ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/πείτε μου τι να κάνω

πείτε μου τι να κάνω

LUNIA21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
2011-07-09 17:59
Καταρχάς θέλω να πω μια καλησπέρα μιας και είμαι νέο μέλος στη παρέα σας. Αντιμετωπίζω ένα θέμα εδώ και αρκετούς μήνες που με κάνει και αισθάνομαι πάρα πάρα πολύ άβολα.Είναι φορές που νοιώθω μια παρουσία στον ύπνο μου (δεν είναι Μόρα σίγουρα).Κάποιες φόρες πριν πέσω για ύπνο μουδιάζει όλο το δεξί μέρος του κεφαλιού μου (είναι κάτι σαν προειδοποίηση,έτσι το εκλαμβάνω) και καταλαβαίνω ότι θα το πάθω. Όταν με πιάνει ο ύπνος νοιώθω κάποιος να με αγκαλιάζει (το καταλαβαίνω) και ανοίγω τα μάτια μου. Νοιώθω ότι πονάω εκεί που με ακουμπάει και προσπαθώ να του πω να φύγει. Εγώ ακούω τον εαυτό μου να μιλάει αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που κάνω είναι ''μμμμμμ'' όπως όταν κάποιος βλέπει εφιάλτη. Συνήθως δεν φεύγει αλλά αρχίζει να με γυρνάει μπρούμυτα (βλέπω το σώμα μου να γυρνάει αλλά στην ουσία μένω ακίνητη). Προσπαθώ να πω την προσευχή μου και αμέσως νοιώθω ότι με σφίγγει και πονάω απίστευτα και προσπαθώ να ξεφύγω. Μέτα ξυπνάω και προσπαθώ με πολύ κόπο να μείνω ξύπνια αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου ξανά κοιμάμαι και συμβαίνει πάλι απ' την αρχή. Μερικές φορές ακούω να λέει το όνομα μου και φρικάρω απίστευτα. Δεν το έχω πει σε κανένα γιατί μπορεί να με περάσουν για τρελή αλλά χθες ξανά έγινε. Έχω μείνει άυπνη μέρες για να μην το πάθω, αλλά ξανά έγινε. Σας παρακαλώ πείτε μου τι πιστεύετε. Τι να κάνω????????
Θεωρώ πως αυτά περί πόνου και σφίξιματος δεν είναι αρνητικά όσο περίεργο και αν φαίνεται. Απλά υπάρχουν αυτά διότι σε "καθαρίζει" και "τραβάει" τους φόβους και την άγνοιά σου από μέσα σου.Γι αυτό το λόγο υπάρχουν και οι διάφορες εικόνες κάποιες φορές.Είναι δηλαδή επειδή τα παίρνει το Πνεύμα από μέσα σου.Τώρα, για να σου "στείλει" το Πνεύμα εικόνες και διάφορες άλλες πληροφορίες θα πρέπει να είσαι καθαρός 51% αλλιώς θα εκδηλώνεται όπως εκδηλώνεται τώρα. Μία είναι η συνταγή : Καθαρό μυαλό - Αφοβία - Όχι άγχος - Όχι Βιασύνη .
Και μόνο που σου εκδηλώνεται κάτι Ανώτερο θα πρέπει να θεωρείται "Τύχη".
2011-07-14 19:20
φίλη μου καλησπέρα-- επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές κάτι παρόμοιο σου προτείνω κάτι απλό: όταν ξανασυμβεί σκέψου: "αν έρχεσαι από το Φως καλώς ήρθες και δείξε μου ξεκάθαρα τι θες, αν όχι φύγε γιατί έχω κάνει την επιλογή μου κι αυτή είναι μόνο το Φως" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων) -- έτσι 1) θα εξηγήσεις τις επιλογές σου και 2) θα πάρεις δύναμη εσύ να μη φοβάσαι. Εγώ έτσι ξεπέρασα το φόβο είδα στο σκοτάδι (χωρίς να ανάβω φώτα σα τρελή όπως παλιά) όλες τις μορφές που σχηματίζονταν (με τον καιρό πια ατάραχη) και τότε όλα σταμάτησαν. Αν η οντότητα δεν είναι σκεπτομορφή (δημιούργημα δικο σου από φαντασία ή από ψυχολογική κατάσταση) και είναι θετική, προσπαθεί να σου διώξει το φόβο για να σε αναβαθμίσει και να επικοινωνησει---> ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ και θα αλλάξουν όλα. Αν είναι αρνητική πάλι θα σου κάνει καλό γιατί αν σταματήσεις να φοβάσαι θα φύγει (αλλά τότε και πάλι θα έχεις αναβαθμιστεί )
Σίγουρα καλές οδηγίες. Έτσι αντιμετωπίζει τους φόβους του καθένας και εξελίσσεται. Όχι χωρίς να δρα καθόλου όταν προκύπτει αυτό το φαινόμενο/"αισθανόμενο", και μετά να συζητά τους φόβους του με άλλους και να φοβάται περισσότερο. Γιατι αυτό κάνουν όλοι, σαν να πρόκειται περί θρίλερ. Κάπου καταλήγει τρομολαγνεία και αυτο-βαμπιρισμός.
2011-07-15 01:09
Θα σας πω μερικές πρακτικές συμβουλές για τέτοιου είδους εμπειρίες / φαινόμενα, οι οποίες ωστόσο μπορεί να μην ταιριάζουν επακριβώς στις ανάγκες του καθενός ή στην κάθε περίσταση. Χρησιμοποιήστε/σε τη δημιουργικότητά σου/σας και τροποποιήστε τις "τεχνικές" ανάλογα :

1) Πρώτων να γνωρίζεις ότι εφόσον έχεις το υλικό σου σώμα είσαι απείρως ισχυρότερη από κάθε πνεύμα, απλά δεν ξέρεις αρκετά ώστε να μπορείς να το εκμεταλλευθείς. Την επόμενη φορά που θα σου τύχει όμως να θυμάσαι ότι έχεις πολύ περισσότερη δύναμη από "αυτό" και σίγουρα δεν πρόκειται να σου κάνει περισσότερο κακό από το να είσαι κάπως κουρασμένη το πρωί.

2) Μόλις αντιληφθείς ότι "γίνεται" να πιέσεις τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις συνειδητά να αισθάνεσαι ότι δεν φοβάσαι. Έχεις σίγουρα εμπειρίες στη ζωή σου όπου αισθανόσουν "άφοβη και δυνατή", απλά πειθάρχησε τον εαυτό σου να "αισθάνεται έτσι" εκείνη την/τις στιγμές (αναπαρήγαγε το συναίσθημα).

3) Αμφισβήτησε τις σκέψεις που σου έρχονται εκείνη τη στιγμή εξαιτίας του "φαινομένου". Σκέψεις όπως για παράδειγμα "δε ξέρω τι να κάνω, είναι δαίμονας, είναι δυνατός, θα με σκοτώσει... κτλ" Αμφισβήτησε τες, μην τις πιστεύεις, μην τις αποδέχεσαι και λέγε "δεν είναι έτσι, δεν το πιστεύω, είμαι άφοβη και δυνατή".

4) Αν αισθάνεσαι όπως είπαμε και σκέπτεσαι όπως είπαμε και λες (μέσα σου) όπως είπαμε τότε σίγουρα στην αρχή θα κάνει κάτι εντονότερο σαν αντίδραση, μα αν συνεχίσεις θα αρχίσει να υποχωρεί.. μόλις δεις ότι υποχωρεί να αισθάνεσαι σα να και να σκέπτεσαι σαν να "έπαψε να υπάρχει και θα πάψει για πάντα να υπάρχει".

Όταν κάνεις και το 4 τότε την επόμενη φορά που θα σου έρθει στο μυαλό ότι θα έχεις αντίστοιχο φαινόμενο ή επίσκεψη να σκέπτεσαι και να αισθάνεσαι "φύγε διότι θα σε εξαφανίσω". Στην ουσία με το να κάνεις το βήμα 4 παραπάνω, πράγματι το σκοτώνει ή το πλήττεις σοβαρά. Όσοι έχουν υλικό σώμα δεν έχουν πρόβλημα με τέτοιες πνευματικές επιθέσεις, οτιδήποτε όμως δεν έχει υλικό.. τότε είναι ευάλωτο.

Το τι είναι "αυτό" είναι άσχετο και εκτός του παρόντος θέματος. Δοκίμασε όσα σου λέω και δείξε εμπιστοσύνη, κι αν τα φαινόμενα γίνουν "περίεργα" στείλε μνμ εδώ ή προσωπικό μνμ σε μένα και θα δούμε.
Γενικά καλές και αυτές οι οδηγίες.

Εγώ όμως θεωρώ πως Χαρά και Αγάπη αρκούν,
αυξάνεται η συχνότητα,
λειτουργούν περισσότερο τα άνω κέντρα καρδιάς και κεφαλιού,
και έλκονται οι θετικοί.

Και "Θάρσος (Θάρρος) και Αφοβία"
που γράφει και ο Κέβης στο "Πίναξ".

Χωρίς να επιτίθεται και να απειλεί κάτι,
που είναι παρακινδυνευμένο.
Γιατι έτσι κάποιος εστιάζει στην δική του κακή πλευρά,
και είναι πάρα πολύ πιθανόν να πυροδοτηθούν φόβοι,
κακές πληροφορίες μνήμης και φαντασίες,
γενικώς τα κέντρα απο θώρακα και κάτω,
και να λέει μετά οτι είχε επίθεση.

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις φέρνουν το είδος του Πνεύματος.
Ό,τι αποθέσεις με πρόθεση ή μη-συνειδητά, αντίστοιχο θα έρθει.
2011-07-15 09:26
θέλω να επισημάνω κάτι:
ασχέτως του πόσο ισχυρή είναι μια οντότητα ΠΟΤΕ δε πρέπει να διαπραχθεί ύβρις Πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό τα ΠΑΝΤΑ και πρέπει να αποφευχθούν εκφράσεις όπως "θα σε εξαφανίσω" γιατί δημιουργούν εμπλοκές πχ:
σκέφτηκα κάποτε θυμωμένη για όσα μου συνέβαιναν το βράδυ με οντότητες (με είχε πιάσει το πατριωτικό μου) "για κόπιασε και θα σε κάνω κομματάκια" (χαχα!!) -- το αποτέλεσμα; μου έτυχαν τόσα πράγματα εκείνη την ημέρα που στη κυριολεξία με κομμάτιασαν και ψυχικά και σωματικά με διέλυσαν: κατάλαβα ότι είχα διαπράξει ύβρη και ζήτησα συγγνώμη που δεν επέδειξα τον ανάλογο σεβασμό, έμαθα όμως ότι σε κάθε αντιμετώπιση υπάρχουν νόμοι που ουδείς πρέπει να παραβιάζει ( αυτό που σκέφτηκα για εκείνο γύρισε σε εμένα)- Το "κακό" διέπεται από νόμους και δε σε πειράζει αν δεν το πειράξεις απλά κάνει τη "δουλειά" του κι εσύ τη δική σου
Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχουν "κακές" οντότητες. Θεωρώ πως δεν είναι μια "μάχη" ανθρώπου εναντίον Οντότητας. Πρέπει να το δει λίγο πιο βαθιά και να εννοήσει το σκοπό που η Οντότητα αυτή επισκέπτεται. Το Πνεύμα δε πράττει κάτι μόνο και μόνο για να φοβήσει ή απλά να Το αισθανθείς . Δεν είναι τόσο ρηχό το Πνεύμα. Καλύπτει με το μανδύα του Φόβου άλλα...πολύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Οπότε η συμβουλή που θα δώσω εγώ είναι η εξής απλή : Να καθήσει σα το καλό μαθητή και να ανοίξει το μυαλό περιμένοντας να αρχίσει το μάθημα , λαμβάνοντας όμως μέρος ως άνθρωπος. Θεωρώ πως όποιος μπαίνει στο "τρυπάκι" να αγωνιστεί με μια οντότητα πράττει εν μέρη λάθος. Δεν κάνουμε αγώνα με τα Πνεύματα για να τα διώξουμε ή να τους αποδείξουμε ότι είμαστε άφοβοι εκείνες τις στιγμές.
2011-07-15 22:13
Αγαπητέ κ.Ηλία,

Συμφωνούσα με τα όσα λες και τα δοκίμασα όλα αυτά και πολλά άλλα επί μια 7ετία που είχα προβλήματα (μετά από μια 10ετία που είχα άλλα με πολλά πρακτικά αποτελέσματα που απέδειξαν σε μένα το τι είναι και τι όχι αυτές οι οντότητες, κάτι που δεν είναι επί της ώρας να πούμε). Οι "οντότητες" αυτές για μένα είναι κάπως και οι άνθρωποι στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχουν μόνο οι κακοί, υπάρχουν και εξίσου πολλοί καλοί. Απλά κάποιοι πρέπει να μάθουν να σε σέβονται. Για το λόγο αυτό και προτείνω μια τέτοιου είδους συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα δεν είμαι εδώ για να αναλώνω χρόνο σε κείμενα με θεωρίες, καθένας είναι ελεύθερος να ψάξει και να πιστέψει αυτό που αντιλαμβάνεται ως σωστό.

Αγαπητή κα.Εβίστα,

Έχεις δίκιο ότι μερικές φορές γίνονται έτσι "κακά" τα πνεύματα στα οποία ορθώνεις ανάστημα. Κάτι αντίστοιχο γίνετε και με τους ανθρώπους όταν τους σηκώνεις ανάστημα και στο τέλος είτε σκύβεις το κεφάλι και ζητάς συγνώμη, είτε μαθαίνεις τους τρόπους και γίνεσαι ισχυρότερος.

Ξέρω τι κάνουν, ξέρω πως να το κάνω κι εγώ, ξέρω τι έγινε σε σένα στη περίπτωση που έδειξες "ασέβεια", το έχω περάσει πολλές φορές. Με όλα αυτά όμως έμαθα ότι κι εμείς είμαστε αρκετά ισχυροί και έξυπνοι ώστε να μας αφήνουν ήσυχους ή να συνεργάζονται μαζί μας, αναγνωρίζοντας και σε μας μια μερική ισότητα.

Ολοκληρώνοντας λέω σαν άποψη καθαρά προσωπική ότι σαν άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε πολλά, το θέμα είναι το τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε ώστε να μάθουμε αυτά τα πολλά. Επαφίεται στην επιλογή της κοπέλας που χρειάζεται βοήθεια το τι θα κάνει ή το αν θα κάνει κάτι από τα όσα πρότεινα (διότι περί προτάσεων πρόκειται).

Υ.Γ. Γνωρίζοντας Εβίστα κι εσύ το τι είναι ικανό να προκαλέσει στη πιθανολογική εξέλιξη των πραγμάτων, ένα και μόνο πνεύμα (το τι έπαθες δλδ) για πες μου σε πμ κατά πόσο νομίζεις ότι η ανθρωπότητα έχει τον έλεγχο του μέλλουν της ή έστω των επιλογών της?
2011-07-16 12:16
φίλε Paul,
κάθετι που συμβαίνει έχει το λόγο του -- τα πνεύματα μας προσεγγίζουν από τον πολύ απλό λόγο να μας σηκώσουν από το υλικό μαξιλάρι που κοιμόμαστε με τα τσαρουχάκια μας, οπότε όσο βαθύτερος ο ύπνος μας τόσο μεγαλύτερο ταρακούνημα θέλουμε (γι αυτό και ενεργούν έντονα) μέχρι το πολύ απλό να έχουν ειδική προσωπική αποστολή από κάποια δύναμη (του ορατού ή αόρατου κόσμου) -- όμως τα πάντα υπακούν σε Νόμους Θεού, δεν είναι τίποτα ανεξέλεγκτο και αυτό είναι που πρέπει να σεβόμαστε όπως επίσης κάθε ύπαρξη (ον) Σε κάθε δική μας ασέβεια οφείλουμε πρώτα συγγνώμη και μετά αποφασίζουμε τι ανάστημα θα σηκώσουμε ή όχι (προσωπική επιλογή το τι θα πράξει κάποιος)-- ο καθένας μας έχει τη δική του πορεία και εμπειρία και εδώ απλά ανταλλάσσουμε γνώμες σε θέματα που κανείς μας δε μπορεί να πει ότι τα έχει καλύψει!!! -- τα περί κόσμου και ανθρωπότητας είναι τεράστιο θέμα είναι κοσμοθεωρία και δεν αναπτύσσεται σε λίγες γραμμές
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από paul Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι "οντότητες" αυτές για μένα είναι κάπως και οι άνθρωποι στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχουν μόνο οι κακοί, υπάρχουν και εξίσου πολλοί καλοί. Απλά κάποιοι πρέπει να μάθουν να σε σέβονται. Για το λόγο αυτό και προτείνω μια τέτοιου είδους συμπεριφορά.
Πρώτα κάποιος αρχίζει να σέβεται τον Εαυτό του -παύει να φοβάται- και μετά εκείνος είναι που "τους αποδεικνύει" έμπρακτα οτι τις σέβεται. Δεν τίθεται θέμα να τις κάνεις να σεβαστούν εκείνες εσένα, αυτές γνωρίζουν το επίπεδό σου, έχοντας πολύ πιο ευρύτερη εποπτεία, Υψηλότερη διανοητική ικανότητα και διαίσθηση απο τον οποιονδήποτε ένυλο άνθρωπο, και μόνο και μόνο το οτι ασχολούνται ιδιαίτερα μαζί σου σημαίνει οτι σε έχουν εκτιμήσει ως εν δυνάμει άξιο. Δεν εκπαιδεύεις εσύ εκείνες, αυτές εκπαιδεύουν εσένα. Αυτό το "πρέπει να μάθουν να σε σέβονται" είναι εντελώς άκυρο. Σε σέβονται ήδη. Σε γνωρίζουν εξ αρχής πιο καλά απο εσένα.

Όλα είναι tests, σε ελέγχουν σε κάθε θέμα της ζωής σου, απο αλλαγές νοοτροπίας, απο σκέψεις και πράξεις, μέχρι και θέματα συγχώρεσης ανθρώπων, και αυτά κυρίως σε μη-συνειδητό επίπεδο. Και έτσι όταν τα περνάς σε εξελίσσουν και σε ανεβάζουν "επίπεδα".
Συμφωνώ με τον Ελευθέριο.Το ότι επισκέπτονται κάποιον σημαίνει ότι υπάρχει θέμα μάθησης και αρχή γνώσης επί κάποιων θεμάτων που τα Πνεύματα θα σου δείξουν.
Δηλαδή τι εννοώ:

Η οντότητα θα σου διδάξει το θέμα που θέλει αυτή ακριβώς με το ύφος του θέματος που υπάρχει. Αν το θέμα έχει να κάνει με το Φόβο του ανθρώπου ως προς το άγωνστο και το αόρατο , τότε το Πνεύμα θα λειτουργήσει ως "κακό" και ως κάτι φοβικό πάνω στον άνθρωπο με σκοπό να τον τρομάξει. ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ να καταλάβει ότι το Πνεύμα λειτουργεί με ΤΗ ΦΥΣΗ του θέματος και όχι με τα "νερά" του ανθρώπου. Η οντότητα όταν είναι να διδάξει κάτι , δε παίρνει μέρος στο θέμα αλλά το αποδίδει ΌΠΩΣ είναι και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.
Απλά ο άνθρωπος ταλαιπωρείται και χάνεται σε λαβυρίνθους πιστεύοντας ότι θέλει να του κάνει κάποιο κακό.
Όπως ακριβώς έχω γράψει εδώ : http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=5372

Οι Οδηγοί θέλουν να σε κάνουν να λειτουργήσεις τον Εγκέφαλό σου.Δεν δίνεται τίποτα στο "πιάτο". Απλά θέλουν να δώσουν ΤΟ ΘΕΜΑ όπως ΈΙΝΑΙ.
2011-07-18 03:11
Αγαπητή Εβίστα,

Συμφωνώ απόλυτα με το ότι "εδώ απλά ανταλλάσσουμε γνώμες σε θέματα που κανείς μας δε μπορεί να πει ότι τα έχει καλύψει!!!". Ζητώ συγνώμη αν φάνηκε ότι εννοώ πως "τα ξέρω όλα κι έχω καλύψει τα πάντα ή έχω ζήσει τα πάντα".

Αγαπητοί Ελευθέριε και Ηλία,

Οι απόψεις του καθενός είναι εξίσου προσωπικές με το δρόμο εξέλιξης του καθενός, για το λόγο αυτό και σεβαστές. Εγώ απλά εδώ έδωσα τη δική μου λύση στην αίτηση της φίλης του παρόντος νήματος. Πράγματι είναι ένα μεγάλο θέμα που δε χωρά σε μερικές γραμμές αλλά και είναι εκτός του παρόντος νήματος συζητήσεως.

Το μόνο που θέτω ως απάντηση στις απόψεις / λεγόμενά σας είναι πως πράγματι τα περισσότερα εμπορικά βιβλία και η απλή κοινή γνώμη θεωρεί κάθε πνεύμα ως ανώτερο του ανθρώπου. Εγώ απλά προτείνω να αμφισβητήσετε τη παρούσα θέση, θέστε την υπό δοκιμασία. Ο καθένας μόνος του για τον εαυτό του.

Ειδάλλως, υποθέτω, είναι σαν να πιστεύουμε χωρίς να ερευνούμε.
Εδώ απο πείρα μιλάμε. Τα βιβλία περνάνε κάποια είδη μυήσεων, και όχι μόνο βιβλία που έχουν τίτλο που να παραπέμπει ξεκάθαρα σε μαγεία και πνευματισμό. Μέχρι και τα πλατωνικά και ομηρικά κ.α' κάνουν μυήσεις σε σημαντικά θέματα, ανοίγουν κέντρα ΔιαΝόησης και Εννοιών -απολύτως απαραίτητο, αλλά άλλο είδος μύησης απο την Υψηλή Μύηση που μεταδίδει μόνο άνθρωπος που έχει εξελιχθεί σε επίπεδο Μυσταγωγού-, αν κάποιος διαβάσει απο το πρωτότυπο λέξη - λέξη και αρχίσει να κατανοεί σιγά-σιγά, και να έχει διανοητική διεύρυνση. Οι Έλληνες έχουμε αυτό το προνόμιο, να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να χρειαζόμαστε κάπως μικρή προσπάθεια για να κατανοήσουμε σε σχέση με άλλους τις αρχαίες ελλ. διαλέκτους.
2011-07-19 13:12
Εγω παντως παιδια θα μιλησω εκ πειρας μονο,πριν απο 15χρονια ειχα και εγω ενα επισκεπτη σαν της κοπελας,αλλα εμενα δεν με ενοχλουσε ψυχικα αλλα υλικα,ηταν ενα ειδος ταραχοποιου,οχι ομως απο τα σοβαρα,απλα χτυπουσε τα μαχαιροπυρουνα μεταξυ τους και τπτ αλλο,εγω το εδιωξα,οχι με ασχημο τροπο και υβρις αλλα με το τροπο που αναφερθηκε και ποιο πισω,με την επιλογη,εχω ομως εδω και 2χρονια που μαλλον ξαναηρθε αλλα μαζι με αλλο ενα,ο πρωτος βεβαια κανει τα ιδια αλλα πολυ ελαφρια,δλδ ισα τον ακουω πολυ λιγες φορες,ο δε αλλος ομως με ενοχλει στον υπνο μου,δλδ εκει που κοιμαμαι ακουω να μου μιλαει και με ξυπναει,ή της περισσοτερες φορες θα μου πειραζει τα δαχτυλα των ποδιων(μιας και ειναι καλοκαιρι και κοιμαμε χωρις σεντονι)ή τα μαλια μου.
Οκ τους εχω αποδεκτη πλεον και δεν ειναι τοσο ενοχλητικη οσο στην αρχη πλεον.
Απλα η απαντηση μου προς την κοπελα ειναι απλη,αν ανοιξεις την αγκαλια σου και το αποδεκτης θα σταματησει και να σε ενοχλει γιατι ετσι το σεβεσαι και σε σεβεται(Σχεδον συνεχεια :P)
Αυτα απο μενα.
Και επειδή το σέβεσαι, που ειναι βασικό ως σημείωσα, αλλά και επειδή έχεις εντοπίσει στον εγκέφαλό σου και διαγράψει απο την μνήμη την πληροφορία φόβου και επιθετικότητας. Όπως είμαστε ρυθμισμένοι εμείς, έχουμε και ανταπόκριση απο την άλλη πλευρά. Έτσι συμβαίνει και με τους υλικούς ανθρώπους. Όπως τους μιλήσεις θα απαντήσουν.
2011-10-19 20:45
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LUNIA Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντιμετωπίζω ένα θέμα εδώ και αρκετούς μήνες που με κάνει και αισθάνομαι πάρα πάρα πολύ άβολα.Είναι φορές που νοιώθω μια παρουσία στον ύπνο μου (δεν είναι Μόρα σίγουρα).Κάποιες φόρες πριν πέσω για ύπνο μουδιάζει όλο το δεξί μέρος του κεφαλιού μου (είναι κάτι σαν προειδοποίηση,έτσι το εκλαμβάνω) και καταλαβαίνω ότι θα το πάθω. Όταν με πιάνει ο ύπνος νοιώθω κάποιος να με αγκαλιάζει (το καταλαβαίνω) και ανοίγω τα μάτια μου. Νοιώθω ότι πονάω εκεί που με ακουμπάει και προσπαθώ να του πω να φύγει. Εγώ ακούω τον εαυτό μου να μιλάει αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που κάνω είναι ''μμμμμμ'' όπως όταν κάποιος βλέπει εφιάλτη. Συνήθως δεν φεύγει αλλά αρχίζει να με γυρνάει μπρούμυτα (βλέπω το σώμα μου να γυρνάει αλλά στην ουσία μένω ακίνητη). Προσπαθώ να πω την προσευχή μου και αμέσως νοιώθω ότι με σφίγγει και πονάω απίστευτα και προσπαθώ να ξεφύγω. Μέτα ξυπνάω και προσπαθώ με πολύ κόπο να μείνω ξύπνια αλλά σε κλάσματα δευτερολέπτου ξανά κοιμάμαι και συμβαίνει πάλι απ' την αρχή. Μερικές φορές ακούω να λέει το όνομα μου και φρικάρω απίστευτα. Δεν το έχω πει σε κανένα γιατί μπορεί να με περάσουν για τρελή αλλά χθες ξανά έγινε. Έχω μείνει άυπνη μέρες για να μην το πάθω, αλλά ξανά έγινε. Σας παρακαλώ πείτε μου τι πιστεύετε. Τι να κάνω????????
Αν σου συνέβαινε μια δύο φορές θα λέγαμε ότι πρόκειται για συνηθισμένο παροδικό φαινόμενο, γνωστό ως υπνική παράλυση. Όμως μια και σου συμβαίνει συχνά θα πρέπει να το ψάξεις λίγο πιο σοβαρά.
Η συνεχιζόμενη εμφάνιση του φαινομένου, δεν είναι απαραίτητα κάτι παθολογικό από μόνο του, αλλά το ότι σου δυσκολεύει τον ύπνο και σε βασανίζει αρκεί για να απαιτεί έρευνα.
Αλλά πριν καταλήξουμε να ψαχνόμαστε για μεταφυσικά αίτια καλό είναι να ασχοληθούμε με τα πιο φυσικά αίτια.

Ξεκινάμε ζητώντας την συμβουλή ενός παθολόγου, κατά προτίμηση ειδικευμένου στην παθολογία (άλλο ειδικός παθολόγος, άλλο παθολόγος), και αυτός θα σε καθοδηγήσει πως μπορείς να κινηθείς.
Και σίγουρα κανείς γιατρός δεν θα θεωρήσει ότι αυτό που περιγράφεις είναι ψυχιατρική διαταραχή.
2011-10-21 15:34
Είμαι 17 χρονων και εχω γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα για μεταφυσικά φαινόμενα. Θέλω να σου πω ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο σε απασχολεί δεν είναι τίποτα. Υπάρχει εξήγηση για αυτό που ζεις... οχι ouinja board και άλλα τετοια γιατι αυτά είναι μόνο παιχνίδια για να τρομάζουν οι ανόητοι χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Πολλοί φίλοι το έχουν πάθει. Αυτό είναι συνήθως από τον τρόπο που κοιμάται κάποιος αλλά εσύ το παθαίνεις εδώ και πολλά χρόνια. Το μυαλό παραποιεί πολλά πράγματα. Τα παρουσιάζει με τελείως διαφορετική εικόνα.σχήμα.υφή κ.α. το πιθανόν είναι κάποια παλιά τρομακτική σου εμπειρία ή μία τρομακτική ταινία να έφερε το μυαλό σου σε κατάσταση να θέλει να προστατέψει το σώμα σου για αυτό και να νιώθεις κάτι να σε αγκαλιάζει σαν να σε προστατεύει. Κατα την γνώμη μου δν είναι τιποτα να σε τρομάζει. Αλλά εαν είδες έστω και μία σκιά η κάτι αλλαγμένο μέσα στο σπίτι ή κάτι παραφυσικό τότε στείλε μου inbox.
2011-10-22 12:03
Η κοπέλα περιγράφει ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πιθανά να πρόκειται για κάποια γνωστή μορφή διαταραχής ύπνου.
Στα προβλήματα υγείας νομίζω ότι το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να ζητάμε ιατρική συμβουλή και καθοδήγηση.

Το να ψάχνουμε μήπως κάποια σκιά κουνήθηκε ή κάτι ανάλογο, δεν είναι και ότι πιο καλό για την διανοητική μας ισορροπία και την επίλυση του προβλήματος.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rados Εμφάνιση μηνυμάτων
Η κοπέλα περιγράφει ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πιθανά να πρόκειται για κάποια γνωστή μορφή διαταραχής ύπνου.
Στα προβλήματα υγείας νομίζω ότι το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να ζητάμε ιατρική συμβουλή και καθοδήγηση.

Το να ψάχνουμε μήπως κάποια σκιά κουνήθηκε ή κάτι ανάλογο, δεν είναι και ότι πιο καλό για την διανοητική μας ισορροπία και την επίλυση του προβλήματος.
Συμφωνώ και εγώ, καλό είναι να ανατρέξουμε πρώτα σε κάποιο γιατρό, ίσως και ψυχολόγο γιατί πολλές φορές είναι και ψυχολογικά τα αίτια.