Εβδομαδιαίες συναντήσεις στο Μεταφυσικό Στέκι
Ωραία εγώ αύριο μπορώ να έρθω. Θα είμαι εκεί, τα λέμε!
Τελεια! Θα ερθω κι γω

Και γω μπορώ αυριο.Αν αλλάξει κατι θα ειδοποιησω.
Aν και ευθύς εξαρχής μου άρεσε πολύ η ιδέα του στεκιού, οι γνωστοί λόγοι του επαγγέλματός μου με εμποδίζουν από το να έχω τη συμμετοχή και δραστηριοποίηση που θα επιθυμούσα. Παρ όλα αυτά, είμαι στη διάθεση του Στεκιού για ομιλίες, παρουσιάσεις ή οτιδήποτε παρόμοιο μπορεί να γίνει από μένα.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Παιδιά εγω εξαρχής δήλωσα για Τρίτη.. θα τα πούμε αύριο λοιπον.. οκ...
καλησπερα παιδια, εμενα με βολευει.Θα ειμαι εκει και εκτος απο τα θεματα που ειπες Μηνα προς συζητησην, σου εχω κατι νεο 

Που ακριβως ειναι αυτο το "Μεταφυσικο Στεκι"? Ισως να καταφερω να ερθω αποψε(χωρισ να το υποσχομαι).
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Ακαδημιας 86 (στο κεντρο), στον ημιωροφο της πολυκατοικιας.
Σημερα στις 7 η συναντηση για οσους το εχουν ξεχασει!
Σημερα στις 7 η συναντηση για οσους το εχουν ξεχασει!

Πραγματοποιηθηκε σημερα η συναντηση στο Μεταφυσικο Στεκι. Στην ηδη διαμορφωμενη 10μελη ομαδα (στην οποια και αναφερθηκα στο πρωτο μηνυμα του παροντος thread) προστεθηκαν οι Julliet και henriksmir.
Ακολουθουν ορισμενες αποφασεις που παρθηκαν απο τα μελη της ομαδας του Μεταφυσικου Στεκιου:
1) Σαν σταθερη ημερα και ωρα συναντησεων των μελων της ομαδας του Μεταφυσικου Στεκιου οριζεται το Σαββατο (και καθε Σαββατο) ωρα 12 το μεσημερι! Αυτο σημαινει οτι η επομενη συναντηση των μελων της ομαδας (αλλα και οσων μελων της Κοινοτητας του Μεταφυσικου θελουν να γινουν μελη της) ειναι το προσεχες Σαββατο 1 Δεκεμβριου.
2) Κατατεθηκαν και προταθηκαν 15 ονοματα γνωστων ερευνητων του χωρου και αλλα τοσα μελων της Κοινοτητας που θα μπορουσαν να πραγματοποιησουν ομιλιες και παρουσιασεις ειδικων θεματων σε εκδηλωσεις του Στεκιου.
3) Αποφασιστηκε και "εκλεισε" η επομενη εκδηλωση στο Μεταφυσικο Στεκι! Θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 8 Δεκεμβριου, ενω καλεσμενος ομιλητης θα ειναι ο γνωστος συγγραφεας και ερευνητης Μιχαλης Καλοπουλος. Ο ακριβης τιτλος της εκδηλωσης τις προσεχεις μερες.
4) Συζητηθηκε το θεμα της εκδρομης στη Λειβαδια οπου και εκδηλωθηκε μεγαλο ενδιαφερον για συμμετοχη απο τους παρευρισκομενους. Ενημερωση απο το θεμα στην κατηγορια Οργανωση Αποστολων.
Ακολουθουν ορισμενες αποφασεις που παρθηκαν απο τα μελη της ομαδας του Μεταφυσικου Στεκιου:
1) Σαν σταθερη ημερα και ωρα συναντησεων των μελων της ομαδας του Μεταφυσικου Στεκιου οριζεται το Σαββατο (και καθε Σαββατο) ωρα 12 το μεσημερι! Αυτο σημαινει οτι η επομενη συναντηση των μελων της ομαδας (αλλα και οσων μελων της Κοινοτητας του Μεταφυσικου θελουν να γινουν μελη της) ειναι το προσεχες Σαββατο 1 Δεκεμβριου.
2) Κατατεθηκαν και προταθηκαν 15 ονοματα γνωστων ερευνητων του χωρου και αλλα τοσα μελων της Κοινοτητας που θα μπορουσαν να πραγματοποιησουν ομιλιες και παρουσιασεις ειδικων θεματων σε εκδηλωσεις του Στεκιου.
3) Αποφασιστηκε και "εκλεισε" η επομενη εκδηλωση στο Μεταφυσικο Στεκι! Θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 8 Δεκεμβριου, ενω καλεσμενος ομιλητης θα ειναι ο γνωστος συγγραφεας και ερευνητης Μιχαλης Καλοπουλος. Ο ακριβης τιτλος της εκδηλωσης τις προσεχεις μερες.
4) Συζητηθηκε το θεμα της εκδρομης στη Λειβαδια οπου και εκδηλωθηκε μεγαλο ενδιαφερον για συμμετοχη απο τους παρευρισκομενους. Ενημερωση απο το θεμα στην κατηγορια Οργανωση Αποστολων.