ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/5 χρόνια metafysiko!!! Special εορταστικά events στην Αθήνα! (Μάρτιος 2007)

5 χρόνια metafysiko!!! Special εορταστικά events στην Αθήνα! (Μάρτιος 2007)

leo morpheus40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
2007-03-02 17:38
\r\n
Δεν ξερω τι ελπιδες ειχαν οι βορειοι,αλλα τωρα που δηλωνω με τους Νοτιους (με μεγαλο Ν!!!) νομιζω πως οσοι δηλωσαν βορειοι δηλωσαν,αφου τωρα πια ειναι φανερη η ηττα τους,και κανεις δεν παει με τους ηττημενους σε εναν πολεμο... βορειοι να ευχεστε να μην τσουζουν οι σφαιρες του paintball!!!
\r\n
2007-03-02 20:12
\r\n
Διαβάζοντας τη χαλαροχλιαρή αντιπαράθεση μεταξύ βορείων και νοτίων , μου σφηνώθηκε η ιδέα για την ίδρυση ενός μεταμισθοφορικού αυτόνομου στρατού στον οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν από το βόρειο αλλά και από το νότιο πόλο ......μεταφυσικοί paintballers!
\r\n
\r\nΊσως ονομαστεί μετα-ευροφονιάδες και σε αυτόν θα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες γυναίκες αλλά όχι παιδιά .
\r\n
\r\nΚύριος στόχος η δολιοφθορά και ο ανορθόδοξος πόλεμων εναντίον παντός βαρβάρου εμπλεκομένου, που δε θα ανήκει στο στρατό αυτό .
\r\n
\r\nΗ συμμετοχή στο στρατό αυτό ,ορίζεται στο ποσό των 5 ευρώ (θα πληρώσουμε δε θα πληρωθούμε) ώστε στο τέλος να αγοράσουμε απορρυπαντικά για να καθαρίσουμε (στη κυριολεξία) τους αντίπαλους .
\r\n
\r\nΔηλώσεις συμμετοχής εδώ .
\r\nΕκ της γραμματείας ....
\r\n
\r\nΔ.
\r\n
2007-03-04 14:31
\r\n
Χρονια καλα, ακομα καλλιτερα απο αυτα που περασαν.
\r\nΟπως και σε ολες τις παρελθοντικες συναντησεις ετσι και σε αυτην δεν θα ειμαι παρον.
\r\nΟι λογοι απλοι καθημερινοι (και που με προσπαθεια εξαλειφονται βεβαια), αλλα ο καθεις με τα ενδιαφεροντα του και τις προτεραιοτητες του.
\r\nΕιναι γεγονος ομως οτι καθημερινη προσωπικη προτεραιοτητα υπηρξε αυτος ο τοπος, ενας τοπος ζυμωσης και ωριμανσεως.
\r\nΜαζι με με την εξελιξη του metafysiko.gr προσωπικα υπηρχε (και υπαρχει) και μερος της δικιας μου εξελιξης (που δεν ειναι απαραιτητο να γινεται εμφανης μεσα σε αυτο, και ας ειναι υπευθυνο και αυτο) και γι αυτο τον λογο για την συντροφια και την βοηθεια που μου προσφερε εκτος απο τα μπλα μπλα μπλα
\r\n
\r\nΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
\r\n
\r\n
Ευχαριστουμε ολους τους προλαλησαντες για τις ευχες και τα καλα τους λογια. Παρουσιαζουμε σημερα δυο αφισες που δημιουργηθηκαν για διαφορετικους σκοπους.
\r\n
\r\n Η πρωτη αφορα γενικοτερα τη συμπληρωση 5 ετων απο τη δημιουργια της κοινοτητας αυτης, μια επετειακη αφισα δουλεμενη απο τον Solon Aimonas Eautou.
\r\n
\r\nΗ δευτερη αφορα αποκλειστικα το party της 23ης Μαρτιου (τη φιλοτεχνησε η Antonia) και θα αποσταλει και στα υπολοιπα γνωστα sites του χωρου, καθοτι καλοδεχουμενος σε αυτη τη γιορτη ειναι καθε ανθρωπος που συμμετεχει σε φορουμς αναζητησης ανεξαρτητως δικτυακου τοπου.
\r\n
\r\nΣτα μεσα της εβδομαδας θα ανεβει στην κεντρικη σελιδα σχετικο αρθρο επικαιροτητας.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
Αρχική Δημοσίευση από LuX
\r\n
Διαβάζοντας τη χαλαροχλιαρή αντιπαράθεση μεταξύ βορείων και νοτίων , μου σφηνώθηκε η ιδέα για την ίδρυση ενός μεταμισθοφορικού αυτόνομου στρατού στον οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν από το βόρειο αλλά και από το νότιο πόλο ......μεταφυσικοί paintballers!
\r\n
\r\nΊσως ονομαστεί μετα-ευροφονιάδες και σε αυτόν θα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες γυναίκες αλλά όχι παιδιά .
\r\n
\r\nΚύριος στόχος η δολιοφθορά και ο ανορθόδοξος πόλεμων εναντίον παντός βαρβάρου εμπλεκομένου, που δε θα ανήκει στο στρατό αυτό .
\r\n
\r\nΗ συμμετοχή στο στρατό αυτό ,ορίζεται στο ποσό των 5 ευρώ (θα πληρώσουμε δε θα πληρωθούμε) ώστε στο τέλος να αγοράσουμε απορρυπαντικά για να καθαρίσουμε (στη κυριολεξία) τους αντίπαλους .
\r\n
\r\nΔηλώσεις συμμετοχής εδώ .
\r\nΕκ της γραμματείας ....
\r\n
\r\nΔ.
\r\n \r\n
\r\n
1)Μολις ξεκινισει ο πολεμος να προσεχεις μην "σφηνωθει" καμια "σφαιρα" στο "κεφαλι" σου...!Τωρα αν υπαρχει η δυνατοτητα να γινουμε αορατοι...
\r\nΜονο οσοι εχουν γερασει (πνευματικα) χωρις να το καταλαβουν (λιγο πριν πεθανουν (πνευματικα)) θα μπορουν να συμμετασχουν,και εσυ; Τοτε δεν πειραζει,οι Νοτιοι καλυτερα, παντα παιδια,ΣΩΣΤΑ TEAM?!?!?!?!?!?!
\r\nΚαι 5 ευρω...?!
\r\n
\r\nΥΓ:Ξεχασα να ρωτησω παλι,ποια μερα ακριβως εχει γενεθλια το μεταφυσικο; 23 Μαρτιου;
\r\n
2007-03-07 16:32
\r\n
Να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά σε όλη τη παρέα του Μεταφυσικού. Να τα χιλιάσετε.
\r\n
2007-03-16 22:05
\r\n
Χρόνια Πολλά λοιπόν παιδιά,να τα εκατοστήσει ο μικρός-μεγάλος χώρος σκέψης και \'ερευνας.
\r\n
\r\nΚαι για τους Βόρειους....Ο Νότος δεν πεθαίνει!!!
\r\n
2007-03-18 15:45
\r\n
Χρονια πολλα στην κοινοτητα του Μεταφυσικου και αντε και στα 10 επειτα....
\r\nη δουλεια σας ειναι αξιολογη και τα συγχαρητηρια μου ειναι λιγα για την περιγραψουν.
\r\nΚαι παλι μπραβο και με ακομα περισσοτερα μεταφυσικα να συζηταμε,να βοηθαμε και να εξερευνουμε μαζι τον κοσμο του ανεξηγητου.
\r\n
\r\n
2007-03-18 20:01
\r\n

\r\n
\r\nΚαλά κουράγια σε όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο,λεωφορειο 503,και περπάτημα-προπόνηση για ώρα....ισως καποιος με αυτοκίνητο να κάνει διαδρομές στάση-πίστα....;
\r\n
2007-03-08 23:34
\r\n
Χρόνια Πολλά και πολλά συγχαρητήρια στην κοινότητα καί από εμένα!
\r\nΜε ακόμα περισσότερες πρωτοτυπίες και επιτυχίες
\r\n
\r\nΑν και έχω αποχωρήσει από τον χώρο, προσπαθώ να ενημερώνομαι και να παρακολουθώ τις εξελίξεις όσο πιό συχνά γίνεται
\r\n
\r\nΘα τα πούμε και την Παρασκευή από κοντά, και το Σάββατο ελπίζω από μακριά (στο στόχαστρο )
\r\n
2007-03-12 14:25
\r\n
:<<<<<< ... γέρασα 5 χρόνια ? επρεπε να μου το θυμίσετε ? :>
\r\n
\r\n
\r\n
\r\nμετά απο πολύ καιρό ..... είπα να κάνω και εγώ ένα επετειακό σχόλιο :>
\r\n
2007-03-12 18:00
\r\n
Πολύ το χαίρομαι το όλο σκηνικό ρε παιδιά. Εύχομαι μακροημέρευση στην προσπάθεια αυτή και γουστάρω πολύ που το site ανήκει στον αστερισμό των Ιχθύων στον οποίο ανήκω κι εγω!!! Θα χαρώ να συναντήσω και αυτούς τους λίγους που ξέρω και πολλούς άλλους που δεν γνωρίζω και ελπίζω να περάσουμε όμορφα...
\r\nΝα είμαστε καλά όλοι....
\r\n
2007-03-15 21:40
\r\n
Χρόνια μας πολλά λοιπόν και ελπίζω σε καλύτερα και παραγωγικότερα χρόνια.. το ίδιο αγνά και ειλικρινή. Ελπίζω στο διήμερο των εκδηλώσεων να δω πολλά γνωστά και άγνωστα πρόσωπα, με το ίδιο μεράκι για αναζήτηση.
\n
\nΘα κατέβω και εγώ για 4-5 μέρες στην Αθήνα, οπότε θα έχω αρκετό χρόνο να συζητήσω με πολλούς για τρέχον ουσιαστικά ζητήματα της κοινότητας και μη.
\n
\nΦιλικά,
\r\n
\r\n
Oι ημερες των εκδηλωσεων πλησιαζουν και εαν για το party εχουν ολα κανονιστει, ωρα να ενημερωσω για τις λεπτομερειες σχετικα με το Paintball.
\r\n
\r\nΗ ωρα εναρξης της "μαχης" Βορειων και Νοτιων εχει καθοριστει στις 13:00 του Σαββατου 24 Μαρτιου. Το γηπεδο θα ειναι δικο μας εως και τις 17:30.
\r\n
\r\nΤην τοποθεσια της πιστας στην Παρνηθα θα τη βρειτε στο http://www.paintballhellas.com/homegr.html και στην επιλογη "Τοποθεσια-Παιχνιδια". Οπως καταλαβαινετε λοιπον θα πρεπει να υπαρξει ενας συντονισμος με τους ανθρωπους που διαθετουν μεταφορικο μεσο. Δε θα ειμαστε και λιγοι. Οσοι λοιπον διαθετουν αυτοκινητο (ή μπορουν να εξασφαλισουν για εκεινη την ημερα!), παρακαλουνται να το δηλωσουν και να συζητησουμε τι και πως.
\r\n
2007-03-11 23:20
\r\n
Παρακαλουνται τελος και οι dj\'s Lux, Leo Morpheus και apan@samos να ετοιμαζουν το μουσικο τους προγραμμα (προσωπικα το ολοκληρωσα ).
\r\n
2007-03-05 10:57
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
Αρχική Δημοσίευση από mika
\r\n
Υ.Γ.1 Στο πάρτυ προσέξτε τους djs!
\r\n \r\n
\r\n

\r\n Εγώ αν ΔΕΝ προσέξουν τους dj\'s θα στενοχωρηθώ πολύ.. !!!
\r\nΧρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες.. Ευχομαι τα καλύτερα να .. έρθουν σύντομα!!
\r\n
\r\n
Θα ήταν χαρά μου να σας συναντήσω όλους , ελπίζω να δέχεστε νέο αίμα!
\r\n
2007-03-10 23:00
\r\n
Φιλε Χρηστο, οπως και ολες οι συναντησεις που πραγματοποιουνται ειτε στην Αθηνα ειτε στη Θεσσαλονικη ειναι ανοιχτες τοσο για παλαια οσο και για νεα μελη. Λιγη σημασια εχει κατι τετοιο, αυτο που μετρα ειναι πως ολοι αποτελουμε μελη ου ιδιου δικτυακου τοπου. Επι τη ευκαιρια να προσκαλεσω και τη Hedwig που δηλωσε οτι ντρεπεται να ρθει επειδη ειναι "νεα" (στο φορουμ φυσικα ).
\r\n
\r\n
Και εγώ με την σειρά μου να σας ευχηθώ τα πέντε χρόνια να γίνουν πενήντα και οι προσπάθειες όλων μας να περάσουν και στις επόμενες γενιές!!! Δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα λόγω προβλημάτων υγείας δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ σε καμία από τις επετειακές σας συναντήσεις αλλά σας εύχομαι να περάσετε όλοι υπέροχα και να χαμογελάτε πάντα!!!
\r\n