ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- S.O.S. - "Του αφαίρεσαν τον Νεφρό"!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- S.O.S. - "Του αφαίρεσαν τον Νεφρό"!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Destiny31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
DestinyΜέλος
07/11/2003, 10:14:14
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ............

Προσοχη στους Αγνωστους!!!!!

Διαβάστε το και ενημερώστε όσο περισσότερους μπορείτε.

Ο νέος αυτός είναι 30 ετών και χωρίς σχέση. Πήγε το βράδυ αυτό σε ένα μπαρ
για να πιει ένα ποτό και ενώ κάθονταν μόνος παρατήρησε μια κοπέλα από
απέναντι να τον κοιτά, αφού αντάλλαξαν μερικές ματιές αποφάσισε να πάει να
τις μιλήσει. Ήπιαν μαζί δύο ποτά και τότε η κοπέλα προφασίστηκε ότι δεν
αισθανέται καλά και παρακάλεσε τον νεαρό να την πάει στο σπίτι της. Αυτός
δεν το αρνήθηκε και την πήγε, όταν έφτασαν εκεί του είπε ότι νοιώθει
καλύτερα και για να τον ευχαριστήσει του ζήτησε να ανέβει στο σπίτι της να
το κεράσει ένα ποτό. Εκείνος πιθανότατα νομίζοντας ότι η βραδιά θα έχει και
συνέχει ανέβηκε μαζί της. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πίνει
δύο γουλιές από το ποτό που του είχε ετοιμάσει η κοπέλα.

Ο νέος ξύπνησε την επόμενη μέρα μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη με παγάκια και
ακριβώς μπροστά του στον τοίχο ήταν κολλημένο ένα σημείωμα το οποίο έλεγε "
Μην κουνηθείς καθόλου. Δίπλα σου υπάρχει ένα τηλέφωνο. Πάρε αμέσως το 166"
. Πανικοβλημένος όπως ήταν πήρε πράγματι το 166 και όταν απάντησε η
τηλεφωνήτρια της εξήγησε την κατάσταση. Τότε αυτή τον ρώτησε αν πίσω από
την πλάτη του υπήρχε μια μεταλλική πλάκα. Γυρνώντας προσεκτικά είδε ότι
όντως είχε μια πλάκα στην πλάτη του και το είπα στην τηλεφωνήτρια. Τότε
αυτή του είπε να μην κουνηθεί του ζήτησε την διεύθυνση.

Μετά έμαθε ότι του είχαν αφαιρέσει τον έναν νεφρό!!! Του είχαν τοποθετήσει
την πλάκα για να μην μετακινηθεί και τον είχαν στα παγάκια για να μην
πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία αφού είχαν μεν ράψει την τομή αλλά δεν
ήταν δυνατόν να ακολουθήσουν την πλήρη ιατρική διαδικασία. Του εξήγησαν δε
ότι η αφαίρεση είχε γίνει από χειρουργό και μάλιστα με εκπληκτική
δεξιοτεχνία.

Πρέπει να ενημερώσετε όσο περισσότερους μπορείτε γιατί ο ίδιος δεν είναι σε
θέση να πάει στα κανάλια και τις εφημερίδες αφού για να ξεπεράσει το σοκ το
παρακολουθεί ψυχίατρος

Αυτά για το τι μπορεί κάποιος να πάθει στην Ελλάδα του 2003

Με φιλικούς χαιρετισμούς

07/11/2003, 11:18:46
Ο χώρος αυτός(ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet) φιλοξενεί Θέματα που έχουν προέλθει από το Διαδίκτυο, απαραίτητα συνοδευόμενα από Link(s).

Νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα στο ".-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-."
Μετονομάζεται σε "S.O.S. - "Του αφαίρεσαν τον Νεφρό"!!" από "S.O.S.!!"

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

07/11/2003, 11:23:57
Μήπως αγαπητή Destiny παρέλειψες να μας δώσεις το link; Το διάβασες κάπου στο internet αυτό;

Εκτός αν πρόκειται για προσωπική εμπειρία, συνέβη σε κάποιον γνωστό σου κλπ, οπότε αλλάζει το πράγμα...

Καλό θα είναι πιστεύω να διευκρινιστεί αυτό...

07/11/2003, 11:37:45
Aυτή την ιστορία την έχω ακούσει πριν χρόνια...

Δεν ξέρω αν τελικά έχει συμβεί ποτέ, το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει ένα είδος urban legend..

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

07/11/2003, 11:41:14
Κι εμένα κάτι τέτοιο μου θυμίζει Valnta...

Ειδικά αυτό το μοτίβο με τον 30άρη που γνωρίζει μια κοπέλα σ' ένα μπαρ...δεν ξέρω...αλλά μου ακούγεται πολύ οικείο...

Dr. psychologosΝέο Μέλος
07/11/2003, 11:56:39
Eχω την εντύπωση ότι είναι πραγματικό γεγονός γιατί και εγώ ενημερώθηκα για το συμβάν από συνάδελφο.
Εκτός αν έχουμε πέσει θύματα παραπληροφόρησης γιατί ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία του θύματος.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός γιατί στο εξωτερικό και μάλιστα στη Βραζιλία είναι συχνό φαινόμενο.
Δυστυχώς ακόμα και στη Ελλάδα υπάρχουν γιατροί που δουλεύουν σένα τέτοιο κύκλωμα και μάλιστα σε γνωστό νοσοκομείο. Εννοώ πως δουλεύουν εκεί και όχι ότι η διαδικασία πραγματοποιείτε στο χώρο του νοσοκομείου.
Όμως το να "αφαιρείς " κάποιο όργανο ενός ασθενή που είναι κλινικά νεκρός χωρίς να το ξέρουν οι δικοί του άνθρωποι μπορεί να το θεωρήσουμε αδίκημα, το να το εμπορεύεσαι κιόλας είναι όμως έγκλημα.
Δυστυχώς η ευτυχώς στην Ελλάδα έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα, αλλά πάντα σε μικρή κλίμακα και πάντα όταν ο ασθενής είναι κλινικά νεκρός και αυτό κυρίως για πειραματικούς λόγους ή για να σωθεί μια ζωή.

Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. Jerome Lawrence

oneiric1Μέλος
07/11/2003, 12:07:11
Η φίλη Valta νομίζω πως έχει δίκιο.

Αυτή την ιστορία την έχω ακούσει εδώ και πολύ-πολύ καιρό ότι διαδραματίστηκε στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα του 2003. Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινή ή όχι αλλά με τα όσα ακούμε για τις παράνομες εγχειρήσεις οργάνων μπορεί κάλλιστα να αληθεύει.

Την καλημέρα μου.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

DestinyΜέλος
07/11/2003, 12:44:07
..kαι την δικη μου καλημερα..

Ξαφνικα εχασα το θεμα και με μια μικρη αναζητηση το βρηκα..

Την πληροφορηση την ελαβα χτες μεσω mail απο μια φιλη..
Οταν το διαβασα σοκαριστηκα..
Η διευκρινηση δεν μπορει να γινει αφου δεν εχει προελθει απο Διαδυκτιο
Παρεμεινα στο γεγονος οτι αυτος ο ανθρωπος ηταν οικειο προσωπο καποιου γνωστου της {ετσι τουλαχιστον ειπωθηκε}
Μακαρι να βγει η καταγγελια και την τηλεοραση
Κουραστηκα να μας ζαλιζουν στις ειδησεις με τα Κοσμικα {ποιος χωρισε ποιον, κτλ}

Μεχρι τωρα ηξερα περιστατικα που ελαβαν χωρα στην Ελλαδα για παιδακια που απαγαγουν και αφαιρουν οργανα

Dr. psychologos
Εκτός αν έχουμε πέσει θύματα παραπληροφόρησης γιατί ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία του θύματος
Τι να πω .. τετοια παραπληροφορηση!! too much,

Oποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας ενημερωσει

Ευχαριστω..

07/11/2003, 14:07:53
Παιδιά, αυτό είναι ένα e-mail που κυκλοφόρησε χθες από mail σε mail. Μου το ανέφερε και μία φίλη χθες βράδυ. Θα έλεγα να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, παρόλο που εδώ που έχουμε φτάσει, δεν το θεωρώ και εντελώς παράλογο!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

LogicalΜέλος
07/11/2003, 17:13:33
Γεια σας. Έχω ακούσει κι εγώ αυτήν την ιστορία λίγο διαφορετική όμως και έχω κάποιες απορίες.
Η κοπέλα αυτή τι έγινε; Εξαφανίστηκε; Πως γίνεται να αφήσει κάποιος το θύμα στο ίδιο του το σπίτι; Σε άλλο σπίτι τον αφήσανε και το τηλέφωνο ποιανού ήταν; Δεν βρεθήκανε οι ένοχοι από τα στοιχεία αυτά;
Πως κατάλαβε η τηλεφωνήτρια τι έχει συμβεί; Συμβαίνουν συχνά τέτοια γεγονότα;
Δεν αμφισβητώ την ιστορία,απλές ερωτήσεις κάνω και συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.

Logical

08/11/2003, 03:46:52
quote:

Γεια σας. Έχω ακούσει κι εγώ αυτήν την ιστορία λίγο διαφορετική όμως και έχω κάποιες απορίες.
Η κοπέλα αυτή τι έγινε; Εξαφανίστηκε; Πως γίνεται να αφήσει κάποιος το θύμα στο ίδιο του το σπίτι; Σε άλλο σπίτι τον αφήσανε και το τηλέφωνο ποιανού ήταν; Δεν βρεθήκανε οι ένοχοι από τα στοιχεία αυτά;
Δεν αμφισβητώ την ιστορία,απλές ερωτήσεις κάνω και συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.

Logical

Φίλτατε/η LOGICAL είσαι απολύτως λογικός/η στα λεγόμενα σου. Αυτά ακριβώς σκάφτηκα και εγώ. Όπως έχει βέβαια γραφθεί, τίποτα δεν αποκλείεται αλλά υπάρχει και η περίπτωση να είναι μια ιστορία που να μας διδάσκει την προσοχή που θα έπρεπε να δείχνουμε σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Άσε που από εδώ και πέρα θα φοβάμαι το καμάκι από ωραίες κυρίες στα bars!(λέτε να έχει η ιστορία άλλους σκοπούς;)

Feel the anxiety hold off the fear...

Edited by - Τσανάκαλος on 08/11/2003 03:49:35

inandaboveΜέλος
08/11/2003, 11:42:31
THA SYMFWNISW ME TOUS FILOUS PARAPANW...PROKEITAI GIA URBAN LEGEND, KI APO OSO KSERW KYKLOFOREI EDW KAI XRONIA. EGW PRWTOAKOUSA **AKRIVWS TIN IDIA ISTORIA** TO '99 STIN AGGLIA, KAI EIXE DITHEN DIADRAMATISTHEI STO LONDINO...TA SYMPERASMATA DIKA SAS...

junk95Μέλος
09/11/2003, 20:44:27
quote:

THA SYMFWNISW ME TOUS FILOUS PARAPANW...PROKEITAI GIA URBAN LEGEND, KI APO OSO KSERW KYKLOFOREI EDW KAI XRONIA. EGW PRWTOAKOUSA **AKRIVWS TIN IDIA ISTORIA** TO '99 STIN AGGLIA, KAI EIXE DITHEN DIADRAMATISTHEI STO LONDINO...TA SYMPERASMATA DIKA SAS...

Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα. Γενικά όταν ακούτε για κάτι που
συνέβη σε γνωστό γνωστού (γιατί κανείς δε λέει "συνέβη
σε ένα γνωστό του γνωστού του γνωστού μου", όλοι λένε
"συνέβη σε ένα γνωστό μου" και μια αλυσίδα
150 γνωστών περιορίζεται σε 2), κάντε μια βολτίτσα στο
snopes.com. Εκεί θα δείτε π.χ. για το συγκεκριμένο urban legend
ότι:
-κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 1990 σε διάφορες παραλλαγές.
-μέχρι και επεισόδιο του Νόμος και Τάξη έχει γίνει.
-αρχικά την είπε ένας Τούρκος που συνελήφθη στο Λονδίνο να
έχει πουλήσει το νεφρό του και ήθελε να αποφύγει τη φυλακή
και να μην καρφώσει τους "πελάτες" του.

GlorfindelΜέλος
09/11/2003, 21:56:01
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΟ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ,ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΦΙΛΗ DESTINY ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΓΥΡΩ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΤΥΠΟ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣ ΠΑΡΕΑΣ!ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ,ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΗΠΙΕ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΔΙΠΛΟΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ!

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

junk95Μέλος
10/11/2003, 14:15:12
quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΟ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ,ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΦΙΛΗ DESTINY ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΓΥΡΩ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΤΥΠΟ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣ ΠΑΡΕΑΣ!ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ,ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΗΠΙΕ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΔΙΠΛΟΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ!

ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Ε τότε πρέπει να έχει πέσει επιδημία, γιατί κι εγώ άκουσα
την ίδια ακριβώς ιστορία διπλοδιασταυρωμένη από οικογενειακούς
φίλους πριν δύο μήνες.

Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί κάτι τέτοιο αν συμβαίνει
μια φορά το μήνα κυκλοφορεί μόνο από στόμα σε στόμα και
δεν έχει αναφερθεί ούτε σε μία εφημερίδα

Stavros_ΗΜέλος
10/11/2003, 14:43:06
quote:

Νομίζω οτι τα ερωτήματα που θέτει ο φίλος logical είναι όλη η ουσία.

Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τέτοια γεγονότα δεν είναι δυνατόν να συμβούν και καλό είναι να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με κάποια πράγματα, νομίζω οτι η ιστορία είναι κατασκευασμένη.

tcefreP regnartSΝέο Μέλος
26/11/2003, 03:55:54
ΠΡΩΤΟΝ, H ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ URBAN LEGEND, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ MAIL ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ!!!
ΤΡΙΤΟΝ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΝΑΡΚΩΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΓΕ,ΕΕΕ... ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΙΣΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ...
ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ, ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΘΑ ΕΠΕΦΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ, ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΛΠ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΕΙ,ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΟΙ ΣΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ...
ΙΔΕΑ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΜΑΣ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΜΠΟΜΠΙΤ...ΧΕΧΕΧΕ

ΑδράστειαΝέο Μέλος
26/11/2003, 08:53:29
Καλημέρα! Κατά τύχη έπεσα πάνω στο θέμα και απ΄λά θα το προσπερνούσα αν δεν το είχα πληροφορηθεί κι εγώ πριν από 4 μέρες.
Μου το ανέφερε μια φίλη πως έγινε πριν από μέρες στην θεσσαλονίκη.Οι πληροφορίες ταιριάζουν όλες μόνο που συμπληρωματικά μου ανέφερε ότι μάλλον περασε στα ψιλά γράμματα μιας τοπικής εφημερίδας και επίσης ότι υπάρχει ανακοίνωση σ'ενα παράρτημα του ΟΑΕΔ(αφίσα του που επιστήνει την προσοχή στους ανυποψίαστους).Δεν το έχω δει η ίδια, όμως ίσως κάποιος να ξέρει κάτι.
Δεν μπορεί ,αν τα στοιχεία είναι αληθινά κάπου θα οδηγήσουν, και ακόμα είμαι σίγουρη ότι θα βγει κάποια στιγμή στα μέσα.
Φιλικά, Αδράστεια

NeosΜέλος
26/11/2003, 11:25:38
η ιστορια ειναι οντως παλιά... την ειχα πρωτοδει σε ενα αγγλικο φορουμ για αυτοκινητα (κουφό ε?) πριν απο σχεδον ενα χρόνο.
Η ιστορια ειναι αληθινη αλλα το θυμα και ο τόπος ειναι στην αμερική.

katiaΜέλος
26/11/2003, 18:42:33
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.