ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Η ανατομία του διάσημου εξωγήινου του Ρόσγουελ

Η ανατομία του διάσημου εξωγήινου του Ρόσγουελ

Diotima28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
2007-01-11 13:13
Η εξωγήινη ζωή είναι αντικείμενο σοβαρής μελέτης (επιστημονικής και μη) εδώ και δεκαετίες... Δυστυχώς το γεγονος πως αυτές οι μελετες δεν έχουν στοιχεία Holywood, τις βάζει στο περιθώριο...

Και επίσης να τονίσω πως πολλοι "σοβαροί ερευνητές του φαινομένου" είναι απλώς "σοβαροφανείς ερευνητές του φαινομένου" και τίποτα παραπάνω.
2007-01-13 03:25
Εμαθα και γω οτι τελικα ηταν φταιχτο και το σωμα δεν ηταν εξωγηινου, αλλα ανθρωπου.
Τωρα το πως ειχε παραμορφωθει τοσο πολυ...δεν το ξερω...
2007-03-12 12:54
Παράθεση:
Εμαθα και γω οτι τελικα ηταν φτιαχτο και το σωμα δεν ηταν εξωγηινου, αλλα ανθρωπου.

Λαθος! Αν διαβαζες προσεκτικα το τοπικ απο την αρχη θα γνωριζες! Δε νομιζω να μπορει να ειπωθει κατι παραπανω σε αυτη την ιστορια. Ο Σαντιλι ειπε οσα ειπε και οι υπολοιποι ειτε σχολιασαμε τα λεγομενα και τα πεπραγμενα του, ειτε παραθεσαμε πηγες με νεα και αποψεις απο το εξωτερικο.

Επανερχομαστε αν υπαρξει κατι νεο!
2007-03-19 01:02
Έτσι κι αλλιώς κυκλοφόρησε και σε dvd στα videoclub...

Λέγεται "ALIEN:THE AUTOPSY" και εξιστορεί τα γεγονότα με πολύ χιούμορ.

Αν έγιναν έτσι τα πράγματα,μπράβο στο Σαντίλι και στον ιδιοκτήτη του kebab shop για την τεχνική του στην κάμερα !

Η πιο αστεία σκηνή είναι μακράν εκεί που οι αξιωματικοί της ΝΑΣΑ βλέπουν το βίντεο και γελάνε ομαδικώς.

Είναι σα να λένε : "καλά,έχαψε ο κόσμος αυτό το video ?"

Πως να μην το χάψει όμως όταν υπάρχει ένα περιοδικό σαν αυτό που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ ?

Ήμαρτον,που λέει κι ο Γεωργίου !
2007-04-27 18:47
Εγώ θέλω να πω πως το συγκεκριμένο βίντεο είχε αποδειχτεί ψεύτικο πολύ πριν το παραδεχτεί ο δημιουργός του. Μόνο ορισμένοι ευκολόπιστοι το είχαν χάψει...

Το γιατί είπε τώρα την αλήθεια δε μπορούμε να το ξέρουμε. Πάντως να δέχτηκε πιέσεις δέκα χρόνια μετά, αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Αν υποθέσουμε πως το βίντεο ήταν αυθεντικό, αυτός που το ξετρύπωσε θα έπρεπε να έχει μια κάποια σχέση έστω και μικρή με μυστικές υπηρεσίες. Που σημαίνει πως γνώριζε τις συνέπειες των πράξεών του, κι επίσης οι μυστικές υπηρεσίες θα είχαν κάποιο τρόπο να τον ελέγξουν. Οπότε οι οποιεσδήποτε πιέσεις θα είχαν γίνει πολύ νωρίτερα... Όταν πλέον ο ντόρος έχει κοπάσει, δε νομίζω πως άλλαξε πλέον και τίποτα.

Η απάντηση γιατί να πει την αλήθεια τώρα, είναι γιατί η δημοσιότητα απο το βίντεο τελείωσε, και ήθελε να κερδίσει καινούρια... Τι πιο απλό;
2007-07-05 21:46
Ναι, βασικά ο ''εξωγήινος'' που του έγινε η αυτοψία και καλά, ήταν από πηλό, και τα όργανα του ζωικά.
Αυτό το έχω διαβάσει σε ένα άρθρο ενώς περιοδικού, που μιλούσε για την προαναφέρουσα αυτοψία.
2007-07-12 00:24
Δείτε αυτό το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=I_bzyY_TsAY

τρελό γέλιο!!

Πάλι από τον ίδιο πονηρούλη ...Ray Santili .... που ξεγέλασε τόσο κόσμο το 96
Καλησπέρα,

Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα που έχουν στείλει οι προηγούμενοι συμφορουμίτες, θα ήθελα απλά να τονίσω πως στην κοινωνική μηχανική ο ευκολότερος τρόπος γελοιοποίησης ή απαξίωσης ενός επικίνδυνου θέματος είναι περίπου αυτό που κάνει ο "κύριος" Santili ή όπως αλλιώς τον λένε.

Βέβαια δεν ισχυρίζομαι πως η αυτοψία ήταν αληθινή, αλλά δεν μπορώ να το απορρίψω χωρίς κανέναν προβληματισμό.

Ίσως κάποια κομμάτια του φιλμ να είναι αληθινά και κάποια να είναι φυτευτά. Με το σύγχρονο μοντάζ δεν είναι και τόσο δύσκολο.