ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ναϊτες Ιππότες

Ναϊτες Ιππότες

Καβείριος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
2006-07-21 12:10
Diotima ξεχνάς ή τουλάχιστον δεν ξέρω αν το γνώριζες ότι οι Ιππότες της Μάλτας παλιότερα λέγονταν Τάγμα του αγίου Ιωάννη. Το τάγμα αυτό κατελάμβανε τα εδάφη που άφηναν οι Ναίτες και τα στοιχεία που άφηναν πίσω τους. Είναι γνωστή από τότε η αλληλοφαγωμάρα τους και η χρηματοδότηση των Ιωαννιτών από τον πάπα για την καταστροφή του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού. Οι Καθαροί έχουν απόλυτη σχέση με τους Ναίτες, ενώ την εποχή που ο πάπας κατέστρεψε το Τάγμα των Καθαρών και πήρε στα χέρια του την περιουσία τους μετονομάστηκε το Τάγμα των Ιωαννιτών σε Ιππότες της Μάλτας.
2006-07-21 13:57
Δε ξέρω αν αυτό που θα σας συστήσω θα το λάβετε σοβαρά υπ όψιν σας η όχι ...αλλά όπου βλέπετε κόκκινο σταυρό σε άσπρο φόντο θα πρέπει να είστε τρομερά καχύποπτοι !!!
Αν τύχει και είστε στο δρόμο και θυμηθείτε αυτό μου το μήνυμα η αν είστε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου μάρκας alfa romeo κάντε ένα κόπο και ρίξτε μια ματιά στο σήμα αυτού του αυτοκινήτου ,παρατηρώντας τι «χάσκει» μέσα από το στόμα του δράκου ο οποίος παρεμπιπτόντως φορά και κορώνα και φιγουράρει δίπλα στον κόκκινο σταυρό .

Οι ανυπόμονοι ας επισκεφθούν κάποιο σχετικό site της alfa romeo για άμεσα αποτελέσματα

ΥΓ Άντε και να τα χιλιάσω.....
2006-07-24 03:55
Δηλαδή στην Αγγλία θα έχουν μεγάλο πρόβλημα ε, χε χε; Θέλεις να εξηγήσεις περισσότερα Lazaros;

Φιλικούς Χαιρετισμούς
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panoramix
Diotima ξεχνάς ή τουλάχιστον δεν ξέρω αν το γνώριζες ότι οι Ιππότες της Μάλτας παλιότερα λέγονταν Τάγμα του αγίου Ιωάννη. Το τάγμα αυτό κατελάμβανε τα εδάφη που άφηναν οι Ναίτες και τα στοιχεία που άφηναν πίσω τους. Είναι γνωστή από τότε η αλληλοφαγωμάρα τους και η χρηματοδότηση των Ιωαννιτών από τον πάπα για την καταστροφή του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού. Οι Καθαροί έχουν απόλυτη σχέση με τους Ναίτες, ενώ την εποχή που ο πάπας κατέστρεψε το Τάγμα των Καθαρών και πήρε στα χέρια του την περιουσία τους μετονομάστηκε το Τάγμα των Ιωαννιτών σε Ιππότες της Μάλτας.

Αγαπητέ panoramix,

είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν εικασίες περί των όσων αναφέρεις, άλλες τεκμηριωμένες επαρκώς και άλλες όχι.

Εν πάσει περιπτώσει, η δική μου ένσταση δεν αφορούσε σε αυτά.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lazaros
Οι ανυπόμονοι ας επισκεφθούν κάποιο σχετικό site της alfa romeo για άμεσα αποτελέσματα

Έλεος, αγαπητέ Λάζαρε...!

Μη μου πεις ότι αναφέρεσαι στα σχόλια περί φιγούρας ανθρώπου, την οποία φέρεται να καταπίνει ο όφις του σήματος της Alfa Romeo.

Στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει από πού προέρχεται το σήμα αυτό.
Ας μην αφήνουμε τη φαντασία μας να οργιάζει αδίκως...

Και γι' αυτό φταίνε οι Ναΐτες!!
2007-06-10 13:46
Λέγετε πως ο αρχιμαγιστρος τον ναϊτών ιπποτών την ώρα που καιγόταν καταράστηκε τον φίλιππο τον ωραίο και τον παπα κλημεντη να τον ακουλουθισουν σύντομα στον θάνατο πριν κλήση ο χρόνος οπός και έγινε πριν κλήση ο χρόνος ο φίλιππος ο ωραίος σκοτώθηκε στην διάρκεια ενός κυνηγίου και ο παπάς πέθανε από μυστηριώδη και άγνωστη αρρώστια το γεγονός αυτό μαρτυρά και τις «μαγικές» δινατοτιες τον ναϊτών...
1,3,9,15,4,9,18,10,15,16,15,19,7,17,15=
=1+3+9+6+4+9+1+6+7+6+10+7+8+6=
=92=ι,β=11=λ=2α=2=β=
=163=α,ζ,γ=10=κ=1=α=
=α,γ,ι,ζ,δ,ι,ι,α,ζ,η,ζ,κ,η,θ,ζ=
=163+92=255=β,ε,ε=12=μ=α,β=3=
=12+10+11=33=γ,γ=6=ζ

α,γ,ι,ζ,δ,ι,ι,α,ζ,η,ζ,κ,η,θ,ζ,ι,β,λ,α,α,β,α,ζ,γ,κ, α,β,ε,ε,μ,α,β

38=12=2=7 1=7,2=7,3=7

7=α 2=κ
4=γ 2=η
5=λ 1=θ
1=δ 4=β = 34=γ,δ=7=η
4=ι 1=λ
2=ε 1=μ
Λοιοπν : το αγιο δισκποτηρο θα μπορουσε να βρεθει σε πολλα μερη αλλα δεν θα μπορουσε να ηταν Αιγυπτος ή εκει που λενε οτη ηταν η Βαβελ.
τωρα απο αυτο βγαζει μερικες λεξεις οπως:βαθεια,γη,αληθεια,αγγλια ή γαλλια,ερημια,θεια [δυναμη],εδεμ και ιρακ [μπορει].
αριθμους που βγαζει: 5,7,3,6,9
Λογικα για να μην βρισκεται ακομα σημαινει οτι δεν πρεπει να ανακαλυφθει ακομα,εξαλου αμα βρεθει μπορει να γινει μεγαλο κακο στην ανθρωποτητα και γι αυτο δεν θελει να βρεθει ακομα.
Αραγε αυτες οι λεξεις που εβγαλα θα μπορουν να σημαινουν κατι?
Υπαρχει και δευτευρος λογος για το αγιο δισκοποτηρο δεν θα μπορουσε να ηταν μια απατη του συγγραφεα Dean Brown?
Προσωπικα εγω πιστευω οτι υπαρχει.
Και υπαρχει περιπτωση μαλιστα να βρισκεται καπου κοντα σε παραλια οπου αυτο θα μπορουσε να ηταν καπου σε νηση,σε χωρα κοντα στην θαλασσα.
Αλλα ποιος ξερει μπορει να βρεθει καποτε,αλλα αμα δεν ειναι γραφτο δεν θα γινει τιποτα.
Και κατι τελευταιο για τον μυστηκο δειπνο = υπαρχουν 3 γυναικες και μπορει 4,ειμαι συγουρη οτι τον χριστο δεν το προδωσε ο Ιουδας αλλα θα μπορουσε να ηταν καποιος αλλος ο Σιμων ο Κανονιτης ο ζηλωτης.
Εγω πιστευω οτι ο χριστος δεν πεθανε τοσο νεος και οτι πεθανε 76 ή 67 χρονων και στην θεση του δεν θα μπορουσε να ειχε σταυρωθει καποιος αλλος?
Και υπαρχει περιπτωση να ειχε και παιδι και συγκεκριμενα κοριτσι και αυτο το πιστευω,πιστευω οτι υπαρχει απογονος του χριστου.
Με αυτα που λεω δεν θελω να μεταβαλω ουτε να πεισω κανεναν να το πιστεψουν,απλως λεω την γνωμη μου.
Συγγνώμη αλλά γιατί βλέπεις το δισκοπότηρο ως αντικείμενο. Γράφω μη πιστέυοντας καν στο ότι ο Χριστός ήταν Θεός αλλά θα σου γράψω σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει και έχω ακούσει. Μα γιατί και πάλι λες πως το δισκοπότηρο είναι αντικείμενο. Αν ακολουθάς τις απόψεις του Dan Brown σου λέω πως τίποτα δεν έχει αποδειχτεί ακόμα αλλλα ακόμη και έτσι αυτός δίνει μεγάλη πιθανότητα το δισκοπότηρο να ήταν η ίδια η Μαρία η Μαγδαλήνη! Για τον απλό λόγο πως είχε τό αίμα του Χριστού. Πως θα έκανε το παιδί του. Και το δισκοπότηρο μπορεί να βρίσκεται μπροστά σου και να είναι ακόμα και η Ιερή Γραμμή Αίματος που ήδη έχουν πιάσει κάποιον και του λεν πως είναι συγγενής με τον Ιησού. Με τόσες κόντρες θα φανεί στο τέλος πως δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά μια απόδειξη τέτοιου είδους θα μπορούσε να ήταν η αιτία για κατάρευση του Χριστιανισμού. Για τον απλό λόγο πως ο Χριστός πια παύει να είναι Θεός αφού σμίγει με θνητές. Υπάρχει ακόμα όμως περίπτωση να ακούσουμε πως:<<Να ο Θεός ήρθε σαν άνθρωπος στην γη>>. Και; Δεν ήταν και Θεός μαζί. Δηλαδή πάει ο μύθος πως ήταν Θεός αν γίνει έτσι. Και υπάρχει μια θεωρία που μπορεί κανείς να την παραλληλήσει με το ότι ο Χριστός ήταβν άνθρωπος. Σε μια εκκλησία στην Κάτω Ιταλία ένας παπάς που πλούτισε ξαφνικά αποφάσισε να ανακαινήσει την εκκλησία. Μέσα σε αυτήν βρήκε σε κάποια σημεία κάποιες περίεργες περγαμινές. Πάνω σε αυτές λοιπόν άρχισε να φτιάχνει κάποιες νέες αγιογραφίες. Ένα από αυτά που έκανε ήταν να βάλει τον διάολο να κρατάει την κολυμπήθρα. Αλλά δεν είναι αυτό το περίεργο. Το περίεργο είναι που έκανε μια είκονα με τους μαθητές του Χριστού να τον βγάζουν έξω από τον τάφο. Και φυσικά υπάρχει μια απάντηση πως ήταν μεγάλη η πέτρα πως γίνετε να τη κουνήσαν. Και αυτοί που τον βάλαν πως την κουνήσαν. Χρειαζόνταν πάνω από δώδεκα άτομα να την κουνήσουν; Τέλος πάντων. Οι περγαμινές αυτές είναι κρυμμένες με άλλες σε υπόγειο κάτω από την εκκλησιά και φυσικα δεν επιτράπηκε από τους Ρωμαιοκαθολικούς καμία ανασκαφή. Το ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί φοβούνται τόσο πολύ την ανασκαφή κάτι σημαίνει. Και κάτι που μπορεί να ακουστεί είναι:<<Πώς ξέρουμε εμείς για τις περγαμινές αφού ο παπάς πέθανε;>>Απλά πριν είπε πως υπάρχουν και μόνο αυτό σε έναν φίλο του που έγραψε τί έγινε. Στο υπόγειο μπορεί να βρίσκεται απότ την απόδειξη πως ο Χριστός δεν αναστήθηκε μέχρι και το σώμα της Μαρίας της Μαγδαληνής.Ευχαριστώ.
2007-07-09 13:53
Οι Ναίτες δεν ήταν αυτοί που,ενώ αρχικά έσφαζαν Μουσουλμάνους,χάρη της πίστης του Χρίστου,αργότερα την είδαν τραπεζίτες και,επειδή στρίμωξαν με τόκους το Φίλιππο Ωραίο,τους έσφαξε,με συνεργάτη τον Πάπα;...
Όσο εγκληματίες οι μεν,άλλο τόσο οι δε.
2007-07-11 11:17
Μια απορια εστω και καθυστεριμενα...

Ο ναος του Σολωμοντα, μεχρι εκεινη την εποχη που εμφανιστικαν οι πρωτοι Ναϊτες δεν ειχε γκρεμιστει?
Γιατι απ'οτι γνωριζω ο Ναος του Σολωμοντα, ιστορικα τουλαχιστον, δεν υπηρχε μετα τον 2ο αινωνα μ.Χ. (και πολυ λεω).
Φίλοι μου καλημέρα σας.

Θα ήθελα να παρουσιάσω την ΙΕΡΑΡΧΙΑ που υπήρχε μέσα σε αυτό το ΤΑΓΜΑ.
  1. Μέγας Μάγιστρος Είχε τον απόλυτο έλεγχο του Τάγματος και λογοδοτούσε μόνο στον Πάπα.
  2. Seneschal Αντιπρόσωπος του Μέγα Μάγιστρου.
  3. Διοικητής του βασιλείου της Ιερουσαλήμ Επικεφαλής της περιοχής.
  • Drapier Υπεύθυνος για την ενδυμασία των Ναϊτών
  • Διοικητής των Οίκων Τοποτηρητής των ανώτερων αρχών
  • Διοικητής των Ιπποτών
  • Ιππότες Οι πολεμιστές με τον άσπρο χιτώνα και τον σταυρό. Ο καθένας είχε τρία άλογα και εξοπλισμό.
  • Turcoplier Αυτός που οδηγούσε τη μάχη.
  • Under Marshal Υπεύθυνος του πεζικού.
  • Standard Bearer Λοχίας. Κουβαλούσε το λάβαρο του Τάγματος.
  • Λοχίες με γενικά καθήκοντα εύρυθμης λειτουργίας του Τάγματος.
  • Ευχαριστώ.