Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΡΙΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ηΤΑΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΥΡΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ.
ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.
ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ 4 ΚΛΩΣΤΕΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ 4 ΚΟΜΠΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ( ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ). ΚΡΑΤΗΣΑ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΜΟΥ ΣΦΙΧΤΑ ΤΙΣ ΚΛΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 1 ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΩΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΟΥΣ. ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ. Η ΔΕ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ. ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ. ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΟΘΩ.
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ 10ΧΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΗ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΠΙΡΤΑ Η ΑΝΑΠΤΗΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΥΣ 4 ΑΝΕΜΟΥΣ. ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΝ 1 ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΥΤΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ηΤΑΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΥΡΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ.
ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.
ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ 4 ΚΛΩΣΤΕΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ 4 ΚΟΜΠΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ( ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ). ΚΡΑΤΗΣΑ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΜΟΥ ΣΦΙΧΤΑ ΤΙΣ ΚΛΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ.
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 1 ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΩΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΟΥΣ. ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ. Η ΔΕ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ. ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ. ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΟΡΤΟΘΩ.
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ 10ΧΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΗ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΠΙΡΤΑ Η ΑΝΑΠΤΗΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΥΣ 4 ΑΝΕΜΟΥΣ. ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΝ 1 ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΥΤΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
Αγαπητή Lora, σε καλωσορίζω στην παρέα μας. Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να μη χρησιμοποιείς κεφαλαίους χαρακτήρες, επειδή είναι κουραστικοί για τον αναγνώστη και στη "γλώσσα" του internet υποδηλώνουν ότι φωνάζεις.
Στην εμπειρία σου τώρα. Την ίδια ακριβώς ιστορία μου έχουν διηγηθεί αρκετές φορές και μας την έχουν καταθέσει και άλλοι φίλοι μέσα από την ιστοσελίδα του metafysiko.gr. Φαίνεται ότι πρόκειται για περιπλανώμενες τσιγγάνες, που κάνουν πολλά τέτοια κόλπα, όπως είχα διηγηθεί και εγώ μια προσωπική μου εμπειρία στο σταθμό της Κορίνθου. Πρόκειται, προφανώς για ταχυδακτυλουργικά κόλπα που γνωρίζουν οι ίδιες καλά πως να εξασκούν, ενώ σε διάφορες παραλλαγές τους δεν ζητούν χρήματα και τα κάνουν χάρη εντυπωσιασμού ή για λόγους που δεν μπορώ να φανταστώ. Τα χρήματα που έκαψε, μην ανησυχείς, δεν ήταν αληθινά!
Στην εμπειρία σου τώρα. Την ίδια ακριβώς ιστορία μου έχουν διηγηθεί αρκετές φορές και μας την έχουν καταθέσει και άλλοι φίλοι μέσα από την ιστοσελίδα του metafysiko.gr. Φαίνεται ότι πρόκειται για περιπλανώμενες τσιγγάνες, που κάνουν πολλά τέτοια κόλπα, όπως είχα διηγηθεί και εγώ μια προσωπική μου εμπειρία στο σταθμό της Κορίνθου. Πρόκειται, προφανώς για ταχυδακτυλουργικά κόλπα που γνωρίζουν οι ίδιες καλά πως να εξασκούν, ενώ σε διάφορες παραλλαγές τους δεν ζητούν χρήματα και τα κάνουν χάρη εντυπωσιασμού ή για λόγους που δεν μπορώ να φανταστώ. Τα χρήματα που έκαψε, μην ανησυχείς, δεν ήταν αληθινά!
Lora , καλώς μας ήρθες. Σχετικά με το περιστατικό που περιγράφεις, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μιχάλη ,έχοντας βιώσει κι εγώ μια παρόμοια εμπειρία με τσιγγάνα . Εκείνο που δεν καταλαβα είναι εάν το χιλιάρικο που της έδωσες το πήρε τελικά ή όχι ... Όσο για τα δεκαχίλιαρα .. μάλλον δεν ήταν αληθινά ... !
Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη αυτή την ιστορία την εχω ακούσει
Και εγώ από πολλούς είναι διαφορές τσιγγάνες οι οποίες κανουν
Διαφορά ταχυδακτυλουργικά τρικ ομολογούμενος καλοδουλεμένα
Τα λεφτά που έκαψε προφανώς ηταν ψεύτικα οσο για την εξαφάνιση
Της απλά φρόντισε να φύγει οσο το δυνατόν γρηγορότερα και προσεκτικά
Ώστε να μην δείτε προς τα πού πάει σε περίπτωση που καταλαβαινατε
την απατή της και θέλατε τα χρήματα σας πίσω.
Και εγώ από πολλούς είναι διαφορές τσιγγάνες οι οποίες κανουν
Διαφορά ταχυδακτυλουργικά τρικ ομολογούμενος καλοδουλεμένα
Τα λεφτά που έκαψε προφανώς ηταν ψεύτικα οσο για την εξαφάνιση
Της απλά φρόντισε να φύγει οσο το δυνατόν γρηγορότερα και προσεκτικά
Ώστε να μην δείτε προς τα πού πάει σε περίπτωση που καταλαβαινατε
την απατή της και θέλατε τα χρήματα σας πίσω.
Γεια σας παιδες. Διαβαζωντας το Post σου αγαπητη φιλη Λωρα πραγματι ειναι μια καθαρη συνηθισμενη περιπτωση απατης. Τωρα ομως αυτο που λες οτι ολα στην ζωη σου πηγαν καλυτερα με ειχε παραξενεψει λιγο. Ισως το οτι σου ειπε οτι θα σε γλυτωει απο τα βασανα σου και θα σου λυσει τα μαγια, να σου βαλε την ιδεα να πιστευεις οτι πραγματι αλλαξαν τα πραγματα, και μπορει και υποσυνειδητα να λειτουργησες και προς το καλυτερο.
Νεραιδουλα το δικο μου χιλιαρικο καηκε μαζι με τα δικα της χρηματα που πολυ πιθανον να μην ηταν αληθινα. Μετα απο τοσα χρονια που εχει κατασταλαξει μεσα μου και εγω συμφωνω μαζι σας οτι πιθανοτερα ηταν καποια τσιγγανα που μου εκανε ταχυδακτυλουργικα. Βεβαια ηταν και η μητερα μου εκει και 4 ματια ειναι περισσοτερο αξιοπιστα απο δυο αλλα με δαυτες ποτε δεν ξερεις. Απο εμας δεν πηρε τιποτα και ισως να ηταν μια κινηση εντυπωσιασμου οπως ειπε και ο Μιχαλης.
Θα ηταν πολυ εγωιστικο απο μερους μου να πιστεψω οτι καποια Αγια, η καποια αγαθη μορφη που δεν γνωριζω με επισκευτηκε στο σπιτι μου για να μου λυσει μαγια λυνοντας κομπους και καιγοντας χαρτονομισματα.
Αλλα τοτε λογω περισσοτερο της ηλικιας αλλα και του εντυπωσιασμου που ηταν πολυ εντονος στο μυαλο μου,αυτο πιστεψα και τελικα μπηκα ασυναισθητα σε μια διαδικασια αυθυποβολης οτι ολα καλυτερευουν και η ζωη μου θα γινει καλυτερη. Και πραγματικα ετσι εγινε, γιατι εγω ετσι πιστευα και με την θετικη μου σκεψη και την σιγουρια μιας βοηθειας απο καποια ανωτερη δυναμη πετυχαινα και πετυχαινω εναν ενα τους στοχους μου.
Θα ηταν πολυ εγωιστικο απο μερους μου να πιστεψω οτι καποια Αγια, η καποια αγαθη μορφη που δεν γνωριζω με επισκευτηκε στο σπιτι μου για να μου λυσει μαγια λυνοντας κομπους και καιγοντας χαρτονομισματα.
Αλλα τοτε λογω περισσοτερο της ηλικιας αλλα και του εντυπωσιασμου που ηταν πολυ εντονος στο μυαλο μου,αυτο πιστεψα και τελικα μπηκα ασυναισθητα σε μια διαδικασια αυθυποβολης οτι ολα καλυτερευουν και η ζωη μου θα γινει καλυτερη. Και πραγματικα ετσι εγινε, γιατι εγω ετσι πιστευα και με την θετικη μου σκεψη και την σιγουρια μιας βοηθειας απο καποια ανωτερη δυναμη πετυχαινα και πετυχαινω εναν ενα τους στοχους μου.
Lora αυτές οι τσιγγάνες κάνουν τόσο καλά το ταχυδακτυλουργικό τους
Κόλπο που είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσεις τι ακριβός κανουν
Άλλωστε το κανου ν για επάγγελμα οπότε έχουν τελειοποιήσει το
Κόλπο ώστε να μπορούν να πείθουν τον άλλο .
Το χιλιάρικο το δικό σου που λες ότι καηκε το πιθανότερο είναι ότι
δεν καηκε αλλα πρόλαβε και το άλλαξε με κάποιο δικό της που ηταν
ψευτικο.
Τα πράγματα που κατάφερες ηταν αποτέλεσμα δικό σου της θετικής σου
Σκέψης και της προσπάθειας απλα συνέχισε να σκέπτεσαι θετικά και να
Προσπαθείς ώστε να πετυχαίνεις καλά πράγματα στη ζωή σου.
Κόλπο που είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσεις τι ακριβός κανουν
Άλλωστε το κανου ν για επάγγελμα οπότε έχουν τελειοποιήσει το
Κόλπο ώστε να μπορούν να πείθουν τον άλλο .
Το χιλιάρικο το δικό σου που λες ότι καηκε το πιθανότερο είναι ότι
δεν καηκε αλλα πρόλαβε και το άλλαξε με κάποιο δικό της που ηταν
ψευτικο.
Τα πράγματα που κατάφερες ηταν αποτέλεσμα δικό σου της θετικής σου
Σκέψης και της προσπάθειας απλα συνέχισε να σκέπτεσαι θετικά και να
Προσπαθείς ώστε να πετυχαίνεις καλά πράγματα στη ζωή σου.
Μιας και μιλαμε για κολπα, και εμενα μου συνεβη κατι παρομοιο....ειχα παρκαρειτο αυτοκινητο σε εναν χωρο ελευθερης σταθμευσης και οταν βγηκα ειχαν στησει εκει κοντα καραουλι δυο μεγαλες γυναικες ας τις πουμε τσιγγανες γιατι τσιγγανες δεν ηταν... η μια λοιπον μου ειπε να της δωσω λιγα χρηματα για να παρει κατι για τα παιδακια της
...για να με αφησει ησυχη της εδωσα αλλα μου ειπε "Ελα εδω να σου πω τη μοιρα σου" Και αρχισε να μου λεει οτι περασα μεγαλη στενοχωρια και οτι εχω κατι ονοματα με Γιαννη Μαρια και Δημητρη..."τι τους εχεις αυτους?" Φυσικα δεν της απαντησα και εκανα να φυγω, οταν μου λεει "βαλε αυτο το χορτο στην παλαμη σου κλειστη και αμα μαυρισει το χορτο θα πανε ολα καλα....τελος παντων...το εκανα και ως εκ θαυματος μαυρισε..
εκεινη τη στιγμη εκνευριστηκα γιατι δεν καταλαβα πως το ειχε κανει και τι στην ευχη συστατικο ειχε προλαβει και χωσει μαζι με το χορτο στο χερι μου ωστε να το κανει να γινει μια μαυριδερη μπαλιτσα...ε στο τελος μου ζητησε και αλλα 2 ευρω...δεν ημουν τοσο κοροιδο ωστε να της δωσω και αλλα...αρκετα με καθυστερησε και ειχα και δουλειες..
ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εκανε με το χορτο...
το θεμα ειναι οτι ηταν ΠΟΛΥ πιστευτη...και ο κοσμος μπορει ευκολα να πεσει θυμα τετοιων καταστασεων
...για να με αφησει ησυχη της εδωσα αλλα μου ειπε "Ελα εδω να σου πω τη μοιρα σου" Και αρχισε να μου λεει οτι περασα μεγαλη στενοχωρια και οτι εχω κατι ονοματα με Γιαννη Μαρια και Δημητρη..."τι τους εχεις αυτους?" Φυσικα δεν της απαντησα και εκανα να φυγω, οταν μου λεει "βαλε αυτο το χορτο στην παλαμη σου κλειστη και αμα μαυρισει το χορτο θα πανε ολα καλα....τελος παντων...το εκανα και ως εκ θαυματος μαυρισε..
εκεινη τη στιγμη εκνευριστηκα γιατι δεν καταλαβα πως το ειχε κανει και τι στην ευχη συστατικο ειχε προλαβει και χωσει μαζι με το χορτο στο χερι μου ωστε να το κανει να γινει μια μαυριδερη μπαλιτσα...ε στο τελος μου ζητησε και αλλα 2 ευρω...δεν ημουν τοσο κοροιδο ωστε να της δωσω και αλλα...αρκετα με καθυστερησε και ειχα και δουλειες..ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εκανε με το χορτο...
το θεμα ειναι οτι ηταν ΠΟΛΥ πιστευτη...και ο κοσμος μπορει ευκολα να πεσει θυμα τετοιων καταστασεων
Η αληθεια ειναι οτι αυτες οι γυναικες ειναι πολυ επικινδυνες. Ξερουν διαφορα κολπα και τρυκ και ο αποτερος σκοπος τους ειναι να αποσπασουν χρηματα και να κοροιδεψουν τους αφελεις. Μου εχει τυχει να συναντησω μια απο αυτες στη λαικη και επειδη αρνηθηκα να της δωσω χρηματα για να μου πει την μοιρα μου απο τα φρυδια μου(!!!!!!!!) αρχισε να με καταριεται πολυ ασχημα. Βεβαιως εφυγα μακρια και δεν της εδωσα σημασια.
Καποιος γνωστος μας που εχει περιπτερο μας ειπε οτι ηρθαν δυο τσιγγανες τον κοιταξε η μια απο αυτες εντονα στα ματια σαν να τον υπνωτισε και χωρις να του πουν τιποτα τους εδωσε ολη του την εισπραξη.
Οταν συνηλθε και καταλαβε τι ειχε συμβει ειχαν φυγει μακρια μαζι με τα χρηματα του. Για αυτο συνηστω προσοχη στις συναναστροφες μας με τετοια ατομα και χωρις σε καμια περιπτωση να θελω να κατηγορησω ολους τους τσιγγανους.
Καποιος γνωστος μας που εχει περιπτερο μας ειπε οτι ηρθαν δυο τσιγγανες τον κοιταξε η μια απο αυτες εντονα στα ματια σαν να τον υπνωτισε και χωρις να του πουν τιποτα τους εδωσε ολη του την εισπραξη.
Οταν συνηλθε και καταλαβε τι ειχε συμβει ειχαν φυγει μακρια μαζι με τα χρηματα του. Για αυτο συνηστω προσοχη στις συναναστροφες μας με τετοια ατομα και χωρις σε καμια περιπτωση να θελω να κατηγορησω ολους τους τσιγγανους.
Εγώ είχα συναντήσει ένα παρόμοιο άτομο πριν δυο χρόνια. Ήταν Ιούλιος και περπατούσα στο κέντρο της Αθήνας, στη Σταδίου αν θυμάμαι καλά, όταν με σταμάτησε μια τσιγγάνα, η οποία επέμενε να μου πει τη μοίρα μου και καλά κοιτώντας το χέρι μου. Αν και τέτοιες απατεώνισσες κάνουν μπαμ από μακριά και πάντα τις αποφεύγω, εκείνη την ημέρα αποφάσισα να το ρίξω στο χαβαλέ οπότε έκατσα να ακούσω τι είχε να μου πει. Αφού μου έκανε κάποια κοπλιμέντα σχετικά με την εμφάνισή μου και τον ψυχικό μου κόσμο (μην με ρωτήσετε πότε πρόλαβε να καταλάβει τι χαρακτήρας είμαι) μου είπε ότι πολύ σύντομα και μάλιστα εντός μίας εβδομάδας θα γνώριζα ένα πρόσωπο που θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Στη συνέχεια μου ζήτησε χρήματα αλλά εγώ αρνήθηκα φυσικά και επειδή άρχισε να γίνεται επίμονη και ενοχλητική εγώ με πρόφαση ότι χτύπησε το κινητό μου απομακρύνθηκα. Η αλήθεια είναι ότι μετά από δύο ημέρες όντως γνώρισα ένα άτομο, το οποίο στη συνέχεια αποδείχτηκε πολύ καθοριστικό για τη ζωή μου, αλλά δεν το συνδέω φυσικά με το γεγονός της τσιγγάνας. Πιστεύω ότι ήταν καθαρή σύμπτωση και ότι τέτοιου είδους άτομα είναι τίποτα άλλο πέρα από απατεώνες...
Σύμπτωση είναι ξέρεις σε πόσες εκατοντάδες κόσμο θα το χει πει
Αυτό? Ε και
στατιστικά να το πάρουμε κάπου θα τύχει να βγει .
Αυτό? Ε και
στατιστικά να το πάρουμε κάπου θα τύχει να βγει .
Παιδια αυτην την ιστορια την εχω ξανακουσει και μαλιστα με κοκκινες κλωστες .φιλικα απολον2011.Υ.Γ εκ τον ον εις ανεφ.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με δαίμονα τον λεγόμενο σεσλε νιδαρ χοριελ πεουντ…
Συνήθως εμφανίζετε με μορφή γριας,νεου αντρα,και γέρου….σκοπός του είναι να παραπλάνηση τον κόσμο με την δήθεν ψεύτικη δύναμη που έχει κάνοντας πράγματα και θαύματα αφήνοντας έκπληκτο τον άλλον…. Υπόσχονται πολλά μα στην ουσία είναι αέρας….
Με σεβασμό
Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ.
Συνήθως εμφανίζετε με μορφή γριας,νεου αντρα,και γέρου….σκοπός του είναι να παραπλάνηση τον κόσμο με την δήθεν ψεύτικη δύναμη που έχει κάνοντας πράγματα και θαύματα αφήνοντας έκπληκτο τον άλλον…. Υπόσχονται πολλά μα στην ουσία είναι αέρας….
Με σεβασμό
Μ.Φ. ΔΑΙΔΑΛΟΣ.
Πράγματι,περίεργο.Για μια μικρή επαρχιακή πόλη που σχεδόν όλοι γνωρίζονται,το να μην δει κανείς αυτήν την γριούλα είνια ανεξήγητο!!!Πάντως κατά την γνώμη μου ίσως ήταν ένα πνεύμα ή παρουσία που ήρθε να σε βοηθήσει.

Ελπίζω τα προβλήματα που είχες να "έφυγαν" μαζί με την γριούλα.

Ελπίζω τα προβλήματα που είχες να "έφυγαν" μαζί με την γριούλα.

Πρόκειται για τον γνωστό δαίμονα, σουτ αρπάξ εαπ οτσεπρί νατονπάρ χαμπάρ.
Εντάξει φτηνά την γλύτωσες, αν σου κόστισε ένα μονό χιλιάρικο.
Και εγω αν είχα φάει το χιλιάρικο, θα γινόμουν καπνός...
Εντάξει φτηνά την γλύτωσες, αν σου κόστισε ένα μονό χιλιάρικο.
Και εγω αν είχα φάει το χιλιάρικο, θα γινόμουν καπνός...