ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Κωδικας Va Dinci-η Παρωδια

Κωδικας Va Dinci-η Παρωδια

Drymonia9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-05-16 15:15
Εδώ θα γελάσει και ο/η κάθε πικραμένος/η...

http://www.e-shop.gr/show_book.phtm...3et75anclv055i4
http://www.psarasbooks.gr/p_details...=21600&scat=176
Χεχε.. Ειχαμε συνηθισει ως τωρα να βλεπουμε παρωδιες μεγαλων κινηματογραφικων επιτυχιων. Τωρα βλεπουμε και παρωδιες επιτυχημενων βιβλιων!

To βιβλιο κυκλοφορησε to 2005 με τον τιτλο The Va Dinci Cod . Mη νομισετε οτι ο Αγγλος συγγραφεας του (διδασκει αγγλικη φιλολογια στο πανεπιστημιο Royal Holloway) ειναι κανας Καθολικος θρησκοληπτος κτλ. Η δουλεια του ειναι να συγγραφει βιβλια επιστημονικης φαντασιας και παρωδιες επιτυχημενων βιβλιων.

Μια ωραια προταση που ελπιζω να εκμεταλλευτει το επομενο Scary Movie!

Εν κατακλειδι κρινω πως προκειται για ακομη μια κινηση που ενδυναμωνει το κυμα των ανθρωπων που θα παρακολουθησουν την ταινια ο Κωδικας Ντα Βιντσι. Απο τη μερια της ψυχολογιας τωρα, μια παρωδια στην ουσια αντιπροσωπευει τον πολο του "ψευτικου" ή του "γελοιου" στο υποσυνειδητο του ατομου. Στην περιπτωση μας ως "αληθινο" αποτυπωνεται το βιβλιο του Μπραουν
2006-05-16 19:26
XEXE προφανώς δεν έχετε ακούσει για το περίφημο "Bored of the rings"
2006-05-16 23:29
Παράθεση:
XEXE προφανώς δεν έχετε ακούσει για το περίφημο "Bored of the rings"

Όχι!!! ..καλά τρελαίνομαι για τέτοια!!
Καλέ μου Beetle, για εμένα τουλάχιστον σίγουρα τίποτα δεν είναι πραγματικό, και η παρωδία δηλώνει ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι [εννοείται] που νιώθουν το ίδιο, ευτυχώς!
Η σάτυρα και η κριτική είναι φυσικά δεκτές και καλοπροαίρετες από όλους(θέλω να πιστεύω!).

Μπορεί να μπω στον πειρασμό να αγοράζω το συγκεκριμένο βιβλίο. Όχι τπτ άλλο, αλλά για να διασκεδάσω λίγο τον εαυτό μου με ένα βιβλίο που έχω διαβάσει.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
Μια ωραια προταση που ελπιζω να εκμεταλλευτει το επομενο Scary Movie!

Δυστυχώς beetlejuice δεν θα υπάρξει άλλο scary movie!

Μπορεί όμως, με την αφορμή του βιβλίου αυτού, οι σεναριογράφοι και παραγωγοί του scary movie να το ξανασκεφτούν και να δούμε ακόμα μία συνέχεια των γνωστών αυτών ταινιών παρωδίας!
2006-05-17 09:59
με βάλατε σε σκέψεις τώρα. αυτήν την περίοδο έψαχνα ένα καλό μυθιστόρημα για να χαλαρώνω τις ελεύθερες ώρες μου, όμως σκέφτομαι πλέον σοβαρά να διαβάσω το πρώτο μου βιβλίο παρωδία.
θα το ψάξω στα βιβλιοπωλεία της θεσ/ νίκης, ελπίζω μόνο το χιούμορ του να αξίζει (όποιος έχει διαβάσει μέρος ή όλο το βιβλίο ας αναφέρει την άποψη του).
2006-05-17 16:21
Παράθεση:
ένα καλό μυθιστόρημα για να χαλαρώνω τις ελεύθερες ώρες μου, όμως σκέφτομαι πλέον σοβαρά να διαβάσω το πρώτο μου βιβλίο παρωδία.

σαφώς, ό,τι καλύτερο για την παραλία, με καφέ, παρέα και τα συναφή...
2006-05-17 17:21
@ R-b-t3r
Εννοεις το adventure παιχνιδι της cls;μαζι με το the boggit;
Παράθεση:
@ R-b-t3r
Εννοεις το adventure παιχνιδι της cls;μαζι με το the boggit;

Όχι ρε σύ , το βιβλίο λέω που είναι του 1969 και η νεότερη έκδοση του 1993
Bored of the rings
Sillymarillion

o Bilbo baggins λέγεται Dildo bugger και ο νοών, νοείτω....