Το παγανιστικό σας όνομα
Ένας ακόμα name generator που αυτή τη φορά σας παρουσιάζει το παγανιστικό σας όνομα
Σε αντίθεση με τους προηγούμενους 2 που έχω παραθέσει, αυτός έχει και "οδηγίες χρήσεως".
Εν συντομία...
και έπειτα επιλέγεις (εάν θέλεις) το φύλο.
Το δικό μου (χωρίς να ακολουθήσω τους κανόνες - δεν νομίζω να είχε και καμιά διαφορά εάν τους ακολουθούσα) :
Osiris Odin Bard
Για να μάθετε το δικό σας...
Σε αντίθεση με τους προηγούμενους 2 που έχω παραθέσει, αυτός έχει και "οδηγίες χρήσεως".
Εν συντομία...
Παράθεση:
|
1. Recite this chant before using the generator: "Oh, great Pseudonomys, god of monikers Empower this web page to reveal my true name." 2. Think at least one happy thought. |
και έπειτα επιλέγεις (εάν θέλεις) το φύλο.
Το δικό μου (χωρίς να ακολουθήσω τους κανόνες - δεν νομίζω να είχε και καμιά διαφορά εάν τους ακολουθούσα) :
Osiris Odin Bard
Για να μάθετε το δικό σας...
Odin Shadow Sky
To δικό μου παγανιστικό όνομα,προφανως προερχόμενο από βορρά!!!Πολύ Κέλτικο τελικά!!!
To δικό μου παγανιστικό όνομα,προφανως προερχόμενο από βορρά!!!Πολύ Κέλτικο τελικά!!!
Sulis Starlight Serene
Athena Elf Moonlight
καλιμερα κ απο μενα το δικο μου ειναι rhiannon twilight serene
Antigone Nightwind Dancing
Έχει και το Ελληνικό στοιχείο μέσα!
Έχει και το Ελληνικό στοιχείο μέσα!
Fionn Wolfe Aylwyn
Το δικό μου...Selene Aine Moonshadow
Πολύ μ' αρέσει!!
Πολύ μ' αρέσει!!
Eldritch Edris Niamh
Ήτοι... tsilof στα Αραμαϊκά;;;

Osiris Star Edain
Aκολουθώντας τις οδηγίες, το παγανιστικό όνομά μου είναι το παραπάνω. Έτσι εξηγείται γιατί έχω από παλιά μια εμμονή με τον Όσιρη...
Aκολουθώντας τις οδηγίες, το παγανιστικό όνομά μου είναι το παραπάνω. Έτσι εξηγείται γιατί έχω από παλιά μια εμμονή με τον Όσιρη...