ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ο Παραμυθάς

Ο Παραμυθάς

tsilof5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός "Παραμυθάς" κ.Πιλάβιος είναι on line και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές όπως στο παρελθόν.
Ελπίζω να είναι και άλλοι πολλοί εδώ μέσα που να θυμούνται τον Παραμυθά, έτσι για να μη νιώθω "μπαρμπούνι".
Η τοποθεσία είναι εδώ
Παράθεση:
...Και θα μου πείτε τι θέλω τώρα, ύστερα από τόσα χρόνια; Τι μπορώ να σας πω, τώρα που μεγαλώσατε; Να, δεν ξέρω πώς, αλλά εκεί που κάθισα να ξαναγράψω παραμύθια, ανακάλυψα πως δεν μπορούσα πια. Ήταν σαν να τα έγραφα μόνο για σας τότε και τώρα που μεγαλώσατε, δεν είχα σε ποιον να τα πω. Κι όμως, κάτι ήθελα να σας πω. Και βρήκα τι: τι άλλο; Να φτιάξω ένα blog, όπου θα μπορώ, να σας γράφω τις ιστορίες μου, να βάζω βιντεάκια και φωτογραφίες, και πάνω απ’ όλα – αν σας κάνει κέφι – να τα λέμε. Κι όσα θα σας γράφω, θα σας δείχνω και θα λέμε θα είναι μόνο για σας. Και μην τα δείξετε ποτέ στους «μεγάλους», μόνο στα παιδιά σας… αν έχετε αποκτήσει...

Αξίζει τον κόπο η επίσκεψη στο μπλογκ του, πιστέψτε με
2007-02-15 20:51
Ελα ρε....τι μου θυμισες τωρα!
2007-02-16 12:36
Αν είναι κι άλλοι;;;;

Προσωπικά έχω ήδη αφήσει μήνυμα στον αγαπημένο μας "Παππού"!!!!!!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος τον θυμάται και τον αναπολεί!!!!!
2007-02-16 13:37
Όχι αγαπητέ tsilof, δεν είσαι μόνος σου. Ακόμη θυμάμαι το μαγικό γιλέκο και το μαγικό μολύβι.
Και φυσικά, το τραγουδάκι που τελείωνε με τη φράση "θέλω και τηγανιτές πατάτες".

Το θυμάται κανείς ;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PUCK
Όχι αγαπητέ tsilof, δεν είσαι μόνος σου. Ακόμη θυμάμαι το μαγικό γιλέκο και το μαγικό μολύβι.
Και φυσικά, το τραγουδάκι που τελείωνε με τη φράση "θέλω και τηγανιτές πατάτες".

Το θυμάται κανείς ;

Ε μα!!!