ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Έρχομαι από το έτος 2089" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Έρχομαι από το έτος 2089" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

odys0331 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
odys03Νέο Μέλος
04/12/2010, 11:37:49
Ποιός είμαι (who am I)
Είμαι ο PrktR odys03, υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδας. Έρχομαι από το έτος 2089. Επέστρεψα στο 2010 για να εκπαιδευτώ στο επάγγελμα μου. Έχουμε να πούμε πολλά (ότι επιτρέπεται βέβαια). Ελπίζω να μάθω πολλά από εσάς. Ταυτόχρονα με εμένα ο οdys01 πήγε στo έτος 1989 και ο odys02 πήγε στo έτος 1999. Εγώ μπορώ να επικοινωνώ με αυτούς τους 2 και φυσικά με το αρχηγείο μου manteioGR1,στο έτος 2089.

O σκοπός αυτού του ταξιδιού και της εκπαίδευσης είναι πολύ σημαντικός για εμένα αλλά και για εσάς.

Εν καιρώ θα καταλάβετε τους λόγους.
[http://diaktinisi.blogspot.com/]

-------------------------------------
05/12/2010, ~22:15 (Admin)
Το Θέμα μετονομάστηκε από
diaktinisi.blogspot.com/ σε
"Έρχομαι από το έτος 2089"
-------------------------------------

04/12/2010, 11:44:52
Το αρχηγείο σου στο 2089, το λένε manteioGR1 ; Φαντάζομαι θα υπάρχει και Πυθία ε ; χαχα ... Άντε καλημέρα ...

04/12/2010, 11:51:27
Καλημέρα... Τι μπορείς εσύ να μάθεις από εμάς Odys;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 11:51:53

04/12/2010, 11:51:44
Ενδιαφέρον, μα αυτό το ποστ είναι μία απλή αντιγραφή από το εν λόγω blog.

Θα μπορούσες να μας πεις κάτι ώστε να γίνεις πιο πιστευτός;

Ερχόμενος από το 2089 θα ξέρεις πως στις εν λόγω καταστάσεις έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε δύσπιστοι.

04/12/2010, 11:53:30
Υποθέτω ότι το ίδιο άτομο που έχει ανοίξει αυτό το μπλοκ είναι που γράφει και εδώ (δε βρίσκω και άλλο λόγο για να είναι η παράθεση εκτός εισαγωγικών)

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 11:55:11

04/12/2010, 12:09:36
Πάντως πολύ με χάλασε που στο μέλλον συνεχίζουν να δημιουργούν κωδικές ονομασίες χρησιμοποιώντας greeklish, χεχε (βλ. manteioGR1).

Για να έστειλε όμως η Ελλάδα το 2089 πράκτορα στο παρελθόν σημαίνει πως δεν έχει κρίση (τουλάχιστον οικονομική) Κάτι είναι κι αυτό...

04/12/2010, 12:11:55
quote:

Πάντως πολύ με χάλασε που στο μέλλον συνεχίζουν να δημιουργούν κωδικές ονομασίες χρησιμοποιώντας greeklish, χεχε (βλ. manteioGR1).

Για να έστειλε όμως η Ελλάδα το 2089 πράκτορα στο παρελθόν σημαίνει πως δεν έχει κρίση (τουλάχιστον οικονομική) Κάτι είναι κι αυτό...

Χαχαχα! Σωστόοοοος....

Να ένα στοιχείο ακόμα που ψαρέψαμε για την Ελλάδα του 2089.

Θα είναι ζάμπλουτη.

Μακάρι να μην έκαναν και τη Ηeineken πιο ελαφριά...

Προφανώς η αποστολή σου δεν είναι μυστική, αλλιώς δεν θα την αποκάλυπτες και μάλιστα στο διαδίκτυο. Παράξενο.

Edited by - Narkissa555 on 04/12/2010 12:15:43

04/12/2010, 16:11:20
Captain's log.... πω πω Star Trek μου θυμισε...
Αυτά είναι και από το 2089 πολύ δρόμο ρε παιδάκι μου δεν μπορούσατε νωρίτερα 2012 ας πουμε (τυχαία ας πουμε...).Τόσο μπροστά.Τουλάχιστον έχετε βρεί καμιά καινούργια πηγή ενέργειας γιατί αν κάθε χρόνο ανεβαίνει η βενζινη φαντάσου το 2089...

quote:
Επέστρεψα στο 2010 για να εκπαιδευτώ στο επάγγελμα μου.

Γιατί στο 2089 δεν έχετε εκπαιδευτήρια;

quote:
Είμαι ο PrktR odys03, υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελλάδας.

Αχ και να ηξερες πραγματικά αυτή την υπηρεσία...

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

04/12/2010, 16:14:24
Καλα μου θυμίζει το όλο θέμα το ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό που μαθαίνει το λιοντάρι ότι ο λαγός λέει σε όλη τη ζούγκλα ότι απ τέτοιο ...(πιπέρι) το λιοντάρι και πάει το λιοντάρι και ο λαγός του απαντάει τρώμε κανα καρότο,..., λέμε και καμιά μ.... να περάσει η ώρα.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

04/12/2010, 19:37:21
quote:
Ελπίζω να μάθω πολλά από εσάς

να μαθεις απο εμας???? ΕΜΑΣ??? αμα εισαι απο το 2089, τοτε θα γνωριζεις αυτα που περασαμε... αρα τι θες να μαθεις απο εμας? τα προσωπικα, εδω στα 2010 ειναι (ακομα) προσωπικα (τουλαχιστο)... αρα αυτα δεν θα σε ενδιεφεραν!

Οποτε φιλε... αστο... πανε πισω στο 2089 (που προφανως θα ειναι καλυτερα απο οτι εδω)...

Α! ξεχασα... ποσοι "μεινατε" μετα την 21η Δεκεμβριου του 2012????

04/12/2010, 19:38:37
quote:
Φαντάζομαι θα υπάρχει και Πυθία ε ;

εχουν τον Τειρεσια βρε... η Πυθια θα ειχε συλληφθει ως ναρκομανης "αιθεριων" ουσιων

makforΜέλος
04/12/2010, 20:02:30
φιλε odys03 , μια και μιλας με τον 01 και 02 , πες τους ρε φιλε να πανε να πιασουν το σιμητακο και να του που να κοψει τις ππριες με την ΟΝΕ και τους ολυμπιακους μπας και εξαφανιστει το χρεος μας και φυγει η κριση ... αντε πες μια καλη κουβεντα και απο μας οτι θες !!! αντε καλε μου και ερχονται γιορτες και δεν εχουμε φραγκο καλα καλα gredits δεν εχουμε , στην τσεπη ...

και πουσαι κρυβε λογια , συναδερφος και εγω , απο ποιο μακρυα το 2666 !!! σσσσ μας ακουνε ....

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

04/12/2010, 21:20:13
Κι εσυ την πτυχιακή σου κάνεις makfor ?

04/12/2010, 23:40:57
quote:
odys03 -O σκοπός αυτού του ταξιδιού και της εκπαίδευσης είναι πολύ σημαντικός για εμένα αλλά και για εσάς.

odys03 ελπίζω ο σκοπός του ταξιδιού που αναφέρεσαι να είναι πράγματι σημαντικός και για όλους εμάς εδώ μέσα και όχι απλά ένας «έξυπνος» τρόπος να διαφημίσεις το blog σου …

Βλέπουμε….

odys03Νέο Μέλος
05/12/2010, 01:07:35
Είναι συγκινητική η ανταπόκριση σας και πολλά τα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι του 2010. Χίλια ευχαριστώ που δεν με περνάτε για τρελό. Στο blog θα υπάρχει πάντα κάτι για κάθε ένα. Περισσότερα θα μάθω εγώ από εσάς.
[url][http://diaktinisi.blogspot.com//url]

http://diaktinisi.blogspot.com/

05/12/2010, 01:14:12
Τι να μάθεις; εκτός πια κι αν τα πράγματα στο σύμπαν απ' όπου μας λες πως ήρθες εξελίχθηκαν αλλιώς. Τι κοινά έχεις με τον Τζον Τάιτορ; Τι επιτρέπεται να μας πεις;

05/12/2010, 02:22:51
Εντάξει με αερολογίες καλή η πλάκα αλλά αν θέλεις να αρχίσουμε να πιστεύουμε κάτι από αυτά που λες αρχισε να δίνεις λεπτομέρειες όπως πως ήρθες στο 2010, με τι τεχνολογία;, πότε άρχισαν αυτά τα πειράματα αν όντως άρχισαν ποτέ;,ποια η ιεραρχία της υπηρεσίας;, γιατί τέτοια ονόματα;,πρώτη φορά ήρθατε πίσω αν καταλαβαίνω καλά από τη αρίθμηση των ονομάτων αλλά γιατί manteioGR1 υπάρχει και 2;και γιατί λατινικά;κανένα ελληνικό πρόγραμμα δεν γράφεται σε λατινικά...,γιατί ήρθες πίσω για εκπαίδευση;,τι είδους εκπαίδευση;, που την κάνεις;, για πόσο καιρό;,και μετά τι;, ξαναγυρνάς;μένεις; και εμάς τι μας νοιάζει η εκπαίδευσή σου;έχουμε σχέση; για κάτι σχετικό με εμάς εκπαιδεύεσαι;

Αυτά είναι μερικά ερωτήματα πολλά από αυτά θα πείς και καλα δεν μπορείς να απαντήσεις γιατί είναι απόρρητες πληροφορίες άσχετα αν έχεις ανεβάσει και πολυδιαφημισμένο blog αει καλά δηλαδή αλλά αντε...
Απάντα σε αυτά και βλέπουμε αλλιώς πιες καμιά φραπεδιά γιατι το 2089 μόνο κανά νεροζούμι θα πίνεις.

odys03Νέο Μέλος
05/12/2010, 23:28:49
δεν θέλω να προσβάλω κανένα και είναι αλήθεια ότι ήθελα να διαφημίσω το blog. Όμως κάθε άνθρωπος με ακόμα και τα πιο πονηρά σχέδια στο μυαλό του βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης. το ταξίδι κάθε ανθρώπου ακόμα και του πιο "μικρού" έχει ένα σκοπό.

http://diaktinisi.blogspot.com/

makforΜέλος
06/12/2010, 10:59:19
quote:

Κι εσυ την πτυχιακή σου κάνεις makfor ?

την ΜΕΤΑ-πτυχιακη μου , βεβαιως βεβαιως ...

LordThomas , μη μας ξενερωνεις τωρα, θες και απαντησεις ... καλα ειμαστε κα χωρις αυτες ,,,, οι απαντησεις ξερεις ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ;)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

Edited by - makfor on 06/12/2010 11:00:41

06/12/2010, 12:27:33
Ελα ρε makfor ειπαμε να δωσουμε λιγακι σοβαρη χροια σε ολο αυτο για να γελασουμε λιγακι περιμενα καμια φαντασιοπληκτη απαντηση να γελασουμε λιγακι...Χαλας το πνευμα... :-P