- Το 666 και το Verichip. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Με το να αποκαλείς τους άλλους χαζούς δεν ανεβάζεις το επίπεδο του δικού σου IQ . Μήπως δεν ακούω καλά , όταν ο παπάς στην εκκλησία λέγει << Των αγίων ημών προπατόρων Αβραάμ , Ισαάκ και Ιακώβ >> ; Ή μήπως με το Αληλούια δεν δοξάζει Εβραϊστί τον Ιεχωβά ;
Εγώ θεωρώ προπάτορά μου τον Αβραάμ?Εγώ υιοθετώ τις γραφές τους?Επειδή δεν ξέρεις, η Βίβλος των Εβραίων σε αρκετά σημεία είναι διαφορετική απο τη δική μας. Καλά απο τον τρόπο που μιλάς φαίνεται ότι είσαι χαζούλης. Τόσο κολλημένοι είστε ρε?Το θέμα μας είναι το verichip και εσείς βρίζετε το χριστιανισμό?
Grom Hellscream
Όσο για το verichip την απάντηση την έλαβες από πολλά μέλη , αλλά σύμφωνα με την πάγια τακτική σου απαντάς με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για την νοημοσύνη αυτών που δεν έχουν την ίδια αντίληψη περί θεού με σένα .
Όσο για τα ευρήματα που παραθέτεις , ποιός είπε ότι η εξέλιξη του ανθρώπου είναι πρόσφατη ; Άν ανοίξης την Ελληνική γραμματεία θα διαπιστώσης ότι οι πρόγονοί μας αναφέρουν όχι ένα αλλά τρείς κατακλυσμούς , πράγμα που σημαίνει ότι προϋπήρξαν πολιτισμοί που χάθηκαν . Κάποτε το μεγαλύτερο τμήμα της Μεσογείου ήταν εύφορη πεδιάδα και οι εκβολές του Νείλου κάπου στην Μάλτα .
Στό τεύχος 245 του ΔΑΥΛΟΥ - Μάϊος 2002 υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για την προκατακλυσμιαία Αθήνα . http://www.davlos.gr/dissue.php?issue=245
Τέλος σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν εσχατολογικές προφητείες . Στο χέρι μας είναι να τις ανατρέψουμε !
Επισης θεωρω οτι αδικησες σε καποια σημεια τον φιλο Grom Hellscream και πιστευω οτι οφειλεις να ανακαλεσεις.Δεν προσεξες οτι ο Ηellscream ειπε
σε ενα σημειο:
quote:
Ναι παιδιά, δεν είμαι κανένας Θεός.Άνθρωπος είμαι και κάνω λάθη. Συγνώμη φίλε μου Schwabe, πίστευα ότι ήταν υποθετικό παράδειγμα. Ειλικρινά συγνώμη. Τις καλύτερες ευχές για την κόρη σου.
Φιλικα VIKING!
Edited by - VIKING on 21/04/2005 01:19:39
σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Να’σαι καλά!![]()
Ως προς τον Grom (είναι και ΠΑΟ πανάθεμα τον!), συνέβη κάτι το οποίο τώρα μόλις διαπίστωσα: δεν είδα καν τα όσα είπε μετά το post που σχολίασα.
Μετά από όλα ετούτα, ίσως πολύς ντόρος τελικά για το τίποτα…….
Ας το πάρει το ποτάμι, μιας και μάλλον τον αδίκησα.
Συμβαίνει και…στις καλύτερες οικογένειες!![]()
Σε ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς σου. Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου να σε βρίσω πραγματικά αν και πολύ θα το ήθελα. Το ότι εσύ είσαι φλωρο λακαμάς δεν φταίει σε τίποτα η κόρη σου. Αλλά από ότι βλέπω ανακάλεσες. Πάλι καλά.
“Καημένε Grom……..”
Να λυπάσαι τον εαυτό σου.
“Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, εάν κάνεις”
Το έχω πεί πολλές φορές. Δουλεύω σε μπαρ.
“Βρε πορωμένε, είδες πουθενά κανέναν ναό του Δωδεκάθεου? Είδες πουθενά κανέναν χρυσοστόλιστο ιερέα του Δωδεκάθεου? Είδες πουθενά καμία περιουσία του Δωδεκάθεου?”
Όχι, ξέρω όμως ότι οι δωδεκαθειστές που τόσο υποστηρίζεις(γιατί άραγε???) ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες. Ειδικά σε αυτό το site, οι περισσότεροι είναι. Μα γιατί να μην διαφωνήσεις έστω μια φορά μαζί τους? Τς τς τς . Τι καχύποπτος που είμαι!!!!
“Εσύ λοιπόν γιατί τρέμεις?” Εγώ τρέμω? Μάλλον έτσι θέλεις να πιστεύεις.
“Θα σου’λεγα τώρα τι έχεις για τον Καλόπουλο, άλλα άντε να μην γίνουμε ένα με την αφεντιά σου!!”
Θα μου απαντήσεις σε κάτι. Γιατί έχει γράψει στο βιβλίο «Η αναβίωση της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας». Σημειωτέον ότι όσοι έχουν γράψει εκεί, είναι δωδεκαθειστές!!!!! Βιβλίο καθαρά υπέρ του δωδεκάθεου. Κατά τα άλλα δεν έχω τίποτα.
"Ψεύδεσαι λοιπόν φίλτατε." Μάλλον εθελοτυφλείς.
Ως προς τον Grom (είναι και ΠΑΟ πανάθεμα τον!), συνέβη κάτι το οποίο τώρα μόλις διαπίστωσα: δεν είδα καν τα όσα είπε μετά το post που σχολίασα.
"Μετά από όλα ετούτα, ίσως πολύς ντόρος τελικά για το τίποτα…….
Ας το πάρει το ποτάμι, μιας και μάλλον τον αδίκησα."
Να ζήτήσεις ένα συγνώμη, ούτε που το σκέφτεσαι. Ακόμα και τώρα, "μάλλον" παραδέχεσαι την μαλακία σου. Ζητάνε όμως συγνώμη τα γαιδούρια?
"Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, εάν κάνεις, αλλά εάν έχεις βάλει ποτέ το κεφαλάκι σου να δουλέψει τότε θα’πρεπε να γνωρίζεις ότι το βάρος των αποδείξεων το φέρει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ"
Με τη διαφορά ότι εσύ πέταξες το παραμύθι ότι η ανάσταση κτλ κτλ είναι μούφα. Αν μιλάς ντόμπρα, έχεις α....δια και μετράει ο λόγος σου, απόδειξέ το.
Πάμε σε εσένα gigenh.
“μαλιστα εσυ δεχεσε οτι το μελον ειναι προδιαγεγραμμενο
αρα με την λογικη αυτη παυει η οποια ελευθερη βουληση εχει δωσει ο θεος οτι κανει ο καθε ενας δεν φερει ευθηνη γιατι ετσι ειταν γραμμενο
αρα η κολαση και η τημωρια δεν ειναι γι αυτους που δεν δεχτικαν το λογο του θεου αλλα γι αυτους που ο θεος ειχε γραψει οτι θα κανουν οτι εκαναν”
Εγώ ουδέποτε είπα ότι θεωρώ ότι το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Οι προφητείες λένε αυτό που σε μεγαλύτερο ποσοστό θα γίνει. Φυσικά και μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον. Αυτό που ήθελα να πω, αλλά δεν το έπιασες είναι ότι επειδή δεν δέχεσαι ότι το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο δεν σημαίνει ότι οι προφητείες είναι παραμύθια. Είναι πολύ εγωιστικός τρόπος σκέψης.
“Ποιος είσαι εσύ?”
“ο gigenis” Μπράβο ευφυία!!!!!
“Άκου φίλε μου. Δεν έχει και πολύ άδικο ο Hfaistos. Η βασική ιδέα του βουδισμού πχ, είναι σχεδόν ίδια με την ιδέα του σατανισμού που
προώθησε ο La Vey.Μπορώ να το αποδείξω
Gigenis “περιμενω”
Ξεκινάμε. Όλοι πιστεύω ότι γνωρίζετε την θεωρία του βουδισμού η οποία στρέφεται γύρω από την ατομικότητα του καθενός, όπου ο άνθρωπος στην προσπάθεια να φύγει από τις συνεχείς μετενσαρκώσεις και να σταματήσει ο συνεχόμενος πόνος της ζωής πράττει το καλό γύρω του μόνο για να επωφεληθεί ο ίδιος. Δεν το κάνει από αγάπη προς τον συνάνθρωπο παρά μόνο για να επωφελήσει τον εαυτό του και να γίνει θεός. Βοηθάει τον συνάνθρωπο μόνο για να έχει μια καλή μετενσάρκωση. Μιλάμε για μια εγωιστική θρησκεία η οποία χρησιμοποιεί την αλληλεγγύη για προσωπικό όφελος του καθενός.
Ο Anton La Vey, που ευτυχώς έχει ψοφήσει, ο ιδρυτής της εκκλησίας του σατανά και φανατικός οπαδός του Aleister Crowley, έχει δημιουργήσει μια θεωρία σατανισμού όπου ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζεί μόνο για τον εαυτό του, ότι ο ίδιος έχει όλες τις δυνάμεις και είναι θεός. Μια ιδεολογία ακράδαντου εγωισμού. Σας δίνω ένα απόσπασμα από λεγόμενα του Anton La Vey….
“ Ο σατανισμός είναι η μοναδική θρησκεία που εξυπηρετεί την ενθάρρυνση και ενίσχυση των ατομικών προτιμήσεων, από τη στιγμή που υπάρχει αποδοχή αυτών των αναγκών. Είναι μια γιορτή της ατομικότητας χωρίς υποκρισία, της αντικειμενικής υποκειμενικότητας.”
Ο Aleister Crowley, ο θεμελιωτής του νέο-σατανισμού, υποστήριζε ότι οι πραγματικές δυνάμεις βρίσκονται μέσα μας. Ότι μπορούμε να γίνουμε θεοί. Ότι ο κάθε άνθρωπος, είναι ένας θεός.
Το κοινό λοιπόν των δυο αυτών θρησκειών, είναι ότι στοχεύουν στην εξιδανίκευση της ατομικότητας και στην ωφέλεια κάθε πιστού ατομικά, χωρίς να διδάσκουν ότι ακόμη και αν δεν περιμένεις κανένα όφελος, πρέπει να αγαπάς τον συνάθρωπο. Δυο απόλυτα εγωιστικές θρησκείες όπου το προσωπικό όφελος, υπερβαίνει την υποχρέωσή μας να κάνουμε το καλό επειδή το νιώθουμε. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είπα ότι οι δυο αυτές θρησκείες εφάπτονται σε όλα. Απλά έχουν ένα κοινό βασικό χαρακτηριστικό. Την ατομικότητα. Αν το σκεφτείτε, θα καταλάβετε.
Σχετικά με το Μίθρα τώρα………
Άσχετο να τον παρομοιάζουμε με τον Ιησού για τέσσερις λόγους.
1ον: Δεν γεννήθηκε από παρθένο
2ον : Δεν σταυρώθηκε από τη στιγμή που σφάχτηκε σε δέντρο. Για να υπάρξει σταύρωση χρειάζεται σταυρός και κάρφωμα των άκρων.
3ον : Δεν υπάρχει σωματικός θάνατος αφού πρόκειται για εκπροσωποποίηση του Ήλιου
3ον : Δεν ανάστησε σωματική σάρκα από τη στιγμή που δεν υπέστη σωματικό θάνατο
4ον : Δεν ανήκει σε μονοθεϊστικό αλλά πολυθεϊστικό σύστημα.(Δεν είναι μεσσίας γιατί απλώς δεν λύτρωσε τον άνθρωπο από την στιγμή που υπάρχουν και άλλοι θεοί.)
Καλό θα είναι να προχωρήσουμε στο παραμυθάκι του δήθεν εσταυρωμένου Ορφέα. Ο Ορφέας δεν σταυρώθηκε. Όλη η μυθοπλασία ξεπηδά από ένα πέτρινο ανάγλυφο του 2 αιώνα μ.Χ. όπου παρουσιάζεται δήθεν σταυρωμένος σε μια άγκυρα. Και ρωτώ…..Πως σταυρώθηκε σε άγκυρα αφού αυτή είναι μεταλλική ή πέτρινη?(αν ήταν ξύλινη δεν θα επέπλεε στο νερό άρα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση). Άρα δεν σταυρώθηκε αλλά δέθηκε. Εκτός αυτού, αυτός έχει επηρεαστεί από τη σταύρωση του Ιησού αφού η μυθοπλασία στηρίζεται σε αγαλματάκι που κατασκευάστηκε 2 αιώνες μετά. Πουθενά δεν υπάρχει αγγείο με την υποτιθέμενη σταύρωσή του.
Και για να κλείσουμε με τον Διόνυσο, δεν έχει υποστεί κανένα σωματικό θάνατο ούτε παρουσιάζει ανάσταση σωματικής σάρκας παρά συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης με την άνοιξη κτλ κτλ.
PAO UBER ALLES
GATE 13
Επίσης περισσότερα σχετικά με τη σχέση βουδισμού-σατανισμου, θα καταλάβετε αν διαβάσετε διδασκαλία του Aleister Crowley.
Πάμε στον Καλόπουλο τώρα.......
1)Τι σχέση άραγε έχει με τον κ. Άγγελο Γιαννακουρέα, μελος του Υ.Σ.Ε.Ε(Υπατη Αρμοστία Ελλήνων Εθνικών), επιστολή του οποίου δημοσιεύει στο site του?
2)Για ποιο λόγο πειράχτηκε τόσο πολύ όταν σε συνέδριο Α.Π.Θ. με θέμα "Φαινόμενα Νεοειδωλολτρίας", αποδοκιμάστηκαν δωδεκαθειστές που θέλησαν να μιλήσουν και τους υπερασπίζεται με επιστολή του στον Αντιπρύτανη κ.Αντωνόπουλο Ιωάννη?Να αναφέρω ότι τασσόνταν με το μέρος των νεωεθνικών
3)Γιατί άραγε η παγανιστική εταιρία Δευκαλίων, διαφημίζει στο site της το κ.Καλόπουλο?
4)Γιατί άραγε σε όσες εκπομπές εμφανίζεται, βρίσκεται πλαισιωμένος απο νεοπαγανιστές και δεν διαφωνεί ποτέ μαζί τους?
5)Γιατί παρέχει άρθρα στο νεοπαγανιστικό και νεοεθνικό περιοδικό ΙΧΩΡ?
6)Γιατί άραγε έχει συμετάσχει στην συγγραφή βιβλίου "Η Αναβίωση της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας" που τάσεται υπέρ του δωδεκάθεου?
Ο έχων νουν θα βγάλει το δικό του συμπέρασμα!!!!!
PAO UBER ALLES
GATE 13
Ένα απόσπασμα απο άρθρο του. Για πάρετε μια ιδέα...

Ένα απολιθωμένο σφυρί μέσα σε πέτρωμα που χρονολογείται(κρατηθείτε)360 ΕΚΑΤ.ΕΤΩΝ!!!!!Βρέθηκε το 1844 στο Kingoodie απο τον David Brewster.
PAO UBER ALLES
GATE 13
Και για να κλείσω, οποιαδήποτε στιγμή, θελήσετε να δείτε τα ακριβή αυθεντικά στοιχεία βάση των οποίον εξαπολύω την επίθεσή μου στο κ.Καλόπουλο, απλώς το ζητάτε. . . .
PAO UBER ALLES
GATE 13
Φιλε Grom Hellscream καλημερα.
Πει Βουδισμου ΔΕΣ ΕΔΩ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1418
quote:
Όλοι πιστεύω ότι γνωρίζετε την θεωρία του βουδισμού η οποία στρέφεται γύρω από την ατομικότητα του καθενός, όπου ο άνθρωπος στην προσπάθεια να φύγει από τις συνεχείς μετενσαρκώσεις και να σταματήσει ο συνεχόμενος πόνος της ζωής πράττει το καλό γύρω του μόνο για να επωφεληθεί ο ίδιος. Δεν το κάνει από αγάπη προς τον συνάνθρωπο παρά μόνο για να επωφελήσει τον εαυτό του και να γίνει θεός. Βοηθάει τον συνάνθρωπο μόνο για να έχει μια καλή μετενσάρκωση. Μιλάμε για μια εγωιστική θρησκεία η οποία χρησιμοποιεί την αλληλεγγύη για προσωπικό όφελος του καθενός.
Ο Μαχατμα Γκαντι ο οποιος δεν ηταν Χριστιανος αλλα Ινδουιστης(που δεχεται οπως ξερεις και αυτη η θρησκεια την μετενσαρκωση) βοηθουσε τον συνανθρωπο του για να επωφεληθει ο ιδιος;
Αναλογα πραγματα μπορει να πει καποιος και για τον Χριστιανισμο.Και εδω υπαρχει η ιδια λογικη του βοηθαω τους αλλους για να παω στον παραδεισο,για να ανταμειφθω.Ουδεμια διαφορα.Αν εγω δω λοιπον επιφανειακα οπως πολλοι Χριστιανοι βλεπουν τον Βουδισμο τοτε μπορω καλλιστα να πω οτι ο Χριστιανισμος διδασκει την ανοχη στον πονο και την μη αντισταση για να "αγιοποιηθεις"(με απλα λογια σφαξε με πασα μου να αγιασω).Δηλαδη μην αντιστεκεσαι,μην χρησιμοποιεις βια αλλα γυρνα και το αλλο μαγουλο.Ακομα μπορω να πω(απο επιφανειακη προσεγγιση) οτι ο Χριστιανισμος (φερνωντας ως παραδειγμα τους μοναχους) υιοθετει την τεμπελια.
Ειναι ομως ετσι;
Η ουσία του χριστιανού δεν είναι να πράττει το καλό για όφελός του. Να είσαι σίγουρος ότι ο Θεός το καταλαβαίνει πότε γίνεται αυτό. Αν κάνεις το καλό απο ανάγκη και όχι αγάπη, είναι σαν να μην το έκανες.
Το ότι ο χριστιανισμός διδάσκει την τεμπελιά είναι λάθος γιατί την κατακρίνει. Ο μοναχισμός δεν είναι διδασκαλία του Ιησού. Είναι ανθρώπινο δημιούργημα. Πέρα απο αυτό, δημιούργησα ένα νέο θέμα σχετικά με την Ατλαντίδα και την Αρχαία Τεχνολογία.
PAO UBER ALLES
GATE 13