E.V.P (Electronic.Voice.Phenomena)
Καταρχην θελω να σας πω οτι μολις χθες ειδα τυχαια την ταινια "Λευκος Θορυβος" και αυτο που μου εκανε εντυπωση μετα την ταινια και μετα απο ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα, ειναι οτι (μπορει να σας φανει γελειο) οι καινουργιες τηλεορασεις που κυκλοφορουν εχουν την λειτουργια να σβηνουν αυτοματως, μετα απο 5 λεπτα συνηθως, οταν το καναλι δεν δειχνει εικονα αλλα δειχνει "χιονια"! Οπως επισης πολλα μοντελα τηλεορασεων (κυριως οι lcd) εμφανιζουν μια μπλε η μαυρη εικονα οταν δεν υπαρχει σημα! Θα μου πειτε βεβαια γιατι δεν εφαρμοζουν και κατι παρομοιο στα ραδιοφωνα, που δεν ξερω αν εχει γινει κιολας, αλλα...
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας και να με διορθωσετε αν ειπα κατι λαθος!
ΥΣ: chris82, ειδα λιγα πραγματα απο τα video σου τα οποια μ'αρεσαν αρκετα! Οταν τα δω ολα θα σου πω και εγω αν μπορω τη γνωμη μου!
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας και να με διορθωσετε αν ειπα κατι λαθος!
ΥΣ: chris82, ειδα λιγα πραγματα απο τα video σου τα οποια μ'αρεσαν αρκετα! Οταν τα δω ολα θα σου πω και εγω αν μπορω τη γνωμη μου!

Είναι ένα ενδιαφέρον αρκετά θα έλεγα θέμα αλλά νομίζω θέλει και πολύ "'ψάξιμο".
έχω δοκιμάσει να γράψω (μέσω του στούντιο μου) για κοντά στις 4 ώρες γεμάτες "παράσιτα" αλλά δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι,ίσως θέλει παραπάνω ψάξιμο απ'ότι νομίζω εγώ τουλάχιστον.
έχω δοκιμάσει να γράψω (μέσω του στούντιο μου) για κοντά στις 4 ώρες γεμάτες "παράσιτα" αλλά δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι,ίσως θέλει παραπάνω ψάξιμο απ'ότι νομίζω εγώ τουλάχιστον.
Εμένα αυτό που μου έμεινε από την ταινία, είναι ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στην ζωή και τον θάνατο με τον τρόπο που επενέβη ο πρωταγωνιστής.
Αντί να προσπαθούμε με συσκευές να έρθουμε σε επαφή με το υπερπέραν, μήπως δεν θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε την πανάρχαια και δοκιμασμένη μέθοδο του διαλογισμού;
Αντί να προσπαθούμε με συσκευές να έρθουμε σε επαφή με το υπερπέραν, μήπως δεν θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε την πανάρχαια και δοκιμασμένη μέθοδο του διαλογισμού;
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από chris82
Είναι ένα ενδιαφέρον αρκετά θα έλεγα θέμα αλλά νομίζω θέλει και πολύ "'ψάξιμο".
έχω δοκιμάσει να γράψω (μέσω του στούντιο μου) για κοντά στις 4 ώρες γεμάτες "παράσιτα" αλλά δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι,ίσως θέλει παραπάνω ψάξιμο απ'ότι νομίζω εγώ τουλάχιστον. |
Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα καταγραψεις κατι με την πρωτη φορα.
Ισως παλι θα πρεπει να συμπεσουν καποιες συχνοτητες ωστε κατι να γινει αντιληπτο.
Ας μην επηρεαζομαστε τοσο πολυ απο την ταινια οπου ολα φυσικα ειχαν γινει με τροπο ωστε να δημιουργηθει το εργο.
Μπορει καλλιστα να καταγραψεις ηχο αλλα οχι εικονα. Η και το αντιθετο.
Για αυτο και οι ασχολουμενοι με αυτα συστηνουν κατ' αρχην το μαγνητοφωνακι που ενεργοποιειται με την παρουσια φωνης.
Αλλα και εκει, θα πρεπει να υπαρχει κατι στον χωρο, διαφορετικα μπορει να μην καταγραψεις και τιποτε.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από illuminati
Καταρχην θελω να σας πω οτι μολις χθες ειδα τυχαια την ταινια "Λευκος Θορυβος" και αυτο που μου εκανε εντυπωση μετα την ταινια και μετα απο ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα, ειναι οτι (μπορει να σας φανει γελειο) οι καινουργιες τηλεορασεις που κυκλοφορουν εχουν την λειτουργια να σβηνουν αυτοματως, μετα απο 5 λεπτα συνηθως, οταν το καναλι δεν δειχνει εικονα αλλα δειχνει "χιονια"! Οπως επισης πολλα μοντελα τηλεορασεων (κυριως οι lcd) εμφανιζουν μια μπλε η μαυρη εικονα οταν δεν υπαρχει σημα! Θα μου πειτε βεβαια γιατι δεν εφαρμοζουν και κατι παρομοιο στα ραδιοφωνα, που δεν ξερω αν εχει γινει κιολας, αλλα...
Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας και να με διορθωσετε αν ειπα κατι λαθος! ΥΣ: chris82, ειδα λιγα πραγματα απο τα video σου τα οποια μ'αρεσαν αρκετα! Οταν τα δω ολα θα σου πω και εγω αν μπορω τη γνωμη μου! ![]() |
Ασφαλως και γινεται και με τα ραδιοφωνα, οπως και με καθε ηλεκτρονικη συσκευη που δεν δεχεται σημα και αρα εχει παρασιτα.
Για μένα καλύτερη μέθοδος από τον συγχρονισμό του εσώτερου πομπού-λήπτη που όλοι έχουμε στον εγκέφαλο μας σε χαμηλή λειτουργικότητα (αρκεί να βάλουμε σαν σκοπό να τον κάνουμε να δουλέψει στο 100%) για την λήψη ή αποστολή μηνυμάτων στο υπερπέραν - παράλληλο σύμπαν - διάσταση δεν υπάρχει...
Αλλά η μεγάλη μου απορία είναι η εξής...
Ποιος είναι ο λόγος και ο σκοπός να μπει κάποιος σε μια τέτοια διαδικασία αναζήτησης - επιβεβαίωσης αυτού του φαινομένου ; Η περιέργεια ; Εάν είναι η περιέργεια τότε είμαι εναντίων τέτοιων προσπαθειών 100%... Εάν όμως στόχος είναι η κατανόηση του κόσμου και του ίδιου μας του εαυτού τότε συμφωνώ...
Αλλά και πάλι...
Ούτως η άλλως μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε...ποιο το νόημα και γιατί τόση βιασύνη για να λύσουμε αυτήν την απορία μέσα μας ; Ούτως η άλλος θα μας λυθεί ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...
Αλλά η μεγάλη μου απορία είναι η εξής...
Ποιος είναι ο λόγος και ο σκοπός να μπει κάποιος σε μια τέτοια διαδικασία αναζήτησης - επιβεβαίωσης αυτού του φαινομένου ; Η περιέργεια ; Εάν είναι η περιέργεια τότε είμαι εναντίων τέτοιων προσπαθειών 100%... Εάν όμως στόχος είναι η κατανόηση του κόσμου και του ίδιου μας του εαυτού τότε συμφωνώ...
Αλλά και πάλι...
Ούτως η άλλως μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε...ποιο το νόημα και γιατί τόση βιασύνη για να λύσουμε αυτήν την απορία μέσα μας ; Ούτως η άλλος θα μας λυθεί ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...