Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα στον Κορινθιακό?
Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής κοντά στο Ξυλόκαστρο, το τελευταίο δεκαήμερο, συνήθως κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, έχουν κατ' επανάληψη παρατηρηθεί παράξενα φωτεινά Ιπτάμενα Αντικείμενα που εμφανίζονται στον ουρανό και επιδίδονται σε περίεργα 'παιχνιδίσματα'. Την πρώτη φορά που τα αντιλήφθηκε, του κίνησε την περιέργεια ένα περίεργο λευκό φως, απέναντι, πάνω από την Ιτέα, αλλά αργότερα ανησύχησε, όταν το είδε να πλησιάζει και να στέκεται για αρκετή ώρα στον αέρα, πάνω από την εκκλησία του χωριού, καμιά διακοσαριά μέτρα από το σπίτι του, προτού απομακρυνθεί και πάλι. Συνήθως, λέει, έρχονται από τους Δελφούς. Διευκρινίζω ότι το άτομο είναι κάποιος μεσήλικας οικογενειάρχης και θεωρείται αξιόπιστος και δεν πρόκειται για φάρσα. Επισυνάπτω δύο φωτογραφίες από αυτές που μου έστειλε (είχε την ευκαιρία να τραβήξει πολλές, αλλά από κινητό, κι έτσι η ανάλυση δεν είναι καλή).
Αν υπάρχει κανείς από την γύρω περιοχή που να μπορεί να διασταυρώσει την πληροφορία, ή αν γνωρίζει κάποια εξήγηση για το συγκεκριμένο φαινόμενο, ας μας διαφωτίσει (Galadriel, τα μάτια σου δεκατέσσερα...)
Αν υπάρχει κανείς από την γύρω περιοχή που να μπορεί να διασταυρώσει την πληροφορία, ή αν γνωρίζει κάποια εξήγηση για το συγκεκριμένο φαινόμενο, ας μας διαφωτίσει (Galadriel, τα μάτια σου δεκατέσσερα...)
Απλά από περιέργια.
Που ήταν το συγκεκριμένο άτομο όταν τράβηξε τις φωτό (σε σχέση με αυτά που φαίνονται στη φωτό); Και πόσο μεγάλα τα περιγράφει;
Που ήταν το συγκεκριμένο άτομο όταν τράβηξε τις φωτό (σε σχέση με αυτά που φαίνονται στη φωτό); Και πόσο μεγάλα τα περιγράφει;
Δεν μίλησα ακόμη με τον ίδιο, τις πληροφορίες μου τις μετέφερε ο γαμπρός του (ίσως όμως συναντηθούμε τις επόμενες μέρες και αν μάλιστα συνεχιστούν οι θεάσεις, προφανώς στα μέρη του). Τις περισσότερες φορές στεκόταν στην... αυλή του, ή στο κτήμα του και σε διάφορες ώρες της μέρας (7 μμ, 9 μμ, μεσάνυχτα, κλπ...) Το μέγεθος ποικίλει, αν και αυτό προφανώς σχετίζεται και με την απόσταση, ωστόσο για να φαίνονται κι από την απέναντι πλευρά του κόλπου, υποθέτω πως θα πρέπει να έχουν μέγεθος τουλάχιστον αεροπλάνου, ίσως και μεγαλύτερο. Πάντως εκτός από τα μεγαλύτερα αντικείμενα που εξέπεμπαν λευκό φως, κάποιες φορές υπήρχαν και άλλα μικρότερα, με μπλε φως...
Χμμμ τελευταια φαινεται οτι παρατηρειται μια ιδιαιτερη "κινητικοτητα" στον ελληνικο χωρο....Περα απο την εμπειρια που αναμενεται να σας μεταφερει τις επομενες ωρες ο Καφριλα απο τη Θεσσαλονικη να προσθεσω κι εγω μια μαρτυρια απο την ακριτικη Καρπαθο καθοτι πριν 4 μερες κατεγραφη θεαση U.S.O (ATYA - Αγνωστου Ταυτοτητας Υποβρυχιο Αντικειμενο). To περιστατικο ελαβε χωρα ανοιχτα του κολπισκου του Αγ. Πετρου νοτιοανατολικα του λιμανιου της πρωτευουσας του νησιου Πηγαδια.
Συμφωνα με την μαρτυρια του ατομου που ψαρευε εκεινη την ωρα αμεριμνος μεσα στη βαρκα του ,ειδε ξαφνικα ενα αντικειμενο να κινειται με τρομακτικη ταχυτητα κατω απο το νερο χωρις να ακουστει καποιος ηχος.Το αντικειμενο εγινε αντιληπτο μεσω ενος μπλε και ενος κοκκινου φωτος που εξεπεμπε. Η ωρα θεασης οριζεται λιγο πριν το σουρουπο. Αν και ψαρευει χρονια στην περιοχη ηταν η πρωτη φορα για το συγκεκριμενο ατομο που ανεφερε κατι αναλογο.Ομολογουμενως και ο ιδιος ηταν πολυ επιφυλακτικος στο τι ακριβως ηταν αυτο που ειδε...
Συμφωνα με την μαρτυρια του ατομου που ψαρευε εκεινη την ωρα αμεριμνος μεσα στη βαρκα του ,ειδε ξαφνικα ενα αντικειμενο να κινειται με τρομακτικη ταχυτητα κατω απο το νερο χωρις να ακουστει καποιος ηχος.Το αντικειμενο εγινε αντιληπτο μεσω ενος μπλε και ενος κοκκινου φωτος που εξεπεμπε. Η ωρα θεασης οριζεται λιγο πριν το σουρουπο. Αν και ψαρευει χρονια στην περιοχη ηταν η πρωτη φορα για το συγκεκριμενο ατομο που ανεφερε κατι αναλογο.Ομολογουμενως και ο ιδιος ηταν πολυ επιφυλακτικος στο τι ακριβως ηταν αυτο που ειδε...
Τι εγινε βρε παιδια με το Ξυλοκαστρο κατι πολυ περιεργο συμβαινει αυτο τον καιρο!Μηπως εχει να κανει κατι απο ολλα τα παραπανω και με την δικια μου εμπειρια?????????
Μπορει να συνδεονται αυτες οι δυο εμπειριες ?????
Φιλε Jonathan αν ηθελες θα μπορουσε να επικοινωνησεις μαζι μου με ενα email! Να εχω μια επαφη με αυτο το ατομο απο Ξυλοκαστρο!!!
Ευχαριστω!!
''ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ'' Είναι δυνατόν;
Στις 17 και 18 Αυγούστου από τις 19.00 το απόγευμα και τις δυο μέρες είχα ένα τρομερό πονοκέφαλο. Τόσο έντονο που στις 17 αναγκάστηκα να πάρω 3 παυσίπονα για να μπορέσω να βγω από το σπίτι.Αν και πολύ περίεργο γιατί ήταν πραγματικά ανυπόφορος δεν έδωσα καμία σημασία.
Τις επόμενες μέρες όμως καθώς μιλούσα με φίλους και γνωστούς μου αλλά και γείτονες μου διαπίστωσα ότι πάρα πολοί είχαν
τις ίδιες μέρες πονοκέφαλο….και ταλαιπωρήθηκαν όπως και εγώ!!!
Ακόμα και φίλοι μου από το Ξυλόκαστρο!!!
Κατά πόσο αυτό είναι μια σύμπτωση ;;;;;
Σκεπτόμενος το τι μπορεί να συνέβη το μόνο που μου ήρθε
στο μυαλό είναι ότι εκείνες τις μέρες είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με την Vodafone!!!
Παρακαλώ όποιος είχε την ίδια εμπειρία τις ίδιες μέρες ας πει την άποψη του και τα δικά του συμπεράσματα!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!
Φιλε Jonathan αν ηθελες θα μπορουσε να επικοινωνησεις μαζι μου με ενα email! Να εχω μια επαφη με αυτο το ατομο απο Ξυλοκαστρο!!!
Ευχαριστω!!
''ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ'' Είναι δυνατόν;
Στις 17 και 18 Αυγούστου από τις 19.00 το απόγευμα και τις δυο μέρες είχα ένα τρομερό πονοκέφαλο. Τόσο έντονο που στις 17 αναγκάστηκα να πάρω 3 παυσίπονα για να μπορέσω να βγω από το σπίτι.Αν και πολύ περίεργο γιατί ήταν πραγματικά ανυπόφορος δεν έδωσα καμία σημασία.
Τις επόμενες μέρες όμως καθώς μιλούσα με φίλους και γνωστούς μου αλλά και γείτονες μου διαπίστωσα ότι πάρα πολοί είχαν
τις ίδιες μέρες πονοκέφαλο….και ταλαιπωρήθηκαν όπως και εγώ!!!
Ακόμα και φίλοι μου από το Ξυλόκαστρο!!!
Κατά πόσο αυτό είναι μια σύμπτωση ;;;;;
Σκεπτόμενος το τι μπορεί να συνέβη το μόνο που μου ήρθε
στο μυαλό είναι ότι εκείνες τις μέρες είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με την Vodafone!!!
Παρακαλώ όποιος είχε την ίδια εμπειρία τις ίδιες μέρες ας πει την άποψη του και τα δικά του συμπεράσματα!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!
keith-x δεν θυμάμαι ποια μέρα πάντως πρέπει να ήταν γύρω στις 17 με 19 του μηνός που είχα και γω έναν τρομερό πονοκέφαλο που κράτησε από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ... Δεν ξέρω αν έχει σχέση και αυτό αλλά αυτές τις μέρες ήμουν και πολύ νευρικός. (Βρισκόμουν στα Άσπρα Σπίτια Βιοτίας που είναι κοντά με την Ιτέα και τους Δελφούς...)
keith-x δεν θυμάμαι ποια μέρα πάντως πρέπει να ήταν γύρω στις 17 με 19 του μηνός που είχα και γω έναν τρομερό πονοκέφαλο που κράτησε από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ... Δεν ξέρω αν έχει σχέση και αυτό αλλά αυτές τις μέρες ήμουν και πολύ νευρικός. (Βρισκόμουν στα Άσπρα Σπίτια Βιοτίας που είναι κοντά με την Ιτέα και τους Δελφούς...)
Νομίζω πως οι θεάσεις άρχισαν στις... 17 και πάντως, όπως φαίνεται και από την ημερομηνία με την οποία έχουν σωθεί οι φωτογραφίες, στις 17/8, υπήρξαν θεάσεις. Επίσης μπορώ να προσθέσω ότι ο Κορινθιακός ήταν ασυνήθιστα τρικυμιώδης εκείνες τις μέρες και μάλιστα κάποιος γνωστός μου, που έλειπε διακοπές με το καμπινάτο σκάφος του, είχε εγκλωβιστεί σε κάποιον όρμο, όπου παρέμεινε αναγκαστικά μέχρι τις 20 του μήνα, μην μπορώντας να τον διασχίσει και να επιστρέψει στην Αθήνα. (Θα μπορούσε βεβαια να έχει σχέση και η πανσέληνος, όπως επίσης θα μπορούσε να σχετίζεται -όχι τοπικά, βέβαια- και με τους πονοκεφάλους, αλλά τότε θα τους παρατηρούσατε φαντάζομαι κάθε μήνα...).
Φίλε Keith, ομολογώ πως δεν είχα διαβάσει το topic σου!. Άλλο ένα στοιχείο που ίσως έχει σημασία είναι πως σήμερα, Παρασκευή, οι γονείς της κοπελιάς μου είχαν πάει αυθημερόν επίσκεψη στην Κόρινθο. Όταν επέστρεψαν, η μητέρα της ήταν (και παραμένει) παράξενα άρρωστη, με συνεχόμενους εμετούς και διαρκείς... πονοκεφάλους (!). Λαμβάνοντας υπόψην ότι η τελευταία θέαση των αντικειμένων, απ' όσο έχω υπόψη μου, έγινε χθες, θα έλεγα πως τα φαινόμενα εμφανώς σχετίζονται και ασχέτως αν οι "πονοκέφαλοι" είναι απλές παρενέργειες, ή κάτι άλλο (ίσως ακόμα και μέρος πειράματος), ο λόγος που ίσως πλέον έχουν σταματήσει να γίνονται αισθητοί στους κατοίκους της περιοχής είναι πως ύστερα από όλες αυτές τις μέρες, εκείνοι έχουν εγκλιματιστεί με τά όποια ασυνήθιστα "κύματα" ενδεχομένως εκπέπονται και τους προκαλούν (η ανάγκη του οργανισμού να προσαρμόζεται, να επιβιώνει, ή και να αυτοθεραπεύεται).
Χμμμ... Τελικά αρχίζει και γίνεται πολύ ενδιαφέρον... Αν μη τι άλλο, μάθαμε κάτι. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε στο περιβάλλον σας επιδημία πονοκεφάλων, ...βγήτε στο μπαλκόνι κι αρχίστε να ερευνάτε τον ουρανό!...
Πάντως θα φροντίσω να μάθω νεώτερες εξελίξεις και να διασταυρώσω και το θέμα των ημικρανιών, ενώ θα προσπαθήσω να μάθω νέα κι από Δελφούς...
Φίλε Keith, ομολογώ πως δεν είχα διαβάσει το topic σου!. Άλλο ένα στοιχείο που ίσως έχει σημασία είναι πως σήμερα, Παρασκευή, οι γονείς της κοπελιάς μου είχαν πάει αυθημερόν επίσκεψη στην Κόρινθο. Όταν επέστρεψαν, η μητέρα της ήταν (και παραμένει) παράξενα άρρωστη, με συνεχόμενους εμετούς και διαρκείς... πονοκεφάλους (!). Λαμβάνοντας υπόψην ότι η τελευταία θέαση των αντικειμένων, απ' όσο έχω υπόψη μου, έγινε χθες, θα έλεγα πως τα φαινόμενα εμφανώς σχετίζονται και ασχέτως αν οι "πονοκέφαλοι" είναι απλές παρενέργειες, ή κάτι άλλο (ίσως ακόμα και μέρος πειράματος), ο λόγος που ίσως πλέον έχουν σταματήσει να γίνονται αισθητοί στους κατοίκους της περιοχής είναι πως ύστερα από όλες αυτές τις μέρες, εκείνοι έχουν εγκλιματιστεί με τά όποια ασυνήθιστα "κύματα" ενδεχομένως εκπέπονται και τους προκαλούν (η ανάγκη του οργανισμού να προσαρμόζεται, να επιβιώνει, ή και να αυτοθεραπεύεται).
Χμμμ... Τελικά αρχίζει και γίνεται πολύ ενδιαφέρον... Αν μη τι άλλο, μάθαμε κάτι. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε στο περιβάλλον σας επιδημία πονοκεφάλων, ...βγήτε στο μπαλκόνι κι αρχίστε να ερευνάτε τον ουρανό!...
Πάντως θα φροντίσω να μάθω νεώτερες εξελίξεις και να διασταυρώσω και το θέμα των ημικρανιών, ενώ θα προσπαθήσω να μάθω νέα κι από Δελφούς...
(Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά, με την πτώση του αεροπλάνου τρεις μέρες νωρίτερα...)
Νομιζω οτι πολυ καλο θα μας εκανε η αναγνωση τοπικων εφημεριδων εκεινες τις μερες και η συλλογη περιεργων συμβαντων ή ατυχηματων.Απο την πρωτη στιγμη της παραθεσης της εμπειριας του Keith μυριστηκα "κατι" παραξενο ,το οποιο δεν τολμησα να πω (ουτε τολμω ακομα καθοτι εξακολουθω να συλλεγω στοιχεια).Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτες τις μερες φαινεται να γινομαστε μαρτυρες καποιας παραξενης δραστηριοτητας στον ελλαδικο χωρο με επικεντρο -ισως- την περιοχη των Δελφων.Καλο θα ηταν να εχουμε ολοι τα ματια και τα αυτια μας ανοιχτα.Οτιδηποτε συμβαινει γυρω μας (ακομα και σε πολιτικο ,κοινωνικο επιπεδο) πρεπει να καταγραφεται και να σημειωνεται.
Rai για το USO δεν παρατηρηθηκε καποιος κυμματισμος.Αυτο ηταν αλλο ενα στοιχειο που εκανε τον μαρτυρα να τρομαξει και να επιστρεψει αρον αρον στη στερια
Rai για το USO δεν παρατηρηθηκε καποιος κυμματισμος.Αυτο ηταν αλλο ενα στοιχειο που εκανε τον μαρτυρα να τρομαξει και να επιστρεψει αρον αρον στη στερια
Τσέκαρα 3 εφημερίδες της περασμένης Κυριακής, που συμπτωματικά τις είχα φυλάξει καθώς δεν είχα προλάβει να τις ξεφυλλίσω. Το θέμα που φυσικά μονοπωλεί, είναι τη πτώσης του αεροσκάφους. Η μόνη ενδιαφέρουσα ίσως είδηση αναφέρεται σε μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση από τις 18-25 Αυγούστου, στην οποίαν μετείχαν από κοινού Κίνα - Ρωσία, με 10.000 στρατιώτες(!), σε μια μεγάλη έκταση, στον Ειρηνικό. Σαν να πέφτει λίγο μακριά από τον Κορινθιακό, βέβαια, αλλά τι να πεις;...