- Χρεοκοπεί η Ελλάδα ( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 3 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Εχω γράψει τον Κασιδιάρη εθνάρχη, τον Ομπάμα σκυλάραπα αλλά που έχω γράψει οτι ο Κασιδιάρης πρέπει να σκοτώσει τον κόσμο;
Δώσε ακριβώς το μήνυμα αλλιώς είσαι ψεύτης, απατεώνας και συκοφάντης.
Κάτσε να διπλοτσεκάρω, εάν έχεις δίκιο θα ζητήσω συγγνώμη ναούμε, χωρίς αυτό να αναιρεί τις μπαρούφες που γράφεις από δω κι από κει
quote:
Όπου χρησιμοποιεί τη χώρα σου και άλλες τριτοκοσμικές χώρες για τη συντήρηση της ψευδοανάπτυξής της και του υπερκαταναλωτισμού της.Με λίγα λόγια πηγίνεις ενάντια στη χώρα σου.
Έτσι ακριβώς...χου ρε...
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Κάτσε να διπλοτσεκάρω, εάν έχεις δίκιο θα ζητήσω συγγνώμη ναούμε, χωρίς αυτό να αναιρεί τις μπαρούφες που γράφεις από δω κι από κει
Μήνυμα θέλω ακριβώς, για το "εθνάρχης" και το "σκυλάραπας" το παραδέχομαι οτι τα έχω γράψει για το άλλο δεν θυμάμαι όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις οτι οι 380.000 που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές Χρυσή Αυγή το έκαναν επειδή είχαν δολοφονικά ένστικτα.
Το αναγνωρίζεις δηλαδή και απο μόνος σου οτι το συγκεκριμένο μήνυμα δεν υπάρχει δεν έχω διαγράψει κανένα μήνυμα μου εκεί που εννοείς, δεν κάνω καμιά μήνυση και κόψε το δούλεμα αφού γνωρίζεις πολύ καλά οτι μηνύσεις μεταξύ ανώνυμων λογαριασμών δεν υπάρχουν οι μηνύσεις γίνονται μόνο εκεί που γράφουν με κανονικά ονοματεπώνυμα.
Την γνώμη μου θα την γράφω όπως πιστεύω, αν δεν σου αρεσει μην απαντάς και όπως σε συμβούλεψε ο Aitherovamon χαμήλωσε τους τόνους.
quote:
Αν θες το όνομά μου ζήτα το, μην ντρέπεσαι. Εσύ είσαι αυτός που παραληρεί ανώνυμα, εγώ απλώς έχω αλλεργία στον εμετό.
Κούλαρε αστροkost, δεν λυπάσαι τα...παπάρια σου?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ισχύει ότι τρώγομαι ώρες-ώρες...βλέπω το διάγγελμα Σώρρα τώρα για να γελάσω...επάγγελμα 'σωτήρας'
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Edited by - katia on 10/01/2004 13:06:01
quote:
Ρωταω επειδη παντα παρατηρουσα γυρω μου οτι οι λιγο πιο "ψαγμενοι" απο τους υπολοιπους, ηταν (και θα ειναι) τα φυτα, οι ξενερωτοι συμμαθητες...!
Καλημέρα.
Δεν το κατάλαβα αυτό με τα φυτά...
Πιο ψαγμένα τα φυτά; Εγώ είχα την εντύπωση, ψάχνονται κάπως περισσότερο τα άτομα που στο σχολείο ήταν αυτό που λένε συχνά οι εκπαιδευτικοί "είναι πανέξυπνο το παιδί σας κυρία μου, αλλά αν διάβαζε κιόλας, θα ήταν ο πρώτος μαθητής, κρίμα να είναι μόνο του 17...". Δηλαδή, αυτά τα άτομα που έχουν έμφυτες ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες, ώστε να καταλαβαίνουν και συχνά να συγκρατούν το μάθημα από την παράδοση, ώστε να τους αρκεί αυτό και να μη διαβάζουν στο σπίτι. Συχνά δε, θεωρούν την διαδικασία της πρωτιάς ως υπηρεσία στο κατεστημένο, έτσι αρνούνται να είναι οι πρώτοι (ενώ άνετα θα μπορούσανε), λόγω επιλογής τους (ή και όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια - καμιά φορά...)
Αργότερα, τέτοιοι μαθητές, που ποτέ δεν θέλησαν την κονσερβοποιημένη γνώση, και δεν κυνήγησαν τους τίτλους αλλά την ουσία, πιθανότατα να ψάχνονται και σε άλλους τομείς της ζωής τους.
Θυμάμαι ένα συμμαθητή που είχα στο Δημοτικό, που μάζευε τις καρπαζιές από έναν απαισιότατο δάσκαλο, γιατί δεν διάβαζε ποτέ,
κάποτε λοιπόν συνάντησα τη μητέρα του στο δρόμο, και έμαθα ότι είχε πάει στην Αμερική, να δώσει κάτι εξετάσεις για τη ΝΑΣΑ...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
προσωπικα δεν διαβαζα ποτε μα ποτε μα ποτε
οι καθηγητες ειχαν χωριστει σε τρια στρατοπεδα και διαφωνουσαν για το ατομο μου
ετσι ειχα αυτους που οσο καλα και να εγραφα μου εβαζαν μονοψηφιο βαθμο γιατι ειμαι πολυ βλακας για να γραψω καλα οποτε σιγουρα αντεγραψα οποτε παρε και το 5αρακι σου και τυχερος εισαι που δεν πηρες μοναδα
υπηρχαν αυτοι που οσο χαλια και να εγραφα μου εβαζαν πολυ καλο βαθμο γιατι με θεωρουσαν εξαιρετικα εξυπνο που ομως περνουσα μια ασχημη φαση και δεν τους πηγαινε να μου βαλουν ασχημο βαθμο
και το τριτο στρατοπεδο οι οποιοι υποστηριζαν οτι απλα χρειαζομαι ενα γερο χερι ξυλο
ολοι ομως συμφωνουσαν οτι δεν μιλαω γιατι απλα βαριομουνα
οπως και να εχει με εδιωξαν και δυο φορες απο την σχολικη κοινοτητα για λογους συμπεριφορας
οχι λογω βιας και βανδαλισμων αλλα λογω αμφισβητησης (εδω που τα λεμε εκανα μερικους βανδαλισμους αλλα εγιναν για λογους αντιδρασης)
φυσικα δεν θα ξεχασω ποτε ενα διαγωνσμα θρησκευτικων στο οποιο πηρα μηδεν!!!!!!!!!!!!! (καποιος που αντεγραφε απο εμενα πηρε πολυ καλο βαθμο) και το γραπτο μου βολταρε στον συλλογο γονεων σαν κακο παραδειγμα για ενα σχολιακι που εκανα στο τελος με την δικαιολογια οτι τα γραπτα ειναι σοβαρα εγγραφα και δεν πρεπει να περιεχουν σχολια
αυτο ειναι το κακο με το εκπαιδευτικο μας συστημα δεν μπορεις να εχεις δικη σου αποψη γιατι πολυ απλα αν δεν συμφωνεις με τον καθηγητη εχεις λαθος και αντε να βρεις το δικιο σου
ο καλος μαθητης πιστευω οτι ειναι κατι σχετικο
αν αυτος που διδασκει δεν μπορει να σου μεταδοσει μερικα πραγματα σου προκαλει ανια και ατελειωτα χασμουρητα με αποτελεσμα το ενδιαφερον σου χανεται γινεσαι κακος μαθητης
αν παλι εχει την μεθοδο της κασετας δηλαδη τα λεμε γρηγορα γρηγορα απανταμε και γρηγορα γρηγορα σε αποριες χωρις παραδειγματα γιατι σημερα δεν εχω και πολυ ορεξη
οχι πως θα εχω και αυριο ή μεθαυριο
αλλα δημοσιος υπαλληλος ειμαι ειναι αναγκη να ζοριζομαι? ετσι και αλλιως ειναι ολα τους κω********πα
γιατι παιζουν και τετοια ατομα τα οποια δουλευουν με παιδια αλλα δεν τα αγαπανε
μυστηρια πραγματα
οσο για το εκπαιδευτικο συστημα ειναι ολο μια απατη
το χειροτερο απο ολα
με τα χειροτερα βιβλια τα οποια ειναι σκανδαλο που πρεπει επιτελους να ξεσκεπαστει και να τιμωρηθουν παραδειγματικα οι υπευθηνοι και μιλαω σοβαρα
τα σχολικα βιβλια ειναι μεγαλη κομπινα με θυματα τους μαθητες
οποτε δεν πρεπει να μιλαμε για καλους μαθητες αλλα για μαθητες που προσπαθουν να αποδωσουν σε ενα χαος και για μαθητες που δεν μπορουν να αποδωσουν μεσα στο χαος
οποτε τι τα θελετε? μιλαμε για κακο ή καλο εκπαιδευτικο συστημα μιλαμε για καθηγητες που ειναι ασχετοι και παραδιδουν λαθος πραγματα με λανθασμενα παραδειγματα τα οποια εγιναν αντιληπτα μετα απο αρκετο καιρο και φυσικα με θυματα τους μαθητες και οχι τον καθηγητη ο οποιος απλα αλλαξε σχολειο για να συνεχισει να διδασκει λαθος πραγματα 1+1 κανουν 70000000

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Τα λογια αυτα τα ακουγα σε ολη τη διαρκεια των σχολικων χρονων μου(που ευτυχως ή και δυστυχως τελειωσαν περυσι...)
Ημουν μαθητης αρκετα καλος,που ομως του αρεσε να ασχολειτε με παααρα πολλα πραγματα και συνεπως δεν μπορουσα να ειμαι σε ολα αριστος....
Δεν πειραζει ομως...
Δεν ηταν αυτοσκοπος μου να ειμαι αριστος..
Μου αρεσε που ημουν αγαπητος στους συμμαθητες μου,που ηθελαν να τους εκπροσωπω σε οτιδηποτε,που ενιωθα πως με την πολυδιαστατη μορφωση γινομαι ολο και καλυτερος,που περνουσαμε ολοι καλα στο μαθησιακο χωρο...
Αυτα....
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
ΠΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ!
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΩΝ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ....
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ 5 ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟ....ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Στη γυμναστική είχα 19, στα θρησκευτικά και στην αγωγή του πολίτη καπου στη μέση, στο διάλειμμα 21 και στα υπόλοιπα...ε όχι τόσο κάτω! βάλε κάτι παραπάνω!
Yπήρχαν και πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθείς.
Η μουσική, οι κρεμάλες οι τελίτσες, τα sos μέσα στην τάξη.
Οι πλάκες με τον "Bushako" και τον παράξενο φίλο του "Bloody"....
Που να βρίσκεσαι ρε Γιώργη? Με διαβάζεις άραγε?...
Υπήρχε το graffiti και οι συλλήψεις απο τηναστυνομία...υπήρχαν τα ηλεκτρονικά!...
Υπήρχε η Νατάσσα!
Α ρε "τοσομικρούλα"!...Ακόμη θυμάσαι που σε κυνηγούσα μέχρι τη θάλασσα και έπεσες μέσα?...Όπου να βρίσκεσαι καλά να περνάς (εγώ έχω το μικρό σου τετράδιο-μη το ψάχνεις)
Υπήρχε η Νατάσσα...υπήρχαν τα παγκάκια και η Νατάσσα...
Υπήρχαν τα πάρκα με τη Νατάσσα...υπήρχαν τα απογεύματα με τη Νατάσσα
Yπήρχαν όλα αυτά που μας πλάσανε...και χαίρομαι που τα γεύτηκα όπως τα γεύτηκα.

Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 11/01/2004 06:01:09
quote:
Πιο ψαγμένα τα φυτά; Εγώ είχα την εντύπωση, ψάχνονται κάπως περισσότερο τα άτομα που στο σχολείο ήταν αυτό που λένε συχνά οι εκπαιδευτικοί "είναι πανέξυπνο το παιδί σας κυρία μου, αλλά αν διάβαζε κιόλας, θα ήταν ο πρώτος μαθητής, κρίμα να είναι μόνο του 17...". Δηλαδή, αυτά τα άτομα που έχουν έμφυτες ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες, ώστε να καταλαβαίνουν και συχνά να συγκρατούν το μάθημα από την παράδοση, ώστε να τους αρκεί αυτό και να μη διαβάζουν στο σπίτι. Συχνά δε, θεωρούν την διαδικασία της πρωτιάς ως υπηρεσία στο κατεστημένο, έτσι αρνούνται να είναι οι πρώτοι (ενώ άνετα θα μπορούσανε), λόγω επιλογής τους (ή και όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια - καμιά φορά...)Αργότερα, τέτοιοι μαθητές, που ποτέ δεν θέλησαν την κονσερβοποιημένη γνώση, και δεν κυνήγησαν τους τίτλους αλλά την ουσία, πιθανότατα να ψάχνονται και σε άλλους τομείς της ζωής τους.
Αχ Αμαλία.... τι τέλεια περιγραφή....
Διάβαζα τα πάντα (εκτώς των σχολικών βιβλίων, βέβαια... γιατί ήταν απαράδεκτα...) και παντού.... Κυκλοφορούσα με όλα τα βιβλία στην τσάντα μου και ένα λογοτεχνικό στο χέρι...
Είχα (και νομίζω ότι ακόμη έχω) άποψη για σχεδόν τα πάντα.... (μόνο το χρηματιστήριο και κάτι άλλα ψιλά μου έχουν ξεφύγει και αυτό γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρουν.)
Έκανα "ενοχλητικές" ερωτήσεις και παρατηρήσεις από το Δημοτικό, όπου και πρότειναν στους γονείς μου να μου απαγορεύσουν να διαβάζω εξωσχολικά βιβλία και εφημερίδες (!) και να με πάνε στον παιδοψυχίατρο του Υπουργείου Παιδείας... γιατί η φαντασία μου ήταν εξαιρετικά ανεπτυγμένη (!).... ευτυχώς που η μάνα μου έχει φαρμακερή γλώσσα.... και γνώσεις ψυχολογίας.... και τους "έλουσε" μια χαρά!
Στο λύκειο κατάφερα να "φάω" αρκετές μικροαποβολίτσες... λόγω των απόψεων μου που πάντα δεν συμφωνούσαν με αυτές των καθηγητών και για τους λόγους που ανέφερε ο Ενδόραμα... χωρίς τους βανδαλισμούς....
quote:
Μείον την Νατάσσα... (τον έλεγαν Γιώργο) με κάλυψες απόλυτα, Γρηγόρη....
χχχμμμμμμμ....... ωραία χρόνια....![]()
![]()
![]()
"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain
quote:
Μείον την Νατάσσα... (τον έλεγαν Γιώργο) με κάλυψες απόλυτα, Γρηγόρη....
χχχμμμμμμμ....... ωραία χρόνια....
ΑΧ,ΑΥΤΗ Η ΝΑΤΑΣΣΑ!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ ΑΡΗΣ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟ:ΑΡΗ...ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ'ΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΡΗ!"
ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΒΡΕ SCULLY....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 11/01/2004 21:14:09
quote:
Υπήρχε η Νατάσσα!
Α ρε "τοσομικρούλα"!...Ακόμη θυμάσαι που σε κυνηγούσα μέχρι τη θάλασσα και έπεσες μέσα?...Όπου να βρίσκεσαι καλά να περνάς (εγώ έχω το μικρό σου τετράδιο-μη το ψάχνεις)
ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ Η ΝΑΤΑΣΣΑ!ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...ΕΙΧΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ?![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....