ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρέπει ή δεν πρέπει να τρώμε τα ζώα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
orionboyΝέο Μέλος
05/05/2003, 01:33:04
Το χιούμορ και η πλάκα είναι όμορφα όταν γίνονται με σύνεση. Ο εκχυδαϊσμός όμως ενος θέματος με ομοβροντίες ιδίου στυλ αστειων είναι ανεπίτρεπτος. Προσωπική άποψη.

Ειδικά για αυτούς που "τρελαίνονται" όταν ακούνε ότι ο αδόλφος είναι πάλι ανακατεμένος με ένα θέμα θα πώ: ο άνθρωπος την είχε δεί κάπως και ήθελε να κατακτήσει τους πάντες. Αν το πίστευε όντως θα ξέθαβε οποιαδήποτε ιστορία, πληροφορία, συνομωσία και οτιδήποτε ερχόταν στην αντίληψή του για να βρεί τρόπους να το πετύχει. Αυτό λέει η λογική. Εμείς φταίμε δηλαδή που κάποιοι έγραψαν για την υπερβορεία?

Υπήρξε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο ένθετο "Φαινόμενα" του Ελεύθερου Τύπου (τεύχος 3 - 10/4/2002) που αναφέρεται στο χίτλερ, την υπερβορεία, τη δύναμη βρίλ που εξηγεί ίσως και την ψύχωση του αδόλφου με την αρεια φυλή, τη μανιωδη αναζήτηση των προγόνων τους στην υπερβορεία και τη μυστική τους δύναμη.

05/05/2003, 12:56:09
ΛΙΓΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ.

ΒΡΥΛ - ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ - ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ - ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - '50

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ARCHON

SUNNYΜέλος
05/05/2003, 14:38:25
ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΣ Ή ΝΟΤΙΟΣ ΠΟΛΟΣ? ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...

05/05/2003, 14:43:12
ΕΓΩ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ..Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΥΓΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΟΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

ΓΗΙΝΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ - BMW - ΧΙΤΛΕΡ

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.............

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

SUNNYΜέλος
05/05/2003, 15:00:08
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΆΛΑΒΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η BMW

05/05/2003, 22:09:39
Αγαπητέ orionboy,
Θα ήθελα, μια και αναφέρθηκες σε μένα προσωπικά, να σου απαντήσω, και το κάνω αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά για να εξηγήσω περισσότερο το σκεπτικό μου. Κατ' αρχήν ΔΕΝ προσπάθησα να κάνω "πλάκα" ούτε να εκχυδαϊσω το θέμα, άσχετα αν αυτό ίσως φάνηκε από τον κάπως γλαφυρό τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκα σ' αυτό. Πιστεύω ότι τόσο η παραμονή μου μετά από 3 μήνες εγγραφής στο χώρο του esoterica όσο και η όλη παρουσία μου εδώ κάθε άλλο παρά δείχνουν ότι δεν σέβομαι τα θέματα που τίθενται από τους διάφορους συνομιλητές. Ο σκοπός μου δεν ήταν ούτε να κοροϊδέψω ούτε να γελιοποιήσω κανέναν. Απλά διαφωνώ με την από πολλούς εκφερόμενη άποψη ότι "ο Χίτλερ ήταν κατά τα άλλα ένας άνθρωπος που γνώριζε πολλά μυστικά, που ήταν ένας γίγαντας της εσωτερικής σοφίας" και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το δεχτώ αυτό για έναν χασάπη, έναν σφαγέα τόσων εθνοτήτων, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση καταλαμβάνουμε κι εμείς, οι Έλληνες. Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου σε ένα πράγμα. Ο φίλος SUNNY δεν εξέφρασε την άποψη αυτή, απλά μια απορία. Ναι, στο σημείο αυτό παρασύρθηκα, αλλά το έκανα μόνο και μόνο για να "φωνάξω" την άποψή μου και σε καμία περίπτωση για να θίξω τον αγαπητό SUNNY. Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από αυτόν και από εσένα και από όποιον άλλο θίχτηκε από την άποψη αυτή, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν είχα "κακό σκοπό". Μάλιστα, εσύ έθεσες το θέμα σε μια πιο σωστή βάση, λέγοντας ότι ίσως πρέπει να δούμε τις όποιες αναζητήσεις του Χίτλερ μέσα στο γενικότερο παραλήρημά του. Ελπίζω στην κατανόηση και τη δική σου και των υπολοίπων συνομιλητών.

orionboyΝέο Μέλος
06/05/2003, 00:25:12
Φίλε durden_alie,
Περισσότερο με ενόχλησε η προσέγγιση με τα γνωστά λογότυπα γαλακτοβιομηχανιών και παραγωγής πουλερικών παρά η δική σου τοποθέτηση.

Οτι ο χιτλερ ήταν αυτός που ήταν κανεις δεν μπορεί να το αρνηθεί.
Πάντως ακόμα και οι πλέον αδίστακτοι, τρελοί και ψυχάκηδες δεν μπορούν να αποκλειστούν από στιγμές φυσιολογικής ακόμα και ευφυούς σκέψης. Ισως όσο πιο ευφυής είναι κανείς τόσο πιο κοντά στη τρέλα βρίσκεται! (ισχύει και το ανάποδο!)

Τώρα για το θέμα των βρίλ και σία ΔΕΝ αποκλείω τίποτα. Εξάλλου οι πλέον αγαπημένες μου ρήσεις είναι το "εν οίδα ότι ουκ οίδα" και το "τα πάντα ρεί".

Σωκράτης και Ηράκλειτος αφήνουν ανοιχτή πόρτα σε ΟΛΑ!

SUNNYΜέλος
06/05/2003, 14:34:27
ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ¨ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ¨ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?
Π.Χ. ΧΙΤΛΕΡ -> ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ, ΒΡΙΛ
ΣΗΜΕΡΑ: ΑΜΕΡΙΚΗ -> ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΛΗΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

06/05/2003, 14:39:58
ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΦΑΡΑΩ-ΡΑ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΥΣΝΟΗΤΑ; ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΔΙΔΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ...ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ(;)

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

06/05/2003, 14:45:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ SUNNY ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ARCHON ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΩΝ (ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ -ΑΝΑΞΗΓΗΤΟ-ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΤΙΑ) ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΑΝ ΑΤΙΑ (ΔΙΣΚΟΣ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

06/05/2003, 14:46:38
Συμφωνώ κι εγώ με τον ARCHON...Μήπως όλα αυτά συμβαίνουν επειδή απλώς μυθοποιούμε τις κατά καιρούς "δυνάμεις" του πλανήτη. Πριν ξεκινήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, η πολεμική μηχανή του Χίτλερ θεωρούνταν ανίκητη. Μάλιστα στην αρχή του πολέμου οι Γερμανικές δυνάμεις είχαν μεγάλες επιτυχίες και όλες οι τότε εκτιμήσεις έλεγαν ότι τελικά θα κέρδιζαν τον πόλεμο. Μόλις όμως οι Σύμμαχοι ενώθηκαν κι αντιμετώπισαν απο κοινού τον κίνδυνο, ο Άξονας κατέρρευσε. Θέλω να πω ότι ίσως οι δυνάμεις αυτές δεν είναι και τόσο "δυνατές", απλά το "φοβερό" και "τρομερό" τους look μας οδηγεί, από φόβο, να πιστεύουμε ότι "κάτι υπερφυσικό συμβαίνει".

SUNNYΜέλος
06/05/2003, 14:53:59
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ" Ή ΒΡΙΛ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?? (ΧΙΤΛΕΡ,ΑΜΕΡΙΚΗ...)
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΤV.

06/05/2003, 15:00:48
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΚΟΥΣΕΙ (ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ AΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ) ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

notis_29Μέλος
06/05/2003, 16:20:10
Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψε ο φίλος orionboy αναφερόμενος στον Χίτλερ:

«Ίσως όσο πιο ευφυής είναι κανείς τόσο πιο κοντά στη τρέλα βρίσκεται! (ισχύει και το ανάποδο!)»

Έχει προσέξει κανείς τα χαρακτηριστικά του Χίτλερ?
Ένας κοντός, μελαχρινός, με μαύρα μάτια, έπεισε ολόκληρη Γερμανία (υπερδύναμη τότε) ότι ο τέλειος άνθρωπος είναι ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάτια (άρεια φυλή).

Αυτό κι αν είναι τρέλα. H μήπως “ευφυΐα”?

Παραβλέψτε την απάντηση μου για να μη ξεφύγουμε από το θέμα.

Θεέ μου συχώρεσε με, τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

SUNNYΜέλος
06/05/2003, 16:25:47
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ (ΑΝ ΕΧΕΙ )Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΡΙΛΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ.

06/05/2003, 16:36:04
Νότη, μια μικρή παρατήρηση μόνο : Ο Χίτλερ δεν έπεισε μόνος του. Είχε στο πλευρό του τον Γκαίμπελς και όλο το επιτελείο του, τον άνθρωπο που έκανε την προπαγάνδα επιστήμη, που ανάμιξε αλήθεια και ψέμα σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

07/05/2003, 13:33:01
"ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ"
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΦΙΛΕ durden_alie

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

SUNNYΜέλος
07/05/2003, 15:32:30
quote:

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ (ΑΝ ΕΧΕΙ )Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΡΙΛΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ.

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ?

23/07/2003, 13:53:02
Το παρόν θέμα μετονομάζεται σε " "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; " από " ΤΙ ΕΙΝΑΙ? " για την καλύτερη λειτουργία της Αναζήτησης.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

23/07/2003, 16:03:16
Καλημέρα.

Πάντως, για να αποφύγουμε κι εδώ τις όποιες παρεξηγήσεις, καλό θα ήτανε όποιος έχει διαβάσει ή ακούσει κάτι για το θέμα και έχει μια ολοκληρωμένη άποψη σχετικά, να την παραθέσει εδώ, ώστε να συνεχίσει η ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Προσωπικά, ελάχιστη ιδέαν έχω, αλλά από τα λίγα που άκουσα, διέκρινα δύο αντιφατικές υποθέσεις:
- Τα "βριλ", τα οποία κατά τον κύριο Φουράκη, είναι πλάσματα ύψους περίπου 60 εκατοστών, κάτι σαν καλικάντζαροι (μου έρχεται στο νου), και τα οποία είναι κάτοικοι της υπόγειας γης, ιδιαίτερα στην περιοχή των Βριλισίων. Προσωπικά η θεωρία αυτή, μου ακούγεται κάπως...
- Οι "βριλ-για", κάτοχοι της μυστηριώδους δύναμης "βριλ", που πιστεύεται ότι είναι απόγονοι κάποια υπερβόρειας φυλής, η οποία κάποια στιγμή για να σωθει από γεωλογικούς μετασχηματισμούς, αποίκησε το κέντρο της γης. Υποτίθεται ότι τα πλάσματα αυτά, είναι 2-3 μέτρα ψηλά, κινούνται πολύ γρήγορα, έχουν ανεπτυγμένες τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητες, κ.λ.π.

Αυτά τα ελάχιστα έχω ακούσει, περιμένω από κάποιον σχετικότερο να με συμπληρώσει ή και να με διορθώσει, εκτός εάν προλάβω και βρω κάποια άλλη πληροφορία στο διαδίκτυο, οπότε και θα συμπληρώσω εγώ τον εαυτό μου.

αυτή...που τα κατάφερε!