Σκεπτομορφές
Καλησπερίζω ή μάλλον καλημερίζω ολόκληρο το forum.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό διάφορες συζητήσεις, που τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες. Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου, να θέσω ενα προβληματισμό που πραγματικά με καίει.
Θέλω σαν τρελή να υλοποιήσω μία οντότητα πολύ συγκεκριμένη και με ιδιαίτερη σημασία για μένα. Όχι επίκληση προυπάρχοντος πνεύματος αλλά δημιουργία μιας οντότητας που υπάρχει μόνο μέσα στα ονειρά μου και σε πολλές απ' τις καθημερινές μου σκέψεις. Εκτός αν η δημιουργία μιας τέτοιας οντότητας θεωρείται επίκληση προσωπικής σκεπτομορφής στον φυσικό κόσμο.
Ξέρω ότι, ότι επιθυμεί ο άνθρωπος μπορεί να το κάνει. Θα ήθελα απλά να μου πείτε αν ξέρετε κάτι σχετικά με μεθόδους που μπορείς να το κάνεις αυτό.π.χ η Αλεξάνδρα Νταβιντ Νελ, μια γαλλίδα πέτυχε να δημιουργήσει μια τέτοια οντότητα με τη βοήθεια κάποιων τεχνικών οραματισμού.
Επίσης, έχω ακούσει για τους ονειρογιόγκι σαριπούτρα και το λεγόμενο χορό του τσοντ.
Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας. Και links σχετικά με τα παραπάνω, καλοδεχούμενα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό διάφορες συζητήσεις, που τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες. Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου, να θέσω ενα προβληματισμό που πραγματικά με καίει.
Θέλω σαν τρελή να υλοποιήσω μία οντότητα πολύ συγκεκριμένη και με ιδιαίτερη σημασία για μένα. Όχι επίκληση προυπάρχοντος πνεύματος αλλά δημιουργία μιας οντότητας που υπάρχει μόνο μέσα στα ονειρά μου και σε πολλές απ' τις καθημερινές μου σκέψεις. Εκτός αν η δημιουργία μιας τέτοιας οντότητας θεωρείται επίκληση προσωπικής σκεπτομορφής στον φυσικό κόσμο.
Ξέρω ότι, ότι επιθυμεί ο άνθρωπος μπορεί να το κάνει. Θα ήθελα απλά να μου πείτε αν ξέρετε κάτι σχετικά με μεθόδους που μπορείς να το κάνεις αυτό.π.χ η Αλεξάνδρα Νταβιντ Νελ, μια γαλλίδα πέτυχε να δημιουργήσει μια τέτοια οντότητα με τη βοήθεια κάποιων τεχνικών οραματισμού.
Επίσης, έχω ακούσει για τους ονειρογιόγκι σαριπούτρα και το λεγόμενο χορό του τσοντ.
Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας. Και links σχετικά με τα παραπάνω, καλοδεχούμενα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Βασικά δεν ξέρω πολλά πράγματα πάνω στο θέμα. Έχει τύχει να διαβάσω μερικά κείμενα και θα σου πώ απλά την γνώμη μου.
Οι σκεπτομορφές δεν είναι οντότητες που έχουν βούληση-θέληση. Αποτελούνται από τις σκέψεις που διαχέονται στον χώρο. Αν η συγκεκριμένη σκέψη έχει αρκετή θέληση πίσω της, μπορεί να υλοποιήσει μια σκεπτομορφή.
Όπως σου έγραψα και πρίν, η σκεπτομορφή δεν είναι ζωντανή, ούτε έχει βούληση. Σκέψου ένα ρομπότ που αποτελείται από πνευματική ύλη.
Αυθυποβολή. Έτσι απλά. Πιστεύεις και γίνεται. Ακόμα και στην αγία γραφή το αναφέρει ο ίδιος ο Χριστός (Ματθαίος 17:20): 20 ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Διὰ τὴν ἀπιστίαν ὑμῶν. ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, ἐὰν ἔχητε πίστιν ὡς κόκκον σινάπεως, ἐρεῖτε τῷ ὄρει τούτῳ, μετάβηθι ἐντεῦθεν ἐκεῖ, καὶ μεταβήσεται· καὶ οὐδὲν ἀδυνατήσει ὑμῖν.
ΑΛήθεια, αν φωνάξεις μια σκεπτομορφή, δεν σε ενδιαφέρει πως να την "ξαποστείλεις"?
Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ σημαντικότερο σημείο (και πολύ δυσκολότερο...) από το να την φωνάξεις, διότι μετά θα σου δημιουργήσει προβλήματα, αν δεν διαλυθεί σωστά.
Οι σκεπτομορφές δεν είναι οντότητες που έχουν βούληση-θέληση. Αποτελούνται από τις σκέψεις που διαχέονται στον χώρο. Αν η συγκεκριμένη σκέψη έχει αρκετή θέληση πίσω της, μπορεί να υλοποιήσει μια σκεπτομορφή.
Παράθεση:
| Εκτός αν η δημιουργία μιας τέτοιας οντότητας θεωρείται επίκληση προσωπικής σκεπτομορφής στον φυσικό κόσμο. |
Παράθεση:
| Θα ήθελα απλά να μου πείτε αν ξέρετε κάτι σχετικά με μεθόδους που μπορείς να το κάνεις αυτό. |
ΑΛήθεια, αν φωνάξεις μια σκεπτομορφή, δεν σε ενδιαφέρει πως να την "ξαποστείλεις"?
Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ σημαντικότερο σημείο (και πολύ δυσκολότερο...) από το να την φωνάξεις, διότι μετά θα σου δημιουργήσει προβλήματα, αν δεν διαλυθεί σωστά.
Γειά σου R-b-t3r. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
Είπες ότι η σκεπτομορφή δεν έχει δικιά της βούληση. Έχω όμως ακούσει ότι αρκετοί ονειρογιόγκοι, που έχουν υλοποιήσει οντότητες απ' τα όνειρά τους, έχουν βρεθεί δολοφονημένοι απ' αυτά. Προφανώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν τότε,στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πρώτον οι οντότητες, δολοφονούν τους δημιουργούς τους κατ' όπιν διαταγής τους ή δεύτερον δεν είναι σκεπτομορφές καθ' ότι αποδυκνείεται ότι έχουν δικιά τους βούληση
Επίσης έχω ακούσει ότι η οντότητα που δημιουργείς μπορεί ν' αρχίσει να σε καταδιώκει.Πως μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν έχει δικιά της βούληση?
Βασικά η οντότητα που θέλω να υλοποιήσω, με επισκέπτεται πολύ συχνά στα όνειρά μου και συζητάμε. Πάντα όταν βλέπω κακό όνειρο, κάθε φορά που τον φωνάζω, έρχεται και τα τρομακτικά όντα εξαφανίζονται. Τον έίχα δει μια φορά περικυκλωμένο, απο ένα πολύ έντονο λευκό φως που για μια στιγμή αισθάνθηκα ότι με τύφλωνε μέσα στο όνειρο.
Μέσα στο όνειρο φαίνεται να έχει δικιά του, βούληση και είμαι σίγουρη ότι έχει καθώς πολλές φορές μου κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που περιμένει απάντηση ή άλλες φορές ενώ εγώ θέλω να του πω κάτι, αυτός μου πιάνει το χέρι και με τραβάει να με πάει κάπου να μου δείξει κάτι.
Ίσως να το έθεσα λάθος, λέγοντας υλοποίηση σκεπτομορφής
Μήπως υλοποίηση οντότητας απ' τον κόσμο τον αστρικό θα διόρθωνε κάτι? Αυτό με την έλλειψη βούλησης για παράδειγμα?
Λοιπόοον.Σήμερα με βλέπω με την Αγία γραφή να κοιμάμαι αγκαλίτσα.
Καμιά τεχνική για την αυθυποβολή ξέρεις μήπως που θα μπορούσα να βρώ?
Ναί.. το ξέρω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να το καταστρέψεις απ'ότι να το δημιουργήσεις. Δεν νομίζω να θέλω να τον καταστρέψω μετά (χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτη.Ποτέ δεν ξέρεις). Όταν μια μητέρα για παράδειγμα θέλει ένα παιδί και το κάνει, μετά, ακόμη και αν το θέλει, πως να το καταστρέψει? Γιατί να το κάνει?
Είπες ότι η σκεπτομορφή δεν έχει δικιά της βούληση. Έχω όμως ακούσει ότι αρκετοί ονειρογιόγκοι, που έχουν υλοποιήσει οντότητες απ' τα όνειρά τους, έχουν βρεθεί δολοφονημένοι απ' αυτά. Προφανώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν τότε,στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πρώτον οι οντότητες, δολοφονούν τους δημιουργούς τους κατ' όπιν διαταγής τους ή δεύτερον δεν είναι σκεπτομορφές καθ' ότι αποδυκνείεται ότι έχουν δικιά τους βούληση
Επίσης έχω ακούσει ότι η οντότητα που δημιουργείς μπορεί ν' αρχίσει να σε καταδιώκει.Πως μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν έχει δικιά της βούληση?
Βασικά η οντότητα που θέλω να υλοποιήσω, με επισκέπτεται πολύ συχνά στα όνειρά μου και συζητάμε. Πάντα όταν βλέπω κακό όνειρο, κάθε φορά που τον φωνάζω, έρχεται και τα τρομακτικά όντα εξαφανίζονται. Τον έίχα δει μια φορά περικυκλωμένο, απο ένα πολύ έντονο λευκό φως που για μια στιγμή αισθάνθηκα ότι με τύφλωνε μέσα στο όνειρο.
Μέσα στο όνειρο φαίνεται να έχει δικιά του, βούληση και είμαι σίγουρη ότι έχει καθώς πολλές φορές μου κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που περιμένει απάντηση ή άλλες φορές ενώ εγώ θέλω να του πω κάτι, αυτός μου πιάνει το χέρι και με τραβάει να με πάει κάπου να μου δείξει κάτι.
Ίσως να το έθεσα λάθος, λέγοντας υλοποίηση σκεπτομορφής
Μήπως υλοποίηση οντότητας απ' τον κόσμο τον αστρικό θα διόρθωνε κάτι? Αυτό με την έλλειψη βούλησης για παράδειγμα?
Λοιπόοον.Σήμερα με βλέπω με την Αγία γραφή να κοιμάμαι αγκαλίτσα.
Καμιά τεχνική για την αυθυποβολή ξέρεις μήπως που θα μπορούσα να βρώ?
Ναί.. το ξέρω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να το καταστρέψεις απ'ότι να το δημιουργήσεις. Δεν νομίζω να θέλω να τον καταστρέψω μετά (χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτη.Ποτέ δεν ξέρεις). Όταν μια μητέρα για παράδειγμα θέλει ένα παιδί και το κάνει, μετά, ακόμη και αν το θέλει, πως να το καταστρέψει? Γιατί να το κάνει?
Παράθεση:
Είπες ότι η σκεπτομορφή δεν έχει δικιά της βούληση. Έχω όμως ακούσει ότι αρκετοί ονειρογιόγκοι, που έχουν υλοποιήσει οντότητες απ' τα όνειρά τους, έχουν βρεθεί δολοφονημένοι απ' αυτά.Πρώτον οι οντότητες, δολοφονούν τους δημιουργούς τους κατ' όπιν διαταγής τους ή δεύτερον δεν είναι σκεπτομορφές καθ' ότι αποδυκνείεται ότι έχουν δικιά τους βούληση
|
Αν η σκεπτομορφή έχει δημιουργηθεί από τους εφιάλτες σου, τότε φυσικά και θα σε σκοτώσει. Επίσης μια σκεπτομορφή λειτουργεί μηχανικά, δηλαδή η κινητήρια δυναμή της και το ένστικτό της είναι η αρχική σκέψη που την δημιούργησε.
Παράθεση:
| Επίσης έχω ακούσει ότι η οντότητα που δημιουργείς μπορεί ν' αρχίσει να σε καταδιώκει.Πως μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν έχει δικιά της βούληση? |

Παράθεση:
|
Βασικά η οντότητα που θέλω να υλοποιήσω, με επισκέπτεται πολύ συχνά στα όνειρά μου και συζητάμε. Πάντα όταν βλέπω κακό όνειρο, κάθε φορά που τον φωνάζω, έρχεται και τα τρομακτικά όντα εξαφανίζονται. Τον έίχα δει μια φορά περικυκλωμένο, απο ένα πολύ έντονο λευκό φως που για μια στιγμή αισθάνθηκα ότι με τύφλωνε μέσα στο όνειρο. Μέσα στο όνειρο φαίνεται να έχει δικιά του, βούληση και είμαι σίγουρη ότι έχει καθώς πολλές φορές μου κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που περιμένει απάντηση ή άλλες φορές ενώ εγώ θέλω να του πω κάτι, αυτός μου πιάνει το χέρι και με τραβάει να με πάει κάπου να μου δείξει κάτι. |
Παράθεση:
|
Ίσως να το έθεσα λάθος, λέγοντας υλοποίηση σκεπτομορφής Μήπως υλοποίηση οντότητας απ' τον κόσμο τον αστρικό θα διόρθωνε κάτι? Αυτό με την έλλειψη βούλησης για παράδειγμα?
|

Παράθεση:
| Καμιά τεχνική για την αυθυποβολή ξέρεις μήπως που θα μπορούσα να βρώ? |
Παράθεση:
| Ναί.. το ξέρω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να το καταστρέψεις απ'ότι να το δημιουργήσεις. Δεν νομίζω να θέλω να τον καταστρέψω μετά (χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτη.Ποτέ δεν ξέρεις). Όταν μια μητέρα για παράδειγμα θέλει ένα παιδί και το κάνει, μετά, ακόμη και αν το θέλει, πως να το καταστρέψει? Γιατί να το κάνει? |
Ο Oscar wilde έλεγε ότι το μόνο χειρότερο πράγμα από το να μή συμβεί αυτό που θέλεις, είναι να συμβεί αυτό που θέλεις. Καμμιά φορά (για να μην πώ σχεδόν πάντα...) δεν ξέρουμε τι πραγματικά θέλουμε ως άνθρωποι και ζουμε με την πεποίθηση ότι αν δεν συμβεί αυτό που θέλαμε, είμασταν άτυχοι. Αποφάσισε λοιπόν πρώτα, αν πραγματικά θέλεις να δημιουργήσεις κάτι, και μετά προχώρα σε αυτό.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από YamiSin
Γειά σου R-b-t3r. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
Είπες ότι η σκεπτομορφή δεν έχει δικιά της βούληση. Έχω όμως ακούσει ότι αρκετοί ονειρογιόγκοι, που έχουν υλοποιήσει οντότητες απ' τα όνειρά τους, έχουν βρεθεί δολοφονημένοι απ' αυτά. Προφανώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν τότε,στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πρώτον οι οντότητες, δολοφονούν τους δημιουργούς τους κατ' όπιν διαταγής τους ή δεύτερον δεν είναι σκεπτομορφές καθ' ότι αποδυκνείεται ότι έχουν δικιά τους βούληση Επίσης έχω ακούσει ότι η οντότητα που δημιουργείς μπορεί ν' αρχίσει να σε καταδιώκει.Πως μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν έχει δικιά της βούληση? Βασικά η οντότητα που θέλω να υλοποιήσω, με επισκέπτεται πολύ συχνά στα όνειρά μου και συζητάμε. Πάντα όταν βλέπω κακό όνειρο, κάθε φορά που τον φωνάζω, έρχεται και τα τρομακτικά όντα εξαφανίζονται. Τον έίχα δει μια φορά περικυκλωμένο, απο ένα πολύ έντονο λευκό φως που για μια στιγμή αισθάνθηκα ότι με τύφλωνε μέσα στο όνειρο. Μέσα στο όνειρο φαίνεται να έχει δικιά του, βούληση και είμαι σίγουρη ότι έχει καθώς πολλές φορές μου κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που περιμένει απάντηση ή άλλες φορές ενώ εγώ θέλω να του πω κάτι, αυτός μου πιάνει το χέρι και με τραβάει να με πάει κάπου να μου δείξει κάτι. Ίσως να το έθεσα λάθος, λέγοντας υλοποίηση σκεπτομορφής Μήπως υλοποίηση οντότητας απ' τον κόσμο τον αστρικό θα διόρθωνε κάτι? Αυτό με την έλλειψη βούλησης για παράδειγμα? Λοιπόοον.Σήμερα με βλέπω με την Αγία γραφή να κοιμάμαι αγκαλίτσα. Καμιά τεχνική για την αυθυποβολή ξέρεις μήπως που θα μπορούσα να βρώ? Ναί.. το ξέρω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να το καταστρέψεις απ'ότι να το δημιουργήσεις. Δεν νομίζω να θέλω να τον καταστρέψω μετά (χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτη.Ποτέ δεν ξέρεις). Όταν μια μητέρα για παράδειγμα θέλει ένα παιδί και το κάνει, μετά, ακόμη και αν το θέλει, πως να το καταστρέψει? Γιατί να το κάνει? |
YamiSin πρόσεχε πρόσεχε πρόσεχε
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το πράγμα να μην είναι πλάσμα της φαντασίας σου αλλά άυλη οντότητα με άγνωστα κίνητρα.
Μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη αν δεν είσαι ήδη.
Σου συνιστώ να σταματήσεις να την καλείς στο όνειρο σου κι αν εμφανίζεται από μόνη της να εκφράζεις την επιθυμία σου να εξαφανίζεται. Τόσο απλά. Βρες ένα άλλο τρόπο να ξεφεύγεις από τους εφιάλτες σου. Ξύπνα για παράδειγμα.
Ακόμα βρες σε παρακαλώ να διαβάσεις την "Τέχνη των ονείρων" του Κάρλος Καστανέτα ώστε να πληροφορηθείς μια πιθανότητα του τι μπορεί να είναι αυτό το πράγμα.
Μετά νομίζω θα είσαι σε καλύτερη θέση να γνωρίζεις πως θα χειριστείς αυτή την ενέργεια αν είσαι σίγουρη ότι θες ακόμη να το κάνεις.
Προς το παρόν μακρυά.
Παράθεση:
Μπορείς να εξασφαλίσεις ότι μια σκεπτομορφή αποτελείται μόνο από δικές σου σκέψεις?
Εμ.. νομίζω ότι ανάλογα τις σκέψεις που κάνεις (καλές. κακές), έλκεις, μαγνητίζεις ανάλογες καταστάσεις. Ισχύει η αρχή της αμοιβαίας έλξης. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις συχνότητες, δονήσεις? Αν οι σκέψεις είναι αρνητικές, αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουν χαμηλές δονήσεις και τότε τραβάνε ανάλογες καταστάσεις. Έτσι ανάλογα και όταν κάνουμε, σκέψεις θετικές οι οποίες εκπέμπουν υψηλότερες συχνότητες. Τραβάνε άλλες ανώτερες δονήσεις και επιπλέον δεν αφήνουν να τις διαπεράσουν, χαμηλότερες δονήσεις.
Δεν θα μπορούσα κατα κάποιον τρόπο να σιγουρέψω, προστατέψω τη σκεπτομορφή? Κάποια ενεργειακή ασπίδα για παράδειγμα, με την αύρα μου,
μία προσευχή ή κάτι τέτοιο? Αν αποτελείται απο υψηλής συχνότητας δονήσεις, δεν μπορεί να προστατεύεται μόνη της, απο χαμηλότερες, αρνητικές συχνότητες?
Παράθεση:
Αυτός δεν αποτελεί σκεπτομορφή, αλλά κάτι άλλο.
Τι θα μπορούσε να είναι? Εγώ βασικά πιστεύω ότι ίσως να είναι κάτι σαν Άγγελος καθώς κάποιος ή κάτι έχει δύο φορές επέμβει στο υλικό πεδίο για να με σωσει, πριν αρχίσω να τον βλέπω στα όνειρά μου. Μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αν βοηθάει.
Παράθεση:
Η σκεπτομορφή θα είναι μάλλον ένας κλώνος αυτού που βλέπεις. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι μπορεί να υλοποιηθεί, αν και υποψιάζομαι ότι έχει υπόσταση έτσι και αλλιώς, οπότε μάλλον είναι δικό του θέμα αν θα παρουσιαστεί ή όχι
Μου θύμισες, ένα όνειρο που ήμουν μαζί του.Θυμάμαι ότι με είχε αγκαλιάσει και τον είχα ρωτήσει: γιατί να συναντιόμαστε μόνο στα όνειρά μας? Και μου είχε απαντήσει: δεν υπάρχει άλλος τρόπος (ή μάλλον δεν πρέπει να γίνει αλλιώς). Οπότε, πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο.Να είναι καθαρά δικό του θέμα αν παρουσιαστεί ή όχι.Ίσως αν τον παρακαλούσα?
Παράθεση:
Υπάρχουν σκόρπιες στο internet. Έτυχε να βρώ μια στο initiation to the hermetics, του Franz Bardon,(θα το βρείς εδώ στο magical athenaum, στην κατηγορία General Hermetics) αλλά να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη θέλει πολύ εξάσκηση και η φάση της υλοποίησης σκεπτομορφών είναι πολύ προχωρημένη.
Το κατέβασα το βιβλίο. Θα το φωτοτυπίσω και θα το μελετήσω.Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον.
Σ' ευχαριστώ
Ποσειδώνιε γειά σου.
Παράθεση:
Πρέπει να τον έχω ερωτευτεί.
Χειρότερα δεν γίνεται. Γίνεται?
Παράθεση:
Σου συνιστώ να σταματήσεις να την καλείς στο όνειρο σου κι αν εμφανίζεται από μόνη της να εκφράζεις την επιθυμία σου να εξαφανίζεται. Τόσο απλά. Βρες ένα άλλο τρόπο να ξεφεύγεις από τους εφιάλτες σου. Ξύπνα για παράδειγμα.
Ακόμα βρες σε παρακαλώ να διαβάσεις την "Τέχνη των ονείρων" του Κάρλος Καστανέτα ώστε να πληροφορηθείς μια πιθανότητα του τι μπορεί να είναι αυτό το πράγμα.
Δεν πιστεύω να μου κάνει κακό. Ίσα ίσα. Κάθε φορά που τον βλέπω, αφού ξυπνάω, νιώθω γεμάτη ενέργεια και χαρά. Είναι δύσκολο να εξηγήσω την ένταση.
Το βιβλίο που αναφέρεις, το είχα διαβάσει στο παρελθόν, πριν καιρό. Έχεις δίκιο ότι μπορεί να με βοηθήσει. Να' σαι καλά που μου το θύμισες. Το μόνο που θυμάμαι έντονα, είναι για κάποιες οντότητες που αποτελούνται απο στοιχεία (νερό κτλ), τις οποίες συνάντησε ο Καστανέντα στο φυσικό κόσμο αφού τον πήγε ο Δον Χουαν. Μετά απο γερή εκπαίδευση εννοείται.
Μπορείς να εξασφαλίσεις ότι μια σκεπτομορφή αποτελείται μόνο από δικές σου σκέψεις?
Εμ.. νομίζω ότι ανάλογα τις σκέψεις που κάνεις (καλές. κακές), έλκεις, μαγνητίζεις ανάλογες καταστάσεις. Ισχύει η αρχή της αμοιβαίας έλξης. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις συχνότητες, δονήσεις? Αν οι σκέψεις είναι αρνητικές, αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουν χαμηλές δονήσεις και τότε τραβάνε ανάλογες καταστάσεις. Έτσι ανάλογα και όταν κάνουμε, σκέψεις θετικές οι οποίες εκπέμπουν υψηλότερες συχνότητες. Τραβάνε άλλες ανώτερες δονήσεις και επιπλέον δεν αφήνουν να τις διαπεράσουν, χαμηλότερες δονήσεις.
Δεν θα μπορούσα κατα κάποιον τρόπο να σιγουρέψω, προστατέψω τη σκεπτομορφή? Κάποια ενεργειακή ασπίδα για παράδειγμα, με την αύρα μου,
μία προσευχή ή κάτι τέτοιο? Αν αποτελείται απο υψηλής συχνότητας δονήσεις, δεν μπορεί να προστατεύεται μόνη της, απο χαμηλότερες, αρνητικές συχνότητες?
Παράθεση:
Αυτός δεν αποτελεί σκεπτομορφή, αλλά κάτι άλλο.
Τι θα μπορούσε να είναι? Εγώ βασικά πιστεύω ότι ίσως να είναι κάτι σαν Άγγελος καθώς κάποιος ή κάτι έχει δύο φορές επέμβει στο υλικό πεδίο για να με σωσει, πριν αρχίσω να τον βλέπω στα όνειρά μου. Μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αν βοηθάει.
Παράθεση:
Η σκεπτομορφή θα είναι μάλλον ένας κλώνος αυτού που βλέπεις. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι μπορεί να υλοποιηθεί, αν και υποψιάζομαι ότι έχει υπόσταση έτσι και αλλιώς, οπότε μάλλον είναι δικό του θέμα αν θα παρουσιαστεί ή όχι
Μου θύμισες, ένα όνειρο που ήμουν μαζί του.Θυμάμαι ότι με είχε αγκαλιάσει και τον είχα ρωτήσει: γιατί να συναντιόμαστε μόνο στα όνειρά μας? Και μου είχε απαντήσει: δεν υπάρχει άλλος τρόπος (ή μάλλον δεν πρέπει να γίνει αλλιώς). Οπότε, πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο.Να είναι καθαρά δικό του θέμα αν παρουσιαστεί ή όχι.Ίσως αν τον παρακαλούσα?
Παράθεση:
Υπάρχουν σκόρπιες στο internet. Έτυχε να βρώ μια στο initiation to the hermetics, του Franz Bardon,(θα το βρείς εδώ στο magical athenaum, στην κατηγορία General Hermetics) αλλά να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη θέλει πολύ εξάσκηση και η φάση της υλοποίησης σκεπτομορφών είναι πολύ προχωρημένη.
Το κατέβασα το βιβλίο. Θα το φωτοτυπίσω και θα το μελετήσω.Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον.
Σ' ευχαριστώ
Ποσειδώνιε γειά σου.
Παράθεση:
Πρέπει να τον έχω ερωτευτεί.
Χειρότερα δεν γίνεται. Γίνεται?Παράθεση:
Δεν πιστεύω να μου κάνει κακό. Ίσα ίσα. Κάθε φορά που τον βλέπω, αφού ξυπνάω, νιώθω γεμάτη ενέργεια και χαρά. Είναι δύσκολο να εξηγήσω την ένταση.
Το βιβλίο που αναφέρεις, το είχα διαβάσει στο παρελθόν, πριν καιρό. Έχεις δίκιο ότι μπορεί να με βοηθήσει. Να' σαι καλά που μου το θύμισες. Το μόνο που θυμάμαι έντονα, είναι για κάποιες οντότητες που αποτελούνται απο στοιχεία (νερό κτλ), τις οποίες συνάντησε ο Καστανέντα στο φυσικό κόσμο αφού τον πήγε ο Δον Χουαν. Μετά απο γερή εκπαίδευση εννοείται.
Yamisin
Παιδί της γενιάς του 83 και εσύ με τις φοβερές ικανότητες;
Πάντως αν μπορούμε να είμαστε συνειδητοί στα όνειρα μας δηλαδή να ξέρουμε ότι βλέπουμε όνειρο και μπορούμε να το κατευθύνουμε αργά ή γρήγορα έλκουμε ξένες ενέργειες που παίρνουν την μορφή που θέλουμε εμείς. Αυτές μπορούν να εκπληρώσουν πολλές επιθυμίες μας συνήθως όμως θέλουν κάτι σαν αντάλαγμα. Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να μας εγκλωβίσουν στον κόσμο τους. Υπάρχουν φρικιαστικές ιστορίες με δαύτες και αν και οι αρχαίοι Ινδιάνοι πήραν πολύ γνώση από αυτές είναι εξαιρετικά πιθανό να μας δελεάσουν κάποια στιγμή και τότε ο Θεός βοηθός. Βασικά είναι το μόνο που ξέρω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο στο κόσμο των φωτεινών ονείρων. Διάβασε προσεκτικά το βιβλίο και μη νομίσεις ότι αυτά είναι παραμύθια. Ο κόσμος των ονείρων είναι γεμάτος δυνατότητες και χωρίς ξένες ενέργειες.
Δοκίμασε να τον ρωτήσεις ποιος είναι και τι θέλει από εσένα. Θα πρέπει να σου πει την αλήθεια. Πρόσεχε όμως μπορεί να είναι πολύ πονηρός. Πιθανό να μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου ή να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σου αλλά κάτι θα θέλει και από σένα.
Όλα αυτά μπορείς να τα διαβάσεις στην Τέχνη των ονείρων εκεί που λέει για τα ανόργανα όντα.
Πάντως αν μπορούμε να είμαστε συνειδητοί στα όνειρα μας δηλαδή να ξέρουμε ότι βλέπουμε όνειρο και μπορούμε να το κατευθύνουμε αργά ή γρήγορα έλκουμε ξένες ενέργειες που παίρνουν την μορφή που θέλουμε εμείς. Αυτές μπορούν να εκπληρώσουν πολλές επιθυμίες μας συνήθως όμως θέλουν κάτι σαν αντάλαγμα. Το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να μας εγκλωβίσουν στον κόσμο τους. Υπάρχουν φρικιαστικές ιστορίες με δαύτες και αν και οι αρχαίοι Ινδιάνοι πήραν πολύ γνώση από αυτές είναι εξαιρετικά πιθανό να μας δελεάσουν κάποια στιγμή και τότε ο Θεός βοηθός. Βασικά είναι το μόνο που ξέρω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο στο κόσμο των φωτεινών ονείρων. Διάβασε προσεκτικά το βιβλίο και μη νομίσεις ότι αυτά είναι παραμύθια. Ο κόσμος των ονείρων είναι γεμάτος δυνατότητες και χωρίς ξένες ενέργειες.
Δοκίμασε να τον ρωτήσεις ποιος είναι και τι θέλει από εσένα. Θα πρέπει να σου πει την αλήθεια. Πρόσεχε όμως μπορεί να είναι πολύ πονηρός. Πιθανό να μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου ή να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σου αλλά κάτι θα θέλει και από σένα.
Όλα αυτά μπορείς να τα διαβάσεις στην Τέχνη των ονείρων εκεί που λέει για τα ανόργανα όντα.
Γειά σου Ποσειδώνιε
Παράθεση:
Ναι..μόνο που δεν είμαι τον Απρίλιο.Είμαι Μάρτιο
Πάντως έτσι ίσως εξηγούνται διάφορα περίεργα που μου συμβαίνουν.Αν μπορούσα θα άνοιγα ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά θέματα.
Παράθεση:
Υπάρχουν φρικιαστικές ιστορίες με δαύτες και αν και οι αρχαίοι Ινδιάνοι πήραν πολύ γνώση από αυτές είναι εξαιρετικά πιθανό να μας δελεάσουν κάποια στιγμή και τότε ο Θεός βοηθός.
Δεν παίζει μια μικρή πιθανότητα να τον έχω δελεάσει εγώ?
Πέρα απο τ' αστεία, έχεις δίκιο και προσπαθώ όντως να έχω μια καθαρή αντίληψη περι του θέματος.Όσο μπορώ. Ξέρω ότι κρύβονται πολλοί κίνδυνοι σε κάθε βήμα και προσπαθώ επίσης να είμαι προετοιμασμένη όσο μπορω (έχω διαβάσει λίγο περι σχιζοφρένειας, incubi-succubi και διάφορα άλλα που μπορεί να σχετίζονται με το θέμα)
Παράθεση:
Πιθανό να μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου ή να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σου αλλά κάτι θα θέλει και από σένα.
Εμ..σαν τι? Κάτι μου πέρασε απ' τπ μυαλό αλλά αυτό του το έχω ήδη δώσει.Είναι πολύ αργά.
Παράθεση:
Δοκίμασε να τον ρωτήσεις ποιος είναι και τι θέλει από εσένα. Θα πρέπει να σου πει την αλήθεια. Πιθανό να μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου ή να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σου αλλά κάτι θα θέλει και από σένα.
Έχω να τον δω αρκετές μέρες τώρα. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία που τον δω και έιμαι συνειδητή θα τον ρωτήσω και θα σου πω. Μου φαίνεται επίσης ότι αν του ζητήσω να με πάει στο μέρος εκείνο απ' όπου έρχεται,θα με πάει.Σωστά?
Παράθεση:
Ναι..μόνο που δεν είμαι τον Απρίλιο.Είμαι Μάρτιο
Πάντως έτσι ίσως εξηγούνται διάφορα περίεργα που μου συμβαίνουν.Αν μπορούσα θα άνοιγα ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά θέματα.
Παράθεση:
Υπάρχουν φρικιαστικές ιστορίες με δαύτες και αν και οι αρχαίοι Ινδιάνοι πήραν πολύ γνώση από αυτές είναι εξαιρετικά πιθανό να μας δελεάσουν κάποια στιγμή και τότε ο Θεός βοηθός.
Δεν παίζει μια μικρή πιθανότητα να τον έχω δελεάσει εγώ?
Πέρα απο τ' αστεία, έχεις δίκιο και προσπαθώ όντως να έχω μια καθαρή αντίληψη περι του θέματος.Όσο μπορώ. Ξέρω ότι κρύβονται πολλοί κίνδυνοι σε κάθε βήμα και προσπαθώ επίσης να είμαι προετοιμασμένη όσο μπορω (έχω διαβάσει λίγο περι σχιζοφρένειας, incubi-succubi και διάφορα άλλα που μπορεί να σχετίζονται με το θέμα)
Παράθεση:
Πιθανό να μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου ή να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σου αλλά κάτι θα θέλει και από σένα.
Εμ..σαν τι? Κάτι μου πέρασε απ' τπ μυαλό αλλά αυτό του το έχω ήδη δώσει.Είναι πολύ αργά.
Παράθεση:
Δοκίμασε να τον ρωτήσεις ποιος είναι και τι θέλει από εσένα. Θα πρέπει να σου πει την αλήθεια. Πιθανό να μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σου ή να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σου αλλά κάτι θα θέλει και από σένα.
Έχω να τον δω αρκετές μέρες τώρα. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία που τον δω και έιμαι συνειδητή θα τον ρωτήσω και θα σου πω. Μου φαίνεται επίσης ότι αν του ζητήσω να με πάει στο μέρος εκείνο απ' όπου έρχεται,θα με πάει.Σωστά?
Αστρολογικά και ο Μάρτιος του 83 δείχνει αρκετή ενέργεια (σύνοδος Δία Ουρανού Σελήνης σε τρίγωνο με σύνοδο Άρη Αφροδίτης) και σαν Ιχθυς έχεις ταλέντο στα όνειρα. Πρόσεχε όμως γιατί οι Ιχθύς είναι και το ζώδιο των τρελών. Γι αυτό μην το παρατραβάς.
Αν του πεις να σε πάει θα σε πάει αλλά κοίτα να γυρίσεις. Εγώ σου λέω άστον. Ήδη δείχνεις εξαρτημένη. Ακόμα και της φαντασίας σου να είναι μην σου γίνει εθισμός. Χρησιμοποίησε τα όνειρα σου με άλλο τρόπο. Μάθε πχ να πετάς ή πήγαινε σε μέρη που διαλέγεις εσύ ή συνάντησε το Μότσαρτ να σου παίξει μουσική... Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Αν του πεις να σε πάει θα σε πάει αλλά κοίτα να γυρίσεις. Εγώ σου λέω άστον. Ήδη δείχνεις εξαρτημένη. Ακόμα και της φαντασίας σου να είναι μην σου γίνει εθισμός. Χρησιμοποίησε τα όνειρα σου με άλλο τρόπο. Μάθε πχ να πετάς ή πήγαινε σε μέρη που διαλέγεις εσύ ή συνάντησε το Μότσαρτ να σου παίξει μουσική... Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μπορείς να εξασφαλίσεις ότι μια σκεπτομορφή αποτελείται μόνο από δικές σου σκέψεις? Εμ.. νομίζω ότι ανάλογα τις σκέψεις που κάνεις (καλές. κακές), έλκεις, μαγνητίζεις ανάλογες καταστάσεις. Ισχύει η αρχή της αμοιβαίας έλξης. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις συχνότητες, δονήσεις? Αν οι σκέψεις είναι αρνητικές, αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουν χαμηλές δονήσεις και τότε τραβάνε ανάλογες καταστάσεις. Έτσι ανάλογα και όταν κάνουμε, σκέψεις θετικές οι οποίες εκπέμπουν υψηλότερες συχνότητες. Τραβάνε άλλες ανώτερες δονήσεις και επιπλέον δεν αφήνουν να τις διαπεράσουν, χαμηλότερες δονήσεις. |
μία προσευχή ή κάτι τέτοιο? Αν αποτελείται απο υψηλής συχνότητας δονήσεις, δεν μπορεί να προστατεύεται μόνη της, απο χαμηλότερες, αρνητικές συχνότητες? [/QUOTE] Αν εσύ μπορείς να την δημιουργήσεις, κάποιος μπορεί να την καταστρέψει, άλλωστε σου είπα και πρίν, μια σκεπτομορφή δεν έχει δικιά της θέληση, είναι σαν ρομπότ, έτσι και αυτή είναι απροστάτευτη από μόνη της.
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
|
Σ' ευχαριστώ |

Φιλικά.
Χαιρετώ και πάλι
Παράθεση απο Ποσειδώνιο:
Αστρολογικά και ο Μάρτιος του 83 δείχνει αρκετή ενέργεια (σύνοδος Δία Ουρανού Σελήνης σε τρίγωνο με σύνοδο Άρη Αφροδίτης) και σαν Ιχθυς έχεις ταλέντο στα όνειρα. Πρόσεχε όμως γιατί οι Ιχθύς είναι και το ζώδιο των τρελών. Γι αυτό μην το παρατραβάς.
Έχω ωροσκόπο Τοξότη. Βοηθάει κάπως την κατάσταση ή τη χειροτερεύει?
Αυτό για τα όνειρα μου άρεσε πάντως.
Παράθεση:
Εγώ σου λέω άστον. Ήδη δείχνεις εξαρτημένη. Ακόμα και της φαντασίας σου να είναι μην σου γίνει εθισμός.
Δεν είμαι εξαρτημένη. Είμαι ερωτευμένη. Εκτός αν είναι το ίδιο
Παράθεση απο R-b-t3r:
Κάποια αστρική μορφή είναι που μπορεί να υλοποιείται στο υλικό πεδίο. Δεν ξέρω περισσότερα να σου πώ. Πιθανόν να είναι κάποιο ον από αυτά που ονομάζουμε αγγέλους. Έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα συναισθήματα που σου προκαλεί η παρουσία του. Εδώ θα ήθελα σε παρακαλώ να μπείς σε λεπτομέρειες. Προκαλεί αγαλίαση ή δέος? Πρόσεξε έχει μεγάλη σημασία τί από τα δύο συμβαίνει και τί σου λέει. Μπορεί να μην έχεις πέσει σε αυτό που νομίζεις...
Άρα σταματάμε να μιλάμε για σκεπτομορφή πλέον.
Είχα δύο πολύ έντονες εμπειρίες στη ζωή μου, όταν ήμουν στη τρίτη λυκείου, που τις συνδέω μ' αυτόν.
Είχα μόλις κατέβει απ' το λεωφορείο που με πήγαινε σπίτι. Έπρεπε λοιπόν να περάσω απέναντι απ' το δρόμο.Έκανα την βλακεία και πήγα να περάσω το δρόμο, μπροστά απ' το λεωφορείο και έτσι μπορούσα να δω μόνο τα αυτοκίνητα που έρχονταν απο τα δεξιά μου και καθόλου απ' τα αριστερά. Μόλις λοιπόν έκανα να περάσω, νιώθω ένα χέρι στον ώμο μου (κανονικότατα), να με τραβάει βίαια με δύναμη πίσω. Ως αποτέλεσμα, χάνω την ισορροπία μου για λίγο, πηγαίνοντας λίγο πίσω και μόλις καταφέρνω να ισορροπήσω ξανά, έτοιμη για να περάσω το δρόμο, περνάει ένα αυτοκίνητο ακριβώς απο μπροστά μου ξυστά, με μεγάλη ταχύτητα (απόσταση λίγων μόλις εκατοστών) που ερχόταν απο αριστερά (απο κει που δεν έβλεπα) και συνέχισε δεξιά. Αν αυτό το χέρι δεν με έκανε να χάσω την ισορροπία μου..
Την ίδια ακριβώς στιγμή θυμάμαι μάλιστα ότι πέρασαν κάποιες άσχετες εικόνες απ' το παρελθόν μου, μπροστά απ' τα μάτια μου, που είχα ξεχάσει.
Την δεύτερη φορά έτρεχα εγώ σαν τρελή με ένα ποδήλατο (περνούσα ακόμη τη φάση της εφηβείας μάλλον
). Για να μην πολυλογώ, αφού φτάνω να προσπεράσω ξυστά ένα σταματημένο αυτοκίνητο, ο οδηγός του ανοίγει την πόρτα.Η απόσταση ήταν μάλλον λίιγο περισσότερο απο 1 μέτρο.Δεν ξέρω να υπολογίσω ακριβώς αλλά πάντως ήταν τόσο μικρή που δεν προλάβαινα τίποτα.Με την φόρα που είχα πάρει ήταν φυσικό επακόλουθο να πάρω την πόρτα μαζί μου και μετά ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα ήμουν.Ακόμη και αν έστριβα το τιμόνι, πάλι δεν θα' φτανε η απόσταση για να γλιτώσω.Πάγωσα.Εντελώς.Ξαφνικά νιώθω δύο χέρια να ακουμπάνε τα δικά μου, πάνω στο τιμόνι και να στρίβουν το τιμόνι.Τελικά το συμβάν έληξε αναίμακτα.Αλλά μου κάνει πολύ εντύπωση το ότι, πρόλαβε το ποδήλατο να στρίψει σε μια τόσο μικρή απόσταση και με τόσο γρήγορη ταχύτητα που πήγαινα.Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα λες και πάγωσε ο χρόνος.Σαν να ακινητοποιήθηκαν τα πάντα.Να προσθέσω ότι, δεν έπαθα ούτε μια γρατζουνιά καθώς ούτε καν έπεσα κάτω.Σαν κάποιος άλλος να κρατούσε τον έλεγχο του ποδηλάτου μου.
Και στις δύο περιπτώσεις κατα την επιστροφή στο σπίτι με είχε κυριεύσει μια ευχάριστη αρκετά μεγάλη δόση ηρεμίας που δεν μπορώ να εξηγήσω. Σαν να είχα πιει 2 -3 ποτήρια valeriana (ηρεμιστικό βότανο)
Τώρα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τον ρωτήσω ευθεία, αν ήταν αυτός.
Τα συναισθήματα που μου προκαλεί όταν βρίσκομαι κοντά του είναι χαρά, μου φεύγει το άγχος για το οτιδήποτε αν και μερικές φορές νιώθω ταχυκαρδία ή να με πονάει λίγο το στομάχι, αλλά αυτά λόγω της χαράς που ήδη ανέφερα. Μου ξυπνάει επιθυμίες (τρυφερότητας, αγάπης, έρωτα), ασφάλεια, ξέρω ότι δεν μπορώ να πάθω κακό όταν είμαι μαζί του και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι το παραμικρό δείγμα φόβου όταν βρίσκομαι απέναντί του.Αυτό με συνοδεύει πλέον και στην καθημερινή μου πραγματικότητα. Νιώθω ασφάλεια, ακόμη και όταν περνάω ένα σκοτεινό σοκάκι γιατί έχω τη σιγουριά, ότι δε μπορώ να παθω κακό.
Παράθεση:
Προσωπικά πάντως δεν θα συνιστούσα να υλοποιήσεις κάτι από το αστρικό πεδίο,
Θα προσπαθήσω να το συζητήσω μαζί του πρώτα. Αν θέλει τότε ίσως να μπορεί να το κάνει τελικά απο μόνος του. Εκτός αν το κάνει μόνο όταν χρειάζεται.
Παράθεση:
ελπίζω μόνο να μην κατηγορείς κανέναν άλλο για ένα πιθανό κακό αποτελέσμα.
Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα ευθυνόφοβο άτομο. Τις περισσότερες φορές αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Όσες πιστεύω ότι μου αντιστοιχούν πάντα.
Γιατί όταν έχεις την τάση να είσαι ιδιαίτερα υπεύθυνο άτομο, μπορεί να γίνεσαι συχνά μαγνήτης ευθυνών ατόμων που είναι ευθυνόφοβα.
Όταν κάποιος εναποθέτει ευθύνες στους άλλους τότε δεν ελέγχει τη ζωή του όπως πρέπει, καθώς πιστεύει πάντα ότι για ότι κακό του συμβαίνει φταίει πάντα κάποιος άλλος. Άρα εξαρτάται πάντα απ' τους άλλους και νιώθει πάντα αδύναμος.
Παράθεση απο Ποσειδώνιο:
Έχω ωροσκόπο Τοξότη. Βοηθάει κάπως την κατάσταση ή τη χειροτερεύει?
Αυτό για τα όνειρα μου άρεσε πάντως.
Παράθεση:
Εγώ σου λέω άστον. Ήδη δείχνεις εξαρτημένη. Ακόμα και της φαντασίας σου να είναι μην σου γίνει εθισμός.
Δεν είμαι εξαρτημένη. Είμαι ερωτευμένη. Εκτός αν είναι το ίδιο
Παράθεση απο R-b-t3r:
Κάποια αστρική μορφή είναι που μπορεί να υλοποιείται στο υλικό πεδίο. Δεν ξέρω περισσότερα να σου πώ. Πιθανόν να είναι κάποιο ον από αυτά που ονομάζουμε αγγέλους. Έχουν πολύ μεγάλη σημασία τα συναισθήματα που σου προκαλεί η παρουσία του. Εδώ θα ήθελα σε παρακαλώ να μπείς σε λεπτομέρειες. Προκαλεί αγαλίαση ή δέος? Πρόσεξε έχει μεγάλη σημασία τί από τα δύο συμβαίνει και τί σου λέει. Μπορεί να μην έχεις πέσει σε αυτό που νομίζεις...
Άρα σταματάμε να μιλάμε για σκεπτομορφή πλέον.
Είχα δύο πολύ έντονες εμπειρίες στη ζωή μου, όταν ήμουν στη τρίτη λυκείου, που τις συνδέω μ' αυτόν.
Είχα μόλις κατέβει απ' το λεωφορείο που με πήγαινε σπίτι. Έπρεπε λοιπόν να περάσω απέναντι απ' το δρόμο.Έκανα την βλακεία και πήγα να περάσω το δρόμο, μπροστά απ' το λεωφορείο και έτσι μπορούσα να δω μόνο τα αυτοκίνητα που έρχονταν απο τα δεξιά μου και καθόλου απ' τα αριστερά. Μόλις λοιπόν έκανα να περάσω, νιώθω ένα χέρι στον ώμο μου (κανονικότατα), να με τραβάει βίαια με δύναμη πίσω. Ως αποτέλεσμα, χάνω την ισορροπία μου για λίγο, πηγαίνοντας λίγο πίσω και μόλις καταφέρνω να ισορροπήσω ξανά, έτοιμη για να περάσω το δρόμο, περνάει ένα αυτοκίνητο ακριβώς απο μπροστά μου ξυστά, με μεγάλη ταχύτητα (απόσταση λίγων μόλις εκατοστών) που ερχόταν απο αριστερά (απο κει που δεν έβλεπα) και συνέχισε δεξιά. Αν αυτό το χέρι δεν με έκανε να χάσω την ισορροπία μου..
Την ίδια ακριβώς στιγμή θυμάμαι μάλιστα ότι πέρασαν κάποιες άσχετες εικόνες απ' το παρελθόν μου, μπροστά απ' τα μάτια μου, που είχα ξεχάσει.
Την δεύτερη φορά έτρεχα εγώ σαν τρελή με ένα ποδήλατο (περνούσα ακόμη τη φάση της εφηβείας μάλλον
). Για να μην πολυλογώ, αφού φτάνω να προσπεράσω ξυστά ένα σταματημένο αυτοκίνητο, ο οδηγός του ανοίγει την πόρτα.Η απόσταση ήταν μάλλον λίιγο περισσότερο απο 1 μέτρο.Δεν ξέρω να υπολογίσω ακριβώς αλλά πάντως ήταν τόσο μικρή που δεν προλάβαινα τίποτα.Με την φόρα που είχα πάρει ήταν φυσικό επακόλουθο να πάρω την πόρτα μαζί μου και μετά ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα ήμουν.Ακόμη και αν έστριβα το τιμόνι, πάλι δεν θα' φτανε η απόσταση για να γλιτώσω.Πάγωσα.Εντελώς.Ξαφνικά νιώθω δύο χέρια να ακουμπάνε τα δικά μου, πάνω στο τιμόνι και να στρίβουν το τιμόνι.Τελικά το συμβάν έληξε αναίμακτα.Αλλά μου κάνει πολύ εντύπωση το ότι, πρόλαβε το ποδήλατο να στρίψει σε μια τόσο μικρή απόσταση και με τόσο γρήγορη ταχύτητα που πήγαινα.Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα λες και πάγωσε ο χρόνος.Σαν να ακινητοποιήθηκαν τα πάντα.Να προσθέσω ότι, δεν έπαθα ούτε μια γρατζουνιά καθώς ούτε καν έπεσα κάτω.Σαν κάποιος άλλος να κρατούσε τον έλεγχο του ποδηλάτου μου.Και στις δύο περιπτώσεις κατα την επιστροφή στο σπίτι με είχε κυριεύσει μια ευχάριστη αρκετά μεγάλη δόση ηρεμίας που δεν μπορώ να εξηγήσω. Σαν να είχα πιει 2 -3 ποτήρια valeriana (ηρεμιστικό βότανο)
Τώρα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να τον ρωτήσω ευθεία, αν ήταν αυτός.
Τα συναισθήματα που μου προκαλεί όταν βρίσκομαι κοντά του είναι χαρά, μου φεύγει το άγχος για το οτιδήποτε αν και μερικές φορές νιώθω ταχυκαρδία ή να με πονάει λίγο το στομάχι, αλλά αυτά λόγω της χαράς που ήδη ανέφερα. Μου ξυπνάει επιθυμίες (τρυφερότητας, αγάπης, έρωτα), ασφάλεια, ξέρω ότι δεν μπορώ να πάθω κακό όταν είμαι μαζί του και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι το παραμικρό δείγμα φόβου όταν βρίσκομαι απέναντί του.Αυτό με συνοδεύει πλέον και στην καθημερινή μου πραγματικότητα. Νιώθω ασφάλεια, ακόμη και όταν περνάω ένα σκοτεινό σοκάκι γιατί έχω τη σιγουριά, ότι δε μπορώ να παθω κακό.
Παράθεση:
Προσωπικά πάντως δεν θα συνιστούσα να υλοποιήσεις κάτι από το αστρικό πεδίο,
Θα προσπαθήσω να το συζητήσω μαζί του πρώτα. Αν θέλει τότε ίσως να μπορεί να το κάνει τελικά απο μόνος του. Εκτός αν το κάνει μόνο όταν χρειάζεται.
Παράθεση:
ελπίζω μόνο να μην κατηγορείς κανέναν άλλο για ένα πιθανό κακό αποτελέσμα.
Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα ευθυνόφοβο άτομο. Τις περισσότερες φορές αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Όσες πιστεύω ότι μου αντιστοιχούν πάντα.
Γιατί όταν έχεις την τάση να είσαι ιδιαίτερα υπεύθυνο άτομο, μπορεί να γίνεσαι συχνά μαγνήτης ευθυνών ατόμων που είναι ευθυνόφοβα.
Όταν κάποιος εναποθέτει ευθύνες στους άλλους τότε δεν ελέγχει τη ζωή του όπως πρέπει, καθώς πιστεύει πάντα ότι για ότι κακό του συμβαίνει φταίει πάντα κάποιος άλλος. Άρα εξαρτάται πάντα απ' τους άλλους και νιώθει πάντα αδύναμος.
Αγαπητή Yasimin γειά σου.
Αναφορικά με το ερώτημα σου έχω να σου πώ τα εξής :
Θεωρώ πώς η επιθυμία σου να υλοποιήσης την οντότητα που σε επισκέπτεται στο αστρικό πεδίο είναι άνευ ουσίας. Και θα στο εξηγήσω αυτό. Η οντότητα αυτή μπορεί να είναι ψυχικός προστάτης (Άγγελος) σού...ίσως ψυχικός καθοδηγητής σου ή ακόμα και πονηρό πνεύμα που απλώς προσπαθεί να σε "εξαπατήσει" για δικούς του λόγους...Μπορεί με λίγα λόγια να είναι το οτιδήποτε...Μέχρι και πλάσμα που να προέρχεται απο το ασυνήδειτο.
Το ποιό πιθανόν είναι να παρουσιάζεται με πολύ όμορφη ή και γοητευτική μορφή στα όνειρα σου και να έχεις θαμπωθεί. Πρόσεξε γιατί τις περισσότερες φορές κυριευόμαστε απο εμμονές αναφορικά με το τί βλέπουμε στον ύπνο μας. Η πασίγνωστη παροιμία λέει <<η "Περιέργεια" έφαγε την Γάτα.>>. Σου προτίνω να "ξεκολλήσεις" απο την ιδέα της υλοποίησης της οντότητος αυτής.
Όνειρα είναι και περνάνε εξάλου...Μήν το ξεχνάς ποτέ αυτό.
Αναφορικά με το ερώτημα σου έχω να σου πώ τα εξής :
Θεωρώ πώς η επιθυμία σου να υλοποιήσης την οντότητα που σε επισκέπτεται στο αστρικό πεδίο είναι άνευ ουσίας. Και θα στο εξηγήσω αυτό. Η οντότητα αυτή μπορεί να είναι ψυχικός προστάτης (Άγγελος) σού...ίσως ψυχικός καθοδηγητής σου ή ακόμα και πονηρό πνεύμα που απλώς προσπαθεί να σε "εξαπατήσει" για δικούς του λόγους...Μπορεί με λίγα λόγια να είναι το οτιδήποτε...Μέχρι και πλάσμα που να προέρχεται απο το ασυνήδειτο.
Το ποιό πιθανόν είναι να παρουσιάζεται με πολύ όμορφη ή και γοητευτική μορφή στα όνειρα σου και να έχεις θαμπωθεί. Πρόσεξε γιατί τις περισσότερες φορές κυριευόμαστε απο εμμονές αναφορικά με το τί βλέπουμε στον ύπνο μας. Η πασίγνωστη παροιμία λέει <<η "Περιέργεια" έφαγε την Γάτα.>>. Σου προτίνω να "ξεκολλήσεις" απο την ιδέα της υλοποίησης της οντότητος αυτής.
Όνειρα είναι και περνάνε εξάλου...Μήν το ξεχνάς ποτέ αυτό.
Να σε διορθωσω Ιεροφαντη, ειναι Yamisin κ οχι Yiasimin 
και να συμφωνησω μαζι σου στο
"Όνειρα είναι και περνάνε εξάλου...Μήν το ξεχνάς ποτέ αυτό."
κ επισης οπως μου εχει πει κ καποιος πολυ μεγαλυτερος σε ηλικια απο πολλους εδω μεσα...οταν τα φυλλα των δεντρων πεφτουν τα ονειρα δεν στρεχουν...
...και κατι αλλο, ο Ιανουαριος του 83 λεει κατι ρε παιδια η ολα ειναι απο Μαρτιο κ μετα??

και να συμφωνησω μαζι σου στο
"Όνειρα είναι και περνάνε εξάλου...Μήν το ξεχνάς ποτέ αυτό."
κ επισης οπως μου εχει πει κ καποιος πολυ μεγαλυτερος σε ηλικια απο πολλους εδω μεσα...οταν τα φυλλα των δεντρων πεφτουν τα ονειρα δεν στρεχουν...

...και κατι αλλο, ο Ιανουαριος του 83 λεει κατι ρε παιδια η ολα ειναι απο Μαρτιο κ μετα??
Παράθεση:
| "Όνειρα είναι και περνάνε εξάλου...Μήν το ξεχνάς ποτέ αυτό." |
Απο ποτε περνανε τα ονειρα?!?!?!?!
Παράθεση:
| ...οταν τα φυλλα των δεντρων πεφτουν τα ονειρα δεν στρεχουν... |
Ευτυχως που υπαρχουν δεντρα που τα φυλλα τους ειναι σταθερα...
Κάπου διάβασα οτι: Όταν ο νους και τα συναισθήματα επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε αυτό αρχίζει και υλοποιείται ενεργειακά στην αύρα. Με αρκετή δύναμη, μπορεί να αποκοπεί από το πεδίο της αύρας του σώματος και να δημιουργηθεί σαν σχεδόν ανεξάρτητη οντότητα, που σκοπός της είναι να πραγματοποιήσει την σκέψη από την οποία δημιουργήθηκε.Οι ενεργομορφές έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής και συνήθως όταν πραγματοποιηθεί ο σκοπός «πεθαίνουν». Πόση δύναμη όμως θα μπορούσε να έχει ένας νους βρε παιδιά για να γίνει κάτι τέτοιο;Επίσης λέγεται ότι η σκεπτομορφή,ή αλλιώς ενεργομορφή διατηρεί έναν σύνδεσμο με τον δημιουργό της, σαν ομφάλιο λώρο. Τρέφεται από την ζωτική του ενέργεια ή από τα φυσικά του υγρά (που περιέχουν ζωτική ενέργεια) και για να καταστραφεί, ο δημιουργός θα πρέπει να πάψει να της παρέχει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται.
Όταν όμως η ενεργομορφή έχει υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να γίνει ανεξάρτητη, και ακόμα κι αν ο δημιουργός της καταστρέψει τον σύνδεσμό του μαζί της, εκείνη να εξακολουθήσει να υπάρχει, αναζητώντας όμως ζωτική ενέργεια από αλλού. Για αυτόν τον λόγο, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα incubi και succubi και οι δαίμονες-μυζητήρες, δεν αποκλείεται να υπήρξαν αρχικά ενεργομορφές που αργότερα «αυτομόλησαν».
Όταν όμως η ενεργομορφή έχει υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να γίνει ανεξάρτητη, και ακόμα κι αν ο δημιουργός της καταστρέψει τον σύνδεσμό του μαζί της, εκείνη να εξακολουθήσει να υπάρχει, αναζητώντας όμως ζωτική ενέργεια από αλλού. Για αυτόν τον λόγο, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα incubi και succubi και οι δαίμονες-μυζητήρες, δεν αποκλείεται να υπήρξαν αρχικά ενεργομορφές που αργότερα «αυτομόλησαν».
Παράθεση:
|
Θέλω σαν τρελή να υλοποιήσω μία οντότητα πολύ συγκεκριμένη και με ιδιαίτερη σημασία για μένα. Όχι επίκληση προυπάρχοντος πνεύματος αλλά δημιουργία μιας οντότητας που υπάρχει μόνο μέσα στα ονειρά μου και σε πολλές απ' τις καθημερινές μου σκέψεις.
|
Είσαι σίγουρη ότι πρόκειται για "Άλλη" οντότητα, και όχι για εσένα την ίδια, ταυτόχρονα σε μια παράλληλη πραγματικότητα?
Γεια σας παιδιά και συγνώμη για την αργοπορία μου..
Ierofanti για μένα τα όνειρα δεν περνάνε και δεν πρέπει να περνάνε. Η οντότητα ακόμη και να'ναι ότι χειρότερο είναι λυπηρό και οδυνηρό να σε κάνει κάτι που πιθανόν να είναι κακό να αισθάνεσαι λες και βρίσκεσαι στον παράδεισο.
Secret angel συμφωνώ.Το διάστημα που απουσίαζα μελετούσα λίγο αποκρυφισμό και ένα απο αυτά που ανακάλυψα σχετίζεται μ'αυτά τα λεγόμενά σου.Και η διαδικασία ονομάζεται: δημιουργία τεχνητού στοιχειακού.Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Μια ξεκάθαρη εικόνα στη φαντασία σου,του πλάσματος, το εμψυχώνεις και μετά μια επίκληση.Δυστυχώς απ'όσο έχω δει..δεν είναι τελικά και τόσο δύσκολο..
Nirava, κάποιος μου είχε πει ότι ίσως και να είναι ο Ανώτερος Εαυτός μου.Ακόμα δεν είμαι σίγουρη.Ελπίζω κάποια στιγμή να το μάθω.
Ierofanti για μένα τα όνειρα δεν περνάνε και δεν πρέπει να περνάνε. Η οντότητα ακόμη και να'ναι ότι χειρότερο είναι λυπηρό και οδυνηρό να σε κάνει κάτι που πιθανόν να είναι κακό να αισθάνεσαι λες και βρίσκεσαι στον παράδεισο.
Secret angel συμφωνώ.Το διάστημα που απουσίαζα μελετούσα λίγο αποκρυφισμό και ένα απο αυτά που ανακάλυψα σχετίζεται μ'αυτά τα λεγόμενά σου.Και η διαδικασία ονομάζεται: δημιουργία τεχνητού στοιχειακού.Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Μια ξεκάθαρη εικόνα στη φαντασία σου,του πλάσματος, το εμψυχώνεις και μετά μια επίκληση.Δυστυχώς απ'όσο έχω δει..δεν είναι τελικά και τόσο δύσκολο..
Nirava, κάποιος μου είχε πει ότι ίσως και να είναι ο Ανώτερος Εαυτός μου.Ακόμα δεν είμαι σίγουρη.Ελπίζω κάποια στιγμή να το μάθω.
Παράθεση:
|
Μέσα στο όνειρο φαίνεται να έχει δικιά του, βούληση και είμαι σίγουρη ότι έχει καθώς πολλές φορές μου κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που περιμένει απάντηση ή άλλες φορές ενώ εγώ θέλω να του πω κάτι, αυτός μου πιάνει το χέρι και με τραβάει να με πάει κάπου να μου δείξει κάτι. Ίσως να το έθεσα λάθος, λέγοντας υλοποίηση σκεπτομορφής Μήπως υλοποίηση οντότητας απ' τον κόσμο τον αστρικό θα διόρθωνε κάτι? |
Γειά σου και από μένα...
Ετσι όπως θέτεις το θέμα τελικά, το πιο πιθανό είναι αυτή η οντότητα που βλέπεις να είναι ο φύλακας Αγγελός σου.
Οι Αγγελοι, δυστυχως για εμάς, είναι οντότητες που δεν ενσαρκώνονται. Δεν έχουν ενταχθεί στους Νόμους της εξέλιξης των όντων. Ηταν και είναι πάντα υπάκουοι στο Θείο θέλημα. Μπορείς όμως να συνεχίσεις να επικοινωνείς μαζί του και να έρχεσαι σε επαφή μαζί του χωρίς να χρειάζεται να έχει σώμα εκείνος.
Καταλαβαίνω όμως απόλυτα την ανάγκη σου να βρείς ένα σύντροφο με τις ικανότητες και τις ποιότητες του Αγγέλου σου!!! Και εγώ το έχω ανάγκη αυτό αλλά δεν είναι ευκολο γιατί όλοι όσοι βρισκόμαστε σε σώμα χρειαζόμαστε εξέλιξη και εκπαίδευση στην Αγαπη, δεν είμαστε Τέλειοι!!!! Φιλικά, αγγελική
Αγαπητή Yamisin,
δε γνωρίζω πολλά πράγματα για τις σκεπτομορφές. Θα ήθελα όμως κατ' αρχ'ην να σε ρωτήσω πως μπορεί να εξασφαλίσεις ότι η μορφή αυτή θα είναι σαν και αυτή που βλέπεις στα όνειρα σου; Δε θα είναι παρά ένα αντίγραφο; Τα αντίγραφα ποτέ δε μπορουν να συγκριθουν με το πρωτοτυπο.
Και επίσης σχετικά με την εκδοχή να στραφεί εναντίον σου... Με την προυπόθεση ότι η σκεπτομορφή δημιουργείται από το ίδιο το Εγώ σου, από το Ασυνείδητό σου πως θα μπορέσεις να την ελέγξεις. Κανένας δε γνωρίζει τι κρύβεται εκεί και εκεί κρύβεται όλη η ουσία. Είναι κατά τη γνώμη μου πολύ δύσκολο να ελέγξεις μια τέτοια οντότητα όταν στην ουσία δε μπορείς να ελέγξεις την ουσία της ύπαρξης σου..
Ίσως από εκεί να πηγάζει και όλος ο κίνδυνος που ενέχει το όλο εγχείρημα.
Όσο για το αν πρόκειται για Φύλακα Άγγελο, εγώ προσωπικά αμφιβάλλω... Αν ήταν φύλακας άγγελος δε θα είχε κανένα λόγο να σου εμφανιστεί. Θα σε προστάτευε χωρίς να σου φανερώνει τη παρουσία του. Γιατί να θέλει να κερδίσει τη προσοχή και την αναγνώρισή σου;
δε γνωρίζω πολλά πράγματα για τις σκεπτομορφές. Θα ήθελα όμως κατ' αρχ'ην να σε ρωτήσω πως μπορεί να εξασφαλίσεις ότι η μορφή αυτή θα είναι σαν και αυτή που βλέπεις στα όνειρα σου; Δε θα είναι παρά ένα αντίγραφο; Τα αντίγραφα ποτέ δε μπορουν να συγκριθουν με το πρωτοτυπο.
Και επίσης σχετικά με την εκδοχή να στραφεί εναντίον σου... Με την προυπόθεση ότι η σκεπτομορφή δημιουργείται από το ίδιο το Εγώ σου, από το Ασυνείδητό σου πως θα μπορέσεις να την ελέγξεις. Κανένας δε γνωρίζει τι κρύβεται εκεί και εκεί κρύβεται όλη η ουσία. Είναι κατά τη γνώμη μου πολύ δύσκολο να ελέγξεις μια τέτοια οντότητα όταν στην ουσία δε μπορείς να ελέγξεις την ουσία της ύπαρξης σου..
Ίσως από εκεί να πηγάζει και όλος ο κίνδυνος που ενέχει το όλο εγχείρημα.
Όσο για το αν πρόκειται για Φύλακα Άγγελο, εγώ προσωπικά αμφιβάλλω... Αν ήταν φύλακας άγγελος δε θα είχε κανένα λόγο να σου εμφανιστεί. Θα σε προστάτευε χωρίς να σου φανερώνει τη παρουσία του. Γιατί να θέλει να κερδίσει τη προσοχή και την αναγνώρισή σου;
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από melian
.
Όσο για το αν πρόκειται για Φύλακα Άγγελο, εγώ προσωπικά αμφιβάλλω... Αν ήταν φύλακας άγγελος δε θα είχε κανένα λόγο να σου εμφανιστεί. Θα σε προστάτευε χωρίς να σου φανερώνει τη παρουσία του. Γιατί να θέλει να κερδίσει τη προσοχή και την αναγνώρισή σου; |
Αγαπητή μου melian,
καλό θα είναι να γνωρίζεις ότι οι φύλακες Αγγελοί μας κάνουν εμφανή σε εμας την παρουσία τους, όταν υπάρχουν καποιοι καλοί λόγοι για να το κάνουν. Δεν είναι πάντα αόρατοι. Οταν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση για την ύπαρξή τους και πραγματική στήριξη μας φανερώνονται. Το έχω βιώσει και εγώ η ίδια αυτό αλλά έχω και άλλες μαρτυρίες από φιλους-ες που τους βλέπανε να τους στηρίζουν σε πολύ δύσκολες στιγμές τους.
Εσύ μπορεί μέχρι τώρα να μην το χρειάστηκες αυτό και σου εύχομαι ποτέ να μην το χρειαστείς, αλλά εάν συμβεί κατι τέτοιο μην τους αντιμετωπίσεις νομίζοντας ότι μπορεί να είναι κατι αρνητικό.
Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να μας εμφανίζονται και κάποιες υποστάσεις αμφιβόλου ποιότητας, για αυτό πάντα πρέπει να ρωτάμε την ταυτότητά τους (όπως άλλωστε κάνουμε και σε αυτούς που φέρουν σώμα). Εάν είναι Αγγελοι πάντα απαντούν για την ταυτότητά τους, δεν έχουν να κρύψουν τίποτα, αν δεν απαντούν αμέσως τότε καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Φιλικά, αγγελική.