ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

galadriel60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
gilgameshΜέλος
15/09/2009, 21:45:03
Επίτρεψε μου, εφόσον είσαι ο θεματοθέτης, να αφιερώσω ένα ποίημα του Κώστα Βάρναλη που συχνά-πυκνά το αφιερώνω σε ανθρώπους μοιρολάτρες και πεσιμιστές.

Οι μοιραίοι

Μες στην υπόγεια την ταβέρνα,
μες σε καπνούς και σε βρισιές,
(απάνου εστρίγγλιζε η λατέρνα)
όλη η παραία πίναμε εψές,

εψές, σαν όλα τα βραδάκια,
να πάνε κάτου τα φαρμάκια.

Σφιγγόταν ο ένας πλάι στον άλλο
και κάπου εφτυούσε καταγής,
ω! πόσο βάσανο μεγάλο
το βάσανο είναι της ζωής!

Οσο κι ο νους αν τυραννιέται
άσπρην ημέρα δε θυμιέται!

(Ηλιε και θάλασσα γαλάζα
και βάθος του άσωτου ουρανού,
ω! της αυγής κροκάτη γάζα
γαρούφαλλα του δειλινού,

λάμπετε-σβήνετε μακριά μας,
χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας!)

Του ενού ο πατέρας χρόνια δέκα
παράλυτος - ίδιο στοιχιό
του άλλου κοντόμερη η γυναίκα
στο σπίτι λιώνει από χτικιό,

στο Παλαμίδι ο γυιός του Μάζη
κ' η κόρη του γιαβή στο Γκάζι.

-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
-Φταίει ο θεός που μας μισεί!
-Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
-Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!

"ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.

Ετσι, στην σκοτεινή ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει, μας πατεί:

δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα!
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking

15/09/2009, 22:47:27
Αγαπητέ μου gilgamesh, μου αρέσει η ποίηση και γραφω κι ο ίδιος
παιδιόθεν,αλλά, το να βλέπεις την αλήθεια και να μην παραμυθιάζεσαι
απο μια πλαστή πραγματικότητα, δεν λέγεται πεσιμισμός...
Δεν θέλω,όμως και να ζώ σε άλλον πλανήτη..Θέλω να αντιλαμβάνομαι τι
κάνουν για μένα ποιοί και γιατί...
Μόνο εγώ αποφασίζω, αν τα δεχτώ ή όχι, δεν θα με οδηγήσουν,σε τέτοια
μονοπάτια παραλόγου, όπου το κακό, είναι υποχρεωτικό...
16/09/2009, 13:32:02
Δηλαδή, τόση ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΑΖΕΜΕΝΗ,ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ;
16/09/2009, 20:11:13
Αλήθεια ρε Βαγγέλη.
Αυτές οι δημοσκοπήσεις..
Μέσα σε δύο ημέρες 15 εταιρίες δημοσκοπήσεων.
Ηθελα να ήξερα, ποιούς ρωτούν για να βγάλουν αυτό το πόρισμα.
Ούτε εμένα με έχουν ρωτήσει αλλά ούτε κανέναν γνωστό μου.
Ποιούς ρωτούν? ή δεν ρωτούν
16/09/2009, 20:43:47
Δημοσκοπήσεις κανω, αγαπητέ μου allzzaro....
Ας πούμε, π.χ., το τελευταίο, αφορά την..πυρηνική ενέργεια και τη διαφθορά,τις φυσικές καταστροφές....Αθώο,αλλά,εγώ αυτο που κατάλαβα
απο τις ερωτήσεις είναι ότι ρωτάνε πόσο προτιμάμε την Ε.Ε. σαν διαχειρίστρια των όποιων καταστάσεων, όσων προανέφερα και άλλων,
απο την εθνική κυβέρνηση...
Κατάλαβες;
Όσο για το ποιούς ρωτούν, είναι δειγματα πολεων και χωριών,ανά νομό,
που αφορούν σε περίπου 40 ερωτηματολόγια ανά 50.000 κατοίκους, ώστε να είναι αντιπροσωπευτικά απο όλη τη χώρα....Έχουν και κάνουν την δουλειά τους.....
Πολύ σημαντική δουλειά αφού διαγνώνουν προθέσεις και δημιουργούν θέσεις μέσα απο συγκερκιμένου τύπου ερωτήσεις...
Αυτά περι δημοσκοπήσεων....
Ο αριθμός τους σημαίνει ότι παίζονται πολλά και γι αυτό βολιδοσκοπούν τον κόσμο....
gilgameshΜέλος
17/09/2009, 10:42:04
Φίλε allzzaro δεν είναι περίεργο που δεν σε έχουν ρωτήσει για δημοσκόπησει, αλλά ούτε έχουν ρωτήσει κάνα γνωστό σου.

Αφού οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν έχουν σκοπό να σπαταλήσουν περισσότερα λεφτά για να αλλάξουν το δείγμα της έρευνας τους.

Δεν ακολουθούν τους κανόνες της δειγματοληψίας για αντιπροσωπευτικό δείγμα. Γιατί τώρα δες π.χ. πόσες δημοσκοπήσεις έχουν βγει στα κανάλια και πόσες σε εφημερίδες. Είναι ένα τραγικά μεγάλο νούμερο.

Φαντάζεσαι για κάθε δημοσκόπηση οι εταιρείες να έπρεπε να αλλάξουν το δείγμα τους? Αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος για να διεξαχθεί η έρευνα άρα περισσότερα χρήματα. Και για αυτό σίγουρα τους έρχεται πιο φθηνά να κρατάνε ένα σίγουρο δείγμα (το οποίο καμμία φορά του δίνουν και το όνομα "σταθερό πάνελ δημοσκοπήσεων" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα) και κάνουν όσες δημοσκοπήσεις γουστάρουν.

Όσο για το πόσο αποτυπώνουν το αποτέλεσμα?

Κάθε δημοσκόπηση είναι ένα "αποτύπωμα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής" π.χ. είδες στην αρχή η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν στο 5,8...μετά απο τη ΔΕΘ και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ έφτασε διαδοχικά 6,1-6,9-8,1 και κάποιοι βγάλανε και 10 μονάδες διαφορά....χαμός.

Κάτσε να γίνουν τα ντιμπέϊτ 21 και 22 του μήνα να δείς τι θα καταγράφουν τότε (αν και δεν είμαι σίγουρος μέχρι πότε επιτρέπει η νομοθεσία στα ΜΜΕ να δημοσιοποιεί δημοσκοπήσεις).

Και μετά τις εκλογές θα δούμε το αποτέλεσμα και οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές ειδήσων-υπερασπιστές των εταιρειών δημοσκοπήσεων θα μας λένε: "Το κανάλι μας πρώτο προέβλεψε το αποτέλεσμα με τη δημοσκόπηση της π.χ. 14ης Σεπτεμβρίου."

Ε φυσικό είναι με τέτοιο καταιγισμό δημοσκοπήσεων...ένα αποτύπωμα της νέας Βουλής να το πίασεις.

Είμαι σίγουρος ότι όταν ο George Gallup, σκέφτηκε τις δημοσκοπήσεις-γκαλοπ δεν είχε αυτό το πράγμα στο μυαλό του.

Αριστοτέλης speaking

17/09/2009, 13:49:40
Κι όμως, φιλε gilgamesh, πρέπει να βρεις ένα ρολο για τις δημοσκοπήσεις, γιατι γίνονται, είναι πολλές και βγάζουν συμπεράσματα και πολιτικές που εφαρμόζονται μετα....
Αν ψάξεις να δεις τις δημοσκοπήσεις, θα βλέπεις καλύτερα το που πάμε...Δεν είναι δύσκολο....Πριν απο μια κίνηση, μια δημοσκόπηση σχετική, πως να το περάσουν και λοιπα....
17/09/2009, 17:59:59
Να προσθέσω ότι οι δημοσκοπήσεις γινονται τακτικότατα και με
συνέπεια, αγαπητοί μου gilgamesh και allzzaro, ενώ έχυν φιλοσοφία
και σειρά που γίνονται...
Χωριζονται σε απολογιστικές, έχει να κάνει με την μετά την εμφάνιση
ενός προιόντος και κατάστασης άποψη του κόσμου, κατι που τρέχει τώρα και όταν θέλουν να φέρουν κάτι και βολιδοσκοπούν το κοινό....
Και οι τρείς, όμως, ελέγχουν την αποδοχή κι απορροφητικότητα των
θέσεων που προωθούνται για την εποχή που έρχεται και το πόσο γρήγορα
θα εφαρμοστούν όσα προωθούνται....
Είναι μια προπαγάνδα, έμμεση, για όσα γίνονται, δείχνουν που πάμε,
ενω είναι πολύ κατατοπιστικοί για το ότι όλοι πρέπει να κάνουμε μια
σειρά ενεργειών, πάντα για το κοινό καλό...
Σας λένε τίποτε αυτά;
gilgameshΜέλος
17/09/2009, 18:56:02
quote:
Κι όμως, φιλε gilgamesh, πρέπει να βρεις ένα ρολο για τις δημοσκοπήσεις, γιατι γίνονται, είναι πολλές και βγάζουν συμπεράσματα και πολιτικές που εφαρμόζονται μετα....

Όλες οι έρευνες και οι δημοσκοπήσεις έχουν ρόλο και λόγο που γίνονται αλλά όταν γίνονται με φειδώ.
Αυτό που συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα είναι για να έχουν "τροφή" οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ. Κάτι πρέπει να συζητάνε. Πως θα δικαιολογήσουν το μισθό τους όταν λένε αηδίες.

Και όπως μου είχε πει κάποτε ένας παλιός καθηγητής μου, πρώην στέλεχος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού: "Όταν ξέρεις ότι θα πεις αηδίες (εννοούσε στο κοινό είτε είναι στελέχη είτε απλός κόσμος) έχε μαζί σου έρευνες και γραφήματα ώστε να μοίαζουν αυτά που λες, ότι έχουν νόημα."

quote:
Να προσθέσω ότι οι δημοσκοπήσεις γινονται τακτικότατα και με
συνέπεια, αγαπητοί μου gilgamesh και allzzaro, ενώ έχυν φιλοσοφία
και σειρά που γίνονται...

Συμφωνώ αλλά όταν τις κάνουμε για ένα συγκεκριμένο λόγο και όχι για να έχουμε τηλεθέαση. Στο εξωτερικό έχεις δει πως δουλεύουν οι εταιρείες ερευνών?

quote:
Χωριζονται σε απολογιστικές, έχει να κάνει με την μετά την εμφάνιση
ενός προιόντος και κατάστασης άποψη του κόσμου, κατι που τρέχει τώρα και όταν θέλουν να φέρουν κάτι και βολιδοσκοπούν το κοινό....

Αυτά που αναφέρεις είναι όπως θα τις χαρακτηρίζαμε "πολύ, πολύ, πολύ γενικές κατηγορίες δημοσκοπήσεων και ερευνών".

Τα είδη των ερευνών είναι πολλά και το κάθε ένα έχει τη δικία του φιλοσοφία, το δικό του ρόλο, τις δικές του τεχνικές μέτρησης (προσοχή όχι μέτρησης αποτελέσματος, μέτρησης απόψεων από το δείγμα εννοώ), θέλει τα δικό του είδος ερωτήσεων και τη δικιά του σειρά ερωτημάτων και είδος ερωτηματολογίου (αυτό ειδικά και εάν είναι ολόκληρη επιστήμη) και πολλά άλλα.

Έτσι έχουμε (ενδεικτικά κάποια είδη): έρευνα αγοράς, έρευνα κοινού, θεματική έρευνα, μελέτες τάσεων, έρευνες συμπεριφορών, έρευνες διαθέσων, έρευνες προϊόντων, μακροχρόνιες έρευνες που αποτυπώνουν αλλαγή στις αξίες και τις συνήθειες μια κοινωνίας και άλλες πολλές.

Όσο για το πως διεξάγωνται: συνεντεύξεις (ομάδων ή προσωπικές), τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, ταχυδρομικές δημοσκοπήσεις, ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις, δημοσκοπήσεις από άτομα στο δρόμο με χρήση ερωτηματολογίων και άλλες λιγότερο αποδοτικότερες τεχνικές.

quote:
Είναι μια προπαγάνδα, έμμεση, για όσα γίνονται, δείχνουν που πάμε,
ενω είναι πολύ κατατοπιστικοί για το ότι όλοι πρέπει να κάνουμε μια
σειρά ενεργειών, πάντα για το κοινό καλό...

comme ci, comme ca

Αριστοτέλης speaking

17/09/2009, 20:26:05
Αγαπητέ μου gilgamesh, γίνονται κι αυτά που λές γιατί αν γίνονταν
μόνο αυτά που λέω εγώ, όλοι θα καταλάβαιναν τι γίνεται...Ότι
βολιδοσκοπούν συνέχεια την κοινη, σπέρνοντας ιδέες και διαμορφώνοντας αποψεις, με την μορφή των ερωτήσεων....
Επαναλμβάνω δημοσκοπήσεις κάνω....Ξέρω τι αφορούν γιατί κάνω τρεις έρευνες τη βδμάδα τουλάχιστον, οπότε, πιστεύω ξέρω αρκετά καλά πόσες γίνονται, τι τύπου ειναι και λοιπά....Αυτό που συζητάμε, είναι ο
ρόλος που παίζουν, οχι πόσους ρόλους παίζουν...
Αυτοί αποτυπώνουν την κοινή γνώμη και την οριοθετούν, μέσω των
θεμάτων που θιγουν...Όσο σαχλά κι αν σου φάινονται..Γιατί δεν θέλουν να το καταλάβεις...
Όχι έτσι κι έτσι, αλλά ακριβώς έτσι...Αν θέλεις, παραδέξου το και δες μια σειρά ένεργειών που πρεπει να κάνεις για να σταθείς στη
θέση που διάλεξες, συνεπής και νηφάλιος.....
20/09/2009, 00:06:26
Ένα τέλειο παράδειγμα ανευθυνουπευθυνότητας στη σύχρονη κοινωνία
μας, που είναι ενδεικτικό του ποσο λαθος ζούμε και φερόμαστε,
έθιξε σήμερα στη Λάρισα,σε μια ομιλία του ο γνωστός διδάκτωρ προληπτικής υγείας και φυσίατρος,Κώστας Μουρούτης...Θέμα του, το πόσο ....παρακάνουμε ότι κάνουμε, με αποτελεσμα να κάνουμε κακό, πολλαπλά στην υγεία μας....
Στα γυμναστήρια,λέει ο διδάκτωρ, οι αθλούμενοι, κάθονται
συχνά στις μπαριέρες και σηκώνουν βάρη...Αν μπει καμιά ωραία
αρχίζουν το ...σφίξιμο...Τεντώνουν,δλδ, τους μύς τους, πιέζοντας
τις αρτηρίες και γενικά το σύστημα τους..Αν μιλήσουν κιόλας, μπορεί να πάθουν κι εγκεφαλικό...Θέλω να πω, λίγη γνώση του σώματος, να έχει κανείς,καταλαβαίνει ότι ούτε τα βάρη χρειάζονται, ούτε το σφίξιμο, περισσότερο..Φθείρουν....
Κι όμως, αυτό θεωρείται " μάστ", για όσους ακολουθούν πρόγραμμα γυμναστηρίου.....
Τόσο ανεγκέφαλοι γίναμε;
20/09/2009, 18:06:53
Αλήθεια δεν είναι πάντως, ότι πολλές απο τις σημερινές και θεωρούμενες σωστές ενέργειες, όπως το μπόντυ μπιλντνγκ, στην ουσία
κάνουν κακό και μικραινουν τη ζωή του ανθρώπου;;
Γιατί ακουμε ότι μας λένε, κατά το " Σάιμον σαίς.." και γινόμαστε καλά σκυλάκια τσιρκου, στα πλαίσια της εκπαίδευσης μας, απο αυτούς που θέλουν να πάνε πιο μπροστά τον άνθρωπο....Να σπάσει μέσα του
τους δεσμούς με τον άνθρωπο, να είναι μια καλολαδωμένη μηχανή...
Έτσι για να δειξουμε ότι δεν είμαστε παλιομοδίτες...
21/09/2009, 11:07:31
Για να το θέσω πιο γενικα, η ζωή μας η ίδια, σήμερα, ειναι
αγχωτική, διαπιστωμένα επιζήμια για μας,που φτάνουμε να μην μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε..Και ρωτάω, γι αυτό γεννηθήκαμε;
Μήπως έχουμε δεχτεί ότι είμαστε απλά νούμερα, του ανθρώπινου πληθυσμού; Για να μπαίνουμε στην γραμμή παραγωγής και να
πεθαίνουμε;
Θέλω να πω, πόσο συνειδητοί ειμαστε στο ότι δεν ζούμε, αλλά αγωνιούμε
να ζήσουμε, λες και είμαστε μόνοι σε κάποιο βουνό επιβίωσης;
Πρέπει να δούμε γύρω μας, ότι η ζωή είναι ωραία και δεν τα έχει μ άλλον,αλλά με μας...Για μας εγινε, για να τη ζήσουμε να τη χαρούμε.
Όχι να νοιώθουμε τύψεις γιατί υπάρχουμε...
Κι αυτή η νοοτροπία του λούσερ,έχει περάσει στον άνθρωπο, ειναι επικτητη...Δεν καταλαβαίνει ότι έτσι τον έχουν κανει να νοιάζεται για πράγματα δευτερεύοντα, όχι σημαντικά γι αυτόν...Χάνουμε τα σημαντικά και γινόμαστε ανούσιοι...Άχρηστοι...
Και δώστου αρνητικά συναισθήματα και άλλο τόσο ανευθυνουπευθυνότητα...
Καταλαβαίνουμε τι κάνουμε;
Αλλά και πόσο έντονη επηροή ασκείται απο μια αρνητική δύναμη στον
άνθρωπο!!!!
24/09/2009, 12:12:56
Τέσσερις συνελήφθησαν και παραπέμφθησαν για τρομοκρατικές
ενέργειες χθές βράδυ και δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάινεται
ότι θα δούμε μια άλλη αποκαλυπτική αναφορά σε διασυνδέσεις της
τρομοκρατίας,με χώρους που δεν περιμένει κανείς...
Για να δούμε, πόσο υπεύθυνοι θα έιναι,έστω μια φορά, οι αρμόδιοι
υπηρεσιακοί παράγοντες...
Θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο; Θα μάθουμε επιτέλους,ποιοί αποσταθεροποιούν την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, πίσω απο νεαρούς
ιδεολογικά ντοπαρισμένους ασσασίνους;
25/09/2009, 20:58:07
Ήρθε λοιπόν, το εμβόλιο, αλλά όχι απλά οι γονείς
δεν θελουν να το κανουν στα παιδιά τους,μα και ο ίδιος ο Πανελλήνιος
Ιατρικός Σύλλογος, δεν έχει αποφασίσει για την χορήγηση στα μέλη
του, ιατρούς..
Και λέω εγω, αν οι γιατροί δεν θέλουν να κανουν το εμβολιο,σίγουρα
αποτελεί, μια νηφάλια και επαγγελματική θέση, πόσο μάλλον θα πρέπει οι γονείς και ο κάθε πολίτης, όταν οι παρενέργειες, πρήξημο και πόνους, λέει, δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί;
Αυτή η ανευθυνουπευθυνότητα, σε ποιά λογική βάση στηρίζεται;
26/09/2009, 12:15:09
Νέα συγκλονιστικα πραγματικά στοιχεία έρχονται στο φώς της
δημοσιότητας, για τους δύο ιους της γρίπης των πτηνών και των χοίρων,
που δείχνουν πόσο οργανωμένα γίνεται η εκκαθάριση του ανθρώπινου
πληθυσμού της γης, παράλληλα με τον εμβολιασμό τους-σφράγισμα,ώστε
να γίνουν πιο πειθήνιοι...
Αυστραλέζα ερευνήτρια δημοσιογράφος,ονόματι Τσάν, ανακάλυψε και εξέφρασε κατηγορίες εναντίον του ΠΟΕ, και των Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και πρόθεση μαζικών δολοφονιών, με αφορμή το νέο εμβόλιο κατά του ιού της νέας γρίπης. Σε αναφορά που έκανε στον τύπο έθεσε το θέμα ως μια καλοστημένη επιχείρηση, είτε για να κερδοφορήσουν, είτε για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Και τα δύο μέχρι τώρα όπως ισχυρίζεται έχουν αποδώσει καρπούς, ανεξάρτητα για το ποιος πραγματικά είναι ο σκοπός του εμβολιασμού αλλά και των περίφημων φαρμάκων TAMIFLU....
Πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό νέο περιστατικό εργαστηριακού λάθους μεγάλης αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας, που είχε σχέση με αυτούς ακριβώς τους φόβους της κυρίας Τσαν. Ο φαρμακευτικός κολοσσός που είναι ανάμεσα στις εταιρείες που επελέγησαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων ( ΠΟΥ) για την παρασκευή εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων, είχε στείλει πριν από λίγους μήνες σε θυγατρική εταιρεία στην Αυστρία, εμβόλια μολυσμένα με ιό της γρίπης των πτηνών, H5N1.
Αυτά τα φιαλίδια, εστάλησαν σε 18 χώρες από την Αυστριακή εταιρεία παρακλάδι της αμερικανικής κι από τύχη δοκιμάστηκαν σε πειραματόζωα νυφίτσες, οι οποίες πέθαναν. Η ύπαρξη δύο ιών στα φιαλίδια θα μπορούσε να οδηγήσει στη μετάλλαξη σε ακόμη πιο επικίνδυνο στέλεχος, με ολέθριες συνέπειες. Χάρη στο θάνατο των πειραματόζωων, που θα μπορούσε να είναι και άνθρωποι, αποκαλύφθηκε η ύπαρξη του ζωντανού ιού Η5Ν1 μέσα στα εμβόλια, κάτι το οποίο αναγκάστηκε να παραδεχτεί μετά από πιέσεις ο φαρμακευτικός γίγαντας, με την δικαιολογία πως οι παρτίδες που περιείχαν τον ιό H5N1 μπερδεύτηκαν με τα εμβόλια κι εστάλησαν κατά λάθος....
Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα, δεν σηκώνουν ανευθυνουπεύθυνες θέσεις και ενέργειες...Απαιτούν κρατική ευαισθησία και εγρήγορση, για να δούμε επιτέλους τι ακριβώς παιχνίδια παίζονται εςι βάρος του πολίτη, εις βάρος ολων μας και γιατί έχουν "φαγωθεί" όλες οι φαρμακοβιομηχανίες να μας κάνουν ....καλά...
Απο τι; Ποια αρρώστια έχουμε και μας "γιατρεύουν";
26/09/2009, 12:55:15
Ένα άλλο περιστατικό, μοιάζει σχετικό και δίνει λαβή για συμπεράσματα, όσον αφορά το κατά πόσο γίνονται πειράματα κσι με αγνώστους σκοπόυς και λόγους, περαν της μείωσης του πληθυσμού της γής...Τον περασμένο Ιούλιο τρεις Πολωνοί γιατροί και έξι νοσηλευτές αντιμετώπισαν ποινική δίωξη, ύστερα από τον θάνατο ορισμένων αστέγων ανθρώπων οι οποίοι πέθαναν μετά από ιατρικές εξετάσεις για ένα εμβόλιο για τη γρίπη των πτηνών H5N1.
Οι αρχές ισχυρίζονται ότι τα προβαλλόμενα θύματα έλαβαν 1-2 λίρες για να δοκιμαστεί κατά τις απόψεις τους ένα συμβατικό εμβόλιο γρίπης, αλλά, σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν ήταν ένα φάρμακο αντιγρίπης των πτηνών, αλλά πολύ ισχυρά ναρκωτικά...

Και ρωτάει η απλή λογική: Βγήκαν στους δρόμους να δοκιμάσουν ναρκωτικά ή εμβόλια,έτσι γίνεται η έρευνα; Στον δρόμο;
Γι αυτό...ξεφύγαν οι προηγούμενοι ιοί γρίπης και έιτζ απο εργαστήρια;Τους βγάζανε..βόλτα;
Δεν κοροιδεύουν κανέναν, αυτα γινονται επίτηδες για πειράματα αθανασίας που κάνουν και για να σκοτώσουν μεγάλες μάζες ενώ ζητούν να δημιουργήσουν καταστάσεις στον ανθρώπινο πληθυσμό, ώστε να δικαιολογήσουν οτι θα κάνουν μετά, ότι μέτρα θα πάρουν για το καλό μας,απο ένα κακό που αυτοί φέρανε...
Πότε θα γίνουμε υπεύθυνοι των εαυτών μας, να ορίζουμε τουλάχιστον
τις θέσεις μας και τις απόψεις μας;
Τις ζωές μας, ήδη τις ελέγχουν άλλοι...

26/09/2009, 13:08:36
Αλλά και για το Έιτζ, πιστεύετε ότι, ο ιός HIV / AIDS είναι αληθινός;Κι εδώ, υπάρχουν ομολογίες, ότι έγινα πειράματα, με στόχο
τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
Ποιός δίνει τέτοια δύναμη σε αυτούς τους..γιατρούς που κάνουν πειράματα όπου βρούν; Ένας ακόμη, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι,
παραδέχθηκε ότι ξεκίνησε σαν ενοιχτό πείραμα σε χωριό της Αφρικής....
Για το ¨Ειτζ, ας πουμε, λένε πως όλα είναι μια θεωρία συνομωσίας από τα ανεπτυγμένα κράτη ώστε να περιορίσουν τον πληθυσμό της Αφρικής.
Ο Greg C. ερευνά, γιατί πολλοί αμφισβητούν τη Σιέρα Λεόνε το HIV / AIDS και το πώς αυτό επέτρεψε στον ιό να εξαπλωθεί με ανησυχητικό ρυθμό. Σε συνέντευξη του σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ είπε πως μία ομάδα ιατρών από την Βρετανία, εμβολίασαν τους κατοίκους ενός μικρού χωριού. Φαίνεται πολύ παράξενο αλλά από εκείνο το σημείο και την χρονική στιγμή, έκανε την εμφάνιση του ο ιός.
Εκδηλώθηκε σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και χάθηκε ο έλεγχος του.
Την ίδια χρονική περίοδο από εργαστήρια μικροβιολογικής καλλιέργειας στο Λονδίνο αλλά και στο Σικάγο, χάθηκαν κάποιες καλλιέργειες ιών οι οποίες θεωρούνται πολύ επικίνδυνοι για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Αυτά δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε απο αμέλεια, ή ελαφρύτητα....

Ποιός τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν τέτοια πειράματα; Μήπως, δεν ειναι απλά πειράματα, αλλά εντεταλμένες ενέργειες, για μείωση του πληθυσμού και εγκατάστασης μιας κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης να χειριστεί τα περιστατικά που αυτοί δημιούργησαν και να αναλάβει τον
κόσμο, όπως διακαώς επιζητούν δεκαετίες τώρα; ...

26/09/2009, 13:48:29
..." Όταν όλα γύρω σου αλλάζουν, είναι δυνατόν, εσυ να παραμένεις
ο ίδιος;" αναρωτιέται διαφήμιση και πιστεύω είναι αποκαλυπτική...

Δηλαδή, πόσο κακό, είναι να παραμένει ο ίδιος ένας άνθρωπος και να
μην αλλάζει, μόλις του "σφυρίξουν"; Γιατί ρε φιλε, να αλλάξω με το ζόρι, όταν δεν κάνω κακό σε κανένα, δεν έγινε τιποτε συγκλονιστικό,που να αλλάξει την ζωή μου;
Τόσα νέα έρχονται, απλά ήρθε ένα ακόμη καινούργιο,
για μια ακόμη φορά...Τίποτε άλλο..Γιατί η πίεση;
Πολύ χειραγώγιση του ατόμου, σωματικά, εγκεφαλικά και πνευματικά, πέραν των δολοφονιών φτωχών και ανίσχυρων πληθυσμων,ζούμε κάθε μέρα...
Κανένας ΟΗΕ, όμως,δεν ασχολειται με αυτά....

28/09/2009, 18:17:46
Κάτι μου λέει πάντως, ότι αυτή η υπόθεση με τη γιάφκα στης 25ης Μαρτίου,θα αποκαλύψει πολλά πράγματα για την καλούμενη τρομοκρατία
στην Ελλάδα, ειδικά σχέσεις με κόμματα...
Θέλω να δω αν θα γίνει πριν ή μετά τις εκλογές...
Γιατί, αν γινει πριν, μάλλον θα επηρεάσει πολύ έντονα τα πράγματα..
Μέχρι και ακυβερνησία μπορεί να φέρει..Βέβαια,αυτό μπορεί να προκύψει
ούτως ή άλλως απο τις εκλογές της Κυριακής....Αλλά, αυτό είναι το σχέδιο για την Ελλάδα...
Μάλλον για πολύ χειρότερα πάμε....