- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
βλεπουμε να συμβαινουν μεγαλοι σεισμοι σε διαφορα μερη του κοσμου,τσουναμια και μεγαλες αλλαγες στην σταθμη των θαλασσων??
μηπως η γη εχει αρχισει να αλλαζει και δεν τ εχουμε κτλβει??
μηπως ειμαστε μαρτυρες της μεγαλυτερης αλλαγης που προκειται να συμβει στα επομενα χρονια??
τα ανωθεν ειναι καθαρα δικες μου σκεψεις και αποψεις και απλως τα βαζω προς συζητηση ωστε να δωθει και νεα ωθηση στο θεμα...
Εδω μπορειτε να δειτε τους μεγαλυτερους σεισμους που εχουν καταγραφει σε αρκετα μεγαλο βαθος χρονου.Δε νομιζω οτι οι σεισμοι που σημειονονται αποτελουν "καταστροφες που συμβαινουν στον πλανητη".Για παραδειγμα ο σεισμος της Αιτης ηταν τοσο φονικος αλλα δεν υπαρχει στη λιστα.Κι αυτο γιατι δεν ηταν το μεγεθος του ιδιαιτερο,απλα ηταν "λαθος" η περιοχη που χτυπησε,υποδομες 0,αντισεισμικη προστασια 0....Απο την αλλη ο πιο προσφατος μεγαλος σεισμος,αυτος της Χιλης,βρισκεται στην 7η θεση και το ιδιο ακριβως μεγεθος εχει επαναληφθει αλλες 2-3 φορες.
Προσωπικα απο αποψη γεωφυσικων φαινομενων,τιποτα μεχρι τωρα δε μου προμυνηει οτι θα συμβει κατι μεγαλο.
Αυτο που μπορω να πω ομως ειναι οτι τα τελευταια χρονια νοιοθω οτι κατι "τρεχει".Και παλι ομως δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι κατι που μπορω και διαισθανομαι.Φοβαμαι οτι μπορει απο μονη της ολη αυτη η φιλολογια-καταστροφολια να μου δημιουργει τετοια συναισθηματα.Απο την αλλη μπορει να ειναι και η υπερπληροφορηση (και ισως υπερπαραπληροφοριση πολλες φορες).Γι αυτο προσπαθω να αποκλεισω πρωτα αυτο το ενδεχομενο.
Καταστροφή, απο φύση,δεν περιμένουμε,αλλά απο ανθρώπους,συνέχεια...
Μέχρι την άλλη βδομάδα, φίλε μου allzzaro, θα σου τα πω όλα....Και θα σου αρέσει,πιστευω, γιατί το θέλω ελαφρύ, όχι βαρύ...
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ 
MELETHTHS
πρωτοεμαθα για το αστρο νεμεσις καπου στο 2000 , και μου εκανε τρομερη εντυπωση το ΟΝΟΜΑ χαχα και παντα μου προκαλουσε την εξης σκεψη "τελικα αυτοι εκει οι αρχαιοι ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝ παραπανω?"
οπως επισης εντυπωση μου προκαλει ο κυκλος των 12.000 χρονων της "Σέντνα" , που ΤΥΧΑΙΝΕΙ , να συμπιπτει με ενα χρονικο διαστημα που οριζεται ως ευκρατο μεταξυ 2 παγετωνων ... λες να μας περιμενει κανας παγετωνας στη γωνια , και απο εκει που θα γινομασταν "θεοι" να γινουμε "αγαλματα" ? !!!!
(με το λινκ με εστειλες πισω μια δεκαετια ... ευχαριστω)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
ειμαι νεο μελος και τελειως απειρο στην αλληλογραφια. Μου αρεσει ομως να σας διαβαζω - αλλου συμφωνω και αλλου διαφωνω μαζι σας - ομως λυστε μου κατα πρωτον ενα βασικο ερωτημα ; γιατι σταματησατε έτσι αποτομα; θα σας βρω σε καποιο αλλο site? κι αυτος ο nibiru που θα επρεπε απο καποιον μηνα Μαιο και μετα να τον βλεπουμε ολοι που είναι; ευχαριστω για την φιλοξενια.
θελω = δυναμαι
των, για να ξέρεις τι να εμπιστευτείς..
Θα δεις τι να πιστεύεις και τι όχι...
Μην κοιτάς, το εντυπωσιακό, ή το φιλόδοξο...
Κοίτα το ανθρώπινο ιδανικό, όχι το τέλειο ζώο...
Όσο για το 2012, είναι έτος αλλαγής, για όλους τους ανθρώπους..Όχι τέλος του κόσμου...
(αυτή την παρέα που πότε δεν τα βρίσκει μεταξύ της
Ασχοληθήκαμε με το θέμα όταν υπήρχε καταιγισμός πληροφοριών
για να τις διασταυρώσουμε , να δούμε ποιες είχαν ίχνη "αληθοφάνειας" και να πει ο καθένας την άποψη του .
Απ'οτι αποδείχτηκε (κατ΄εμέ) ήταν όλα παραμύθια
επομένως ακολούθησε κι αυτό το θέμα τη φυσική του φθορά .
Μείνε κοντά μας , ολο και κάποια νεα τρέλα θα ξεφυτρώσει όπου και να ναι , θες το 2012 ? το 2013 ? το 2100 ? ζωή να χουμε να λες ![]()