- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τι φωνασκείτε βρε παιδιά?
Να μην πάω λίγες διακοπές και γω?
Σας φέρνω δωράκια φωτογραφίες εξαιρετικά αφιερωμένες...
Για τον φίλο allzzaro
![]()
Για τη φίλη Kapodistria
![]()
Και για την αγαπημένη Κάθυ...
![]()
Επειδή λατρεύω και γω τη θάλασσα και έχω μια μικρή "ψύχωση" με τα δελφίνια σκέπτομαι να ανοίξω ένα τόπικ με θέμα τη σχέση των θηλαστικών αυτών με τον άνθρωπο...Γιατί πάντα όταν βλέπω δελφίνι νοιώθω βαθύτατα συγκινημένη, γιατί μιλάει μέσα μου περισσότερο από ένα σκύλο ή μια γάτα... Τι λέτε? Να το ανοίξω?

Eυχαριστώ για τις φωτογραφίες.
Αν ανοίξεις τέτοιο θέμα καλό θα είναι να μήν κάνεις διακρίσεις.
Γιατί μόνο για τα δελφίνια. Επειδή εχουν νοημοσύνη?
Συμφωνώ οτι είναι υπερσυμπαθέστατα. Αλλά ζούν ελεύθερα ομως. Μήν το ξεχνάς .
Να σ' ευχαριστήσω για τις φωτογραφίες.
Στα άμεσά μου σχέδια είναι να πάρω και συντρόφισσα στον ΠΗΓΑΣΟ.
Μόλις γίνει αυτό θα μου τη βαφτίσεις;
Αχ, πες μου ναι, ναι, ναι!!!!
Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Ενα ενα μας τα λές.
Ξέρεις τα τρώνε και αυτά?
Μάλιστα εχω ακούσει οτι για μερικά δολλάρια για να τα κάνουν κονσέρβες για τα σκυλιά και τα γατιά.
Η εταιρεία που δουλεύω λέγεται ΠΗΓΑΣΟΣ!
Βεβαίως και θα στη βαφτίσω την κούκλα σου όταν θα έρθει η ώρα

Γιώργος…![]()
…hello Clarisse..!!
Εδώ κοντεύει να δείρει και τα πρόβατα γιατί τρώνε χόρτο.

Και δεν φοβάμαι κανέναν πως μπορεί να μου κάνει
τον ΠΗΓΑΣΟ κονσέρβα.
Άκου κονσέρβα! Μα τι απαισιοδοξία είναι πάλι τούτη!
Και δεν φοβάμαι επειδή είμαι αισιόδοξη,
αλλά επειδή είμαι αρματωμένη!
Ας τολμήσει κανείς!
Γιώργο, εσύ τρως άλογα;
Αυτή που σας μιλάει από το... μέλλον
Steelspring
Δεν δέρνω παιδιά και ζώα.
Εδώ στο Γαλάτσι εχει 4 αλογάκια αδέσποτα. Τα ταίζουμε χρόνια τώρα.
Καλά Κάθυ που το εχεις το άλογο? Δεν πρέπει να εχεις τον ανάλογο χώρο?
Τα Βριλ βγαίνουν από τα Βριλήσια !!!
Μετά από τα Βριλ θα έχουμε τα.. "Πατ" που θα βγαίνουν από τα... Πατήσια ;;;
Τι να πω ρε παιδιά αυτός δεν θα έπρεπε να λέγεται Φουράκης αλλά... Κουφουράκης ![]()
Συγνώμη, φίλοι μου, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλεται επειγόντως χιούμορ γιατί αλλιώς θα πάθω οξεία εγκεφαλοπάθεια. Μόλις ακούω τέτοια αποκτώ αυτό το απλανές βλέμμα που έχει η αγελάδα όταν κοιτάζει (μασουλώντας) το τρένο να περνά.

εχουμε και τα κρητ που βγαινουν στην κρητη.... μακρινος ξαδερφος των οποιων ειναι το κρι κρι που ζει σε απομωνομενα νησια του αιγαιου περιμενοντας την ομαδα Ε
εχουμε τα λαρ που βγαινουν στην λαρισα και τα πουλουν στις λαικες με το κιλο κατι σαν τα χορτα
επεισις πολυ γνωστα ειναι κηφ που καμια σχεση δεν εχουν με κηφισια αλλα με τους κηφηνες
ακομα εχουμε και τα γκατζολ αυτα εχουν 4 ποδια και ουρα και τα συνανταμε στα χωρια κυριως και κανουν γκα γκα ενιοτε του φοραμε και σαμαρι...
Εχουμε και τα γιδ που μας δινουν τον εξωγηινο χυμο τους και τον βρισκουμε στα ψυγεια με ημερομηνια ληξης λιγων ημερων τελευταια βεβαια επιστιμονες ανακαλυψαν ή μαλλον μεταφεραν τεχνωγνωσια απο το outerspase ετσι ωστε να κανουν το χυμο του γιδ να κραταει παραπανω (υψηλη παστεριωση λεγεται και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ακριβη μεταφραση)
Να μην ξαχασω τα μουσκαρ που τρωγωνται και βοσκουν ολη μερα στην λιακαδα και εκτρεφωνται σε μυστηριωδεις βασεις εξωγηινων που εχουν σαν σημαια τους το γραμα Δ ....δελτα κι καποιες παρομιες βασεις με το κρυπτογραφημενο ΦΑΓΕ...
Επισεις στην πινδο σε ορεινη περιοχη υπαρχουν κατι οντα που γενουν "αυγουλοτα" παιδια κανουν κα κα κα και καποιοι λενε οτι προερχονται απο της αρχαιες ορνιθες που αποκτησαν υπερηψηλη τεχνολογια και μεταναστευσαν στο διαστημα οπου μεταλαχτηκαν και επεστρεψαν πανω σε ιπταμενα σκουποξυλα ...
Η φυλη αυτη σημερα λεγετε ΟΡ.ΚΟΤ "πινδος"
love for what is comming and forgivness for the past...

Υπαρχουν και αλλες σημαιες τους ολογυρα μας, ειναι παντου γυρω μας, θα βρω τα συμβολα τους και θα επανερθω για να τους ξεκεπασω
οπως ακριβως σας τα ελεγα...
προτυπο φυλης των ΟΡ.ΚΟΤ "πινδος"

ειναι παντου γυρω μας
παρακατω παραθετω μια βαση με μοσκαρ και παρακαλω να προσεξεται οτι ζουν στο ημιφως αλλα καποιοι επισημενουν οτι τα εχουν δει να λιαζονται
θα επανερθω με νεοτερα στοιχεια συντομα
κρητ δεν μπορεσαμε να βρουμε και λαρ το ιδιο γιατι δεν ειναι η εποχη τους....
love for what is comming and forgivness for the past...
Edited by - drumx13 on 03/05/2003 22:15:50
Χαμογελάστε παρακαλώ.
ΚΛΙΚ

ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ.
Edited by - SUNNY on 04/05/2003 13:22:07
Edited by - durden_alie on 04/05/2003 14:21:45