- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Και οι παλιές βασιλικές οικογένειες... όλες διεκδηκούσαν θεϊκή καταγωγή από το Δία μέσω κάποιας.... το 'ελέω θεού' σε πρώιμη έκδοση...
...
Όμως και η αρχαιοελληνική θρησκεία είναι μοναρχική. Δεν ξέρω αν αυτό ακούγεται ωραίο στα αυτιά των πολλών. Πολλοί θεωρούν την μοναρχία το χειρότερο πολίτευμα....
quote:
panpam
Και οι παλιές βασιλικές οικογένειες... όλες διεκδηκούσαν θεϊκή καταγωγή από το Δία μέσω κάποιας.... το 'ελέω θεού' σε πρώιμη έκδοση...
Πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα, όπως για παράδειγμα οι βασιλική οικογένεια της Γαλλίας διεκδικεί την καταγωγή της από το Ιησού και τη Μαρία τη Μαγδαληνή, "Μεροβίγιο Αίμα", που στα απόκρυφα ευαγγέλια όπως στο παρακάτω απόσπασμα σε τεμάχιο παπύρου του 4ου αιώνα γραμμένου στα κοπτικά που την παρουσιάζει σαν σύζυγό του, φέρεται να είναι παντρεμένη με τον Ιησού και να έχουν και παιδιά.

Η εκδοχή αυτή παρουσιάστηκε αρχικά έμμεσα στον "Τελευταίο Πειρασμό" του Νίκου Καζαντζάκη, και άμεσα πριν μερικά χρόνια όπου έγινε και αφορμή εντόνων αντιπαραθέσεων, στον "Κώδικα Νταβίντσι" του Dan Brown.
*
quote:quote:
panpam
Και οι παλιές βασιλικές οικογένειες... όλες διεκδηκούσαν θεϊκή καταγωγή από το Δία μέσω κάποιας.... το 'ελέω θεού' σε πρώιμη έκδοση...
Πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα, όπως για παράδειγμα οι βασιλική οικογένεια της Γαλλίας διεκδικεί την καταγωγή της από το Ιησού και τη Μαρία τη Μαγδαληνή, "Μεροβίγιο Αίμα", που στα απόκρυφα ευαγγέλια όπως στο παρακάτω απόσπασμα σε τεμάχιο παπύρου του 4ου αιώνα γραμμένου στα κοπτικά που την παρουσιάζει σαν σύζυγό του, φέρεται να είναι παντρεμένη με τον Ιησού και να έχουν και παιδιά.
Η εκδοχή αυτή παρουσιάστηκε αρχικά έμμεσα στον "Τελευταίο Πειρασμό" του Νίκου Καζαντζάκη, και άμεσα πριν μερικά χρόνια όπου έγινε και αφορμή εντόνων αντιπαραθέσεων, στον "Κώδικα Νταβίντσι" του Dan Brown.
*
Χε χε! Έχουμε όλοι πολύ πλάκα!![]()
Σέσοστρι ο Panpam μιλάει για την αρχαία Ελλάδα, εσύ μιλάς για τους Χριστιανούς... γιατί το γυρίζουμε συνέχεια;
Δεν λέω πως έχεις άδικο σε ό,τι λες, αλλά καλό θα ήταν να μην αντιστρέφουμε το επιχείρημα.
Θέλω να μου πεις ειλικρινά την γνώμη σου για κάτι που θα γράψω στο Διαφωτισμός - Σκοταδισμός.
quote:
Χρίστος Έλ
Χε χε! Έχουμε όλοι πολύ πλάκα!
Πόθεν προκύπτει αυτό Χρίστο?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Χρίστος Έλ
Χε χε! Έχουμε όλοι πολύ πλάκα!Πόθεν προκύπτει αυτό Χρίστο?
Παρουσιάζει κάποιος ένα στοιχείο, και το άτομο της αντίθετης άποψης χρησιμοποεί το ίδιο επιχείρημα έναντι στην αντίθετη πλευρά.
Είναι κάτι πολύ συχνό, μην κολλάς με το "όλοι", μιλώ για την πλειοψηφία.
Επίσης και το δικό σου επιχείρημα περί αδυναμίας κατανόησης είχε πολύ πλάκα, χωρίς κακία βέβαια το λέω.
Όχι πως δεν στερείται λογικής. Αλλά έχουν χιλιοβεβηλώσει τις θρησκείες και τα μυστήρια σε αυτήν την κατηγορία. Τί παραπάνω ζημιά να κάνουν οι "χαζοχριστιανοί" που δεν κατανοούν τα βαθιά νοήματα, όταν έχει δυσφημιστεί με απίστευτη αγριότητα κάθετι θρησκευτικό; Πόσο περισσότερο να διαστρεβλώσουμε τα ιερά πράγματα;
quote:
Χρίστος Έλ
Επίσης και το δικό σου επιχείρημα περί αδυναμίας κατανόησης είχε πολύ πλάκα, χωρίς κακία βέβαια το λέω.
*
quote:
Χρίστος Έλ
Όχι πως δεν στερείται λογικής.
Δηλαδή, στερείται λογικής η αιτίασή μου.
quote:
Χρίστος Έλ
Αλλά έχουν χιλιοβεβηλώσει τις θρησκείες και τα μυστήρια σε αυτήν την κατηγορία. Τί παραπάνω ζημιά να κάνουν οι "χαζοχριστιανοί" που δεν κατανοούν τα βαθιά νοήματα, όταν έχει δυσφημιστεί με απίστευτη αγριότητα κάθετι θρησκευτικό; Πόσο περισσότερο να διαστρεβλώσουμε τα ιερά πράγματα;
Η λέξη αυτοπροσδιορισμός, μάλλον δεν ευδοκιμεί αισχάτως.
* Μόνο η σύζυγος και οι στενοί φίλοι ξανοίγονται έτσι. Κι αυτοί σπανίως, μάλλον. Μου διαφεύγει κάτι σχετικό?
"ξυλο" ...
στις 07/08/2013, 23:31:39
εγραφες σε εμενα σχετικα με τα κειμενα
που αναβασες
Gewkwn όλα αυτά που γράφω δεν τα έβγαλα από το νου μου. Βασίζονται στα αρχαία κείμενα.
και στις 10/08/2013, 07:15:36
εγραφες ...
Όχι ρε συ. Γιατί χαλάς το θέμα...
Εγώ προσπαθώ να επιδείξω ομοιότητες των θρησκειών, και όχι έχθρα ανάμεσα τους.
Τα κείμενα είναι δικά μου.
Τελικα τα κειμενα ειναι δικα σου
με τον τροπο που "αντιλανβανεσαι"( λεμε τωρα )
τον κοσμο καθαρα εσυ .
οποτε φιλε μου μιας
ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
καλη τυχη στους "στοχασμους" σου...
υσ:ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ!!!
Όταν λέγω την ηρεμία μου, εννοώ ότι εγώ δεν διακατέχομαι από την αγωνία το τι θα γίνη μετά θάνατον η ψυχή μου αν δεν προσεύχομαι, δεν πηγαίνω στην εκκλησία, δεν νηστεύω, δεν μεταλαβαίνω,
Sesotris,
αυτα που απορρίπτεις,είναι τα προαπαιτούμενα για να σωθείς!
quote:
Ρε συ ΧρηστοΕλ εισαι για πολυ
"ξυλο" ...στις 07/08/2013, 23:31:39
που αναβασες
Gewkwn όλα αυτά που γράφω δεν τα έβγαλα από το νου μου. Βασίζονται στα αρχαία κείμενα.και στις 10/08/2013, 07:15:36
εγραφες ...
Τα κείμενα είναι δικά μου.Τελικα τα κειμενα ειναι δικα σου
τον κοσμο καθαρα εσυ .οποτε φιλε μου μιας
καλη τυχη στους "στοχασμους" σου...υσ:ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ!!!
Λέγοντας στο Σέσοστρι πως "τα κείμενα είναι δικά μου" εννοώ πως τους διαλόγους δεν τους αντέγραψα από site ορθοδόξων όπως νόμισε, αλλά τους σκέφτηκα εγώ ο ίδιος.
Βέβαια δεν έγραψα ό,τι μου κατέβαινε, αλλά ό,τι έγραψα το βάσισα σε αλήθειες που εξάγουμε από την μυθολογία και τις συνέδεσα με την Αγία Γραφή. Για παράδειγμα δεν δημιούργησα εγώ τον Κρόνο και τα χαρακτηριστικά του, τον Ερμή, τον Απόλλωνα κτλ κτλ κτλ
Ρε συ ΧρηστοΕλ εισαι για πολυ
"ξυλο" ...στις 07/08/2013, 23:31:39
που αναβασες
Gewkwn όλα αυτά που γράφω δεν τα έβγαλα από το νου μου. Βασίζονται στα αρχαία κείμενα.και στις 10/08/2013, 07:15:36
εγραφες ...
Τα κείμενα είναι δικά μου.Τελικα τα κειμενα ειναι δικα σου
τον κοσμο καθαρα εσυ .οποτε φιλε μου μιας
καλη τυχη στους "στοχασμους" σου...υσ:ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ!!!
Λέγοντας στο Σέσοστρι πως "τα κείμενα είναι δικά μου" εννοώ πως τους διαλόγους δεν τους αντέγραψα από site ορθοδόξων όπως νόμισε, αλλά τους σκέφτηκα εγώ ο ίδιος.Βέβαια δεν έγραψα ό,τι μου κατέβαινε, αλλά ό,τι έγραψα το βάσισα σε αλήθειες που εξάγουμε από την μυθολογία και τις συνέδεσα με την Αγία Γραφή. Για παράδειγμα δεν δημιούργησα εγώ τον Κρόνο και τα χαρακτηριστικά του, τον Ερμή, τον Απόλλωνα κτλ κτλ κτλ
χαχαχαχαχα
παραπληροφοριση;
οχι φιλε μου εσυ εισαι
αρχοντας της παραπληροφορισης
και Απατεωνας μιας που τα
κειμενα σου δεν βασιζονται
στα αρχαια κειμενα οπως εγραφες σε εμενα
αλλα στην κουτρα σου.
Η προσπαθεια σου να ενωσεις
Την αρχαια θρησκεια των Ελληνων
με την Χρηστιανικη σε κανει να
γραφεις αρες-μαρες κοκουναρες .
Εχεις δοκιμασει σε πολλα θεματα να το κανεις
δεν εχουν καμια σχεση !!
ΥΣ:Το κακο φιλε μου ειναι οτι
οταν Ενας ραφτης θα σου κανει
αδικα την ερωτηση , δεξις ή
αριστερος εαν ραψεις καποια
στιγμη παντελονι.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Αυτό θα ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν κατά την έκδοση της απόφασης!![]()
Αστειεύομαι βέβαια, ελπίζω να μη με παρεξηγείς...
Ναι, το δέχομαι ότι έχει να ωφεληθεί κάποιος άντρας από τη φιλία μιας γυναίκας, αρκεί να υπάρχει η σωστή χημεία...
Εγώ π.χ. θα το θεωρούσα εξαιρετική τύχη να έχω μια φίλη σαν την Oneiric!!!
Κρίνω βέβαια από αυτά που έχω διαβάσει εδώ στο eso...
quote:
ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ;WICCA, ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
quote:
Νομίζω καλοί μου φίλοι, ότι εδώ θα πρέπει να διαχωρίσουμε τον ορισμό της ζήλιας. Για μένα τουλάχιστον, υπάρχουν 2 είδη ζήλιας: η μοχθηρή και η «αζήμια». Φυσικά και έχω αισθανθεί ζήλια για τις φίλες μου αλλά όχι με την πρώτη έννοια.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ONEIRIC,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΖΗΛΕΙΑ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΝΟΩ...ΖΗΛΕΥΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ...ΑΙΣΘΗΜΑ!!! ΑΑΑΑ, ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!
quote:
Ναι, το δέχομαι ότι έχει να ωφεληθεί κάποιος άντρας από τη φιλία μιας γυναίκας, αρκεί να υπάρχει η σωστή χημεία...
ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΛΕ MOEBIUS 1. Η "ΧΗΜΕΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ...ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Και να πεις ότι εσύ δεν τον ενθαρρύνεις?...
Η ''χημεία'' μεταξύ δύο ανθρώπων είναι βέβαια εξαιρετικά σημαντική, καλή μου Καποδίστρια, (γιατί δεν μας λες το πραγματικό σου όνομα?), αλλά τον πιο σπουδαίο ρόλο τον παίζει, νομίζω, η μοίρα, η οποία αποφασίζει αν θα φέρει ή όχι, κοντά, δύο ανθρώπους...
quote:
Φίλη Καποδίστρια αρχίζω και σε...λυπάμαι γιατί παρατηρώ ότι, ο συμπαθέστατος φίλος Wicca, αφήνει μισοτελειωμένες τις φράσεις του και αυτά τα ημιτελή νοήματά του σου προκαλούν μία ...σύγχιση, ένα...κάτι...Και να πεις ότι εσύ δεν τον ενθαρρύνεις?...
Η ''χημεία'' μεταξύ δύο ανθρώπων είναι βέβαια εξαιρετικά σημαντική, καλή μου Καποδίστρια, (γιατί δεν μας λες το πραγματικό σου όνομα?), αλλά τον πιο σπουδαίο ρόλο τον παίζει, νομίζω, η μοίρα, η οποία αποφασίζει αν θα φέρει ή όχι, κοντά, δύο ανθρώπους...
ΚΑΛΕ ΜΟΥ MOEBIUS1
OΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!
Ο WICCA ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΟ...ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ!!!
ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ... ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...
ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ;
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!!! Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ,ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΠΑ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ...ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!!!
Καλέ μου moebius.. η χημεία!... Μεγάλο πράγμα, μεγάλο θέμα! Και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου... η μοίρα... ή καλύτερα για μένα "η χρονική στιγμή" είναι σχεδόν τα πάντα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Πρέπει να έχεις υπ' όψη σου, καλή μου Καποδίστρια, ότι σ' αυτή την ηλικία -μιλάω γενικά βέβαια, όχι για τον Wicca, γιατί μπορεί να διατυπώσει μόνος του τις απόψεις του- τα νεαρά αγόρια, βιώνουν κάποια συναισθήματα με τρόπο, πολλές φορές, έντονο και συγκλονιστικό...
Πρέπει λοιπόν να έχουν όλη την κατανόηση, την φροντίδα και την αγάπη μας...
Ναι, αυτή είναι η δουλειά της μοίρας, να ξαφνιάζει και να ανοίγει νέους δρόμους στις ζωές των ανθρώπων...
Άλλοτε μας οδηγεί σε αδιέξοδα και άλλοτε σε φωτεινούς, γεμάτους προσδοκίες και αισιοδοξία, δρόμους...
Και νομίζω πως, αντίθετα απ' ότι πιστεύουν μερικοί, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα μυστικά της σχέδια...
Πολύ όμορφο, αν και ασυνήθιστο, το ''Καποδίστρια''...
Έχεις καμία σχέση με το πανέμορφο Ναύπλιο?...
quote:
Ε, όχι και μωρό, ολόκληρο παλληκάρι!Πρέπει να έχεις υπ' όψη σου, καλή μου Καποδίστρια, ότι σ' αυτή την ηλικία -μιλάω γενικά βέβαια, όχι για τον Wicca, γιατί μπορεί να διατυπώσει μόνος του τις απόψεις του- τα νεαρά αγόρια, βιώνουν κάποια συναισθήματα με τρόπο, πολλές φορές, έντονο και συγκλονιστικό...Πρέπει λοιπόν να έχουν όλη την κατανόηση, την φροντίδα και την αγάπη μας...
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...
quote:
Ναι, αυτή είναι η δουλειά της μοίρας, να ξαφνιάζει και να ανοίγει νέους δρόμους στις ζωές των ανθρώπων...Άλλοτε μας οδηγεί σε αδιέξοδα και άλλοτε σε φωτεινούς, γεμάτους προσδοκίες και αισιοδοξία, δρόμους...Και νομίζω πως, αντίθετα απ' ότι πιστεύουν μερικοί, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα μυστικά της σχέδια...
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΕΣΑΙ,ΝΑ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ...
quote:
Πολύ όμορφο, αν και ασυνήθιστο, το ''Καποδίστρια''...
Έχεις καμία σχέση με το πανέμορφο Ναύπλιο?...
ΕΛΑ;ΣΟΒΑΡΑ; ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ;
ΜΑ ΝΑΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΠΟΙΗΤΙΚΟ Ν Α Υ Π Λ Ι Ο !!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!

Είναι αυτή η ''θεια'' ουσία, ο μαγικός συνδυασμός που φέρνει κοντά δύο άτομα, ακόμα κι αν τα χωρίζει απόσταση, δημιουργεί αυτή την έλξη, πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουν και τα ίδια στην αρχή, και γεννά τα συναισθήματα της αγάπης, της φιλίας, του έρωτα...
Έχεις δίκιο για την ''χρονική στιγμή'', αλλά και αυτή δεν καθορίζεται από τη μοίρα?...
Ένας μυστικός μηχανισμός, που, μέσα από απίστευτες περιστάσεις, φέρνει σε επαφή δύο άτομα...
Ξέρω πως έχεις άποψη για το θέμα, το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον, και δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη την καταθέσεις...
Σχετικά με τους ''δρόμους της μοίρας'', φυσικά, αν δεν ζήσεις τη μια κατάσταση, δεν μπορείς να εκτιμήσεις την άλλη...
Το Ναύπλιο είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο μέρος, το έχω επισκεφθεί πολλές φορές...είσαι τυχερή που ζεις εκεί...