- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ.
ΚΙ ΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,
ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΘΑ ΜΗΝΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ,
ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,
ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ

Πέθανε μια άλλη μέρα

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Είναι όμως, όπως ξέρεις, τόσο περίπλοκες οι σχέσεις των δύο φύλων,
που μοιραία εμπεριέχουν και την απόλυτη ευτυχία, αλλά και την πιο βαθιά πίκρα...
Ωστόσο και τα δύο συναισθήματα, όψεις του ίδιου νομίσματος κατ' ουσίαν, πλουτίζουν την εμπειρία ενός ανθρώπου και συμβάλλουν, πιστεύω, σημαντικά στην ωρίμανσή του...
quote:
Αχ... αυτή η μαγική στιγμή φίλε μου! Όταν δεν είναι σωστή... είναι σχεδόν τραγικό, ιδιαίτερα στον έρωτα (και ας ξεφεύγω από το θέμα μας!)
ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:quote:
Αχ... αυτή η μαγική στιγμή φίλε μου! Όταν δεν είναι σωστή... είναι σχεδόν τραγικό, ιδιαίτερα στον έρωτα (και ας ξεφεύγω από το θέμα μας!)ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.
Πέθανε μια άλλη μέρα
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ;
ΑΧ,ΒΡΕ WICCA,ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Νομίζω πως με το ''ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ'', φίλη Καποδίστρια, αδικείς τον εαυτό σου...
Ε, ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ,ΦΙΛΕ MOEBIUS 1...
ME EIΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
οι καταστασεις,οι συγκυριες μπορει να παιζουν καθοριστικο ρολο,εκει χρειαζεται αυτοσυγκρατηση και χαραχτηρας.
το να παρασυρθουμε σε στιγμες φωρτισμενες ειναι παρα πολυ ευκολο,οποτε πιστευω πως αν εχεις σκοπο να διατηρησεις την φιλια εχεις χωρο μοναχα για την φιλια.
ειναι λογικο να πονας για τον φιλο/φιλη,ειναι λογικο να νοιωθεις πολλα αισθηματα που γεμιζουν την υπαρξη και το ειναι σου,ομως επιβαλεται ο διαχωρισμος αναμεσα στα αισθηματα της φιλιας και στα αισθηματα της αγαπης,οσο αθωα και αν φαινονται η ειναι.
δεν θα μπορουσα,ουτε θα ηθελα να σας δω διαφορετικα-ειστε τα φιλαρακια μου.
χαιρομαι οταν ειστε χαρουμενα,στεναχωριεμαι οταν ειστε λυπημενα ,"αγαπω" μαζι σας οταν σας νοιωθω να αγαπατε .
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
ειναι λογικο να πονας για τον φιλο/φιλη,ειναι λογικο να νοιωθεις πολλα αισθηματα που γεμιζουν την υπαρξη και το ειναι σου,ομως επιβαλεται ο διαχωρισμος αναμεσα στα αισθηματα της φιλιας και στα αισθηματα της αγαπης,οσο αθωα και αν φαινονται η ειναι.
ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ...
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ;
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΘΩΟΤΗΤΑ...ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ...ΑΘΩΑ!!!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ "ΑΘΩΑ";ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...Ή ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ Ή ΟΧΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ "ΑΘΩΑ"!!!
ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΑΛΛΟΝ (ΟΧΙ ΕΓΩ),ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ,ΙΣΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ...
ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΑΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ
ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑΠΛΗΓΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΩ
ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΙΣΨ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΦΙΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
""ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΗΤΩ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΘΩ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΨΥΧΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΦΙΛΙ"
Edited by - ΣΙΣΙΦΟΣ on 13/09/2003 19:52:58
quote:
ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΩ
ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...
ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ...
ΣΙΣΥΦΕ,ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...
ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΝΩΣΗ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΦΙΛΙΑ???

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
quote:
Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ...
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ...
ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΝΩΣΗ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ΦΙΛΙΑ???
Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΟΧΙ

Πέθανε μια άλλη μέρα
αλλο οι συμβουλες,αλλο τα μαθηματα,αλλο η μη βοηθεια απο μερος του/της φιλης,για ενα θεμα που ισως ειναι καλυτερα να το λυνουμε μονοι και αλλο πραγμα η προδοσια και η αφεση ενος φιλου/φιλης στην μοιρα του/της,χωρις πλεον να ενδιαφερεται ,(εκεινος που κανει πραξη την προδοσια),για το τι θα γινεις.
ευχομαι να μπορεσα να γινω κατανοητος,τα εγραψα οπως τα αισθανθηκα ,συγνωμη αν αφησα αποριες.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΦΙΛΟΥΣ".ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ.
ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ...ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΩΝ.
ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ....ΦΙΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ?
ΠΡΟΣΕΞΕ ομως MASDIVAL γιατί μερικές φορές θα πρέπει να συγχωρούμε τους πραγματικούς "φίλους" μας ακόμα και σε μία προδοσία, διότι ίσως να μην είχαν άλλη επιλογή, μόνο τότε.
Αυτό που θέλω να προσθέσω στην εξαίρετη συζήτηση είναι ότι μερικές φορές θα πρέπει να το ψάξουμε αρκετά πριν αποφασίσουμε εάν ο φταίχτης στην "προδοσία" ήταν όντος ο "φίλος" μας ή ήταν κάποιος άλλος που το έκανε για να σπάσει αυτή την φιλία.
Μου έχει συμβεί και δεν θέλω να συμβεί και σε εσάς, αν και δεν σας ξέρω, ξέρω ότι το συναίσθημα είναι πικρό και δεν θέλω να το νιώσει κανένας. Ούτε στον εχθρό μου, που λέει και ο λαός.
Να είστε καλά.
Να μην είστε βιαστικοί. (Εγώ μερικές φορές είμαι.)
Να είστε υγιείς.
Μετα τιμής, ο φιλικός Κύβος.
quote:
Ο "ΦΙΛΟΣ" ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ (ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ) ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΣΕ ΧΑΛΥΒΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟ
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΥΒΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ...
ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΩΣ ΕΦΗΒΗ...ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ... ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΓΝΩΣΤΕΣ...ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΓΗΚΕ ΧΑΜΕΝΗ...ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σ'ΕΝΑ ΦΙΛΟ...
Θαρθώ ένα βράδι,στρέφοντας στο δρόμο που με πέρνει
θαρθώ να σ'έβρω μοναχό με το παλιό ονειρό σου.
Η εσπέρα τις σκιές νωχελικά θα σέρνει,
περνώντας στο μοναδικό μπροστά παράθυρό σου.
Στη σιωπηλή σου κάμαρα θα με δεχτείς,και θάναι
βιβλία τριγύρω σε σιωπή βαθιά εγκαταλειμένα.
Πλάι-πλάι θα καθήσουμε.Θα πούμε για όσα πάνε,
για όσα προτού τα χάσουμε μας είναι πεθαμένα,
για την πικρία της άχαρης ζωής,για την ανία,
για το που δεν προσμένουμε τίποτα ν'αληθέψει,
για τη φθορά,και σιγαλά στη σκοτεινή ησυχία
θα σβύσει κι'η ομιλία μας κι'η τελευταία μας σκέψη.
Μα η νύχτα στο παράθυρο θαρθεί να σταματήσει,
μύρα κι'ανταύγειες αστεριών κι'αύρες θ'ανακατέψει
με το μεγάλο κάλεσμα που θ'αποπνέει η Φύση,
με την καρδιά σου που η σιωπή δε θα την προστατέψει.

Ειναι μαλον μια συναλαγη συναισθηματων με βασικο κηνιτρο την οσο ποιο ευκολη διαβιωση ολων και την ψυχικη ηρεμια του καθενος απο εμας.
Μοιραια λοιπον σε μια κοινωνια τοσο ανταγωνιστικη και τοσο επιθετικη και εχθρικη με τους αδυνατους ,ενας φιλος, καποιος που εχει την υπομονη ,αν θες, να μας ακουει και να μας συμπονα ή ακομα και να μας βοηθαει μας δινει την δυναμη που χρειαζομαστε ή τουλαχιστον ενα μερος αυτης ετσι ωστε να πορευθουμε στην ζωη μας.
Ενας τυπος ομως που δεν δινει κατι απο τα παραπανω ή που για καποιο λογο σταματησει να δινει κατι απο αυτα μεταξυ αλλων τοτε αυτος ο τυπος -ας πουμε-παυει να ειναι φιλος μας.
Ακομα και οταν ενας παρα πολυ καλος φιλος μας μας κανει κακο εστω και κατα λαθος τοτε αυτος σταματαει να ειναι φιλος μας...
Τι θελω να πω....
Σε καθε σχεση καθε μορφης ο βασικος κριτης ειμαστε εμεις η ιδιοι και σε καθε σχεση που ειναι μια συναλαγη συναισθηματων τις περισοτερες φορες αν δεν παιρνεις αυτα που θελεις ή τουλαχιστον κατι απο αυτα που δινεις τοτε ή σχεση δεν προχωρα. Σε καθε περιπτωση καθε σχεση ειναι τις περισοτερες φορες ενα ξεβολεμα θα μπορουσαμε να πουμε που το σημαντικο ειναι να μην ξεβολευεται μονο ενα ατομο.
Εκει λοιπον μπαινει η αγαπη.
Σαν βασικος κριτης σε μια σχεση λοιπον και ξεροντας οτι οι σχεσεις ειναι παρε δωσε θα πρεπει να μαθουμε και να δινουμε και να βγαζουμε τον εαυτο μας απο την θεση του κριτη. Αυτη ειναι αγαπη...
Αν ρωτησεις καποιον τι ειναι αγαπη θα σου πει ο καθενας το δικο του ...
Ετσι και εγω γενικευοντας ισως θα ελεγα οτι η αγαπη ειναι ενα ξεβολεμα για καποιον αλλον ανθρωπο που αγαπας και μπορει να φτασει σε ενα ξεβολεμα για ολη την ανθρωποτητα.
Χωρις αγαπη λοιπον δεν υπαρχει φιλια.
Χωρις να ξερεις να δινεις και να ξεβολευεσαι δεν υπαρχει φιλια.
και ενας ανθρωπος που το κανει αυτο για μας ειναι ο καλυτερος μας φιλος για αυτο ειναι τοσο σπανιος και γιαυτο πολλες φορες ειναι το ποιο κοντινο μας πρωσοπο.
Γιατι αυτος μας αγαπαει και το δειχνει.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
ψυχη,πνευμα,λογος,ολα εκεινα που συντελουν στο να τα δυναμωνουμε και να τα αφηνουμε να γινουν ενα με τις σκεψεις,την ψυχη και το ειναι των αλλων ,ειναι το παραθυρο ,το μοναδικο παραθυρο,το οποιο αναφερεις,οπου μπορει να κανει δρομολογια αμφιδρομα η δροσια και ο αερας.
δεν εισαι μονη-δεν ειναι μονος και τα βιβλια(σκεψεις-ιδεες-πνευμα) , δεν ειναι κλειστα πλεον,δες την "βιβλιοθηκη" που ειναι γεματη απο οξυγονο:))
απο το οξυγονο σου,απο την συντροφια σου.
οι στιγμες θλιψης-μελαγχολιας-καταθλιψης,ειναι στιγμες που ολοι λιγο-πολυ βιωνουμε,ομως η φιλια και η αγαπη συμβαλουν ,ωστε να μην ειναι μια μονιμη -ψυχοφθορα κατασταση ολες εκεινες οι μαυρες-σκοτεινες-αραχνιασμενες στιγμες.
να ειστε ολοι και ολες παντα καλα και να προσεχετε τους εαυτους σας
Edited by - manos on 17/09/2003 21:52:55
Edited by - manos on 17/09/2003 21:57:44
Edited by - manos on 17/09/2003 22:17:06