(ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ) ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ
Παράθεση:
| ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΩΛΟΚΛΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!! |
Παράθεση:
| ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΑΥΤΑ!!! |
Παράθεση:
| ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!!! |
Παράθεση:
| ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ? ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ? ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ. |
Παράθεση:
| ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΦΡΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ! |
Παράθεση:
| ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ???!!!! ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ? |
Παράθεση:
| ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ <<ΟΝΟΜΑ>> ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. |
. Δεν σε σεβόμαστε επειδή δεν έχεις "όνομα" και όχι για αυτά που γράφεις...Παράθεση:
| ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, <<ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ>> ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΚΑΙ <<ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ>> |
Παράθεση:
| ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. |
λίγες μέρες λείπω και γίναν τόσα πράγματα εδώ μέσα...
Ο Έλ βγάζει μαύρες λίστες,καίνουριες νεράιδες εμφανίζονται,
και βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου.
Ο heretic επιτίθεται με νόμους,
ο Έλ επιτίθεται με υπέροχες αναρτήσεις,
η Μελωδιάννα με νεραιδόσκονη...
θα επιτεθώ κι εγώ...
Pikachou διαλέγω εσένα..
επίθεση με...γαμώτο μου έσπασε η pokeball..
Ο Έλ βγάζει μαύρες λίστες,καίνουριες νεράιδες εμφανίζονται,
και βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου.
Ο heretic επιτίθεται με νόμους,
ο Έλ επιτίθεται με υπέροχες αναρτήσεις,
η Μελωδιάννα με νεραιδόσκονη...
θα επιτεθώ κι εγώ...
Pikachou διαλέγω εσένα..
επίθεση με...γαμώτο μου έσπασε η pokeball..
Πολλές μπάλες έσπασαν εδώ μέσα τελευταία.
καλα ατος ο πικατσου ακομα να αναβαθμιστει;
Αμαρτια δεν ειναι ρε παιδια;
Αμαρτια δεν ειναι ρε παιδια;
Όπως γνωρίζετε η διαχείριση του forum αντιμετωπίζει θέματα στην έγκαιρη διάγνωση και επιλυση προβλημάτων. Καλόδεχούμενη η κριτική ως προς αυτό το θέμα , ωστόσο είναι δύσκολο να αλλάξει αυτή η κατάσταση.
Ως εκ τούτου θα πρότεινα σε όλα τα μέλη να επιδείξουν υπομονή και αυτοσυγκράτηση όταν έχουμε να κάνουμε με περιστατικά όπως το παραπάνω.
Η διαχείριση προχώρησε σε μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη "Χρίστος Έλ" . Ο μόνιμος αποκλεισμός δεν έχει να κάνει τόσο με τη συμπεριφορά του σε αυτό το νήμα , όσο στο γραπτό του λόγο εντός της κοινότητας.
Ο φασισμός, ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και άλλοι φανατισμοί δεν έχουν θέση στην κοινότητά μας. Ο δημόσιος λόγος που εκφέρεται εντός της κοινότητας, δεν είναι ανεξέλεγκτος και ανεξάρτητος των χρηστών ηθών και της ελληνικής νομοθεσίας.
Το παρόν κλειδώνεται.
Ως εκ τούτου θα πρότεινα σε όλα τα μέλη να επιδείξουν υπομονή και αυτοσυγκράτηση όταν έχουμε να κάνουμε με περιστατικά όπως το παραπάνω.
Η διαχείριση προχώρησε σε μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη "Χρίστος Έλ" . Ο μόνιμος αποκλεισμός δεν έχει να κάνει τόσο με τη συμπεριφορά του σε αυτό το νήμα , όσο στο γραπτό του λόγο εντός της κοινότητας.
Ο φασισμός, ο ρατσισμός, ο εθνικισμός και άλλοι φανατισμοί δεν έχουν θέση στην κοινότητά μας. Ο δημόσιος λόγος που εκφέρεται εντός της κοινότητας, δεν είναι ανεξέλεγκτος και ανεξάρτητος των χρηστών ηθών και της ελληνικής νομοθεσίας.
Το παρόν κλειδώνεται.
Καταρχήν καλημέρα.
Δεν έχουν ξαναμιλήσει, οπότε μου φαίνεται πολύ απότομη η ενέργειά σου. Νομίζω ότι πιο λογικό θα ήταν να μου κάνεις παρατήρηση εδώ και καιρό ότι δεν δέχεσαι συγκεκριμένες ρατσιστικές απόψεις στο σάιτ σου(κατά εβραίων κτλ), μια και είχα γράψει αρκετά πράγματα που δεν σε εκφράζουν. Δεν υπήρχε κάποιο <<γλέντι>> όπως λες, όπου έλειπε ο γάτος και χόρευαν τα ποντίκια.
Σχετικά με την προσβολή χριστιανών, χριστιανικών οργανώσεων αλλά και χρηστών στο φόρουμ, δεν έλαβα ουδεμία απάντηση από κάποιον manager. Όπως και να χει είναι δικό σου το φόρουμ, αλλά δεν διευκρίνισες τί επιτρέπεται και τί δεν επιτρέπεται, μια και φαινομενικά η προσβολή εβραίων και η προσβολή χριστιανών φαίνεται το ίδιο πράγμα, εκτός και αν κρίνει αλλιώς ένας διαχειριστής.
Σου στέλνω αυτό το μήνυμα, διότι στον λογαριασμό που μου έκλεισες είχα στα προσωπικά μου μηνύματα email φίλων και δεν μπορώ να τα βρω, διότι δεν τα είχα σώσει.
Ευχαριστώ.
Δεν έχουν ξαναμιλήσει, οπότε μου φαίνεται πολύ απότομη η ενέργειά σου. Νομίζω ότι πιο λογικό θα ήταν να μου κάνεις παρατήρηση εδώ και καιρό ότι δεν δέχεσαι συγκεκριμένες ρατσιστικές απόψεις στο σάιτ σου(κατά εβραίων κτλ), μια και είχα γράψει αρκετά πράγματα που δεν σε εκφράζουν. Δεν υπήρχε κάποιο <<γλέντι>> όπως λες, όπου έλειπε ο γάτος και χόρευαν τα ποντίκια.
Σχετικά με την προσβολή χριστιανών, χριστιανικών οργανώσεων αλλά και χρηστών στο φόρουμ, δεν έλαβα ουδεμία απάντηση από κάποιον manager. Όπως και να χει είναι δικό σου το φόρουμ, αλλά δεν διευκρίνισες τί επιτρέπεται και τί δεν επιτρέπεται, μια και φαινομενικά η προσβολή εβραίων και η προσβολή χριστιανών φαίνεται το ίδιο πράγμα, εκτός και αν κρίνει αλλιώς ένας διαχειριστής.
Σου στέλνω αυτό το μήνυμα, διότι στον λογαριασμό που μου έκλεισες είχα στα προσωπικά μου μηνύματα email φίλων και δεν μπορώ να τα βρω, διότι δεν τα είχα σώσει.
Ευχαριστώ.
Επίσης να αναφερθώ λίγο στην ικανοποίηση της <<υπομονής>> των χρηστών.
Αυτό δείχνει ότι η δύναμη είναι πιο ισχυρή από την δικαιοσύνη και πως το δίκιο το έχει ο δυνατός. Επειδή δηλαδή η πλειοψηφία απαιτούσε το ban μου (και επειδή τα λόγια μου ήταν προκλητικά για την τωρινή τάξη πραγμάτων), ικανοποιήθηκε ανεξαρτήτως ηθικότητας και ανηθικότητας χρηστών.
Η δύναμη λοιπόν κάνει και όλες τις άλλες αξίες δυνατές.
Εγώ πάντως είμαι από τους λίγους ρομαντικούς που πιστεύουν ακόμη στην δικαιοσύνη.
Θα μπορούσες να είχες επέμβει νωρίτερα με παρατήρηση, αλλά αφού δεν με θες στο φόρουμ σου κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ.
Αυτό δείχνει ότι η δύναμη είναι πιο ισχυρή από την δικαιοσύνη και πως το δίκιο το έχει ο δυνατός. Επειδή δηλαδή η πλειοψηφία απαιτούσε το ban μου (και επειδή τα λόγια μου ήταν προκλητικά για την τωρινή τάξη πραγμάτων), ικανοποιήθηκε ανεξαρτήτως ηθικότητας και ανηθικότητας χρηστών.
Η δύναμη λοιπόν κάνει και όλες τις άλλες αξίες δυνατές.
Εγώ πάντως είμαι από τους λίγους ρομαντικούς που πιστεύουν ακόμη στην δικαιοσύνη.
Θα μπορούσες να είχες επέμβει νωρίτερα με παρατήρηση, αλλά αφού δεν με θες στο φόρουμ σου κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ.
Η βίαιη αποκόλληση από μία καθημερινή συνήθεια είναι δύσκολη. Είναι κατανοητή και σεβαστή η δυσφορία σου.
Καθώς, τα γραπτά μένουν, είναι στη πρόσβαση όλων να ελέγξουν και να αποτιμήσουν τις συντονιστικές ενέργειες. Δεν είμαι ιδιοκτήτης του site , εφαρμόζω αποφάσεις της συντονιστικής ομάδας.
Μια θερμή παράκληση:
Αποδέξου ότι είσαι ανεπιθύμητος στην παρούσα διαδικτυακή κοινότητα. Μην αναζητείς δικαιολογίες (email κτλ) , μη φτιάχνεις 2α και 3α ονόματα.
Μπορείς, πολύ εύκολα πλέον, να φτιάξεις τον προσωπικό σου χώρο έκφρασης ή να αναζητήσεις έτερη αγορά συζητήσεων.
Και αν έχεις φίλους, θα έρθουν να σε βρουν.
Αντίο.
Καθώς, τα γραπτά μένουν, είναι στη πρόσβαση όλων να ελέγξουν και να αποτιμήσουν τις συντονιστικές ενέργειες. Δεν είμαι ιδιοκτήτης του site , εφαρμόζω αποφάσεις της συντονιστικής ομάδας.
Μια θερμή παράκληση:
Αποδέξου ότι είσαι ανεπιθύμητος στην παρούσα διαδικτυακή κοινότητα. Μην αναζητείς δικαιολογίες (email κτλ) , μη φτιάχνεις 2α και 3α ονόματα.
Μπορείς, πολύ εύκολα πλέον, να φτιάξεις τον προσωπικό σου χώρο έκφρασης ή να αναζητήσεις έτερη αγορά συζητήσεων.
Και αν έχεις φίλους, θα έρθουν να σε βρουν.
Αντίο.