- Χρεοκοπεί η Ελλάδα ( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 3 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
φυσικα δεν θα ξεχασω ποτε ενα διαγωνσμα θρησκευτικων στο οποιο πηρα μηδεν!!!!!!!!!!!!! (καποιος που αντεγραφε απο εμενα πηρε πολυ καλο βαθμο) και το γραπτο μου βολταρε στον συλλογο γονεων σαν κακο παραδειγμα για ενα σχολιακι που εκανα στο τελος με την δικαιολογια οτι τα γραπτα ειναι σοβαρα εγγραφα και δεν πρεπει να περιεχουν σχολια
Εγω θυμαμαι μια μερα οταν πηγαινα σχολειο που ο καθηγητης των θρησκευτικων μας εδωσε καποια εκτυπωμενα αρθρα που αναφερονταν σε τραγουδια τα οποια περιλαμβανανε στιχους για τον Σατανα.Τα αρθρα ανεφεραν οτι τα συγκεκριμενα τραγουδια που ανηκαν
των Pink Floyd,Beatles κ.λ.π ειναι απαραδεκτα διοτι μιλουν για σατανα και δεν πρεπει να τα ακουει η νεολαια.
Φυσικα συγκρατηθηκα για να μην αντιδρασω ασχημα μολις διαβασα τις
αρλουμπες που εγραφαν διαφοροι μουλαδες της Εκκλησιας σε αυτα τα αρθρα.Τι να πω,ορισμενοι δεν εχουν ξεφυγει απο τον Μεσαιωνα.
Εγω στο σχολειο δεν πολυ διαβαζα εκτος απο τα θεωρητικα μαθηματα(π.χ ιστορια),διοτι δεν γουσταρα ουτε το εκπαιδευτικο συστημα,ουτε
ειχα καλη διαθεση γενικα,ειχα στο μυαλο μου αλλα πραγματα.Παντα ειχα μια μελαγχολια στο σχολειο.Ποτε
δεν προσεχα στο μαθημα,σκεφτομουνα αλλα πραγματα οπως ομορφα ταξιδια με αγαπημενα προσωπα,ειχα φιλοσοφικες αναζητησεις και επισης
περιμενα να τελειωσω το σχολειο και να φυγω μακρια.
Δεν περνουσα καλα στο σχολειο.Δεν ειχα φιλους εκτος
απο εναν,οι περισσοτεροι μου την δινανε στα νευρα και ειδικα οι κοπελες που ολο χασκογελουσαν και μιλαγανε για βλακειες και γενικα το μονο που τις ενδιεφερε ηταν να εντυπωσιαζουν τα αγορια με το ντυσιμο τους,χωρις να σημαινει οτι ειχα
ποτε αντιπαραθεση μαζι τους.Με θεωρουσαν παραξενο και ισως τρελο
επειδη δεν εκανα πραγματα που κανανε αυτοι και ισως λογω ορισμενων
αποψεων μου.Παρολα αυτα δεν με νοιαζει πια η αποψη τους για μενα,γραμμενους τους εχω.
Θυμαμαι και τους διαφορους ψευτομαγκες μαθητες που παντα
προσπαθουσαν να κανουν εντυπωση στα κοριτσια με τα μηχανακια τους κανοντας σουζες.
Φυσικα ολα αυτα ανεκαθεν γινοντουσαν στα σχολεια και ακομη γινονται.
Δεν θα θελα ποτε να ξανα πηγαινα σε μια αλλη ζωη στο σχολειο.
Το παρακατω τραγουδι το αφιερωνω σε αυτους που θελουν να κατασκευαζουν μαθητες "ρομποτακια" στα σχολεια.
(PINK FLOYD) (ANOTHER BRICK IN THE WALL)
We don’t need no education
We don’t need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey teacher,leave them kids alone
All in all it’s just another brick in the wall
All in all you’re just another brick in the wall
We don’t need no education
We don’t need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey teachers,leave us kids alone
Edited by - VIKING on 11/01/2004 21:46:34
-.-ΚΑΛΗ ΗΜΟΥΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ. ΛΙΓΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΦΑΡΣΕΣ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΙΛΟΕΝΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.
ΑΛΛΑ..., ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ. ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ -ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ.
ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΓΑ....
ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ.
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Προτιμώ αν διαβάσω κάτι που μου αρέσει παρά αυτά τα γελοία βιβλία που σου πλασάρουν στο σχολείο.Να μην μιλήσω για την ιστορία και τα...θρησκευτικά...Ειλικρινά την τελευταία μέρα θα ήθελα να κολλήσω την καθηγήτρια των θρησκευτικών στον τοίχο...και θα το κάνω...
Τώρα δεν πιστεύω ότι έχει καμία σχέση το πόσο ψαγμένος είσαι με το αν είσαι καλός μαθητής ή όχι. Ξέρω πολλούς ψαγμένους που δεν έχουν ανοίξει σχολικό βιβλίο στη ζωή τους.
Συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά έχω φτάσει τα όριά μου τελευταία...
"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe
quote:
Εγω θυμαμαι μια μερα οταν πηγαινα σχολειο που ο καθηγητης των θρησκευτικων μας εδωσε καποια εκτυπωμενα αρθρα που αναφερονταν σε τραγουδια τα οποια περιλαμβανανε στιχους για τον Σατανα.Τα αρθρα ανεφεραν οτι τα συγκεκριμενα τραγουδια που ανηκαν
των Pink Floyd,Beatles κ.λ.π ειναι απαραδεκτα διοτι μιλουν για σατανα και δεν πρεπει να τα ακουει η νεολαια.
Φυσικα συγκρατηθηκα για να μην αντιδρασω ασχημα μολις διαβασα τις
αρλουμπες που εγραφαν διαφοροι μουλαδες της Εκκλησιας σε αυτα τα αρθρα.Τι να πω,ορισμενοι δεν εχουν ξεφυγει απο τον Μεσαιωνα.
Σε εμάς τα εκτυπωμένα άρθρα μας τα έδωσε ο Λυκειάρχης που τύγχανε να είναι και παπάς.... ο οποίος θα πρέπει να ήταν πάνω από 120 χρονών, γιατί είχε καταφέρει να σπουδάσει και να δουλέψει σε όλες τις ειδικότητες που είχαμε στο Λύκειο μου... ![]()
![]()
![]()
![]()
Για να μην πώ για τον τρελαμένο Γυμναστή.... πρώην ΛΟΚατζή και παλιό Ολυμπιονίκη, από την Κύπρο... που νόμιζε πως είμασταν φαντάροι και μας προετοίμαζε για το μέτωπο...
Ή την καθηγήτρια των Αγγλικών που είχε την εντύπωση πως την πρόσεχα και (ή την ελπίδα πως κάποιος την πρόσεχε) και με το που έμπαινε στην τάξη με σήκωνε για εξέταση στον πίνακα... ένω όλοι από κάτω κοιμόντουσαν... και νόμιζε πως είμουν το προσωπικό της Ελληνοαγγλικό λεξικό (η αλήθεια είναι πως με την μανία που έχω με τα λεξικά... τείνω να γίνω και εγώ ένα από αυτά...) και όποτε κολλούσε ή με κοίταζε για να το πώ ή έστελνε κάποιο μαθήτης της να με ρωτήσει (αν έκανε μάθημα σε άλλο τμήμα).... Ακόμη απόρω πως δίδασκε και γιατί δεν της είχα ζητήσει ποσοστά....
Ευτυχώς που πέρασαν αυτά τα χρόνια και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν!!!
Με εξαίρεση τον Γιώργο μου ή στην περίπτωση του Γρηγόρη την Νατάσσα ή τον Άρη της lencolas .... τίποτα άλλο δεν είναι ικανό να με κάνει να αλλάξω γνώμη....
Έχω ακόμη φίλους από το Λύκειο που τους αγαπώ και με αγαπάνε... (αφού με αντέχουν τόσα χρόνια, σίγουρα με αγαπάνε) και τους βλέπω μια φορά την εβδομάδα, αλλά ούτε και να με πληρώνανε δεν θα ξαναγύριζα πίσω...
"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain
Eγώ ήμουν πάρα πολύ καλή πάντα. Όχι γιατί διάβαζα ή γιατί μ'ενδιέφερε/απλά "φωτογραφική μνήμη" κ θυμόμουν εύκολα ότι άκουγα. Tο μόνο σίγουρο ήταν οι καλύτεροι βαθμοί κ μειωμένη διαγωγή.. αλλά τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον άλλον;
Ότι είναι έξυπνος; -δεν νομίζω...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Από την 1η μέχρι την 3η γυμνασίου έμενα πάντοτε μετεξεταστέος… (φυσικά και περνούσα τον Σεπτέμβρη) ώσπου στην 1η λυκείου, από ολόκληρο το σχολείο, ήμουν ο μοναδικός που έμεινε στον τόπο…. ![]()
Σε αντίθεση με την Valnta, εγώ ήμουν κακός μαθητής, αλλά από πλευρά διαγωγής, jet! (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις…..)![]()
Η κλασική ατάκα που άκουγα πάντοτε….’’μα καλά βρε αγόρι μου, γιατί θέλεις να χάνεις! το καλοκαίρι σου διαβάζοντας για να δώσεις τον Σεπτέμβρη;;;;’’
Απάντηση…..’’εσείς διαβάζετε 9 μήνες, ενώ εγώ 3!’’![]()

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/01/2004 12:54:28
quote:Ήσασταν (ή είστε) καλοί μαθητές?
Τεμπέληδες και ανεπρόκοποι του χειρίστου είδους...![]()
![]()
Κάθε φορά που πλησίαζε η μέρα να πάρουμε τις βαθμολογίες του τριμήνου ήμουν σαν Μεγάλη Παρασκευή...
Η κλασσική κουβέντα των καθηγητών, "έχει μυαλό αλλα δεν το βάζει να δουλέψει..."
Στην τρίτη γυμνασίου έμεινα στην φυσική και τα μαθηματικά και πέρασα απο τον μέσο όρο των υπόλοιπων μαθημάτων ...
Στην τρίτη Λυκείου πάλι πέρασα στο Φυσικό του Παν. Αθηνών και τελείωσα Φυσικομαθηματικός ![]()
![]()
Τώρα προσπαθώ εγώ να μάθω την Φυσική σε άτυχα παιδάκια ...![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι στο δημοτικό, παρά το ότι ήμουν "ο πρώτος μαθητής" (ουουου ψωνάρα!!!) ήμουν αρκετά διαλυτικό στοιχείο...Ιστορίες για το άτομό μου ακόμη κυκλοφορούν στο δημοτικό της μικρής επαρχιακής πόλης όπου "σταδιοδρόμησα"...
Στο γυμνάσιο όμως "ημέρεψα" κι έγινα "καλόοοοο παιδί"...
. Οι βαθμοί μου πάντα κυμαίνονταν στο 20 παρά κάτι, χωρίς βέβαια να μπορώ να πω ότι διάβαζα πολύ, εκτός από την 3η Λυκείου όπου και πραγματικά ξεκ*****κα στο διάβασμα για τις Πανελλήνιες...
Αυτά από τη φυτούκλα της παρέας...![]()
![]()
Άτομα σαν και του λόγου σου,
μας καταστρέφανε την καριέρα!! Γιατί εάν δεν υπήρχατε εσείς (φυτά
) δεν θα υπήρχε και μέτρο σύγκρισης!!![]()
![]()

Σε χαιρετώ...μέσα από το καλάθι του Μπαρμπα-Στάθη...Είναι η θέση που μου αρμόζει...![]()
![]()
Πίστεψέ με...απουσιολόγος ήμουν μόνο για μία χρονιά...Υπήρχαν και χειρότεροι...![]()
Αχχχ...ωραίες εποχές...Όλη η εξουσία στα χέρια μου...Όλοι να σε γλύφουν για να μη σημειώσεις την ωριαία...![]()
(Δεν είμαι άθλιος;)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
(Δεν είμαι άθλιος;)...
Αυτή είναι ρητορική ερώτηση??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain
quote:
ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ Η ΝΑΤΑΣΣΑ!ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...ΕΙΧΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ?
Στην Καβάλα...Τεχνικό Λύκειο...
~
Ευτυχώς ποτέ κανείς δε ξέρει τα πάντα για μένα και διεκδικώ εκεί στα σκοτεινά, το μικρό δικό μου κομμάτι ελευθερίας που ένας Τοξότης πάντα αποζητά για να είναι υγιής

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
~
"Τελικά έχει πλάκα να ξύνεις το ξυστό" ΑΤΜΑ...
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον απο εσάς με την τελευταία φράση μου παιδιά-don't worry!
Μιλάω κωδικοποιημένα στην Ατμα

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
ΑΣΤΑ!
Βαριομουν να διαβασω, βαριομουν να παρακολουθησω...!
Μονο στα θρησκευτικα συμετειχα, δυστυχως για το θεολογο...!
Λιγο ο ερωτας, λιγο το οτι ειχα "αλλες" ασχολιες...
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
Αυτή είναι ρητορική ερώτηση??????
Τολμώ να πω όχι; ![]()
![]()
![]()
quote:Υπάρχουν και καλύτερες!
Αχχχ...ωραίες εποχές...Όλη η εξουσία στα χέρια μου...Όλοι να σε γλύφουν για να μη σημειώσεις την ωριαία...
Να είσαι καθηγητής κι όλοι να σε γλείφουνε για να μετανιώσεις για την ωριαία...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Ποτε μου δεν εγλυφα τον καθηγητη για τιποτα!
Μολις ελεγε "εξω", τα μαζευα και την κοπανουσα! Ουτε την απουσιολογο, η οποια μπορουσε και να βρει τον μπελα της αν εσβηνε απουσιες...
Το θεωρουσα υποτιμητικο! Ακομα και στην Α' Λυκειου που κινδυνευα να μεινω απο τις απουσιες δεν το εκανα...
respect
Εγω παλι οσο μεγαλωνα, βαριομουν να διαβασω και στα διαγωνισματα...τα φροντιστηρια τα βαριομουν...ΟΤΙ ειχε σχεση με το σχολειο το βαριομουν!!!!
Πολλοι λενε πως καποτε θα νοσταλγησω το σχολιο...προς το παρον απολαμβανω την ελευθερια μου...αργοτερα...δεν ξερω! Ισως τις κοπανες, τις γκαφες, τις εκδρομες, την ξενιασια....
Τι λετε εσεις γι'αυτο...?!?!
Υπαρχει περιπτωση να σας λειψει ποτε το σχολειο...?!
Edited by - scully on 15/01/2004 09:48:10
respect