- Σχετικά με 5 μεταφυσικά θέματα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
2)προφητειων συνεχεια
προφητης ο πικος απικος ενας μοναχος που ειταν παντα απικο για να δωσει μια βοηθεια σε οποιον του ζητουσε εγραψε
<<οταν εχει ο αυτοκρατορας δυο καρπουζια σε καθε μασχαλη
τοτε θα παρει το ξανθο γεννος την πολη παλι>>
<<αν ρωτησεις θα παρεις απαντηση
αν δεν ρωτησεις θα παρεις τα αρ.... μου>>
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:jonniebegood περιμενουμε τις αποκαλυψεις
υποσχεθηκα αποκλειστικη φωτογραφια απο την αποπειρα της Τρελλης Αγελαδας να εξοντωσει τον Προφητη Λιακο.
ιδου αδελφοι το τραγικο ενσταντανε:
ο Προφητης νεος ενω διαβαζει στο κινεζικο σοκολατακι του την μοιρα του: "ο καιρος γαρ εγγυς"

απο θαυμα την γλυτωσε!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
.
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...
τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
στον ναο της οσιας Μουσταρδας στην Αμορα παντως τον δοξολογουν σαν προφητη!
.
quote:
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...
τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
Και γω τον θυμήθηκα πριν.
Νομίζω πως ήταν από τα πρώτα θύματα της προφητείας του Γουστάβου του Μπεκρή που έλεγε: "Όποιος με τα πίτουρα ασχοληθεί, θα τον φαν οι κότες...".
Απίστευτη η φώτο jonniebegood. Αν η αγελάδα δεν είχε διστάσει για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να πηδήξει, δεν θα είχαμε σήμερα την τύχη να είμαστε μάρτυρες όλων αυτών των αποκαλύψεων από το υποψήφιο θύμα της.
Και κάτι που πρόσεξα στην φωτογραφία... Η αγελάδα, αν προσέξετε και εσείς, στο δεξί της μπροστινό πόδι, φορά ρολόι BULL-GARI V52 το οποίο κατάσκευάστηκε μόλις το φθινόπωρο του 2004.
Η φωτογραφία όμως φαίνεται καθαρά πως είναι τραβηγμένη, το αργότερο τα τέλη της δεκαετίας του 80. Υποπτεύομαι πως οι συνομώτες εκτός από προηγμένη βιοχημική τεχνολογία, έχουν στα χέρια τους και την μηχανή του χρόνου, η οποία τους επιτρέπει να στείλουν στο παρελθόν αγελάδες καμικάζι και να βγάλουν από την μέση τους ανθρώπους που στο μέλλον θα γίνουν αγκάθια στις οπλές τους.
Αν αυτό αληθεύει αγαπητοί μου φίλοι, τότε πολύ φοβάμαι ότι το παιχνίδι το έχουμε ήδη χαμένο και το μέλλον μας φαντάζει άσπρο-κάτασπρο, σαν γάλα τρελής αγελαδούλας. Αδυνατώ να σκεφτώ κάποια λύση. Λέω να συνεχίσω να βασανίζω το χαφιεδόσκυλο που έχω σπίτι.
Edited by - me
quote:
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
Αν τον βρεις ρώτα τον αν θέλει να τα φτιάξουμε και να γράφει μέσα από τον λογαριασμό μου! Και πες του να αποφασίσει γρήγορα "ο καιρός γαρ εγγύς" και σε λίγο θα λήξει η απενεργοποίησή του! ![]()
ps. Θέλω να γίνω σύντροφος προφήτη! Μπορώ;!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
πουνε ο βριλης?
οεο
πουνε ο βριλης?
οεο
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
<<ps. Θέλω να γίνω σύντροφος προφήτη! Μπορώ;!>>
το ποιο ευκολο αγαπητη μου το ποιο ευκολο
(και εγω προφητης ειμαι![]()
)
quote:
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
ελπιζω να μην διαλεξει τον μαρτυρικο θανατο για να αποδειξει την πιστη του τρωγωντας μεχρι θανατου τα υποχθωνια οπλα των εχθρων μας
(τις σαρκες τους)
αν επιμενει παντως πρεπει να μας καλεσει να τον βοηθησουμε
quote:Αν τον βρεις ρώτα τον αν θέλει να τα φτιάξουμε και να γράφει μέσα από τον λογαριασμό μου!
βρε σου μιλαω για μεγαλο σατορι! ![]()
οσο ζω μαθαινω...
.
jonnie μου γενικά το σατόρι δίνει και παίρνει! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
" όταν ο κόκορας λαλεί αρχίζει να ξημερώνει αν δεν λαλεί τότε έχει φαγωθεί"
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Vril for president!!!πουνε ο βριλης?
οεο
πουνε ο βριλης?
οεο----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Την τελευταία φορά που μιλήσαμε για το Esoterica, μου μίλησε με αρκετή πικρία και αποστροφή για τη συμπεριφορά των συντονιστών και διαχειριστών.
Κατά τα άλα, δίπλα μου είναι, αν θες τον ρωτάω και οτιδήποτε άλλο θες να μάθεις...
Edited by - me
.
αυτη επαληθευτηκε!!! ![]()
amalia
Διαχειριστής
Greece
4530 Μηνύματα Απεστάλη: 05/12/2005, 16:12:27
--------------------------------------------------------------------------------
Μια τελευταία προφητεία - και μα τον Άγιο Σουλπίκιο, είναι αληθινή:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2005, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
.
Αφήστε όλοι κατά μέρος τις γιαλαντζί προφητείες και τους προφήτες μαϊμούδες!
Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Phytophthora Infestans (
), γνωστός και με το "καλλιτεχνικό" ψευδώνυμο "Περονόσπορος"...ΟΜΙΛΗΣΕ!!!
Καλά αυτό είναι από τα άγραφα πια....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ
εμαθα απο σιγουρη πηγη οτι κανει και θεραπειες... ![]()
.
απαιχτο ![]()
.
.
με βλεπω να τρωω δευτερο μπαναρισμα... ![]()
sri pouna staleo
.