ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Συμπεριφορές εβραίων εναντίον ελλήνων κατά τη μικρασιατική καταστροφή

Συμπεριφορές εβραίων εναντίον ελλήνων κατά τη μικρασιατική καταστροφή

skeptic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
Οπως υπηρχαν παντοτε Εβραιοι που μισουσαν τους Ελληνες Cosmictsak:

και (θα) εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τεκνών των Ελλήνων και ο Κύριος θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τεκνά της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν». Ζαχαρίας 9.13-15.(Παλαια Διαθηκη)

To επιχειρημα μου στεκει και παραστεκει και ξεπερνα εθνη, μιση και ιδεολογιες. Παντως συζητηση για το αρχικο μηνυμα του skeptic δεν εχει γινει ακομα.

Ρε Μηνά, συγγνώμη κιόλας, δεν έχεις βαρεθεί; Η μελέτη των Προφητών και των λόγων τους, δεν μπορεί να γίνει μέσα από εκεί που λαμβάνονται αυτές οι πληροφορίες, κατά την ερμηνεία που βολεύει αυτά τα συγκεκριμένα φυλλάδια.
"Δια τούτο ευλογήσει σε (τον Θεό) ο λαός ο πτωχός και πόλεις ανθρώπων αδικουμένων ευλογήσουσί σε.Εγένου δε πάση πόλει ταπεινή βοηθός(...) Και ποιήσει Κύριος Σαβαώθ πάσι τοις έθνεσιν επί το όρος τούτο, πίοντες ευφροσύνην, πίονται οίνον, χρίσονται μύρον. Εν τω όρει τούτω παράδος ταύτα πάντα τοις έθνεσιν, η γαρ βουλή αυτή επί πάντα τα έθνη(...) και πάλιν αφείλε Κύριος ο Θεός παν δάκρυον από παντός προσώπου"
Και αυτό είναι ένα μόνο μικρό απόσπαμα από τον Ησαία. Τώρα, αν ορισμένοι μεταφράζουν επιλεκτικά κατά πως τους συμφέρει, συγγνώμη αλλά δεν είναι δική μου άποψη και για την ακρίβεια οι συγκεκριμένοι στερούνται κάθε είδους γνώσης αυτών των πραγμάτων αλλά αντίθετα προπαγανδίζουν κατά τρόπο που έχουν κατηγορήσει οι ίδιοι τους χριστιανούς.

Τα πράγματα με τους Σιωνιστές και τους Εβραίους γενικότερα είναι χιλιοειπωμένα. Εάν μια μικρή μερίδα τους ερμηνεύει κατά τρόπο εθνικιστικό τις Γραφές τους και θεωρεί εαυτούς ως τον περιούσιο λαό που κατ' εντολήν Θεού θα κυριαρχήσει επί της Γης, αυτό δεν σημαίνει πως ολόκληρος ο εβραικός λαός συμμερίζεται αυτές τις απόψεις. Εκτός δηλαδή και αν όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και θα πάρουμε πίσω την Πόλη...
2007-07-20 21:17
Μιχάλη μου με όλο το σεβασμό που έχω για σένα και σαν άνθρωπο και σαν γνώσεις,νομίζω ότι εδώ αδικείς τον Μηνά.Υπάρχουν και άλλα αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη που αν τα διαβάσεις από την επίσημη ιστιοσελίδα της εκκλησίας(θα ψάξω να σου βρω το λινκ άμεσα απλά τώρα δεν έχω χρόνο) και την επίσημη μετάφραση που λένε παρόμοια πράγματα,όχι ίσως κατά των Ελλήνων της Ελληνικής χερσονήσουν αλλά για τους Χαναναίους και Φιλισταίους που ως γνωστόν ήταν Έλληνες αλλά και κατά άλλων εθνών.Ένα από αυτά που θυμάμαι πρόχειρα βρίσκεται στην Έξοδο όταν ο Θεός μιλά στον Μωησή και υπόσχεται στους Εβραίους τη Γη της Χαναάν.
2007-07-20 22:01
Πλανήτη μου, αν και ξεφεύγω από το θέμα και μπορείτε άνετα να με πετροβολήσετε που δεν τηρώ εγώ, of all people τους κανόνες τα κείμενα ειδικά των προφητών δεν είναι τόσο απλά στις ερμηνείες όσο θέλουν να τα κάνουν μερικοί. Χιλιοειπωμένα είναι αυτά τα πράγματα αλλά δεν βλέπω να έχει κανείς την όρεξη να τα μελετάει αδογμάτιστα και συγκριτικά μεταξύ τους αλλά και με άλλες γνώσεις θρησκειολογίας και λοιπών τομέων. Για να στο πω πιο απλά, το ότι αναφέρονται οι Έλληνες και το δήθεν μίσος των Προφητών για αυτούς, είναι η απλοικότερη ερμηνεία τέτοιων κειμένων, η κορυφή του παγόβουνου και η συνήθης αποθήκη επιχειρημάτων που εξυπηρετούν σκοπιμότητες πάσης φύσεως.
2007-07-21 13:32
Ευχαριστώ τον blackplanet που επισήμανε τα αυτονόητα. Μερικές φορές χρειάζεται να τα αναφέρουμε και αυτά.
Πάγια τακτική ορισμένων είναι όταν δεν τους βολεύει κάτι που γράφει ένας συγγραφέας να προσπαθούν να λασπολογήσουν ενάντια αυτού του συγγραφέα ή να αναφέρουν μια τρίτη ακραία πηγή που χρησιμοποιεί αυτό το συγγραφέα ώστε να τον αποδόσουν μομφή φανατισμού.
Είναι γνωστές αυτές οι τακτικές των ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για την πραγματική ιστορία αλλά ενδιαφέρονται μόνο πως να περάσουν την προπαγάνδα της πολιτικής παράταξης που υπηρετούν.
Τα στοιχεία που έδωσα είναι υπαρκτά και μπορούν να διασταυρωθούν από διάφορες πηγές, βιβλιοπωλεία, εθνικά αρχεία κλπ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει και να βρει. Υπάρχουν και άλλες αναφορές σε άλλα βιβλία για αυτή τη στάση των εβραίων κατά την μικρασιατική καταστροφή ,αλλά δεν είμαι ιστορικός για να διατηρώ τέτοιο αρχείο ή βιβλογραφία. Έχω όμως επαφή με άτομο που μπορεί να βοηθήσει.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω μέχρι να βρέθει κάτι νεότερο άπο άποψη επιπλέον στοιχείων.
2007-07-21 16:12
skeptic, μία παρατήρηση μόνο...στη φωτογραφία που έχεις επιλέξει να συνοδεύει τα μηνύματά σου απεικονίζεται ένας Εβραίος.
Το ξέρω, είναι ένας από τους αγαπημένους μου εβραίους ο οποίος συνεργάζονταν αρμονικά με έναν από τους αγαπημένους μου έλληνες. Αποτελεί μια εξαίρεση στον κανόνα.
Με προκαλείς τώρα; Θες την γενική άποψη μου για τους εβραίους;
Γνωρίζω ότι είναι φανατικοί ανθέλληνες και μισέλληνες εκ πεποιθήσεως μας θεωρούν ως προαιώνιους εχθρούς ανταγωνιστές της ευρύτερης περιοχής και αυτό φαίνεται και από τα ιερά τους κείμενα. Έχουν προφητείες εναντίον μας. Γενοκτόνησαν και εκδίωξαν συστηματικά εκατομμύρια έλληνες άποικους παλαιστίνης (φιλισταίους) καταγράφοντας γλαφυρά την γενοκτονία στα ιερά κείμενα τους ως θέλημα του Θεού τους!. Στο εμετικό ταλμούδ βρίζουν με τα χειρότερα λόγια τον Χριστό και την παναγία ενώ είναι ρατσιστές μέχρι το κόκκαλο θεωρώντας τη φυλή τους τον εκλεκτό λαό του Θεού προορισμένο να εξουσιάζει τον πλανήτη ενώ αποκαλούν τους υπόλοιπους λαούς γκόιμ=δίποδα κτήνη. Δημιούργησαν το τραπεζικό σύστημα και ελέγχουν τις διεθνείς τράπεζες κρατώντας σκλαβωμένους τους λαούς με τα χρέη.
Διεισδύουν στα εχθρικά σε αυτούς κράτη σταδιακά ως πράκτορες και σκαρφαλώνουν στα συστήματα εξουσίας τους χρησιμοποιώντας κρυπτοεβραικά ονόματα και τις κατατόπους μασονικές στοές.
Έδωσαν τον Κοσμά τον Αιτωλό στους Τούρκους για να τον δολοφονήσουν.
Βαλκανικούς και Μ.Ασία τα είδατε δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.
Συμμαχούσαν και συμμαχούν πολιτικοαμυντικο-επιθετικά μέχρι σήμερα με τους Τούρκους. Πετάνε μέσα σε τουρκικά F16 εναντίον μας πάνω από το αιγαίο.
Έπαιξαν σκοτεινό ρόλο στο κυπριακό και στη χούντα μέσω του Κίσιγκερ-Νταγιάν.
Σκότωσαν και σκοτώνουν καθημερινά παλαιστηνίους μικρά παιδιά ακόμα και μωρά όπως στο καταφύγιο της Κανα στο λίβανο. Γενοκτονούν συστηματικά τους παλαιστίνιους εκδιώκοντας τους από τις πατρογονικές εστιές, γκρεμίζοντας τα σπίτια τους με μπουλντόζες και εγκαθιστώντας αποίκους.
Ελέγχουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ απόλυτα κατευθύνοντας τους σε σειρά παράνομων επιθέσεων εναντίον ανεξάρτητων κρατών προβοκάρωντας έτσι τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Αλλάζουν την ιστορία μας μέσω του Σόρος εφαρμόζοντας το δόγμα Κίσιγκερ και πολλά άλλα χαρούμενα και ωραία που έχουν αναφερθεί κατα καιρούς ακόμα και από την παραδοσιακή αριστερά (Κ.Κ.Ε. ριζοσπάστης).
Ικανοποιήθηκες τώρα; Χρειάζεται να πούμε τπτ άλλo;
2007-07-21 17:05
Προς Μιχαλη (αν και Off-topic): Δεν υπαρχει καμια παρερμηνια Μιχαλη για το συγκεκριμενο (οπως και για δεκαδες αλλα χωρια). Το Ζαχαρίας 9.13-15 ειναι εκει και μπορεις να πας και να το διαβασεις. Ασε δε που αποτελει και τον ευκολοτερο τροπο να απομακρυνεις ακοπα τους περιπλανωμενους Ιεχωβαδες που πανε πορτα πορτα αυτες τις μερες! Το εχω εφαρμοσει τρεις φορες και εχω 100% επιτυχια! Ξεκινουν να μου πουλησουν προλογο και πριν ολοκληρωσουν τους ζητω να μου ερμηνευσουν σαν Ελληνες το "Ζαχαριας 9.13-15". Το κεφαλι κατω και στροφη 180 μοιρων! Δε θα ανοιξω συζητηση εδω για το ποσο εθνικιστες ηταν οι ανθρωποι που τα εγραψαν (αν και τα ονομασαν θεοπνευστα), ουτε και για το γεγονος οτι παρομοια αποσπασματα διαβαζονται καθε Κυριακη στις εκκλησιες. Το χωριο το παρεθεσα για να δειξω στον cosmictsak οτι δυστυχως ή ευτυχως υπαρχει μια παναρχαια κοντρα των δυο λαων σε επιπεδο κοσμοθεασεων, ως εκ τουτου δεν απορριπτω συληβδην την μαρτυρια που παρεθεσε ο skeptic.
2007-07-22 13:49
bettlejuice, μια διόρθωση μόνο.
Δεν είναι μαρτυρία που παρέθεσε ο skeptic, είναι μαρτυρία που παρέθεσε ο Πισσάνος ο οποίος και ήταν αιχμάλωτος του Κεμάλ και αυτόπτης μάρτυρας της ευρύτερης γενοκτονίας των ελλήνων της Μ.Ασίας.

Στην παρακάτω εντυπωσιακή βιβλιογραφία της ελληνικής γενοκτονίας αναφέρεται αυτό το βιβλίο μαζί με πολλά άλλα:

http://www.greek-genocide.org/bibliography.html
2007-07-22 18:35
Παρ'όλα αυτά θα μπορούσες να έχεις φωτό τον Καραθεοδωρή (αν ισχύουν τα όσα λένε γι'αυτόν).
Αλλά πρόσφατα διάβασα ένα βιβλίο που συγκρίνει τον Αινστάιν με τον Πικάσο,κάτι σαν παράλληλες βιογραφίες δηλαδή,και πουθενά δεν αναφέρεται ο Καραθεοδωρής.
Υπ'όψιν ότι το βιβλίο το έχει γράψει Εβραίος συγγραφέας.

Αλλά μην εξάπτεσαι...όλα αυτά που μου έγραψες ως απάντηση μου είναι γνωστά και τα γνωρίζω πριν από σένα.
Γι'αυτό και δεν έχω φωτό με τον Αινστάιν να με συνοδέυει

Και η σύζυγός μου...είναι από το Λίβανο

Τι άλλο θες να σου πω ?

Μην περιμένεις όμως να αναμασήσω τα ίδια και τα ίδια...τα ξέρουμε αυτά. Κάνεις τίποτα για να το σταματήσεις αυτό ? Εάν ναι, σε παραδέχομαι. Εάν όχι,να ξέρεις ότι πάντα οι Εβραιοπολωνοί θα θεωρούνται η εξυπνότερη φυλή στον κόσμο.

Όχι από μένα όμως...
Καλησπερα.Διαβαζοντας προσεχτικα τα στοιχεια και γενικοτερα το ολο θεμα συζητησεως βγαζω το εξης συμπερασμα.Οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο αυτη που προσπαθουν να επιβαλλουν οι εβραιο-κυβερνησεις πανταχου του ταλαιπωρου κοσμου μας θεωρητε ναζιστης,φασιστας,κλονοποιησει του Χιτλερ και δεν ξερω εγω τι αλλο...Τα πραγματα ειναι απλα εως πολυ απλα αλλα εμεις δεν φαινεται να προσπαθουμε να τα κατανοησουμε.Κυριοι και Κυριες ζουμε στην εποχη της απολυτης μοναρχιας σε ενα ειδος εβραιοχουντικης δημοκρατιας οπου καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος; να πει την γνωμη του μονο που εχει εναν και μοναδικο αποτερο σκοπο.Την εξαφανιση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ γιατι ετσι μονο θα καταφερουν να ελεξουν την ανθρωποτητα.Φοβουνται ενα και μοναδικο πραγμα και σκεφτειτε το.Την αναγεννηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,τον διαφορετικο τροπο σκεψεως που μπορει να εχει ο ανθρωπος και τον οδηγουν κοντα στο ΘΕΙΟΝ.Συμπερασματικα ας σταματησουμε και εμεις τα θα και θα και θα σαν τους προδοτες πολιτικους μας και ας περασουμε στα εργα.Το μονο που λειπει ειναι ο ηγετης!!!!STAND BY