ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Αποχώρηση μέλους Kafrila από την ομάδα Gateway

Αποχώρηση μέλους Kafrila από την ομάδα Gateway

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-11-08 14:37
Λόγω προσωπικών προβλημάτων που δεν του επετρεπαν να αφιερωσει οσο χρονο θα ηθελε στην ομαδα και το site της, ο Kafrila μας γνωστοποιησε πριν απο λιγα 24 ωρα την αποφαση του να παραιτηθει απο μελος της ομαδας. Εκ μερους της Gateway, θελω να τον ευχαριστησω για ολα οσα προσεφερε στην ομαδα αυτα τα χρονια.
Φοιβο σου ευχομαι να ξεπερασεις καθε εμποδιο και να επιτυχεις καθε στοχο στη ζωη σου. Εμεις απο εδω θα συνεχισουμε να παλευουμε για τους κοινους στοχους που θεσαμε μαζι!
2006-11-08 15:46
Ομολογω πως ξαφνιαστηκα με αυτη την ανακοινωση,αν και γνωριζα οτι ο Φοιβος εχει καπως φορτωμενο προγραμμα λογω υποχρεωσεων,ελπιζω να ειναι μονο αυτο και να μην εχει καποιο προσωπικο προβλημα.Ειναι κριμα για μενα τοσο για την ομαδα,καθως οποιος γνωρισει τον Φοιβο απο κοντα,οπως ειχα εγω την τυχη,διαπιστωνει αβιαστα οτι ειναι ιδιαιτερο και χαρισματικο ατομο,ενω και για τον Φοιβο που ειναι σε μια ευαισθητη ηλικια,θεωρω οτι η ομαδα θα μπορουσε να τον βοηθησει στο "παιχνιδι της ζωης".Καλη σου επιτυχια Φοιβο στο κυνηγι των ονειρων σου και δεν χανομαστε ετσι;
2006-11-08 19:11
Το ότι ο Φοίβος είναι ένα πολύ χαρισματικό παιδί φαίνεται μέσα από τη δουλειά που έως τώρα έχει κάνει για τη μεταφυσική κοινότητα. Από τα πολύ σπουδαία άρθρα και συνεντεύξεις που κατάφερε να πραγματοποιήσει, μέχρι τη μηνιαία πολύ καλή παρουσίαση που έκανε τους τελευταίους μήνες των δραστηριοτήτων μας μέσω του περιοδικού mystery. Καλή σου συνέχεια Φοίβο σε ότι κάνεις, και ελπίζω, στο μέλλον να βρεις περισσότερο χρόνο για όλους αυτούς τους "στόχους" που ανέφερε ο beetlejuice.
2006-11-08 19:29
Καλή σταδιοδρομία στη ζωή σου φίλε μου!

Να βλέπεις πάντα αισιόδοξα τα πράματα που συναντάς στη ζωή σου!

Και ... μην χαθείς τελείως, έτσι;
2006-11-09 10:33
Κάθε επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις να κάνεις φίλε μου.

Να περνάς καλά
H ερώτηση ενός άσχετου...και η σύνδεση με την επικαιρότητα ...

Μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει τι εστί καφρίλα ;
Τόσο καιρό στο φόρουμ ποτέ δεν είχα δει το νικ του ΄αναμμένο΄ στη πρώτη σελίδα...
Ήταν κάποιος εκ των αοράτων αλλά υπαρχόντων συντονιστών , διαχειριστών , εξερευνητών ;
Και αν ήταν ,μπορεί κάποιος επονομαζόμενος ως καφρίλα να συντονίζει ;
Επίσης θα ήθελα να γνωρίζω (αν δε ρωτάω πολλά ) αν ο κος καφρίλα είχε την εξουσία και την άνεση να προβαίνει σε μπλοκάρισμα λογαριασμών αυτοβούλως....
Το Φοίβος είναι το πραγματικό του όνομα ;
Συχωρέστε με επειδή Μπορεί να ρωτάω λάθος πράγματα ,αλλά εξεπλάγην επειδή δε τον είχα δει ποτέ μου...
τον Φοίβο....

Τέσπα για να μη κουράζω με τις ερωτήσεις μου και επιδεινώνω το βαρύ κλίμα (λόγω κυρίως του συρσίματος του φόρουμ – αλήθεια κάντε κάτι σέρνεται αιμοραγούμενο...)
και αν μετράει η γνώμη μου ως ενεργό μέλος
και αν η απουσία του κου καφρίλα πρέπει να αναπληρωθεί ...
τότε προτείνω (δαγκωτά) ...
ΑΝΕΣΤΗ (αρ-μπι-τερ)....!!!

Σε περίπτωση κολλήματος του ως άνω χρήστη εναλλακτική λύση είναι ο μαύρος πλανήτης ...!!!

Με κυριολεκτικά μεγάλο ενδιαφέρον και ειλικρινή αγωνία ως προς τη λειτουργία του τόπου...

LuX de FluX

.Δ.
2006-11-09 12:30
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lux

Σε περίπτωση κολλήματος του ως άνω χρήστη εναλλακτική λύση είναι ο μαύρος πλανήτης ...!!!

Με κυριολεκτικά μεγάλο ενδιαφέρον και ειλικρινή αγωνία ως προς τη λειτουργία του τόπου...

Εσυ γιατι βγαζεις την ουρα σου απο εξω φιλε μου;
Βαριεσαι τη χαμαλοδουλεια;
2006-11-09 14:00
Παράθεση:
Τέσπα για να μη κουράζω με τις ερωτήσεις μου και επιδεινώνω το βαρύ κλίμα (λόγω κυρίως του συρσίματος του φόρουμ – αλήθεια κάντε κάτι σέρνεται αιμοραγούμενο...)
και αν μετράει η γνώμη μου ως ενεργό μέλος
και αν η απουσία του κου καφρίλα πρέπει να αναπληρωθεί ...
τότε προτείνω (δαγκωτά) ...
Σε ευχαριστώ lux αλλά νομίζω ότι λόγω ιδιοσυγκρασίας, θα ήμουν ο πλέον ακατάλληλος για μια τέτοια θέση.

Α ρε Πλανήτη τί σου έρχεται να δείς
Αν και δε πήρα κάποια απάντηση στα δίκαια ερωτηματά μου από τους υπευθύνους περι του Αποχωρήσαντος έχω να πω ...

Παράθεση:
Εσυ γιατι βγαζεις την ουρα σου απο εξω φιλε μου;
Βαριεσαι τη χαμαλοδουλεια;

Αν είχα ουρά... θα την έβγαζα λόγω γήρατος και λόγω του ότι είμαι ταγμένος στην ομαδική μοναξιά της γαλαρίας......φίλε μου
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ lux αλλά νομίζω ότι λόγω ιδιοσυγκρασίας, θα ήμουν ο πλέον ακατάλληλος για μια τέτοια θέση.

Λάθος ....! τραγικό λάθος .....νομίζω ότι είσαι γεννημένος να ηλεκτρίζεις ατμόσφαιρες , να βοηθάς στην ιχνηλάτηση νέων μονοπατιών στις εγκεφαλικές συνάψεις των συνομιλητών σου .... και οι ΄’γνωστοί άγνωστοι’ ξέρουν τι εννοώ και πως να το απολαύσουν (αυτό που εννοώ).....
Παράθεση:
Α ρε Πλανήτη τί σου έρχεται να δείς

Με αυτό μου καρφώθηκε και η ιδέα του συνδυασμού των παραπάνω χρηστών ......

Δ.
Και εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ στον Φοίβο ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι δεν τίθεται θέμα περιορισμένου χρόνου, αλλά απουσία διάθεσης που οδήγησε σε αυτό το "διαζύγιο"(ας μου επιτραπεί η έκφραση).

Τώρα, ως προς τα σχόλια Lux. Όντως, το μέλος(της Gateway) Καφρίλας δεν συμμετείχε σχεδόν σε καμία δραστηριότητα της κοινότητας το τελευταίο 6μηνό, τουλάχιστον. Γι' αυτό το λόγο προχωρήσαμε και σε αυτό το διαζύγιο.

Από εκεί και πέρα, στα ερωτήματα του LuX: το μέλος Καφρίλας ως μέλος της G είχε και τα δικαιώματα ενός συντονιστή. Από εκεί και πέρα, σχεδόν ποτέ δεν προχώρησε σε χρήση- ή κατάχρηση- των δικαιωμάτων του αυτών.

Έχουμε βάλει ως στόχο και νομίζω ότι το έχουμε πετύχει, η ομάδα G και η συντονιστική ομάδα να στελεχώνονται από ώριμους και υπεύθυνους ανθρώπους. Έτσι, το γεγονός ότι ο Καφρίλας είχε το δικαίωμα για όσα αναφέρεις δεν σημαίνει ότι θα το έκανε ποτέ. Γνωρίζουμε πολύ καλά πότε μπαίνουμε στα χωράφια κάποιου άλλου Lux και αν μη τι άλλο δεν προχωράμε σε αποφάσεις όταν πρόκειται για πεδία που δεν κατέχουμε.
Να σου φέρω ένα παράδειγμα, έχω και εγώ τα δικαιώματα ενός συντονιστή, όμως δεν τα χρησιμοποιώ γιατί το φόρουμ δεν είναι το πεδίο δράσης μου. Από την άλλη, κάθε μέλος της G έχει δικαίωμα να επιμελείτε, να συντονίζει και να ανανεώνει τις ιστοσελίδες μας, όμως δεν το κάνουν γιατί γνωρίζουν ότι δεν είναι το πεδίο δράσης τους.
Με λίγα λόγια, αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα δικαιώματα δεν είναι απαραίτητα και η δράση κάθε ανθρώπου. Όταν έχουμε να κάνουμε με υπεύθυνους ανθρώπους δεν χρειάζεται να τους συμπεριφερόμαστε τόσο "γραφειοκρατικά"(πάρε εσύ αυτό το δικαίωμα, όμως αυτό δεν πρέπει να το έχεις, κλπ.), αλλά να εμπιστευόμαστε χαρακτήρες και προσωπικότητες.
Ίσως αυτό πρέπει να γίνει και από ένα μέρος των μελών του φόρουμ, όπως και από εσένα Lux-πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη και δίχως καμία διάθεση να παρεξηγηθώ- διότι η "γραφεικοκρατία" τρώει την καλύτερη διάθεση σας και το χρόνο σας από συζητήσεις ουσιαστικές. Ίσως πρέπει να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε το χώρο στον όποιο κινούμαστε.

Τώρα, ως προς τις προτάσεις σου, μην στεναχωριέσαι καθόλου. Και οι δύο που ανέφερες, όπως και κάποιοι ακόμα, έχουν συζητηθεί με τα υπόλοιπα μέλη της G. Το θέμα είναι ότι για να μπει κάποιος στην ομάδα Gateway πρέπει να αποδείξει έμπρακτα ότι θέλει να βοηθήσει και να συμμετάσχει(είναι περισσότερο θέμα θέλησης και όχι ικανοτήτων, μιας και για τις τελευταίες ακολουθούμε το μοτίβο "δεν είσαι σε τίποτα καλός, μέχρι να γίνεις"). Έτσι, κατά καιρούς προχωράμε σε προτάσεις σε διάφορους ανθρώπους που αγκαλιάζουν την προσπάθεια μας και έως τώρα- οι επιλογές μας- μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους.

Τέλος, πες μου σε παρακαλώ αν δεν απάντησα σε κάποια άλλη ερώτηση σου, θέμα ανάγκης αναπλήρωσης άμεση δεν υπάρχει. Οι έως τώρα δραστηριότητες της κοινότητας συντονίζονται και "τρέχουν" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σίγουρα, όσο πιο πολλά ενεργά άτομα υπάρχουν σε μία προσπάθεια, τόσο πιο πολύπλευρη και πλούσια είναι η τελευταία. Οπότε, πάντα ψάχνουμε για δραστήριους και υπεύθυνους ανθρώπους ώστε να προσδώσουν μία επιπλέον ώθηση στην κοινότητα.
Ανάγκη όμως δεν υπάρχει, ο Φοίβος καλώς ή κακώς με την απουσία του τους τελευταίους 6 μήνες δεν άφησε πίσω του κάποιο κενό προς αναπλήρωση, μιας και η αναπλήρωση του κενού που είχε αρχικά αφήσει είχε ήδη γίνει εδώ και 6 μήνες(εκ των πραγμάτων, μιας και δεν θα μπορούσε να λειτουργεί αρμονικά η κοινότητα).

Ελπίζω να σε κάλυψα. Α, και ως προς την "αιμοραγία" του φόρουμ, εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το server που μας φιλοξενεί. Το πρόβλημα αυτό είναι πολύπλευρο και αγγίζει και τις υπόλοιπες εκφάνσεις της κοινότητας μας: ιστοσελίδες, Πυθέας, blogs, κλπ. Αυτή την περίοδο είμαστε σε αναζήτηση του τι πάει λάθος, γι' αυτό και ίσως θα δείτε κάποιες δραστηριότητες μας να "κατεβαίνουν" για λίγο καιρό(όπως τώρα με τα blogs).

Και για να επανέλθουμε στο θέμα του Καφρίλα, για τον οποίο ανοίχτηκε το παρόν topic. Όλοι πιστεύω ότι ξέρουμε ότι είναι ένα παιδί με ικανότητες και με μεγάλες προοπτικές, αρκεί να αφιερωθεί σε αυτό που τον γεμίζει. Δυστυχώς, η κοινότητα δεν ήταν μία από τις προτεραιότητες του, κάτι που κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο προσόν για ένα μέλος της G.
Καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις να κάνεις Φοίβο και κυρίως στις σπουδές σου.

Φιλικά,