- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Εγινε κατ' εμε πάντα ενας πόλος έλξης από πολλούς καλούς φίλους.
Εδώ νομίζω ολοι μας βρήκαμε έναν τόπο που δυνάμεθα να ανοίξουμε ενα θέμα που μας απασχολεί σχετικά με τις αναζητήσεις μας.
Αλλά δεν είναι μονο αυτό.
Μπορούμε να συζητάμε ελευθερα για αυτά.Δεν ξέρω εαν κάποιοι πήραν τις απαντήσεις τους η εαν έμαθαν εστω και λίγα.
Εγώ προσωπικά και πήρα αλλά και έμαθα....Νομίζω πως αυτός ο τόπος θα εξακολουθεί να υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η αναζητηση που πραγματεύεται το ESOTERICA.gr.
Με την σοβαρότητα αλλα και την υπεθυνότητα που πρέπει να έχει ενας τέτοιος τόπος.
Για όλα αυτά υπεθυνοι κατα κύριο λόγο είμαστε εμεις και κανένας άλλος
διότι το ESOTERICA.gr είναι οι χρήστες που με την παρουσία τους και τις γνώσεις τους δίνουν πνοή και ζωή στο τόπο αυτόν.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Τελικά ετούτο είναι το site του esoterica.gr και ετούτος ο καλός μας φίλος Αβατάρας!
Μα και πάρα πολλά άλλα που θα πρέπει να τα ανακαλύψουμε καθώς θα σερφάρουμε με τις φιλοσοφικές σκέψεις μας εδω μέσα.
(Η σκέψη γεννά σκέψη όπου το ΕΓΩ θέλει να κατευθύνει, ας γίνουμε λοιπόν εκπαιδευτές του ΕΓΩ μας...Και η σκέψη θα γεννήσει δημιουργία).
Σας χαιρετώ.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ zezmperg ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
quote:
ας γίνουμε λοιπόν εκπαιδευτές του ΕΓΩ μας...Και η σκέψη θα γεννήσει δημιουργία
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
quote:
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
quote:φιλε μου ακριβως το ιδιο σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο
περισσότερο με chat room μοιάζει
quote:εχω ανοιξει μερικα θεματα και ομολογω οτι τα εχω ξεχασει
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ "ΞΕΧΝΑΜΕ"
αν θυμαμαι καλα ειχα και ενα σχετικα με πλοια και ανεξηγητα φαινομενα
οτι ηξερα το εγραψα
εκανα και προσθετες ερευνες και τα αποτελεσματα των ερευνων τα εγραψα και αυτα
συντομα καταλαβα οτι δεν ενδιεφερε κανεναν το θεμα
και επειδη εγω ξεκινησα ενα θεμα συζητησης για να μαθω και εγω μερικα πραγματα που σιγουρα θα αγνοουσα
και οχι για να κοβω εισητηρια
και αφου καταντησε εφημεριδα το πραγμα και εγω ο εκδοτης της
το εγκατελειψα
(ετσι και αλλιως απο την ερευνα μου εμαθα πολλα πραγματα + πηρα ενα καλο μαθημα)
ισως αν εβαζα μεσα οδηγιες για τελετες και μερικα φυτιλια για τσακωμους να γινοταν αναρπαστο
επισης
αλλο θεμα που ειχα ανοιξει
το δημιουργησα γιατι δεν ηξερα τιποτα εκτος απο μια φημη
και ηθελα να δω τι ξερουν τα υπολοιπα μελη
δεν ηξερε κανενας τιποτα οποτε παει και αυτο
τι να εκανα? να εγραφα ψεμματα?
να μην το ανοιγα επειδη ειχα αγνοια?
μα γιαυτο το ξεκινησα για να μαθω μεσα απο την συζητηση
αλλα και εδω πηρα ενα μαθημα
της καλυτερες συζητησεις της κανεις με τον εαυτο σου
ουτε σε διακοπτουν,ενοχλουν,χλευαζουν,ειρωνευονται,μπερδευουν
με μια λεξη ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ .....
quote:
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ "ΞΕΧΝΑΜΕ"
ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ...
Η ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....
ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΕΣΘΗΚΕ....
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..
ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΑ...
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ANTONIOS1997....
quote:
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ" ΥΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Τόσο οι επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις μας, οσο και το αίσθημα του κορεσμού αργά ή γρήγορα οδηγεί κάποιους στην αποχώρηση...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ" ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΦΩΤΙΕΣ"!!
ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟ!!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ -ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ, ΚΥΡΙΩΣ, ΧΡΗΣΤΕΣ- ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΝΟΗ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΠΛΟΤΥΠΑ ΚΑΙ "ΠΟΛΥΤΥΠΑ" (ΒΑΡΒΑΡΕ! ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;!) ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ(ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ = "ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ") ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ= "Γ***ΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!")![]()
![]()
![]()
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Odysseus_nemo ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 4-5 ΤΟΠΙΚΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Όταν κίνησε «προς τα μέσα» ένας είναι ο τρόπος. Η επίγνωση!! Η αίσθηση του παρατηρητή. Η ενθύμηση της παρουσία αυτού που κοιτά, η αυτό ενθύμηση, η τρίτη κατάσταση συνείδηση,η επαγρυπνη αντίληψη ή όπως θες πες το.
Αν δεν υπάρχει αυτό δεν μπορεί κανείς να ατενίσει και κανείς να πειθαρχήσει την συνείδηση με σκοπό να αφήσει της δραστηριότητες του νου. Με καταλαβαίνεις αγαπητέ φίλε wholemind
Ένας τρόπος όλα ξεκινάνε από αυτόν. Χωρίς αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να γίνει τίποτα!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - zip on 03/12/2009 15:21:54
Εσύ εννοείς την στιγμή που διαρκώς αλλάζει. Ενώ ο ένας υπηρέτης λέει για αυτό που δεν αλλάζει ποτέ. Ανέκαθεν είναι εδώ. ΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΔΩ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΕΙΡΟΤΗΤΑ.
Πάλι τα ιδία θα λέμε όπως στο τοπικ αστρική προβολή.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕνώ ο ένας υπηρέτης λέει για αυτό που δεν αλλάζει ποτέ.
Όλα αλλάζουν Μπάτλερ μου! Τα πάντα!
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΛοιπών αγαπητέ φίλε wholemind με καταλαβαίνεις;
Πες όχι, πες όχι ... χαχαχαχαχαχα!
Είσαι και φυσικός επιστήμονας. Ποια είναι η ενεργεία ή όπως θες που τροφοδότη τα πάντα; Το κενό είναι πλήρες; ή υπάρχει απουσία ενέργειας κάπου; Και αν υπάρχει ενεργεία παντού..τότε αυτή θα πρέπει να έχει μια άπειρη, άχρονη ,αχωρη ,αναίτια αρχή που ποτέ δεν απουσιάζει από την αρχικής κατάσταση.
Αυτή η αρχή δεν αλλάζει ποτέ, δεν γεννήθηκε ποτέ, και ποτέ δεν πεθαίνει. Ποτέ δεν απουσιάζει και είναι απανταχού παρών. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΙΤΙΑ. Όσα φαινόμενα και να υπάρχουν όσες μορφές από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες αυτή η αναίτια αιτία ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 03/12/2009 15:30:24