1ο Αθηναϊκό Meeting 2007-08
Σαββατο 27 Οκτωβριου θα πραγματοποιηθει στην Αθηνα το πρωτο επισημο meeting της Ελληνικης Κοινοτητας του Μεταφυσικου για την περιοδο 2007-08. Η ωρα και ο τοπος δεν εχουν καθοριστει ακομα, αλλα να υπολογιζετε οτι θα βρεθουμε σε καποιο καφε για συζητηση και χαλαρη κουβεντα κατα το μεσημερακι.
Η συναντηση ειναι ανοικτη για καθε μελος του φορουμ, νεο ή παλιο!
Δηλωνετε τη συμμετοχη σας σε αυτο το thread. Για τους νεους που ισως δισταζουν να ερθουν να μας γνωρισουν, δηλωνω υπευθυνα οτι οι υπολοιποι συμφορουμιτες που θα παρεβρεθουμε δεν εχουμε καμια σχεση με εξωγηινους, υποχθονιους και δρακονιανους!
Περισσοτερες λεπτομερειες τις επομενες ημερες!
Η συναντηση ειναι ανοικτη για καθε μελος του φορουμ, νεο ή παλιο!
Δηλωνετε τη συμμετοχη σας σε αυτο το thread. Για τους νεους που ισως δισταζουν να ερθουν να μας γνωρισουν, δηλωνω υπευθυνα οτι οι υπολοιποι συμφορουμιτες που θα παρεβρεθουμε δεν εχουμε καμια σχεση με εξωγηινους, υποχθονιους και δρακονιανους!
Περισσοτερες λεπτομερειες τις επομενες ημερες!
Φίλοι μου καλησπερα σας.
Φίλε beetlejuice θα έλθω εκτός εαν μου τύχει κάτι απρόοπτο.
Ευχαριστώ.
Φίλε beetlejuice θα έλθω εκτός εαν μου τύχει κάτι απρόοπτο.
Ευχαριστώ.
Γεια χαρα και απο μενα....κι εγω εκτος απροοπτου θα παραβρεθω..ενημερωσε μας Beet για τον τοπο και την ωρα!!!!
και εγώ το βλέπω να έρχομαι...ενημερώστε έγκαιρα για ώρα!!
Πολύ ωραία ιδεα Μηνά!Θα παρεβρεθώ και γω!Ελπίζω να δούμε και πολλά νεα μέλη!
γειά χαρά!
πράγματι πολύ ωραία ιδέα
θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να έρθω!
πράγματι πολύ ωραία ιδέα
θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να έρθω!Θα ερθω κι'γω!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH!!!!!!!!

Κατά πάσα πιθανότητα θα παραβρεθώ κι εγώ, αν κι εκείνη την ημέρα θα εργάζομαι. Περιμένουμε τόσο τη συμμετοχή των παλαιών μελών, των "κλασικών" τους οποίους πάντα με χαρά ξαναβλέπουμε, όσο και νέα μέλη που δεν έχουμε μέχρι στιγμής συναντηθεί. Οι παλαιότεροι γνωρίζουν πως αυτές οι συναντήσεις είναι πάντα επιτυχημένες, οι συζητήσεις σοβαρές αλλά και ανάλαφρες. Μια ευκαιρία να γνωρίσετε ποιός κρύβεται πίσω από τους συνομιλητές σας.
Σας περιμένουμε όλους και όλες.
Σας περιμένουμε όλους και όλες.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
να υπολογιζετε οτι θα βρεθουμε σε καποιο καφε για συζητηση και χαλαρη κουβεντα κατα το μεσημερακι.
|
Σε καφέ; Για συζήτηση; χαχαχαχα!!!!

Γελώ επειδή πιστεύω ότι θα μαζευτούμε πολλά άτομα κ γνώμη μου είναι να γίνει η συνάντηση αλλά στα πρότυπα της περσινής για τον εορτασμό των 5 χρόνων του metafysiko.gr!
Ευελπιστώ να μπορέσω να κατέβω στην Αθήνα, το θέλω πάρα πολύ!
Οπότε δίνω μαζί σας, παλιά ΑΛΛΑ ΚΑΙ καινούρια μέλη (μην ντρέπεστε βρε
) ραντεβού στις 27 του μηνός!Εις το επανιδείν ... !!!

Άντε καιρός ήταν να μαζευόμαστε σιγά σιγά
Το ότι θα μαζευτούν πολλοί φίλοι/ες (παλιοί και "νέοι" ) είναι το μόνο σίγουρο.
Να περάσετε καλά εύχομαι, μιας και εκείνο το Σ/Κ μάλλον δε θα μπορέσω να είμαι στας Αθήνας (ένεκεν "αρραβωνίσματος" παιδικού φίλου
).
Ελπίζω το συντομότερο να αποτελέσει γεγονός και το meeting της Θεσσαλονίκης, ξέρετε, κατά Άθωνος μεριά
Φιλικά
Το ότι θα μαζευτούν πολλοί φίλοι/ες (παλιοί και "νέοι" ) είναι το μόνο σίγουρο.
Να περάσετε καλά εύχομαι, μιας και εκείνο το Σ/Κ μάλλον δε θα μπορέσω να είμαι στας Αθήνας (ένεκεν "αρραβωνίσματος" παιδικού φίλου
).Ελπίζω το συντομότερο να αποτελέσει γεγονός και το meeting της Θεσσαλονίκης, ξέρετε, κατά Άθωνος μεριά
Φιλικά