρωνει τον ερχομο των Βορειων, διοτι ειναι ανωφελο να κανουν ενα τετοιο ταξιδι μολις για λιγες ωρες. Σε οσους βιαστουν να πουν (απο μεσα τους! ) "ε, και; Παμε εμεις!", να τους θυμισω οτι η ολη διαδικασια γινεται για τον εορτασμο των 4 ετων απο την ιδρυση της Πυθεας. Τα παιδια απο το Βορρα ειναι ισοτιμα μελη με ολους τους υπολοιπους απο το Νοτο και δικαιουνται να συμμετεχουν σε αυτη τη δραστηριοτητα οσο και ολοι οι υπολοιποι.
\r\n
\r\n2) (Back up plan): Καθοδος των Βορειων στην πρωτευουσα το Σαββατο (προσωπικα μπορω να φιλοξενησω εως και 3 ατομα) και διοργανωση εκδηλωσης στο Μεταφυσικο Στεκι (θα το προσπαθησουμε για Κυριακη) υπο τον γενικο τιτλο "Εκει που εχω ταξιδεψει" (ειδατε, μεχρι και τιτλο ειχα βρει! ) στην οποια θα γινει παρουσιαση 3-4 αποστολων (μεσω προτζεκτορα) απο μελη της Πυθεας με φωτογραφικο υλικο και εμπειριες, καθως επισης και ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ( ) του experimental ντοκυμαντερ ημιεπαγγελματικης ποιοτητας (θα τολμουσα να πω!) με τιτλο "Η Πυθεας στο ιερο τρίγωνο της Ιωνιας της Μ. Ασιας", μια παραγωγη των μελων της Κ.Α.Π.Α, οπερατερ Γιωργου Μαλλιαμανη, σε συνεργασια με τους apan@samos και beetlejuice. Προκειται για μια μονταρισμενη παραγωγη συνολικης διαρκειας 40 λεπτων (αρθρο για το ταξιδι μας, εδω ), μια σκαλα ανωτερο ποιοτικα απο το προηγουμενο ντοκυμαντερ μας για το Βισοκο .
\r\n
\r\nΑυτη ειναι η προταση μου παιδες...
\r\n
2007-12-10 15:06
\r\n
Αγαπητέ Μηνά διάβασα τις πρότάσεις σου.. εγω νομίζω οτι η εκδρομή πρέπει να γίνει έστω και μονοήμερη.. και κανονίζουμε με τους βόρειους μέσα στον Γενάρη...
\r\n
2007-12-10 15:33
\r\n
Είμαι κι εγώ υπερ της πρώτης πρότασης, δηλαδή (έστω και) της μονοήμερης εκδρομής αν έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια για να βρούμε δωμάτια
\r\n
2007-12-10 15:33
\r\n
Καλή και η εκδρομή δεν λέω...αλλά αφού είναι για τα 4 χρόνια της ομάδας \'Πυθέας΄μάλλον καλύτερα να είμαστε και οι Βόρειοι και οι Νότιοι...
\r\n
\r\nΤο back up plan Μηνά είναι wow! Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να φιλοξενήσω κάποιον ( )...αλλά οτι άλλο χρειαστεί με χαρά να βοηθήσω...!
\r\n
\r\nΕαν τελικά πάμε Λειβαδειά...υπάρχει ακόμα μια άδεια θέση στο τουτού αν δεν κάνω λάθος...
\r\n
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n εγω νομίζω οτι η εκδρομή πρέπει να γίνει έστω και μονοήμερη.. και κανονίζουμε με τους βόρειους μέσα στον Γενάρη...\r\n \r\n
\r\n

\r\n
\r\nΕγώ νομίζω ότι αυτό θα ήταν λιιιίγο άδικο.
\r\n
\r\nΚαι πιο πολύ για τα ίδια τα μέλη της Πυθέας - δεν θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση όλους όσους από εδώ πάνω θέλουν να κατέβουν, ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός - που μπορούν να παρευρεθούν.
\r\n(η υπόλοιπη ομάδα γνωρίζει ότι δυστυχώς δεν μπορώ να παρευρεθώ εκείνες τις ημερομηνίες για οικογενειακούς λόγους, αλλά δεν το γράφω με γνώμονα αυτό).
\r\n
\r\nΓια αυτό η δικιά μου σκέψη είναι ότι στα γενέθλια της Πυθέας, θα πρέπει να βρίσκονται και όσα περισσότερα μέλη της γίνεται. Το να οργανωθεί μια ημερήσια εκδρομή (με αφορμή τα γενέθλια) 100δες χιλιόμετρα μακριά, καταλαβαίνεται ότι ακυρώνει όλους από εδώ πάνω.
\r\n
\r\nΟπότε η μεταφορά της εκδρομής - γιορτής - γενέθλια για μεταγενέστερη ημερομηνία (όπου φυσικά θα βολεύει κόσμο) είναι πιστεύω πιο δίκαιο από μια ημερήσιας εκδρομής - γιορτής - γενέθλια με απουσίες.
\r\n
\r\nΕκδρομή ας γίνει, αλλά όχι με τέτοιο χαρακτήρα.
\r\n
\r\nΕλπίζω να έγινα κατανοητός στο τι θέλω να πω
\r\n
2007-12-10 18:07
\r\n
ναι βρε παιδιά...
\r\n
\r\nαπο την πρώτη στιγμή η εκδρομή αφορούσε και βόρειους και νότιους...
\r\nτι μονοήμερη?
\r\nαν είναι έτσι ας οργανώσουμε και εμείς εκδρομή προς τα μέρη μας...
\r\n
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
Αρχική Δημοσίευση από ELPINIKI
\r\n
ναι βρε παιδιά...
\r\n
\r\nαπο την πρώτη στιγμή η εκδρομή αφορούσε και βόρειους και νότιους...
\r\nτι μονοήμερη?
\r\nαν είναι έτσι ας οργανώσουμε και εμείς εκδρομή προς τα μέρη μας...
\r\n \r\n
\r\n

\r\nΓεια σας και από εμένα
\r\n
\r\nΝα πω τη πικρή αλήθεια γιορτή και γενέθλια με ντοκιμαντέρ και ταινίες είναι λίγο άκυρη (η μάλλον δεν είναι γιορτή) .
\r\nΊσως μια μικρή παράταση και λίγο περισσότερη προσοχή στην οργάνωση να έλυνε το πρόβλημα .
\r\nΓιατί Γιορτή χωρίς βόρειους η κουρασμένους βόρειους δε γίνεται (άλλωστε ποιος θα χορεύει) .
\r\n
\r\nΑν μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμος ο @ποσπερίτης ....μετά χαράς να βοηθήσει .
\r\n