ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/5 χρόνια metafysiko!!! Special εορταστικά events στην Αθήνα! (Μάρτιος 2007)

5 χρόνια metafysiko!!! Special εορταστικά events στην Αθήνα! (Μάρτιος 2007)

leo morpheus40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
2007-02-23 16:53
\r\n
Xρόνια πολλά και από μένα και εύχομαι στο metafysiko να μεγαλώσει κι άλλο και να παραμείνει στη κορυφή για πολύ καιρό!!!
\r\n
\r\nΘα είναι σίγουρα τέλεια στο πάρτυ!!!
\r\n
\r\nΒόρειοι...σας περιμένουμε!!!Φορέστε αλεξίσφαιρα!!!
\r\n
2007-02-23 16:57
\r\n
Παιδιά για Paintball είμαι μέσα ώρα πείτε μου.
\r\n
\r\nΧρόνια πολλά και να τα χιλιάσουμε.
\r\nΚαι να μαθαίνουμε συνεχώς νέα πράγματα.
\r\n
2007-02-23 17:19
\r\n
Η CTU σας περιμένει βόρειοι terrorist
\r\n
\r\n
\r\nΔεν έχω να πω πολλά... Πέντε χρόνια μιά πραγματικά μεγάλη οικογένεια.
\r\n
\r\nΘέλω να δω πολλούς, μα πάρα πολλούς "μεταφυσικούς" τις ημέρες εκείνες!
\r\n
2007-02-23 18:57
\r\n
Η πορεία του Μεταφυσικού μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια υπάρξής του πέρασε από πολλά στάδια ωρίμανσης. Ήταν και είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από νέους ανθρώπους, αλλά προχώρησε με βήματα "επαγγελματικά" και αυτό οφείλεται στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το ρόλο μας και την προσπάθεια που γίνεται. Το μεταφυσικό του τότε ξεκίνησε ως μια παρέα, σήμερα η παρέα έχει μεγαλώσει, έχει ωριμάσει και δείγματα της ωριμότητάς της δείχνονται καθημερινά. Θα μου επιτρέψετε να πω, ότι αυτά που ετοιμάζονται είναι ακόμη μεγαλύτερα και θα ανακοινωθούν τη στιγμή που πρέπει. Και να σας ευχαριστήσω, εκ μέρους της ομάδας Gateway για την προτίμηση που μας δείχνετε. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους καλούς φίλους που έκανα εδώ μέσα....
\r\n
2007-02-23 20:28
\r\n
Χρόνα πολλά μεταφυσικοί συνταξιδευτές.
\n
\nΗ πορεία της ομάδας έφτασε κιόλας τα τόσα χρόνια και μαζί της μαζέψαμε τόσες εμπειρίες.
\n
\nΧρόνια πολλά στο metafysiko.gr
\nΧρόνια πολλά στην Ομάδα Gateway
\nΧρονια πολλά στην κοινότητα του Μεταφυσικού.
\n
\nΑν και δεν έχω παρεβρεθεί σε πολλές συναντήσεις (όλο κάτι προκύπτει στο τέλος) αυτή τη φορά δε θα μου τη γλιτώσετε.. Νότιοι ετοιμαστείτε, για σκληρό και ανελέητο paintball
\r\n
2007-02-23 22:20
\r\n
Ωραια, να τα εκατοστήσετε
\r\n
\r\nκαι εις ανώτερα
\r\n
\r\n
Συγχαρητήρια παιδιά! Ό,τι καλύτερο σας εύχομαι και φυσικά να ξεφαντώσουμε και πάλι στα 10 χρόνια μεταφυσικού και τότε να γιορτάσουμε τις ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες του!
\n
\nΥ.Γ.1 Στο πάρτυ προσέξτε τους djs!
\r\n
2007-02-25 00:44
\r\n
Με τη σειρά μου να ευχηθώ χρόνια πολλά στην υπέροχη παρέα του Μεταφυσικού! Είμαι σίγουρη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!
\r\n
\r\nΧαίρομαι για όλη την πρόοδο της προσπάθειάς σας που είναι απόδειξη του ότι όποιος θέλει κάτι πολύ ο κόσμος να χαλάσει θα το πετύχει. Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ στο πάρτυ γιατί κάτι μου λέει ότι θα αφήσει εποχή.
\r\n
\r\n
Τι να πρωτογράψω τώρα βρε παιδιά...;
\n
\nΈνα μεγάλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για το metafysiko που αισίως διένησε 5 έτη στο χώρο του... διαδικτυακού παράξενου! 5 χρόνια με ευχάριστες συζητήσεις, διασκεδαστικές συναντήσεις, αξιόλογες δουλειές, αξιέπαινες αποστολές, αλλά και δύσκολες στιγμές, δυσάρεστες απώλειες κλπ. κλπ...
\nΔε χρειάζεται πιστεύω να πω και πολλά, γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, κι αν μη τι άλλο η δουλειά που γίνεται σε αυτό το site αναζήτησης φαίνεται με την πρώτη ματιά!
\n
\n

\n
\n
\nΝα δώσω επίσης τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά που αφιερώνουν το χρόνο τους για όλους εμάς που τους διαβάζουμε (φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που αρθρογραφούν, αλλά και σε όλα τα μέλη του φόρουμ που έχουν γεμίσει με χιλιάδες posts αυτή την κοινότητα) και να τους καλέσω όλους στο πάρτυ να πιούμε κανά ποτάκι και να γιορτάσουμε όλοι μαζί! Επειδή κάτι βέβαια μου λέει πως στο μικρό κουτάκι (βλ. BOX-άκι) δε θα χωράμε... ετοιμαστείτε να βγούμε στο δρόμο!! Σε περίπτωση κρύου να ντυθείτε καλά...
\n
\n
\n
\n

\n
\r\n
2007-02-25 14:07
\r\n
Ελπίζω να αντέχετε τα ποτάκια ....και να μην έχουμε τπτ δυσάρεστα...
\r\nΦροντίστε να έχετε και καμιά αλλαξιά ρούχα μήπως ιδρώσετε από το πολύ χορό και πουντιάσετε και βαράτε στο γάμο του καραγκιόζη με τα paintbullets …
\r\n
\r\nΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ...!!
\r\nκαι κάθε χρόνος που περνά...Beyond ordinary ......
\r\n
\r\n
\r\nΔ.
\r\n
2007-02-25 14:59
\r\n
Να τα εκατοστίσουμε λοιπόν!! Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου τα χρόνια πολλά στο Metafysiko αλλά και στους ανθρώπους που πάλεψαν και ασχολήθηκαν για να φτάσει εδώ που έφτασε. Καλές επιτυχίες λοιπόν, με περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό και του χρόνου να μετράμε πιο πολλές "μεταφυσικές δραστηριότητες"!!
\r\n
\r\n
Χρόνια πολλά στο metafysiko.gr
\r\nΠάνε Πέντε χρόνια και όπως έλεγα παλιότερα στην υπογραφή μου...
\r\n Τα καλύτερα έρχονται ! ! !
\r\n
\r\nΑκόμη, λόγω υποχρεώσεων το πρωί της 24 Μάρτη (κάπου βόρεια) δε μπορώ να υποσχεθώ σίγουρα ότι θα μαι στο party.
\r\nΤο παλεύω όμως
\r\n
\r\nΘα παίξουμε και μουσικούλα λέει, θα πιούμε και τα ποτάκια μας λέει και πάνω απ\'όλα θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε όσοι δεν είχαμε τη δυνατότητα -λόγω χιλιομετρικής αποστάσεως κυρίως-
\r\n
\r\nΚαλή φάση
\r\nΕις υγείαν ...
\r\n
2007-02-25 18:51
\r\n
Χρόνια Πολλά στο metafysiko!!
\r\nΚαλές επιτυχίες και καλή συνέχεια!
\r\n
\r\nΕλπίζω να περάσετε καλά στο πάρτυ....εγώ είμαι νέα ακόμη και ντρέπομαι
\r\n
\r\n
Ένα παιδί πέντε χρονών, θεωρείτε πολύ μικρό. Ένα φόρουμ 5 χρονών τι είναι; Μια ομάδα 5 χρονών;
\r\nΕάν μιλούσαμε για 15 χρόνια θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα παιδί στην εφηβεία. Εάν ήταν 25 θα μιλούσαμε για δύναμη πραγματική. Είναι μόλις πέντε, οπότε δεν θεωρώ ότι 5 χρόνια είναι κάτι το σημαντικό.
\r\nΆλλωστε ποτέ ο χρόνος και η διάρκεια δεν ήταν κάτι το οποίο ήταν απαραίτητα καλό. Πολλά κακά κρατούν πολύ χρόνο.
\r\nΌμως με την ευκαιρία των 5 χρόνων και μια και υπήρξα πάρα πολύ επικριτικός στο παρελθόν είναι μια ευκαιρία να γράψω ποια θεωρώ ότι είναι τα θετικά του μεταφυσικού.
\r\nΤο μεταφυσικό είναι ένα παιδί, ένα παιδί που έχει στα συν του δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι εξελίσσεται. Και η εξέλιξη είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά όχι απαραίτητα καλό. Αλλά το καλό είναι ότι ωριμάζει. Μαθαίνει και μπορεί να κάνει καλύτερες επιλογές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
\r\nΤο δεύτερο είναι ότι ανεξάρτητα με το εάν θεωρώ ότι έχει ταρακουνήσει τα νερά ή όχι έχει την δυνατότητα να το κάνει.
\r\nΘεωρώ όπως είχα γράψει σε ένα άλλο θέμα ότι το μεταφυσικό σαν χώρος, έχει μαζέψει πολύ σαβούρα, με σκοπό το κέρδος. Οικονομικό ή όχι. Το μεταφυσικό σαν φόρουμ μπορεί, δεν το έχει κάνει ακόμα, αλλά μπορεί να ταράξει τα νερά.
\r\nΓιατί λέω ότι δεν το έχει κάνει; Μα για τον απλούστατο λόγο, ότι πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα.
\r\nΜε κατηγορούν πολλοί ότι έχω μεγάλες προσδοκίες στην ζωή μου. Ελπίζω να κάνουν λάθος. Πιστεύω στο φόρουμ και στο τι μπορεί να κάνει και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να πω ότι έχει ταράξει τα νερά. Και όποιος πιστεύει σε κάτι έχει όχι μόνο μεγάλες προσδοκίες, αλλά και απαιτήσεις. Και γίνεται επικριτικός, επιθετικός και μερικές φορές και άδικος, όπως υπήρξα στο παρελθόν και όπως με μαθητική ακρίβεια θα κάνω και στο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν οι φασαρίες αλλά δεν μου αρέσει και η υπερβολική ηρεμία. Θα είμαι εδώ, λιγότερο ή περισσότερο να κρίνω και να κρίνομαι όσο θεωρώ ότι αξίζει να το κάνω.
\r\nΛοιπον, δεν θα πω χρόνια πολλά στο μεταφυσικό, αλλά χρόνια ταραγμένα, πολύ ταραγμένα, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι πάει καλά. Αυτό σημαίνει ότι ζει και ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Μπορεί και καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο για μένα. Και ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Μαθαίνοντας κάθε μέρα λίγο παραπάνω, λίγο καλύτερα, λίγο περισσότερο, μόνο μπροστά μπορεί να πάει. Φτάνει να συνεχίσει να είναι με τα μάτια ανοιχτά, τα αφτιά ανοικτά για το στόμα δεν ξέρω.
\r\n
\r\n
Χρόνια Πολλά σε όλους τους πρώην και νυν της ομάδας Gateway, καθώς και σε όλα τα μέλη
\r\nτου προηγούμενου αλλά και του παρόντος forum.
\r\n
\r\nΕλπίζω να παραβρεθώ και στις δύο εκδηλώσεις.
\r\nΤον τελευταίο καιρό έχω πολλές απουσίες και στο τέλος θα μείνω.
\r\n
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n agaliarep
\r\nΤο δεύτερο είναι ότι ανεξάρτητα με το εάν θεωρώ ότι έχει ταρακουνήσει τα νερά ή όχι έχει την δυνατότητα να το κάνει. ... Το μεταφυσικό σαν φόρουμ μπορεί, δεν το έχει κάνει ακόμα, αλλά μπορεί να ταράξει τα νερά. Γιατί λέω ότι δεν το έχει κάνει; Μα για τον απλούστατο λόγο, ότι πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα.
\r\n \r\n
\r\n

\r\n
\r\nΔεν θα ήθελα να ανοίξω κουβέντα επ\' αυτού (ίσως σε άλλο thread), απλά να πω πως είναι μεγάλη επιτυχία από μόνο του, το ότι κάποιοι προτίμησαν να μην κάτσουν περισσότερο στον καναπέ τους και απλώς να σχολιάζουν σαν ρέπλικες-γέροι του muppet show, αλλά προχώρησαν ένα βήμα.
\r\n
\r\nΌσο για τους βόρειους ... ήδη ακούω την εισαγωγή του Live after death ...

\r\n
\r\nWe shall go on to the end, we shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender
\r\n
\r\n... ΚΟΠΙΑΣΤΕ ...
\r\n
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n Όσο για τους βόρειους ... ήδη ακούω την εισαγωγή του Live after death ...\r\n \r\n
\r\n

\nΜπά μάλλον το Alexander the Great ακούς και δεν το κατάλαβες
\n
\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n ... ΚΟΠΙΑΣΤΕ ...\r\n \r\n
\r\n

\nΘα έρθουμε με φόρα (είναι και λίγο κατηφόρα)!!
\n
\r\n
2007-02-28 16:59
\r\n
Με χαρά βλέπω ότι αυτά που συζητούσαμε στη συνάντηση της Αθήνας, τελικά θα πραγματοποιηθούν.
\r\nΤα πρώτα 5 πετυχημένα χρόνια του Μεταφυσικού θα γιορταστούν δυναμικά.
\r\nΠρομηνύεται μεγάλη μάχη και τρελό γέλιο στο paintball! Περιμένουνε τους Βόρειους με ... ευχάριστες διαθέσεις!
\r\n
2007-02-28 17:59
\r\n
.... ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
\r\n
\r\nΥγεία και κάθε ευτυχία.
\r\n
\r\nΘα προσπαθήσω να είμαι παρών στις συναντήσεις.
\r\n
2007-02-28 18:49
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n R-b-t3r
\r\nΘα έρθουμε με φόρα (είναι και λίγο κατηφόρα)!!
\r\n \r\n
\r\n

\r\n
\r\nΕσύ θα έρθεις με φόρα για το paintball ή για τις χασαποταβέρνες της Πάρνηθας ;;;
\r\n
2007-03-01 01:30
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n Εσύ θα έρθεις με φόρα για το paintball ή για τις χασαποταβέρνες της Πάρνηθας ;;;\r\n \r\n
\r\n

\nΜε έχετε πάρει όλοι πρέφα μου φαίνεται, αλλά εγώ θα έρθω για το paintball μέχρι νεωτέρας...
\n
\r\n