ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
Επειδή σήμερα το πρωί είδα ένα πόστ της φίλης Mika και στενοχωρήθηκα ..
Επειδή ότι και να έχει γίνει υπάρχει πάντα λύση ....
Επειδή θεωρώ τη mika ενεργό μέλος της κοινότητας ...
Επειδή θεωρώ την απουσία της απώλεια για το φόρουμ...
Επειδή αυτό που υποψιάζομαι πως έχει γίνει είναι ανάξιο να την κρατήσει απ έξω...
Επειδή η mika θα μπορούσε να είναι και κόρη μου ...
Επειδή κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του στο σπίτι....
Επειδή από μόνη της θα δυσκολευτεί δύσκολα να αποφασίσει την επιστροφή της ....
Επειδή έχουμε όλοι χρέος να συμπαραστεκόμαστε στα υπόλοιπα μέλη ....
Και επειδή δε μπορώ να αποφασίσω μόνος μου ....
Αν και δε ψηφίζω ποτέ στο φόρουμ ,Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να ψηφίσετε για την επιστροφή της ....κάνοντας μια εξαίρεση για αυτό το καλοσυνάτο ευγενικό και συμπαθητικό πλασματακι ...
Έχω την εντύπωση πως αν συγκεντρωθούν πάνω από 10 ψήφοι η mika θα επιστρέψει...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΛΟΙΠΟΝ .......
Δ.
Επειδή ότι και να έχει γίνει υπάρχει πάντα λύση ....
Επειδή θεωρώ τη mika ενεργό μέλος της κοινότητας ...
Επειδή θεωρώ την απουσία της απώλεια για το φόρουμ...
Επειδή αυτό που υποψιάζομαι πως έχει γίνει είναι ανάξιο να την κρατήσει απ έξω...
Επειδή η mika θα μπορούσε να είναι και κόρη μου ...
Επειδή κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του στο σπίτι....
Επειδή από μόνη της θα δυσκολευτεί δύσκολα να αποφασίσει την επιστροφή της ....
Επειδή έχουμε όλοι χρέος να συμπαραστεκόμαστε στα υπόλοιπα μέλη ....
Και επειδή δε μπορώ να αποφασίσω μόνος μου ....
Αν και δε ψηφίζω ποτέ στο φόρουμ ,Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να ψηφίσετε για την επιστροφή της ....κάνοντας μια εξαίρεση για αυτό το καλοσυνάτο ευγενικό και συμπαθητικό πλασματακι ...
Έχω την εντύπωση πως αν συγκεντρωθούν πάνω από 10 ψήφοι η mika θα επιστρέψει...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΛΟΙΠΟΝ .......
Δ.
Δεν το συζητώ...
Εννοείται πως ΝΑΙ ! Δαγκωτό
Εννοείται πως ΝΑΙ ! Δαγκωτό

"Συναισθηματικε"(
) λουξ ψηφισα και γω στην ψηφοφορια που ανοιξες. Εχτες ταξιδευα και βλεποντας πριν λιγα λεπτα το τοπικ που ανοιξε η Μικα κυριολεκτικα επεσα απο τα συννεφα.Δεν περιμενα να εχει συσσωρευτει τοσος μεγαλος ογκος παραπονων απο ενα ατομο με το οποιο ειχα και πολυ καλη εξω-φορουμικη επικοινωνια. Εαν τα προβληματα αυτα ειχαν συζητηθει, ακομη και με σχετικο ανοιγμα νεου thread σε αυτην την κατηγορια, βαζω το χερι μου στη φωτια πως αποκλειεται να ειχαμε "ποστ" αποχωρησης...
Τελος παντων, δε γνωριζω εαν μια ψηφοφορια μπορει να τη φερει πισω, αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο που ειπες οτι " Επειδή αυτό που υποψιάζομαι πως έχει γίνει είναι ανάξιο να την κρατήσει απ έξω...".Το msn πολλων απο εμας το εχει, το τηλεφωνο μου επισης, παιρνω την ντουντουκα μου και της απευθυνω προσκληση επαναπατρισμου
) λουξ ψηφισα και γω στην ψηφοφορια που ανοιξες. Εχτες ταξιδευα και βλεποντας πριν λιγα λεπτα το τοπικ που ανοιξε η Μικα κυριολεκτικα επεσα απο τα συννεφα.Δεν περιμενα να εχει συσσωρευτει τοσος μεγαλος ογκος παραπονων απο ενα ατομο με το οποιο ειχα και πολυ καλη εξω-φορουμικη επικοινωνια. Εαν τα προβληματα αυτα ειχαν συζητηθει, ακομη και με σχετικο ανοιγμα νεου thread σε αυτην την κατηγορια, βαζω το χερι μου στη φωτια πως αποκλειεται να ειχαμε "ποστ" αποχωρησης...Τελος παντων, δε γνωριζω εαν μια ψηφοφορια μπορει να τη φερει πισω, αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο που ειπες οτι " Επειδή αυτό που υποψιάζομαι πως έχει γίνει είναι ανάξιο να την κρατήσει απ έξω...".Το msn πολλων απο εμας το εχει, το τηλεφωνο μου επισης, παιρνω την ντουντουκα μου και της απευθυνω προσκληση επαναπατρισμου

Aχ βρε LuX, ξέρεις πως να συγκινείς τα πλήθη... και την καρδιά μιας γυναίκας.
Είμαι σίγουρη πως η Μίκα διαβάζει τώρα...
Αυτό που έχω να πω εγώ, επειδή μίλησα μαζί της ήδη από το πρωί είναι πως δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία πως θα γυρίσει κοντά μας (μεταξύ μας ---> αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα)!! Διότι όταν κάνεις τέτοια ποστ, και κάτι άλλα σε blogs (τα links είναι περιττά), κι όταν δηλώνεις πως το metafysiko.gr είναι σαν σπίτι σου πια, δεν μπορείς να διαγράφεσε έτσι απλά. Οι δεσμοί που σε συνδέουν με αυτό είναι πολύ πιο δυνατοί για να τους κόψεις εν ριπή οφθαλμού. Trust me, το έχω προσπαθήσει κι εγώ...
Για μένα αυτό που μένει τώρα να κάνουμε είναι να "σταυρώσουμε" τον Nocturnal που της έκανε τη χάρη αμέσως!!
Φατούρο....
Πλακίτσα guys.
Άντε καλή συνέχεια στην ψηφοφορία!
Υ.Γ.: Μετά από αυτή την ψηφοφορία μπορούμε να αναρτήσουμε νέα για τη διαγραφή του LuX παρακαλώ;; Βαρέθηκα να παίρνει όλη τη δόξα αυτός... ενώ εμείς παλεύουμε στο παρασκήνιο!
Είμαι σίγουρη πως η Μίκα διαβάζει τώρα...Αυτό που έχω να πω εγώ, επειδή μίλησα μαζί της ήδη από το πρωί είναι πως δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία πως θα γυρίσει κοντά μας (μεταξύ μας ---> αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα)!! Διότι όταν κάνεις τέτοια ποστ, και κάτι άλλα σε blogs (τα links είναι περιττά), κι όταν δηλώνεις πως το metafysiko.gr είναι σαν σπίτι σου πια, δεν μπορείς να διαγράφεσε έτσι απλά. Οι δεσμοί που σε συνδέουν με αυτό είναι πολύ πιο δυνατοί για να τους κόψεις εν ριπή οφθαλμού. Trust me, το έχω προσπαθήσει κι εγώ...
Για μένα αυτό που μένει τώρα να κάνουμε είναι να "σταυρώσουμε" τον Nocturnal που της έκανε τη χάρη αμέσως!!
Φατούρο.... Πλακίτσα guys.
Άντε καλή συνέχεια στην ψηφοφορία!
Υ.Γ.: Μετά από αυτή την ψηφοφορία μπορούμε να αναρτήσουμε νέα για τη διαγραφή του LuX παρακαλώ;; Βαρέθηκα να παίρνει όλη τη δόξα αυτός... ενώ εμείς παλεύουμε στο παρασκήνιο!
Me greeklish dystyxws logw anyperblhtwn texnikwn problhmatwn kai mesa apo to lewforeio pros Athina dhlwnw kai egw thn abiasth epithymia na exoume ksana th Mika pisw sth koinothta tou metafysikou..
Oi xwrismoi de ginontai etsi.Na elega oti eixe ginei kapoios tsakwmos,kapoio ksekatiniasma,kapoio malliotrabhgma na katalabaina kai na symfwnousa me th kinhsh ths mikas.Alla etsi opws egine epese ws keraunos en aithria.
Opote thewrw to thema lhksan kai mia ekrhksh synaisthismatismou gia ta opoia problhmata mporei na exei h koinothta mas.
Mono mesa apo dialektikes diadikasies mporoume na ginoume kalyteroi kai oxi me spasmwdikes kinhseis.Afou loipon h mika thewrei to metafysiko.gr spiti tis kai emeis th thewroume sygkatiko de mporei para na epistrepsei.
Pame re metafysiko ..
Eisai ena megalo spiti,,mia megalh agkaleia.
Ena megalo krebati bre adelfee
(plaka den exww??
)
P.s.
Bre Nocturnal ti antanaklastika einai auta?? xoxoxo
Oi xwrismoi de ginontai etsi.Na elega oti eixe ginei kapoios tsakwmos,kapoio ksekatiniasma,kapoio malliotrabhgma na katalabaina kai na symfwnousa me th kinhsh ths mikas.Alla etsi opws egine epese ws keraunos en aithria.
Opote thewrw to thema lhksan kai mia ekrhksh synaisthismatismou gia ta opoia problhmata mporei na exei h koinothta mas.
Mono mesa apo dialektikes diadikasies mporoume na ginoume kalyteroi kai oxi me spasmwdikes kinhseis.Afou loipon h mika thewrei to metafysiko.gr spiti tis kai emeis th thewroume sygkatiko de mporei para na epistrepsei.
Pame re metafysiko ..
Eisai ena megalo spiti,,mia megalh agkaleia.
Ena megalo krebati bre adelfee
(plaka den exww??
)P.s.
Bre Nocturnal ti antanaklastika einai auta?? xoxoxo

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Να ψηφίσω ναι; Προφανώς, δεν χρειάζεται καν να πατήσω το κουμπί.
Να πατήσω όχι; Πάντα προσπαθούσα να υπερασπιστώ στο να μείνουν άτομα, όταν άλλοι ήθελαν απλά να φύγουν. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση μια και θέλει η ίδια να φύγει. Να φύγει, κάτι θέλει να δηλώσει με αυτή την κίνηση. Οποιος απλά φεύγει, φεύγει, δεν ζητά να τον διαγράψουν.
Δεν ξέρω. Ότι και να κάνει, εγώ μόνο ένα θα της πω…
Ξέρει αυτή… Να τρώει!
Να πατήσω όχι; Πάντα προσπαθούσα να υπερασπιστώ στο να μείνουν άτομα, όταν άλλοι ήθελαν απλά να φύγουν. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση μια και θέλει η ίδια να φύγει. Να φύγει, κάτι θέλει να δηλώσει με αυτή την κίνηση. Οποιος απλά φεύγει, φεύγει, δεν ζητά να τον διαγράψουν.
Δεν ξέρω. Ότι και να κάνει, εγώ μόνο ένα θα της πω…
Ξέρει αυτή… Να τρώει!
Που είναι η Μίκα ΟΕΟΟΟΟΟ!
Εγώ έχωντας μιλήσει και με την ίδια χθες, θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά εφόσον κάτι πραγματικά την ώθησε να φύγει, θέλω να σεβαστώ και την επιλογή της.
Πάμε όλοι μαζί !

Εγώ έχωντας μιλήσει και με την ίδια χθες, θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά εφόσον κάτι πραγματικά την ώθησε να φύγει, θέλω να σεβαστώ και την επιλογή της.
Πάμε όλοι μαζί !

H διαγραφή της Mika έγινε μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μου (και επικοινωνία μέσω MSN). Προσπάθησα να την πείσω να μείνει αλλά τπτ.
Όπως κ να έχει, αν το ζητήσει, τα στοιχεία της έχουν κρατηθεί για επαναφορά
Όπως κ να έχει, αν το ζητήσει, τα στοιχεία της έχουν κρατηθεί για επαναφορά
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από ^Nocturnal^
H διαγραφή της Mika έγινε μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μου (και επικοινωνία μέσω MSN). Προσπάθησα να την πείσω να μείνει αλλά τπτ.
Όπως κ να έχει, αν το ζητήσει, τα στοιχεία της έχουν κρατηθεί για επαναφορά |
Στις 10 ψήφους το σκέφτεται....
Στις 15 δε ρωτάς ......
Απ το μαλλί ....και μέσα........................
Δ.