ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Σχόλια για την Ιστορία της Κατερίνας

Σχόλια για την Ιστορία της Κατερίνας

Μιχάλης10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-01-23 00:46
Η ιστορία της Κατερίνας βρίσκεται σε εξέλιξη και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί. Εδώ μπορείτε να καταθέσετε τις απόψεις και τις απορίες σας σχετικά με αυτήν και με τις Κηλίδες γενικότερα.
2006-01-23 13:13
Φοβερή ιστορία δεν έχω λόγια............
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Μιχάλη, που συνεχίζει να μας κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό, με τις ιστορίες του για τις κυλίδες.
Μου άρεσε πολύ που αυτή η ιστορία είχε να κάνει με ένα άτομο που έφερε τα λευκά σημάδια, αλλά δυστυχώς περίμενα μεγαλύτερη πλοκή. Το τέλος με ικανοποίησε, αλλά θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα για τις δύο κοπέλες και φυσικά για τον μυστήριο άντρα στο νεκροταφείο.
Όπως και να 'χει 8,5 είναι μια καλή βαθμολογία...
Πολύ καλή όντως η συνέχεια της Μυθολογίας των κηλίδων.
8 με 9 η βαθμολογία μου.
Τώρα ,σχετικά με την έκταση που ανάφερε και η Αντωνία, συμφωνώ και γω, αλλά μάλλον ο Μιχάλης έχει στο μυαλό του μία τμηματική παρουσίαση -και μικρή σ'έκταση κάθε φορα- της Μυθολογίας του.
Και καλά κάνει

Πάντως για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήρια και δημόσια για το τρόπο συγγραφής, τόσο το δικό σου όσο και του Mordiel που συμμετείχε

Μία ερώτηση μονάχα: Η "λευκές" κηλίδες πραγματοποιούν ένα είδος μετενσάρκωσης από σώμα σε σώμα; Ότι δε πεθαίνουν είναι προφανές, αλλά πως "επιλέγουν" τον ξενιστή κάθε φορά, με ποια κριτήρια;
Καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις υψηλές βαθμολογίες.
Κάποιοι άνθρωποι, σε κάποιο σημείο της ζωής τους δέχονται ένα κάλεσμα, τους τίθεται ένα ερώτημα, ένα δίλημμα. Ο Χαράλαμπος της πρώτης ιστορίας δέχτηκε το ερώτημα αν θα έκανε τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει όλα εκείνα που του είχαν στερηθεί. Ανάλογα με την απάντηση, υπάρχει και ένα τίμημα που θα πρέπει να πληρωθεί. Οι κόκκινες κηλίδες ζητούν διάφορα ανταλλάγματα και συνήθως δίνουν δύναμη, οι λευκές δίνουν ικανότητες θεραπείας και αποκατάστασης και δίνουν πόνο και θλίψη. Όμως, δεν είναι οι κηλίδες που δίνουν δυνάμεις αλλά κάτι άλλο που απλά εκδηλώνεται μέσα από αυτές. Το μόνο σίγουρο στα λίγα που ξέρουμε για τη φύση τους, είναι ότι δεν ακολουθούν τους νόμους της βιολογίας και ότι είναι ζωντανοί οργανισμοί, αν και δεν φέρουν μέσα τους γενετικό υλικό όπως το εννοούμε εμείς.
Δεν γνωρίζουμε επίσης πολλά για τις ιεραρχίες και τις τάξεις τους, αφού η ταξινόμησή τους ως ερυθρές και λευκές είναι πάρα πολύ γενική και ελλιπής.
Οι Φύλακες δεν αναφέρονται σε όλες τις ιστορίες αλλά και όταν αναφέρονται, αυτό γίνεται μόνο αποσπασματικά και αόριστα, αφού την πραγματική τους ιστορία δεν την γνωρίζει κανείς, ούτε και τα ονόματά τους, αφού σπάνια εμφανίζονται στον κόσμο των ανθρώπων και ακόμα σπανιότερα δίνουν τα ονόματά τους. Κόκκινοι φύλακες δεν υπάρχουν, υπάρχουν απλά άνθρωποι που ανεβαίνουν πολύ ψηλά στην Ερυθρά Ιεραρχία, όπως ο μικρός Γιωργάκης, ένα δεκάχρονο αγόρι, που η ιστορία του αναφέρεται αλλού.
Μόνο ένα άτομο στην ιστορία κατάφερε να φέρει πάνω του και τα δύο στίγματα, το λευκό και το κόκκινο, αλλά αυτό αποτελεί μεγάλο μυστικό και καμία τάξη δεν τον δέχεται αλλά και οι δύο τον αποκαλούν "Εξόριστο" και "Προφήτη".
Στοιχεία για όλα αυτά τα πράγματα υπάρχουν στις ολοκληρωμένες ιστορίες που έχω (εδώ παρουσιάζονται συνήθως αποσπασματικά και όχι ολόκληρες). Επειδή όμως βλέπω πως το θέμα σας ενδιαφέρει, ζητήστε να μάθετε το πιο σπουδαίο μέρος αυτής της ιστορίας, τι σας απασχολεί περισσότερο, δηλαδή, και θα φροντίσω να σας δώσω την αντίστοιχη ιστορία που θα σας ΄λύσει λίγο περισσότερο τις απορίες...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης
Κόκκινοι φύλακες δεν υπάρχουν, υπάρχουν απλά άνθρωποι που ανεβαίνουν πολύ ψηλά στην Ερυθρά Ιεραρχία, όπως ο μικρός Γιωργάκης, ένα δεκάχρονο αγόρι, που η ιστορία του αναφέρεται αλλού.
Μόνο ένα άτομο στην ιστορία κατάφερε να φέρει πάνω του και τα δύο στίγματα, το λευκό και το κόκκινο, αλλά αυτό αποτελεί μεγάλο μυστικό και καμία τάξη δεν τον δέχεται αλλά και οι δύο τον αποκαλούν "Εξόριστο" και "Προφήτη".
Στοιχεία για όλα αυτά τα πράγματα υπάρχουν στις ολοκληρωμένες ιστορίες που έχω (εδώ παρουσιάζονται συνήθως αποσπασματικά και όχι ολόκληρες). Επειδή όμως βλέπω πως το θέμα σας ενδιαφέρει, ζητήστε να μάθετε το πιο σπουδαίο μέρος αυτής της ιστορίας, τι σας απασχολεί περισσότερο, δηλαδή, και θα φροντίσω να σας δώσω την αντίστοιχη ιστορία που θα σας ?λύσει λίγο περισσότερο τις απορίες...
Εγώ θέλω να μάθω την ιστορία του Γιωργάκη και του "Εξόριστου" !
Τώρα είσαι υποχρεωμένος να μας την πεις...
2006-01-24 12:10
Οπότε έχουμε μια ψήφο για την ιστορία του Γιωργάκη. Θα περιμένουμε λίγες ημέρες και αν όλοι θέλουν να συνεχιστεί με αυτόν η ιστορία, τότε θα το κάνω. Αλλά, μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι Πολυσυγγραφία και όχι ο χώρος που εγώ δημοσιεύω τις ιστορίες μου. Οπότε, αν τελικά καταλήξουμε σε μια ιστορία, θα πρέπει να συμμετάσχετε όσοι θέλετε και να τη διαμορφώσετε κατάλληλα, άσχετο αν στον υπολογιστή μου εγώ έχω την ιστορία όπως τη φαντάστηκα εγώ.
Ας απαντήσουν όμως και άλλοι σχετικά με το ποιό σημείο της Μυθολογίας θέλουν να "ξεκαθαριστεί", στο βαθμό που είναι εφικτό, φυσικά...
Δύο (2) ψήφους για την ιστορία του Γιωργάκη , που αν κρίνω απ'τις ιδιότητές του, μόνο μικρός δε θα ναι!!!
Παράθεση:
Οπότε, αν τελικά καταλήξουμε σε μια ιστορία, θα πρέπει να συμμετάσχετε όσοι θέλετε και να τη διαμορφώσετε κατάλληλα, άσχετο αν στον υπολογιστή μου εγώ έχω την ιστορία όπως τη φαντάστηκα εγώ.

Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί πάντα υπαρχει ο "φόβος" μη σου "χαλάσουμε" την ιστορία...
2006-01-25 12:05
Όπως αποδείξατε στην Εκδίκηση 2, όχι απλά δεν μου χαλάτε τις ιστορίες αλλά μου τις κοσμείτε, οπότε οι επεμβάσεις σας πάνω στην ιστορία του Γιωργάκη θα είναι καταλυτικές. Όπως πάντα, ζητάω για τον εαυτό μου μόνο την εισαγωγή και το τέλος. Και οι ψήφοι δεν είναι δύο αλλά τέσσερις, γιατί μιας και είχατε συμμετάσχει ενεργά την άλλη φορά, ε, δικαιούστε διπλή ψήφο!
Ας συνεχίσουμε, λοιπόν με το Γιωργάκη, αφού έτσι θέλετε αλλά να είστε επιεικείς μαζί του, είναι ένα απλό δεκάχρονο αγόρι...
Πριν ξεκινήσουμε την ιστορία, θα σας παρακαλούσα να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας πάνω στα παρακάτω θέματα: θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα, ιστορία του Κάιν και του Άβελ, αυτοάνοσα νοσήματα, λειτουργίες του Συλλογικού Ασυνείδητου κατά τον Γιούνγκ, καθώς και να φρεσκάρετε λίγο τα όσα μάθαμε για τις Κηλίδες στα προηγούμενα διηγήματα. Έτσι θα κατανοήσετε την επόμενη ιστορία κάπως περισσότερο...