- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
τι λαλάκας είμαι...
Μπράβο έχεις αυτογνωσία.Μεσα στην άγνοιά σου καταλαβαίνεις και κάτι,εύγε,σημαντική πρόοδος για σένα.
quote:
ολοι εχουμε το 3,5 του dna μας ... αρα υπαρχει κανεις που σημερα το 2010 , εχει ενεργοποιημενο το 4ο? ή οχι ?
Το πολύ μέχρι το 6ο απ΄όσο ξέρω,αλλά είναι πολλύ λίγοι.
quote:
αρα (δινοντας εγω απαντηση για σενα) ουτε εσυ εχεις ενεργοποιηση , απλα κανεις την καταληλη προετοιμασια ωστε ΟΤΑΝ θα ερθει η ωρα να σου ειναι ποιο ευκολο και απλο απο οτι θα ειναι πχ σε εμενα !!!!
Ναι.
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
γνωριζεις εαν το 2012 θα μας γινει γνωστο μεσου καποιου τροπου η ολη διαδικασια που θα ξεκινησει ? γιατι εσυ οκ θα εισαι προετοιμασμενος , καποιος που δεν θα ειναι ? πως θα το καταλαβει ? ας πουμε θα ερθεις εσυ να μου το πεις? θα το νιωσω μονο μου μεσω πχ μιας τηλεπαθετικης σκεψης ? κτλπ ??
αυτοι οι λιγοι ζουν στο σημερα ή μιλας για οσους εχουν περασει ? υποθετω οτι υπαρχουν και σημερα και επισης υποθετω οτι γνωριζεις καποιους ή εστω εναν ?
μεχρι εδω καλα λοιπον και καταλαβα και τι λες ...
το επομενο που εχω να ρωτησω αφορα κατι που ειπες ποιο πανω, αναφερθηκες οτι η τροπος ειναι ενας και μοναδικος και εδωσες και λινκ και αλλα ... ΠΩΣ μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος ? λογω της εμπειρια σου ? ή απλα το υποθετης ? και το ρωταω γιατι βασει των οσων μας περιεγραψες , εφοσον το ΕΑΝ ειναι ο σωστος τροπος θα το μαθεις το 2012 , τι γινεται εαν τοτε ανακαλυψεις οτι ηταν ο ΛΑΘΟΣ ? (οκ ξερω οτι θα μας δωθει οπως λες και δευτερη ευκαιρεια )
ο ολος προβληματισμος μου ειναι οτι ΕΦΟΣΟΝ δεν ξερουμε , εαν βρουν 5 διαφορετικοι ΤΡΟΠΟΙ που διαφερουν παρασαγκας μεταξυ τους , αλλα και οι 5 ευαγγελιζονται οτι ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ τοτε πως ξεχωριζεις ποιος ειναι ? ή μπορει να ειναι και οι 5 τροποι σωστοι ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Το όλο "σενάριο" ακούει στο όνομα "πρόγραμμα ΕΝΩΧ"...
http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/02/project.html
quote:
το επομενο που εχω να ρωτησω αφορα κατι που ειπες ποιο πανω, αναφερθηκες οτι η τροπος ειναι ενας και μοναδικος και εδωσες και λινκ και αλλα ... ΠΩΣ μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος ? λογω της εμπειρια σου ? ή απλα το υποθετης ? και το ρωταω γιατι βασει των οσων μας περιεγραψες , εφοσον το ΕΑΝ ειναι ο σωστος τροπος θα το μαθεις το 2012 , τι γινεται εαν τοτε ανακαλυψεις οτι ηταν ο ΛΑΘΟΣ ? (οκ ξερω οτι θα μας δωθει οπως λες και δευτερη ευκαιρεια )ο ολος προβληματισμος μου ειναι οτι ΕΦΟΣΟΝ δεν ξερουμε , εαν βρουν 5 διαφορετικοι ΤΡΟΠΟΙ που διαφερουν παρασαγκας μεταξυ τους , αλλα και οι 5 ευαγγελιζονται οτι ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ τοτε πως ξεχωριζεις ποιος ειναι ? ή μπορει να ειναι και οι 5 τροποι σωστοι ?
Βασικά αναφέρομαι στην γνησιότητα των πληροφοριών και όχι στον τρόπο.
Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί κακόβουλοι που προσπαθούν να αντιγράψουν τις πληροφορίες και να τις στρεβλώσουν.
Οι κευλόντιες πληροφορίες είναι για μένα οι γνήσιες,επειδή είναι πέρα για πέρα ολοκληρωμένες,περιγράφουν τα πάντα με λεπτομέρια,δέν στηρίζονται στο δόγμα αλλά στην γνώση. Εχω δεί και στο νετ οτι όλα τα άλλα είναι προσπάθειες αντιγραφής.Το αληθινό κάνει μπάμ σε αυτήν την περίπτωση.Υπάρχει και ένας άλλος λόγος που εγώ το πιστεύω,αλλά δέν μπορώ να σου πώ.
Για να ενεργοποιήσεις το dna σου υπάρχουν άπειροι τρόποι,αλλά πρέπει πάντα να γίνεται με βάση την ευθιγράμμιση με την πηγή=θεο των πάντων.
Όλα είναι ένα,αν υπάρχει αυτό το σκεπτικό τότε δέν υπάρχει πρόβλημα.
toxotis,αυτά που λέω δέν έχουν πάντως σχέση με την μπλαβάτσκυ και τους άλλους,αυτούς που αναφέρεις η κευλόντια επιστήμη τους περιγράφει ώς "fallen angels".
Χάριν ενημέρωσης το έθεσα. Π.χ. ΑΝ, -αν λέω- όλοι τούτοι που λένε πως θα σώσουν τους εκλεκετούς -144.000 αναφέρει η βίβλος, κατι εκατομμύρια τα μητρικά σκάφη των Ολυμπίων, κατι αριθμούς οι "εξωγήινοι", κάτι οι θεοσοφικές και κρυπτο θεοσοφικές σχολές- γνωρίζουν για την "τεχνολογική μαγεία μέσω ολογραφημάτων κτλ και δεν "έρχονται για να σώσουν, αλλά έτσι μας λένε και εμείς όλοι -πέρα από κάποιους κρυμμένους υπογείως- μείνουμε εδώ, δεν θα ξεσπάσει απόγνωση και χάος? Δεν θα πιστέψουν οι περισσότεροι πως τους πρόδοσε η πίστη τους? Δεν θα χάσουν την όποια πίστη τους στο θεό? -ειδικά όταν έχει δομηθεί σε θεμέλια πάρε-δώσε...
Κάποιοι- οι Ιλλουμινάτι- ας πούμε κάνουν κρα για ένα χάος για να μας επιβάλουν παγκόσμια κυβέρνηση τύπου Δικτατορίας και παγκόσμια θρησκεία...
Σενάριο είναι και αυτό βέβαια όπως και πολλά άλλα-
Μολονότι θεωρώ πως ενεργειακά πράγματι κάτι συμβαίνει, που φαίνεται να οδηγεί σε μετάλλαξη του ανθρώπου σύμφωνα με τον βιοφυσικό Μπροερς... και συνειδησιακό άλμα, που θα το αντέξουν όσοι προετοιμάζονται. Όμως και πάλι μπορούμε να αποδείξουμε πως οι ενέργειες που νιώθουμε είναι πράγματι φυσικές, κοσμικές, γαλαξιακές και όχι τεχνητές?- αφού έχουν τη δυνατότητα να παίζουν με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και με το μυαλό μας εξ αποστάσεως?...
Υπάρχει βέβαια και η θεωρία των WingMakers που συμφωνεί πως πράγματι ήδη βρισκόμαστε σε φάση ανόδου των συχνοτήτων, αλλά το 2012 είναι απλώς το κατώφλι στην εποχή νέας συνειδτότητας του ανθρώπου, καθώς πρόκειται για μια μακροχρόνια διαδικασία...
Τι να πει κανείς. Θα δείξει κοντά είναι το 2012, αλλά δεν χάνουμε και τίποτε να εργαζόμαστε για την πνευματική-συνειδησιακή μας πρόοδο (αφού ο Μπροερς για παράδειγμα σε αυτό εστιάζει παρά σε υλικές προετοιμασίες, παρά το γεγονός πως είναι φυσικός)
Με την πνευματική εξάσκηση μέσω διαλογισμού (στη σιωπή, κενό) έχει μετρηθεί πως πράγματι μπαίνει το σώμα σε θεραπαευτική συχνότητα και επίσης "ενεργοποιεί" κάποια ανώτερα "τσακρας"... αυτό συμβαδίζει κάπως με την κευλονική θαρρώ,
αλλά από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω πως η πορεία δεν είναι λεία και σταθερά ανοδική σε μια τέτοια προσπάθεια- πάντως αξίζει τον κόπο.

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
Όμως και πάλι μπορούμε να αποδείξουμε πως οι ενέργειες που νιώθουμε είναι πράγματι φυσικές, κοσμικές, γαλαξιακές και όχι τεχνητές?- αφού έχουν τη δυνατότητα να παίζουν με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και με το μυαλό μας εξ αποστάσεως?...
Αυτός είναι και ένας απο τους βασικούς λόγους που πρεπει να μαθουμε για την κευλόντια επιστήμη.Υπάρχουν πάρα πολλά που λένε σχετικά με το τεχνιτό και το φυσικό,τεχνιτή περιστροφή του μεκαμπά και η φυσική-χριστική περιστροφή.Αν κάποιος εισάγει τους χριστικούς κωδικούς στο σύστημά του,τότε ότι και να κάνουν δέν μπορούν να μας ξεγελάσουν.
Είναι άπειρες φορές καλύτερο για κάποιον να μήν ασχοληθεί καθόλου με την ενεργοποίηση του dna,με το να το κάνει αυτό αλλά ανάποδα,αντιχριστικά.
Χριστικός όρος συνείδησης=όλα είναι ένα, αντιχριστικός όρος συνείδησης=διαχωρισμός απο το όλο.
Edited by - alex22 on 26/02/2010 12:20:34
αυτο με την κευλοντια επιστημη φαινεται αρκετα ενδιαφερον.κριμα πο δεν εχει ασχοληθει κανειος στην Ελλαδα κ ειναι ολα στα αγγλικα...
Εγώ δέν μπορώ να σου πώ πώς να ενεργοποιήσεις το dna σου,μόνο να σου δείξω τον δρόμο μπορώ,εξάλου ούτε και εσύ ο ίδιος απο μέσα σου δέν το θέλεις αυτό,ο πραγματικός σου εσωτερικός εαυτός, είναι αυτός που ξέρει τί πρέπει να κάνεις.
Εγώ όταν πρωτοδιάβασα κευλόντια επιστήμη,έπαθα την πλάκα μου,οι γνώσεις μου ήταν περιορισμένες μόνο στα τσάκρα και στα σώματα του ανθρώπου,κατάλαβα οτι αυτά που ήξερα ήταν η κορυφή του παγόβουνου και ακόμα ξέρω ελάχιστα με αυτά που υπάρχουν.
Μια βοήθεια για την κατανόηση:http://www.keylonticdictionary.org/online/index.php?page=understandingks0
Για μια πρώτη και γενική ματιά σε βοηθάει αυτό στο esoterica,http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7855
Νομίζω οτι Πάνος είναι ο πρώτος Ελληνας που μας γνωστοποιεί αυτές τις πληροφορίες.
Όπως καταλαβαίνεις δέν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς αυτήν την γνώση,θα μπορούσε( θα έπρεπε κατα την γνώμη μου) να διδάσκονται σε πανεπιστήμιο αυτά.,ποιός ξέρει, ίσως στο μέλλον.Αλλά δέν έχουμε και πολλύ χρόνο.
Με τον προηγούμενο είχα διαβάσει οτι μετκινήθηκε ο άξονας της Γής.
Παιδιά; ο άξονας μετακινείται αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα;
Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που ρωτάω...μην κοροιδέψετε.
Οι πιστοί επι της γής, λέει η Αποκάλυψη και άλλες προητείες,ότι θα σωθουν και ότι μόνο το 1/3 του πληθυσμου του κόσμου θα χαθεί.Κι αυτο απο συγκεκριμένες περιοχές...Παράδειγμα,οι...ΗΠΑ,θα βυθιστούν, ως Βαβυλώνα μεγάλη...
Κι αυτά, αυτοί οι εγκληματιες,τα τέρατα,που είναι άνομοι,δεν τα κατανοούν,γιατί "μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι..."
Αυτοι θα χαθούν..Σε ένα αυριανό κόσμο, καλύτερο,για ένα καλύτερο ανθρωπο,το κακό θα χαθει....Όχι ο καλός...
Γιατί, υπάρχει πρόνοια....Μέσα στο γονίδιο μας...
Αλήθεια αγαπητή Βίκυ, σε λίγο, θα χρειαστώ η βοήθεια σου, για μια ή και περισσότερες εκπομπές,σε ιντερνετικό τηλεοπτικό κανάλι, με θέματα που γνωρίζεις....Ελπίζω, να συνεργαστούμε...
quote:
καλησπέρα σε όλους!έχω θορυβηθείαρκετά με το συγκεκριμένο θέμα με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να ονειρεύομαι διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους θα χαθώ κι εγώ μαζί με το πλήθος! γνωρίζει κάποιος που βρίσκονται οι περίφημες 12 πύλες σωτηρίας?
Είναι εντελώς αδικαιολόγητος ο φόβος,τίποτα το καταστροφικό δέν θα συμβεί.Βέβαια δέν είμαι και προφήτης.ο φόβος που γεμίζει τους ανθρώπους,εξυπηρετεί μόνο τους illuminati καθώς μόνο έτσι μπορούν να υποτάξουν τους αδύναμους.
Edited by - alex22 on 13/03/2010 18:58:46
Το 2012, αποτελει, ορόσημο αλλαγής εποχών...Προς το καλύτερο....Οι άνθρωποι,που θέλουν να κρατήσουν το παρελθόν και την εξουσία πάνω στον άνθρωπο, θα επιχερήσουν την καταστροφή,για να πιέσουν,για σκληρές λύσεις....
Δεν θα το πετύχουν, όμως...Απλά θα ζήσουμε τις εγωιστικές και καταστροφικές τους επιθυμίες...
Ο καθένας μας, αυροπροσδιορίζεται και διαλέγει τι δρόμο ακολουθάει και θα βρει, ότι ζητάει..Θέλει προσοχή στην επιλογή...
quote:
Αλήθεια αγαπητή Βίκυ, σε λίγο, θα χρειαστώ η βοήθεια σου, για μια ή και περισσότερες εκπομπές,σε ιντερνετικό τηλεοπτικό κανάλι, με θέματα που γνωρίζεις....Ελπίζω, να συνεργαστούμε...
Δώσε link..
Και φυσικά, αγαπητέ μου allzzaro, θα χρειαστω κι εσενα, σε κάποια θέματα....Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη,φυσικά....
Θέματα παραφυσικού, το αντικείμενο της μιας εκπομπής,γι αυτό και η
αίτηση βοήθειας,αλλά και η άλλη, πρωινή, θέλω να είναι πολύ διαφορετική απο ότι έχουμε δει, στα ελληνικά ΜΜΕ....
Θέλω θέματα διατροφής, γυμναστικής, πολιτισμού,τεχνολογίας, σωστή ενημέρωση, όχι πλαστικότητα, για να γίνει κάτι καλό.....
Μεχρι την άλλη βδομάδα, θα σου πω περισσότερα....
Οτι θελήσεις μετα χαράς να βοηθήσω.
Δεν πολυκατάλαβα, θα πρέπει να το δεί κάποιος στο διαδίκτυο ανα πάσα στιγμή ή θα πρέπει να το δεί κάποια συγκεκριμένη ώρα?