- Νέο CARGO CULT η "Ελληνική Θρησκεία";; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ο kynikos άρχισε πάλι να αφοδεύει! ... αφού στο έχουν πει πολλοί -ξανά και ξανά-, δεν είναι εδώ η τουαλέτα του σπιτιού σου..
rodoula (Τί ωραίο όνομα για κοριτσάκι),
Υποδείξεις για την έκφραση μου στό φόρουμ γενικά δέχομαι απο τους συντονιστές.
Αφού εσύ, τόσο νέο μέλος, που ούτε θα έχεις προλάβει καλά-καλά να με γνωρίσεις, το θεώρησες πρέπον να προβείς σε υποδείξεις, θα λάβω υπ'όψιν την συμβουλή σου.
Πες μου μόνο που είναι το δικό σου σπίτι για να προβώ εκεί στα δέοντα, αφου εδώ, όπως λες, ο χώρος είναι ακατάληλος.
Gee, I sure do miss rodoula,
President Bill
Οι προθέσεις του μέλους για συζήτηση, ήταν εμφανείς από το πρώτο κιόλας μήνυμα.
Με άλλα λόγια:
"η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται..."
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Έγιναν επεμβάσεις στο μήνυμα λόγω ανάρμοστου περιεχομένου
«Επειδή είναι σωστό να ακριβολογούμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε πάντα, ποιοι και πότε «διεκδικούν». Είναι διαφορετικό πράγμα να τυπώνει το κράτος ένα χάρτη, διαφορετικό να τον τυπώνει ένα κυβερνητικό κόμμα, διαφορετικό ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα ή οργάνωση, διαφορετικό να τον τυπώνει μια παρέα χαβαλετζήδων.»
ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΕΣ Ε!! ![]()
«Τον χάρτη τον τύπωσαν οι οπαδοί ενός εθνικιστικού κόμματος, του VMRO, μεγάλου μεν για τη χώρα τους…»
Α!! ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…
«Αριά και που, είμαι βέβαιος ότι όλο και κάποιοι χαχόλοι θα κραδαίνουν τον βλακώδη χάρτη…»
ΝΑΙ… ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.
![]()
«όπως εμφανίζεται στην Ελλάδα στους Αρειανούς, το πανώ που δείχνει το θεό Άρη να απειλεί με το σπαθί του μια μικρή Ολλανδέζα - ξεπατικωτούρα από το γάλα το εβαπορέ.»
ΟΠΑ!! ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ….
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ….
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.
![]()
«Όλο και θα εμφανίζονται κάποιοι που θα διακηρύσσουν ότι «πρωτεύουσά μας είναι η Θεσσαλονίκη» και «τα σύνορά μας στη Έδεσσα», όπως κάποιοι μπουμπούνες αξιώνουν στη χώρα μας, «σύνορα με τη Σερβία» και πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη»
ΝΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ… ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (τουλάχιστον 20 φορές τον χρόνο στο μπάσκετ)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (συγγνώμη Ρωμιοί ήθελα να πω) ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΨΕΛΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ. ![]()
«Οι Αρβανίτες στην Ελλάδα, (παλαιότερα μάλιστα, τους ονόμαζαν κανονικά…Αλβανίτες) τι νομίζεις ότι είναι; Απόγονοι του Σόλωνα του Αθηναίου; Και όμως, οι μισοί οπλαρχηγοί του ’21 ανήκαν στη φυλή τους και φτάσανε (με το σπαθί τους κυριολεκτικά!) να γίνουν ακόμα και Πρωθυπουργοί.»
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΒΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ;; ΑΛΒΑΝΟΙ;;
ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ή ΘΗΒΑ ΜΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ…..
ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
![]()
«Καμία εδαφική διεκδίκηση σήμερα, δεν γίνεται με επικλήσεις της ιστορικής αλήθειας, γιατί πολύ απλά, ουδείς δίνει σημασία στην ιστορική αλήθεια.»
ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΣΟΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ (με εξαίρεση τους Εβραίους που βομβαρδίζουν ανελέητα και γράφουν τους πάντες στα ……);; ![]()
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ…. ΔΗΛ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ….
«ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ». ![]()
«Μήπως οι Σέρβοι διώχτηκαν από το Κόσσοβο, επειδή οι Αλβανοί έπεισαν το ΝΑΤΟ ότι είναι απόγονοι των…αρχαίων Κοσσοβάρων, ή μήπως οι Παλαιστίνιοι στο Ισραήλ καταπιέζονται επειδή δεν κατόρθωσαν να πείσουν ότι ζούσαν στη Χαναάν πριν από τον Αβραάμ; Το παιχνίδι παίζεται αλλού»
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΙΣΤΟΡΙΟΔΙΦΗ ΠΟΥ «ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
![]()
«Είναι λογικό και σωστό να είναι κάποιος υποψιασμένος και σε επιφυλακή – όλα τα κράτη είναι – είναι λογικό και για την καθημερινή ζωή ακόμα, αλλά πώς θα χαρακτήριζες εσύ κάποιον φίλο σου, που με το που θα τον κοίταζε κάποιος άγνωστος στο δρόμο θα του απαντούσε ευθύς : «Τι κοιτά ρε μαλάκα;»
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ http://www.geocities.com/makedonia007/" target="_blank"> http://www.geocities.com/makedonia007/ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ….![]()
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ….
ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΣΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (για να μην παίρνει όλον τον λαό η μπάλα).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ …(«Οι Αρβανίτες», Αριστείδης Π. Κόλλιας, εκδ. Αθήνα 1990) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
KAI ΠΟΥ ‘ΣΕ…
Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ
Τα παίρνουν στο κρανίο όταν τους μιλάς για Έλληνες και Ελληνικά πράγματα.
Ρε ο Τίτο, και κάποιοι άλλοι βαλκανιομάχοι έχουνε βαθειά χωμένη τη γλώσσα τους στο "propaganda" , κάτι που συνεχίζει ο kynikos και οι περι αυτού.
"Εgo propaganda"
Τα καργκο κούλτς μια ζωή τα σιχαθήκαμε .
Έλεος πιά.!!!!!
Ποντίκια να έχουν λόγο ;
Ανθρωπάρια να εκφέρουν άποψη.
Τί άλλο θα δούμε;
Απο τί όμως , δεν μας λένε.....
Φοβούνται να κατονομάσουν τα αμερικανικά πακέτα.
Ρε τι κακοί που είναι οι Έλληνες στην τελική....
Μα πόσο ρατσιστές είναι ......
Μα καλά... Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας πατέρας που να μήν ωθεί την κόρη του να συνουσιαστεί με μετανάστες;
Τι πατέρας είναι αυτός;;;
Τί σόι άνθρωποι είμαστε τελοσπάντων;
Γιατί δεν στέλνουμε τις γυναίκες μας στα σημεία εισόδου των λαθρομεταναστών να ξεθυμαίνουν τελοσπάντων και αυτοί οι ταλαίπωροι;;;
Όχι φίλοι μου . Δεν είμαστε Έλληνες.
Οι καλοί Έλληνες κάθονται να τους γ@#$#@νε.
quote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΒΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ;; ΑΛΒΑΝΟΙ;;![]()
![]()
ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ή ΘΗΒΑ ΜΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ…..
ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.![]()
Ενδιαφερον επιχειρημα (στο βαθμο που εισαι προθυμος να πας στην πλατεια Μ. Αλεξανδρου στα Σκοπια και να βροντοφωναξεις "@@ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ" και να αποδεχθεις οτι ειναι αφου θα σε πλακωσουν στο ξυλο). Και οι Τουρκοι πιστεουν οτι ειναι απογονοι του Ομερ και θα σε πλακωσουν αν τους πεις το αντιθετο, αυτο δε σημαινει οτι ειναι. Συνελθε.
Οι Αρβανιτες αισθανονται και ειναι Ελληνες. Αλλα η καταγωγη τους ειναι προφανεστατα αλβανικη. Αδυνατω να καταλαβω γιατι οποιαδηποτε απο αυτες τις δυο ιδιοτητες ερχεται σε συγκρουση με την αλλη, αλλα θα μου πεις δεν ειμαι κανενας βλακας ρατσισταρος.
Κακιστα η ιδιαιτερη ταυτοτητα τους καταπολεμηθηκε και ισοπεδωθηκε απο τους εθνικους μας μυθους (τους οποιους πιστεψαν και οι Αρβανιτες μολις μυριστηκαν τη δουλεια: στην Ελλαδα ζουν μονο Ελληνες απογονοι του Περικλη, οποτε ολοι οι υπολοιποι καλα θα κανουν να τη δουν ομοιως).
Στα 90's βγηκαν και ενα σωρο ηλιθια βιβλια που προσπαθουν να μας πεισουν οτι οι Αρβανιτες οχι μονο εχουν ελληνικη καταγωγη, αλλα ειναι πιο καθαροι Ελληνες και απο τους αρχαιους Αθηναιους. ΟΚ.
Ως 25% (μπορει και 50%) Αρβανιτης μου τη σπαει αυτο το πραγμα.
quote:
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ (με εξαίρεση τους Εβραίους που βομβαρδίζουν ανελέητα και γράφουν τους πάντες στα ……);;
Γενικα δεν κανει παρα πολυς (πολιτισμενος) κοσμος εδαφικες διεκδικησεις σημερα. Ειναι λιγο μπαναλ και ουγκα μπουγκα. Συνηθως απλα παιζουνε μικρες συνοριακες διαφορες, γιατι υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται "συνθηκες" και αυτο οριζει πολυ καλυτερα τα ορια καθε κρατους απο τις ορεξεις του καθε ανωμαλου.
Αλλα εν πασει περιπτωσει, το "εκει εμεναν οι προγονοι μου πριν 3000 χρονια" ποτε δε μετρησε σαν επιχειρημα αν δε συνοδευοταν και απο ισχυ.
Και ακομα και τοτε (π.χ. Ισραηλ) περισσοτερο ειναι ενα ψεμματακι που λεει ο κακος διεκδικητης στον εαυτο του για να αισθανεται ενταξει παρα σοβαρο επιχειρημα για ολους τους αλλους.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
quote:
Οι Αρβανιτες αισθανονται και ειναι Ελληνες. Αλλα η καταγωγη τους ειναι προφανεστατα αλβανικη. Αδυνατω να καταλαβω γιατι οποιαδηποτε απο αυτες τις δυο ιδιοτητες ερχεται σε συγκρουση με την αλλη, αλλα θα μου πεις δεν ειμαι κανενας βλακας ρατσισταρος.
Ναι βρε...και η Μπουμπουλινα ...Αλβανιδα ειναι ...και ο Μεγας Αλεξανδρος ...και αυτος Αλβανος ειναι...κοψαν και νομισματα με την κεφαλη του απο την μια και του Γ.Καστριωτη αποτην αλλη...και η ονομασια των νομισματων ηταν ,και ειναι "λεκ" ....απο το "Λεκκα" που στα "οψιμα" Αλβανικα σημαινει ...τι αλλο....ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...!!!
quote:
Ναι βρε...και η Μπουμπουλινα ...Αλβανιδα ειναι ...
Όχι, ήταν δίγλωσση Ελληνίδα αλβανικής καταγωγής. Έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό;
quote:
και ο Μεγας Αλεξανδρος ...και αυτος Αλβανος ειναι...
Όχι, ήταν Έλληνας εν μέρει Ιλλυρικής καταγωγής. Η ακριβής σχέση των Αλβανών με τους Ιλλυριούς είναι ασαφές θέμα λόγω έλλειψης πηγών, οπότε ο καθένας λέει ό,τι να 'ναι. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η σχέση αυτή είναι πολύ λιγότερο στενή απ' ό,τι παραδέχονται οι Αλβανοί εθνικιστές και πολύ περισσότερο στενή απ' ό,τι παραδέχονται οι Έλληνες εθνικιστές.
quote:
κοψαν και νομισματα με την κεφαλη του απο την μια και του Γ.Καστριωτη αποτην αλλη...και η ονομασια των νομισματων ηταν ,και ειναι "λεκ" ....απο το "Λεκκα" που στα "οψιμα" Αλβανικα σημαινει ...τι αλλο....ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...!!!
Αυτά είναι εθνικιστικοί μύθοι των Αλβανών. Μη με κουράζεις. Πάντως αυτό που λες για τα νομίσματα δεν ισχύει:
http://www.bankofalbania.org/ (στην αγγλική έκδοση Currency->Coins)
οπότε υποθέτω πως έχεις ένα λιγότερο λόγο να χαλιέσαι χωρίς λόγο.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
http://www.geocities.com./bulgarmak/history_greek.htm
Πιστεύω ότι το έχεις ίδη δεί