ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
25/09/2013, 13:09:58
Δεν θα αλλαζα ουτε μια συλλαβη

Θα δωδω ομως εμφαση στο οτι ο ''δασκαλος'' θα πρεπει συνεχεια να υπενθυμιζει στο μαθητη την ιδιοτητα του αμφιδρομου σε αυτην την σχεση

Ειναι πραγματικα αξιοσημειωτο το τι συναισθηματα μπορουν να αναπτυχθουν οταν καποιος αισθανθει καταπιεσμενος [ακομα και αν δεν ειναι ]

Και ειναι ισως αξιοσημειωτο και οτι και ο ''δασκαλος'' μπορει να ξεφυγει χωρις να το αντιληφθει

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

25/09/2013, 13:37:18

Edited by - xristosxatz on 25/09/2013 13:38:03

25/09/2013, 13:44:12
quote:

Δεν θα αλλαζα ουτε μια συλλαβη

Θα δωδω ομως εμφαση στο οτι ο ''δασκαλος'' θα πρεπει συνεχεια να υπενθυμιζει στο μαθητη την ιδιοτητα του αμφιδρομου σε αυτην την σχεση

Ειναι πραγματικα αξιοσημειωτο το τι συναισθηματα μπορουν να αναπτυχθουν οταν καποιος αισθανθει καταπιεσμενος [ακομα και αν δεν ειναι ]

Και ειναι ισως αξιοσημειωτο και οτι και ο ''δασκαλος'' μπορει να ξεφυγει χωρις να το αντιληφθει

σχολιο 12

..αυτο να λεγεται... η σχεση δασκαλου μαθητη στις περιπτωσεις οπου η μεταβιβαση γνωσης ειναι φιλοσοφικη και δε μιλαμε δηλαδη για απλες τεχνικες γνωσεις η διαδικαστικες χειρισμων ή δεξιοτητων η σχεση λοιπον αυτη τοτε γινεται πρωτιστως ερωτικη ..μια ερωτικη επιθυμια γεννιεται ακαρπη κι ατελεσφορη- αδιεξοδη τις πιο πολλες φορες καθως δε μπορει να εκπληρωθει οταν ειδικα υπαρχει μεγαλη διαφορα ηλικιας .. μεσα στις υπαρχουσες καταπιεστικες και αλλοτριωτικα ηθικοπλαστικες κοινωνιες μας,, ετσι παραμενει δυστυχως καταπιεσμενη δημιουργωντας αρνητικα συναισθηματα καταπνιξης ,τοσο στο μαθητη ,οσο και στο δασκαλο ...και ισως μετασχηματιζοντας σιγα σιγα την επιθυμια την ερωτικη κι αδιεξοδη σε μισος ............

...χμμ αχ τωρα αυτα ειναι δυσβατα ψυχολογικα μονοπατια ..εχουμε ξεφυγει απο το θεμα βεβαια κατα πολυ ..δηλαδη απο το 4ΠΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ εναντια στην κβαντομηχανικη και την σχετικοτητα .,,,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 25/09/2013 13:47:14

25/09/2013, 14:40:42
quote:

quote:

quote:
... Και συνεχίζω στο διάστημα δεν έχουμε βαρύτητα και ούτε και οξυγόνο, (δηλαδή αιθέρα), δεν ξέρω αν έχουν λιγότερα η περισσότερα μικροσωματίδια βέβαια. ...
Ο αιθέρας που βλέπουμε στις Ελληνικές ταινίες να συνεφέρουν λιπόθυμες κορασίδες ΔΕΝ είναι ο αιθέρας υπό συζήτηση - ο οποίος (υποτίθεται) διαπερνά και το διάστημα και τα πάντα.

Μάλλον όπως πάντα δεν διάβασες τα θέματα μου για να λες ότι αναφέρομε σε αυτόν τον αιθέρα, ποιος είπε ότι διαπερνά το διάστημα; Panpam θα με τρελάνεις, τέλος πάντων.

Ο αιθέρα που κατά το θέμα "ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΩΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ" διατρέχει και διαπερνά τα πάντα, και το κενό του διαστ΄μηματος.
Ο αιθέρας ως "αέρας" είναι μεταφορική έκφραση, και ο αιθέρας του φαρμακείου δεν έχει σχέση.
25/09/2013, 15:22:22
ΜYTZHΘΡΑ

Αν θέλεις να κάνεις συζήτηση με τους DSM, ΝΙΚΟΜΑΧΟ και ΑΜΕΙΝΙΑ, θα πρέπει να το ζητήσεις γονυπετής και να υποσχεθείς ότι θα διορθώσεις την ορθογραφία, το συντακτικό και τις έννοιες επι επιστημονικού βάθρου.
Παράλληλα θα πρέπει να προχωρήσεις στις έννοιες μετα-φυσικού βάθρου, σε πλήρη αρμονία, με την διαίσθηση, την λογική και το << με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας>>, οδηγό σε κάθε ανάρτησή σου.

Σε προσκαλώ σε οποιαδήποτε συζήτηση διαλόγου επιθυμείς, καθώς και την maria3 και τον xristostzaz, αρκεί να μην λέτε εμφανέστατες μαλακίες.Σε μερικά θέματα, η σιωπή είναι χρυσή και η ανάγνωση διαμαντένια!

Αν νομίζεις ότι δεν έχεις τίποτα να μάθεις απο τους, DSM,ΝΙΚΟΜΑΧΟ και ΑΜΕΙΝΙΑ, τότε πολύ ευχαρίστως να συνεχίσουμε το καλαμπούρι.

Εχω διαβάσει όλες σου τις αναρτήσεις στο esoterica.κάνε κι εσυ το ίδιο με τις δικές μας.

Θεωρώ πώς θα υπάρξει λίαν ενδιαφέρουσα συζήτηση.Με το απαραίτητο χιούμορ βέβαια.!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Υπενθυμίζουμε:
Η παραποίηση (ιδιαίτερα η συστηματική) των usernames
με στόχο την επίθεση σε προσωπικό επίπεδο ή την μείωση
του κύρους των απόψεων ενός μέλους είναι κάτι το οποίο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ESOTERICA

27/9/2013

maria3Μέλος
25/09/2013, 15:58:03
quote:

Σε προσκαλώ σε οποιαδήποτε συζήτηση διαλόγου επιθυμείς, καθώς και την maria3 και τον xristostzaz, αρκεί να μην λέτε εμφανέστατες μαλακίες.Σε μερικά θέματα, η σιωπή είναι χρυσή και η ανάγνωση διαμαντένια!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ωραία δώσε μου ένα σοβαρό θέμα που τείνει προς αυτό να το διαβάσω, δεν πρόκειται τουλάχιστο εγώ να σου το αμαυρώσω, εφόσον είναι πολύτιμο για σένα, θα έχεις την σιωπή μου δηλαδή, εκεί όμως που πρέπει.

Αν χτυπήσεις το προφίλ σου, δες τα θέματα που έχεις συμμετάσχει μέχρι τώρα και τι λες, μην μου λες ότι λέμε εμφανέστατες μ..... γιατί πιστεύω ότι κατάλαβες ότι σε εκτιμώ, όπως πιστεύω και εσύ αν και εγώ δεν είχα την καλύτερη υποδοχή στο φόρουμ.

Ξέρεις δεν μπορώ να ψάχνω, άλλα και ούτε να χτυπήσω ένα από τα τρία, ονόματα και να βρω κάποιο θέμα, όσο για τον DSM δεν έχω λόγια να τον περιγράψω και εκεί θα μείνω, το μόνο που θα πω και είναι το τελευταίο πες μου τι θα μάθαινες από έναν άνθρωπο όταν σε αποκαλεί νούμερο, χωρίς λόγο και αιτία, εξήγησε το μου.

Edited by - maria3 on 25/09/2013 15:58:47

25/09/2013, 16:30:40
Ειρήνη υμίν...

Η προαναφερθείσα τριανδρία, καλά θα κάνει να σέβεται τους σοβαρούς συνομιλητές και να μην καλαμπουρίζει συνεχώς!!!

Υπάρχουμε κι εμείς εδώ μέσα, δικαιωματικά, που θέλουμε να μάθουμε πέντε ή έξι πράγματα. Μη μας στερείτε τη γνώση λοιπόν...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

maria3Μέλος
25/09/2013, 17:51:02
ΜΥΘΗΡΑ και συνεχίζω για να σε ρωτήσω και άλλη μία εύλογη απορία μου, για να διατυπώσω καλύτερα αυτό που έλεγα για την τριβή που υπόστονται τα σώματα από την ατμόσφαιρα (αιθέρα), το ερώτημα μου δηλαδή και έτσι έχει σχέση άμεση κατ' εμέ με την βαρύτητα.

Ατμόσφαιρα και θάλασσα.

Η αλληλεπίδραση είναι όχι μόνο έντονη αλλά και σπουδαία, η ακριβής έκταση της οποίας όμως ακόμη δεν έχει πλήρως εξακριβωθεί.

Μερικές από τις αμοιβαίες αλληλεπιδράσεις είναι:
η δημιουργία των κυμάτων, των ανέμων, των ρευμάτων, κλπ.

Και ποιο πάνω τα λέει όλα δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα.

Και ρωτάω εγώ είναι η δύναμη του αέρα που τα δημιουργεί ή η τριβή;

Όπως κάποια ρεύματα όπως τα νερά τις Χαλκίδας που λέμε ότι αλλάζουν φορά ανά πόσες ώρες και έχουν εξηγήσει οι ιδικοί, έχουν πει δηλαδή ότι οφείλεται στην σελήνη και τα μετράνε με τις μέρες τι σελήνης, το πιστεύεις αυτό;

Edited by - maria3 on 25/09/2013 17:52:06

25/09/2013, 19:02:45
quote:

ΜYTZHΘΡΑ

Αν θέλεις να κάνεις συζήτηση με τους DSM, ΝΙΚΟΜΑΧΟ και ΑΜΕΙΝΙΑ, θα πρέπει να το ζητήσεις γονυπετής και να υποσχεθείς ότι θα διορθώσεις την ορθογραφία, το συντακτικό και τις έννοιες επι επιστημονικού βάθρου.
Παράλληλα θα πρέπει να προχωρήσεις στις έννοιες μετα-φυσικού βάθρου, σε πλήρη αρμονία, με την διαίσθηση, την λογική και το << με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας>>, οδηγό σε κάθε ανάρτησή σου.

Αν νομίζεις ότι δεν έχεις τίποτα να μάθεις απο τους, DSM,ΝΙΚΟΜΑΧΟ και ΑΜΕΙΝΙΑ, τότε πολύ ευχαρίστως να συνεχίσουμε το καλαμπούρι.

Εχω διαβάσει όλες σου τις αναρτήσεις στο esoterica.κάνε κι εσυ το ίδιο με τις δικές μας.

Θεωρώ πώς θα υπάρξει λίαν ενδιαφέρουσα συζήτηση.Με το απαραίτητο χιούμορ βέβαια.!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

σχολιο 13
......γονυπετης θα πεσω μπροστα σε ενα ανωτερο μου οχι σε σενα ενα μουρδουλοκοπανο του τιποτε που νομιζει οτι τα ξερει ολα ...χαχ!!..ειπα τα καλαμπουρια με μετρο μου αρεσουν και τιποτε αλλο δεν εχω να παρω απο σας ετσι αφ'υψηλου που κοιτατε ... δαγκαστε λοιπον απο τα σαρκια σας και μεινετε εκει στη γυαλα της ωραιοπαθεια σας ..
αν ποτε βγειετ απο την γυαλα τοτε ναι εχουμε να συναλλαχτουμε ...

...δεν αμφισβητω την πολυγνωσια σου αλλα αυτη δε εχει σχεση με την σοφια οι γνωσεις αυτες σε καταντησαν ψωριαρη και τυφλαμπουρα και το χειροτερο εισαι ενας επιδιεξιας της ψωριαρας σου γνωσης ενα ψωροψωναρας ( αυτο που εχει ψωνιστει με την ""ψωρα"" του )

... και πραγματι πολυ λυπαμαι που στους μπινελικικους νεολογισμους μου δε εχεις την ευφυια να μου απαντησεις αναλογα ...παρα το μονο που βρηκες να με πεις ειναι <<μυτζηθρα>> ,,χμμμ ..τι κοινοτυπια !!χαχα!!

...η υπογραφη σου δε... δεν σε αντιπροπωσπευει πληρως ...να τη επαναλαβω ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑ ΤΗΝ

<<ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑΝΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΚΟΠΑΝΑΝΕ ....
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ
ΝΑ ΚΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΥΖΟΥΡΟ ΩΡΑΙΟΥΣ
ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΨΩΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΑΝΑΣΗ >>

ΚΡΑΞ!!

===============================================

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 25/09/2013 19:04:12

25/09/2013, 19:23:31
quote:

Νικομαχε την έχετε δει για κάποιο λόγο; Διαφωνώ σε άπειρα πράματα με την μυθηρα, βασικά δε μου αρεσει ο τρόποσ σκέψης τη κ θεωρώ ότι κάποια που πετάει ειναι κρα χωρίς λογική σκέψη, αλλά υπεραμυνομαι το δικαίωμα της να λέει ότι γουστάρει. Από τη στιγμή που διαφωνεις με κάτι η βλέπεις ότι ειναι μια μπούρδα, άδειαζεις τον άλλον με επιχειρήματα . Νομίζω ότι επιδεικνύετε μια έπαρση που σας ρίχνει επίπεδο , ότι γνώσεις κι αν έχετε . Μήπως αντί να κοροιδευατε να παραβάλλατε την άποψη σας να γίνεται κουβεντούλα; Με το απαραίτητο χιούμορ πάντα.. Και το ότι ένας τρίτος σας βλέπει σαν ομάδα δεν ειναι ωραίο δεν νομίζεις ;