ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/(ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ) ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ

(ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ) ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ

Χρίστος Έλ48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
2015-08-03 11:27
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρίστος Έλ Εμφάνιση μηνυμάτων
Μελωδιάννα και Panosfromlydian, δεν δίκουν δεκάρα για τους <<ρύπους>> μας, αλλά τελικά όλο με εμάς ασχολούνται... πως γίνεται αυτό

Μα φυσικά...αφού εμείς τους γεμίζουμε την μέρα και εμείς είμαστε η καθημερινή τους αρρωστημένη διασκέδαση. Αν δεν ήμαστε εμείς, δεν θα ήταν ούτε και αυτοί εδώ να γράφουν. Πράγμα που αποδεικνύει καθαρά τον φανατισμό και οπαδισμό τους. Γιατί δεν είναι ικανοί να ανοίξουν ένα θέμα για προβληματισμό, αλλά μόνο να παρενοχλούν τα θέματα που ανοίγουν οι ερευνητές της αλήθειας. Είναι κοινώς γερόντια που το έχουν κάνει καφενείο εδώ και βρίζουν κάθε νέο χρήστη.

Ας ετοιμάστουν τώρα για το banaki τους στην θάλασσα, αγκαλιά όλοι μαζί.

Αγκαλίτσα ο heretic, ο apofasmismenos, ο gabriell, o puck, o avatargr-1, ο nikodhmos, ο xtabay, ο greekfighter98, η valhalla

Ιδεολογική αγκαλίτσα και ομαδικό banaki.

Υπομονή βρωμιάρηδες, έρχεται η ώρα σας.
Αααχουυ άκου να σου πω η μελωδιαννα ίσα ίσα που σε υποστηρίζει και εσύ την βριζεις; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
Επίσης αυτή το έκανε απλά για να σου δίνει ότι σε υποστηρίζει... δεν παρενόχλησε ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ
2015-08-03 13:17
Παράθεση:
Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι έχω αναφερθεί υποτιμητικά σε εβραίους, αλλά αν εμφανιστεί εβραίος συνομιλητής θα τον σεβαστώ ανεξάρτητα αν δεν διαφωνώ με τις απόψεις του. Γιατί εδώ είναι για διάλογο.
Αφού και εσύ πιστεύεις στον εβραϊκό θεό στο ( στον θεό των αγγέλων) στους αγγέλους, στους αρχαγγελους, στον εμμανουηλ, στις 10 εντολές και γενικά σε κάτι τετοιες @@@ που πιστεύουν εβραίοι. ( Έγω πάντως διαφωνώ με όλα αυτά). Πάντως πρέπει να το προσέξεις αυτό που κάνεις δηλαφή που από τη μία συμφωνείς με κάτι άλλα ταυτόχρονα διαφωνείς. Νομίζω λέγεται διπολική διαταραχή και αυτός που πάσχει από διπολική διαταραχή λεγεται διχασμένη προσωπικότητα

Παράθεση:
Και μάλιστα αυτό που κάνει ο greekfighter98, το κάνει πολύ και ο heretic και τα μέλη στο esoterica, να βρίζουν δηλαδή άτομα με ψυχικά και σωματικά προβλήματα(θεωρώντας ατυχώς τον εαυτό τους υγιή).
Όπως είπε και ο heretic Δεν έβρισα/βρίσαμε άτομα με ψυχικά προβήματα, πόσο μάλλον με σωματικά. Εγώ απλώς απαίτησα δωρεάν ψυχική υγεία για όλο το λαό (πχ διχασμένες προσωπικότητες) . Εκτός αν μερικοί δεν θέλουν να θεραπευτούν επειδή τους αρέσει να ζουν στον κόσμο τους

Παράθεση:

Αυτοί στόχο έχουν τις προσωπικές προσβολές, οπότε δεν πιστεύουν στο φόρουμ αλλά στον οπαδισμό. Δεν έχω πρόβλημα αν αναφέρονται υποτιμητικά σε χριστιανούς, αλλά αν υποτιμούν προσωπικά χριστιανούς χρήστες του φόρουμ.
Πότε πρόσβαλα κάποιον προσωπικά ;
2015-08-03 15:37
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ειρηαννουλα Εμφάνιση μηνυμάτων
Αααχουυ άκου να σου πω η μελωδιαννα ίσα ίσα που σε υποστηρίζει και εσύ την βριζεις; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
Επίσης αυτή το έκανε απλά για να σου δίνει ότι σε υποστηρίζει... δεν παρενόχλησε ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ
Που την βρίζω κορίτσι μου? Σταμάτα και διάβαζε πιο προσεχτικά.

Λέω στην Μελωδιάννα και στον Panosfromlydian πως ασχολούνται οι άλλοι όλο με εμάς τους 3, δηλαδή με εμένα, την Μελωδιάννα και τον Panosfromlydian. Δηλαδή βρίζουν όλο εμένα, τον panosfromlydian και την Μελωδιάννα.
2015-08-03 15:39
Παράθεση:
Που την βρίζω κορίτσι μου? Σταμάτα και διάβαζε πιο προσεχτικά.

Λέω στην Μελωδιάννα και στον Panosfromlydian πως ασχολούνται οι άλλοι όλο με εμάς τους 3, δηλαδή με εμένα, την Μελωδιάννα και τον Panosfromlydian. Δηλαδή βρίζουν όλο εμένα, τον panosfromlydian και την Μελωδιάννα.
Να γινεσε πιο σαφές αγοράκι μου.... τα γράφεις κάπως μπερδεμένα....
2015-08-03 15:40
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από greekfighter98 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως πρέπει να το προσέξεις αυτό που κάνεις δηλαφή που από τη μία συμφωνείς με κάτι άλλα ταυτόχρονα διαφωνείς. Νομίζω λέγεται διπολική διαταραχή και αυτός που πάσχει από διπολική διαταραχή λεγεται διχασμένη προσωπικότητα

Πότε πρόσβαλα κάποιον προσωπικά ;
Θα τιμωρηθείς και εσύ αν υπάρχει δικαιοσύνη στο φόρουμ.

Σχετικά με την προσωπική σου προσβολή και βλασφημία για διχασμένη προσωπικότητα, ρίξε καλύτερα μια ματιά στον φίλο στου τον <> που λέει ότι δεν γουστάρει παραθρησκευτικές οργανώσεις, μάρτυρες του Ιεχωβά, παλαιοημερολογίτες και τέτοια..

αληθινός <<αιρετικός>>...

και μάλιστα μας απειλεί με νόμους...

δηλαδή αληθινός ιεροεξεταστής...

δηλαδή διχασμένη προσωπικότητα...

δηλαδή όχι...κάτι τέτοιο
2015-08-03 15:43
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια Π. Εμφάνιση μηνυμάτων
Να γινεσε πιο σαφές αγοράκι μου.... τα γράφεις κάπως μπερδεμένα....
Τί θα γίνει τώρα? Από την μια Μαρία, από την άλλη Ειρηνούλα...

Αν έχεις απορίες και απορίες, ρώτα πριν να επιτίθεσαι.
2015-08-03 15:49
Παράθεση:
Τί θα γίνει τώρα? Από την μια Μαρία, από την άλλη Ειρηνούλα...

Αν έχεις απορίες και απορίες, ρώτα πριν να επιτίθεσαι.
Σου επιτέθηκα μωρε;
2015-08-03 15:55
Παράθεση:
Σου επιτέθηκα μωρε;
Ναι, γιατί είπες "ντροπή σου".
2015-08-03 15:57
Παράθεση:
Ναι, γιατί είπες "ντροπή σου".
Ρε μάθε να λες την αλήθεια... Εγώ το ειπα;
2015-08-03 18:58
Παράθεση:
Ρε μάθε να λες την αλήθεια... Εγώ το ειπα;
Βρε ουστ και εσύ!

Οι γυναίκες είστε ανάξιες εμπιστοσύνης.

Μακρυά όλοι σας τρωκτικά από εμένα και τον panosfromlydian
2015-08-03 19:06
Παράθεση:
Βρε ουστ και εσύ!

Ουστ εσύ..... Η μαρια τίποτα δεν σου είπε.... επίσης το έχεις ακούσει αυτό... τα κέρατα τα έχει το αρσενικό ελαφι
2015-08-03 19:13
Παράθεση:
Βρε ουστ και εσύ!

Επιτέλους!
2015-08-03 20:16
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Δυστυχώς ο Χρίστος Έλ για μιά άλλη φορά προσπαθεί να το παίξει το θύμα..

Αλήθεια ξεχνάει πως απο την αρχή όταν άρχισε να γεμίζει το ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ με
θέματα αλλά και να τα γεμίζει με την μπαρουφολογία του σε απάντηση των
απαντήσεων μας άρχισε υβρεολόγιο και μάλιστα έχω επισημάνει πως ήταν και
οπαδός...
Της Βασιλείας
Της Δικτατορίας
Της Ιεράς Εξέτασης
Της Χρυσής Αυγής....
Επίσης και αυτό το οποίο έκρυβε επιμελώς πως ήταν μέλος μια ξενόφερτης
"ομάδας" Μελετητών της Βίβλου με έδρα τις ΗΠΑ.
Επίσης να μην ξεχνάμε πως και απο το Φόρουμ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ των έδιωξαν
για τους γνωστούς λόγους..

Επίσης Δεν μας έδωσε το όνομα του φόρουμ που έχει φτιάξει για να μεταφέρουμε
από εδώ την συζητησή μας εκεί...
(Ελπίζω να μην τα ξεχνάμε όλα αυτά)....
Επίσης όταν γυρίσω Αθήνα θα κάνω ένα απάνθισμα αυτων των σημείων που
βρίζει για τις τεκμηριωμένες απαντήσεις που δίνουμε και ευτυχώς τα γραπτά
μένουν......

Επίσης είδα με κατάπληξη να βρίζει τις γυναίκες (αλήθεια μην τυχόν πρέπει και
να μαστιγωθούν?????)
"Βρε ουστ και εσύ!

Μακρυά όλοι σας τρωκτικά από εμένα και τον panosfromlydian"

Επίσης κάτι αναφέρει και για μύξες και τα σχετικά...

Να δώ αυτό που κατέθεσα με στοιχεία σχετικά με τα επώνυμα Σημίτης και
Βαρουφάκης....

Ευχαριστώ.
2015-08-03 20:44
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΩΛΟΚΛΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!

ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ? ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ? ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.
2015-08-03 21:15
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΦΡΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ!

ΣΑΝ ΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΗΣΕ (ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ), ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ. ΚΟΙΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ???!!!! ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ?

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ <<ΟΝΟΜΑ>> ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, <<ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ>> ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ <<ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ>>

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
2015-08-03 22:12
Παράθεση:

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ? ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ? ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.
Ρε θυματακι δεν έχεις διαβασει τους κανονες;
2015-08-03 22:15
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ειρηαννουλα Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε θυματακι δεν έχεις διαβασει τους κανονες;
Ειρηνη ήρεμα..... δεν είναι σαν εμένα και την μπελα που μας φωνάζεις οπότε θες...
2015-08-03 22:56
Παράθεση:

Ας ετοιμάστουν τώρα για το banaki τους στην θάλασσα, αγκαλιά όλοι μαζί.

Αγκαλίτσα ο heretic, ο apofasmismenos, ο gabriell, o puck, o avatargr-1, ο nikodhmos, ο xtabay, ο greekfighter98, η valhalla

Ιδεολογική αγκαλίτσα και ομαδικό banaki.

Υπομονή βρωμιάρηδες, έρχεται η ώρα σας.
Μα δεν άφησες και κανένα μέλος.

Ρε Χριστάρα τι νομίζεις; ότι αν πέσουν μπαν, θα αλλάξει τίποτα; όποιος και να έρθει κι όποιος και να φύγει
εσύ θα είσαι ο αντιπαθητικός. Άσε που όποιος θέλει...και μετά το μπαν μπορεί να ξαναμπεί.

Γνώμη μου...δεν επεμβαίνει κανείς διότι δεν υπάρχει λόγος. Απλές καθημερινές αντιξοότητες είναι αυτές, σιγά τα ωά.

Τελοσπάντων...ότι αναγράφεται σε φόρουμ επιδέχεται κριτικής.

Δεν το ήξερες; και να είσαι σίγουρος ότι αν ήσουν πιο σταθερός ως χαρακτήρας και λιγότερο ερειστικός
θα είχες πολύ διαφορετική αντιμετώπιση. Κάθομαι και σου μιλάω (κι εγώ) για να σε σώσω από το πρόβλημά σου.

Είναι η αποστολή μου αυτή, όπως και του φίλου σου Μπάμπη76 σε άλλο θέμα.

2015-08-03 22:59
Παράθεση:

Παράθεση:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΦΡΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ!

ΣΑΝ ΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΗΣΕ (ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ), ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ. ΚΟΙΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ???!!!! ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ?

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ <<ΟΝΟΜΑ>> ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, <<ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ>> ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ <<ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ>>

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ποιά καντήλια θα αρχίσεις πάλι; Και όλα τα παραπάνω τι είναι; Η προσκομιδή; Χριστος Ελ, εντελώς χριστιανικά ολα τα παραπάνω, έτσι; Που συνδιάζονται με τις παραθρησκευτικές παλαβομάρες που αραδιάζεις εδω και χρόνια στα φόρουμ που λυμαίνεσαι. Φυσικά ολα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με χριστιανισμό, ούτε των ορθοδόξων, ουτε των καθολικών, ούτε καμμιάς άλλης γνωστής εκκλησίας. Ενα απάνθισμα απο αιρέσεις-οργανώσεις που έχεις περάσει βλέπω (πχ Μάρτυρες του Ιεχωβά), μαζί με αναγνώσματα παρανοικών συγγραφέων του διαδικτύου και διάφορα βιβλία άλλα-αντί-άλλων, όπως του επίσημου "φιλόσοφου" της Χ.Α, του Ιούλιου Έβολα.

Δεν έχεις καταλάβει κάτι, θα σου το πω άλλη μια φορά, ευγενικά. Τα φόρουμ που συμμετέχεις δεν είνα ιδιοκτησία σου για να κάνεις οτι γουστάρεις, και να γεμίζεις το χώρο τους με ανοησίες. Εφόσον το κάνεις καταχρηστικά, είσαι το λιγότερο υποχρέωμενος να δέχεσαι κριτική για αυτά, και πολλές φορές και αυστηρή. Ολοι αυτοί που ζητάς με αυτά τα τραγικά που γράφεις να τιμωρηθούν, έχουν σπαταλήσει ώρες εδω μέσα, επειδή τους ενδιαφέρει ο χώρος του μεταφυσικού, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Μπορεί να λογομαχούμε μεταξύ μας για θέματα απόψεων, αντιλήψεων ή τακτικής, αλλά ορισμένα πράγματα έχουν τα όρια τους. Εσυ τα έχεις ξεπεράσει απο την 1η βδομάδα που ήρθες εδω, και αν θυμάσαι καλά σου τόνισα να προσέξεις να μην γίνουν τα ίδια με αυτά που έκανες στο esoterica. Στα παλιά σου τα υποδήματα όλα αυτά. Κάθε μερικές ημέρες και απο ενα καινούργιο θέμα με τα ίδια και τα ίδια.

Θέλω να σου πω πάλι ευγενικά, οτι δεν με απασχολεί ούτε να σταματήσεις να γράφεις "απόψεις", ούτε να τα μαζέψεις να φύγεις, γιατί δεν είναι ούτε δουλειά μου να το κάνω, αλλά ούτε και θα έχει αποτέλεσμα σε τύπους σαν κι εσένα. Θα προσέχεις τον χώρο που βρίσκεσαι να μην εκθέτεις τους ανθρώπους που σε φιλοξενούν με ρατσιστικές αηδίες, γιατί μπορεί να διάβασει κανένας αλλοδαπός, κάποιος απο αυτούς που επιτίθεσαι, να πάρει ανάποδες και να την πληρώσουν άλλοι αντι για εσένα. Για τα άλλα, ας κρίνουν οι υπεύθυνοι τι είδους φόρουμ θέλουν.
2015-08-03 23:12
Παράθεση:
Εγώ δεν διαβάζω πλέον τα σχόλια τους μια και ξέρω πως δεν περιέχουν τίποτε χρήσιμο, παρά μόνο άχρηστες προσωπικές προσβολές.
Ούτε με ενδιαφέρει να το αναφέρω στον διαχειριστή, ας βρίσουν όσο θέλουν, εγώ δεν θα είμαι εκεί για να τους διαβάζω.
Παράθεση:

Τα αντιφατικά ποστ λένε την αλήθεια. Μπόνους το κερασάκι απευθυνόμενος στον διαχειριστή.