ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Χριστιανός Ορθόδοξος

Χριστιανός Ορθόδοξος

tsilof10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Ομολογώ πως "έλειπε" από το διαδύκτιο και ιδιαίτερα από τον χώρο των Ιστολογίων(blogs)
Λέει πως είναι ο "Χριστιανός Ορθόδοξος" και κάνει "αντι-λογο στα αντιχριστιανικά blogs"
Εδώ και λίγο καιρό έχει καταφέρει να κεντρίσει όλη την μπλογκόσφαιρα της wordpress και να είναι στα top επισκεψιμότητας...
Αναμένεται πολύ μα πολύ γέλιο, μιας και αρχίζει να γίνεται "ενδιαφέρον" παιχνίδι απαντήσεων από όλους της μπλογκόσφαιρας και οι ατάκες δινουν ρέστα.
Δε ξέρω αλλά,πριν καιρό είχαμε τους Διαλογισμους (που τα χωνε σε όσους ασχολούνταν με τα μεταφυσικά), τώρα θα χουμε τον "Ορθόδοξο" να προσπαθεί να μας βάλει στον δρόμο του Καλού...

Φορέστε μαύρα, αδράξτε τα θυμιατήρια και απλά και μόνο πατήστε εδώ

+ευλόγησον+
2007-09-25 08:53
Απλά απίστευτο!
2007-09-25 18:15
η μητέρα μου, μου λέει οτι έτσι και ασχοληθώ με την ψυχολογία σαν επάγγελμα θα πεινάσω....

πόσο άδικο έχει.......
2007-09-25 20:42
Ας μετανοησουμε λοιπον αδελφοί μου!!!

Τι άλλο θα δω...ότι να ναι!!
2007-09-25 23:22
Περα απο τους απολογητες η αληθεια ειναι οτι εδω και 1-2 χρονια εμφανιστηκε ανα τα φορουμ και ακομη μια "ρατσα", οι λεγομενοι απο πολλους "γυφτοχριστιανομαχοι". Προκειται για ανθρωπους που μπαινουν σε φορουμς, παριστανουν τους αρχαιοφιλους ή και δωδεκαθεϊστες (ενω στην πραγματικοτητα ειναι φανατικοι χριστιανοι) και συμπεριφερονται πολυ ασχημα κατα των υπολοιπων, δυσφημιζοντας και με τη συμπεριφορα τους αλλα και με αυτα που λενε, το ρευμα των ανθρωπων που στρεφονται προς την Ελληνικη Θρησκεια.

Για να ειμαι σωστος, εχω την αισθηση πως ΙΣΩΣ κατι αναλογο (απο την αναποδη βεβαια στην προκειμενη!) συμβαινει εδω.
Οποτε δεν αξιζει να κανω καποιο σχολιο απο αυτα που διαβαζω στο blog.
2007-09-26 00:18
Καλέ αυτός είναι πολύ "Γειά σου"!!!
Χαχα! Τι άλλο θα δούμε?? Για να σου φτιάχνει η διάθεση, πάντως, καλός είναι! (πολύ γέλιοοο θα ρίξουμε)
2007-09-28 20:32
Ορθόδοξος που έχει πρώτο πλάνο αφίσα από το σάβανο του Τoρίνου το γνωστό ψευτοθαύμα των παπικών..
Φοβερός "ορθόδοξος" βρίσκετε;;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
οι λεγομενοι απο πολλους "γυφτοχριστιανομαχοι". Προκειται για ανθρωπους που μπαινουν σε φορουμς, παριστανουν τους αρχαιοφιλους ή και δωδεκαθεϊστες (ενω στην πραγματικοτητα ειναι φανατικοι χριστιανοι) και συμπεριφερονται πολυ ασχημα κατα των υπολοιπων, δυσφημιζοντας και με τη συμπεριφορα τους αλλα και με αυτα που λενε, το ρευμα των ανθρωπων που στρεφονται προς την Ελληνικη Θρησκεια.

Aλήθεια, τι αποδείξεις έχουμε ότι συμβαίνει αυτό που λες και όχι το αντίστροφο; Α προπό, ο όρος γυφτοχριστιανομάχοι δεν νομίζω ότι πρέπει να τιμά εκείνους που τον χρησιμοποιούν. Από εκεί και πέρα, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, νομίζω πως ο καθένας μπορεί να έχει ελεύθερο λόγο και βήμα μέσα από το διαδίκτυο. Μπορεί να δημιουργήσει ένα ιστολόγιο και να εκφράζει τις απόψεις του και, επιτέλους, θα πρέπει να καταλάβετε και να ξεχωρίζετε τους χριστιανούς τους ΅κανονικούς΅από τους φονταμενταλιστές, που πιθανόν είναι επίσης να ανήκουν σε άλλα δόγματα ή ακόμα και να μην έχουν καμία σχέση με το χριστιανισμό. Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι, με τις τόσες επιθέσεις και τα κάτω από τη μέση χτυπήματα των δωδεκαθειστών (ή τελοσπάντων αυτών που προσποιούνται ότι είναι), ήταν αναμενόμενο να δημιουργηθούν τέτοιες αντιδράσεις;
Για μένα, δεν θα έπρεπε να δημιουργήσετε καν θέμα για ένα τέτοιο ιστολόγιο και μάλιστα με την ειρωνική διάθεση που έχω βαρεθεί να διαβάζω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει αυτά που θέλει και σε όποιον αρέσει να τα διαβάζει. Σε εμένα που δεν αρέσουν δεν τα διαβάζω και δεν τα σχολιάζω. Αν έχετε αντιρρήσεις ως προς αυτά που λέει, είναι δικαίωμά σας, σχολιάστε τα στο ιστολόγιό του. Κι ακόμα περισσότερο, αν θέλετε να είστε αντικειμενικοί, κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρείτε ένα σωρό σκουπίδια που γίνονται top posts στο wordpress και αλλού.
Καλέ!!! Η Ελένη Λουκά φόρεσε παντελόνια και μας κάνει επίθεση!!!!!!
Ορθόδοξος που έχει ανεβάσει ποστ με τον Πατήρ Μάξιμο δίπλα στη Κορομηλά και τον Αρναούτογλου... Κάπου πήρε το μάτι μου και ποστ για το 2013. Παιδιά εγώ το κόβω να είναι και ο ίδιος ο Μάξιμος.