ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- σατανας ποιος ειναι ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- σατανας ποιος ειναι ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

αγνοών30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
el.elyonΜέλος
04/06/2007, 12:04:27
quote:

Τι θα γίνει επιτέλους με σένα φίλε el.elyon , πήρες κασμά και άρχισες τις ανασκαφές ξεθάβοντας όλα τα ξεχασμένα θέματα , από το χρονοντούλαπο του ESOTERICA , απαντώντας με ερωτήσεις .
Βάλε επιτέλους και κάποιο δικό σου θέμα , με τις δικές σου απόψεις πάνω σ’ αυτό , για να τις συζητήσουμε .

Φίλε sesostris για ποιο θέμα θέλεις την άποψη μου?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
04/06/2007, 12:09:22
quote:

Φίλε el.elyon, τι είναι τα θεϊκά όντα;

Τι ρόλο παίζουν;

Ποιός τα δημιούργησε;

Ποιός τα κατευθύνει;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Φίλε γιαπετ δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω, γιατί ούτε επαφή έχω με τα Θεϊκά Όντα και ούτε Θεοσοφιστής είμαι! Και εγώ θα ήθελα να μάθω! Υπομονή φίλε μου!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

04/06/2007, 13:42:56
Η σιωπή μου, αγαπητέ el.elyon, υποδηλώνει ότι δεν συμμερίζομαι την εμμονή σου για την Θεοσοφία και τα Θεϊκά Όντα σε τόσα θέματα εδώ και καιρό.
Εάν θελήσω να αναφερθώ σ' αυτά τα θέματα θα το κάνω επειδή θα το θελήσω εγώ κι όχι επειδή τα λεγόμενα μου διαστρεβλώνονται σε τόσο μεγάλο βαθμό, προκειμένου να εξαναγκαστώ - άμεσα ή έμμεσα - να κάνω κάτι τέτοιο.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να με ρωτήσεις για τα θέματα αυτά όταν κι εάν αναφερθώ εγώ ο ίδιος σ' αυτά.

In anticipation of my resurrection...

el.elyonΜέλος
04/06/2007, 14:57:55
quote:
Dying_Incubus: Η σιωπή μου, αγαπητέ el.elyon, υποδηλώνει ότι δεν συμμερίζομαι την εμμονή σου για την Θεοσοφία και τα Θεϊκά Όντα σε τόσα θέματα εδώ και καιρό.
Εάν θελήσω να αναφερθώ σ' αυτά τα θέματα θα το κάνω επειδή θα το θελήσω εγώ κι όχι επειδή τα λεγόμενα μου διαστρεβλώνονται σε τόσο μεγάλο βαθμό, προκειμένου να εξαναγκαστώ - άμεσα ή έμμεσα - να κάνω κάτι τέτοιο.

Δύστυχος αγαπητέ μου Συντονιστή το γραπτό μένει και τα γραπτά σου του 2005 είναι εδώ και τίποτα δεν διαστρεβλώνεται! Άρα για να μην αναιρείς τίποτα από όλα αυτά που είπες και έκανες με την θέληση σου το 2005 θα πει ότι τα ΙΔΙΑ θα έλεγες και θα έκανες και τώρα το 2007! Επίθεση στο Χριστιανισμό! Να σκανδαλίσεις τους Χριστιανούς! Να μπερδέψεις αυτούς που πιστεύουν στον Γιαχβέ! Αυτά λένε τα γραπτά σου, αγαπητέ μου Συντονιστή! Το να απαντήσεις στις ερωτήσεις δεν είναι απλά αν το θέλεις ή δεν το θέλεις και σαφώς δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός αλλά είναι υποχρέωση σου σαν Συντονιστή του Φόρουμ, ΕΚΤΟΣ και αν μπορείς να ΚΑΝΕΙΣ ότι θέλεις αφού είσαι Συντονιστής!

quote:
Dying_Incubus: Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να με ρωτήσεις για τα θέματα αυτά όταν κι εάν αναφερθώ εγώ ο ίδιος σ' αυτά.

Όχι αγαπητέ μου, θα ρωτήσω όταν θέλω εγώ και όχι όταν θέλεις εσύ! ΕΚΤΟΣ αν αυτό είναι απειλή! Μάλλον δεν θα αναφερθείς…..

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

04/06/2007, 16:44:31
el.elyon:
«Άρα για να μην αναιρείς τίποτα από όλα αυτά που είπες και έκανες με την θέληση σου το 2005 θα πει ότι τα ΙΔΙΑ θα έλεγες και θα έκανες και τώρα το 2007! Επίθεση στο Χριστιανισμό! Να σκανδαλίσεις τους Χριστιανούς!..»

Τους χριστιανούς φίλτατε, δεν χρειάζεται να τους «σκανδαλίσει» κανένας συντονιστής και κανένας……αποσυντονιστής!!

Οι χριστιανοί ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ σκανδαλισμένοι, καθώς καλούνται να υπηρετήσουν μια ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ιδεολογία-πίστη, ένα δόγμα που ουδέποτε βρήκε έστω και ένα χωριό που να πραγματωθεί ως στα γραπτά έχει.

Δεν έχει υπάρξει ούτε μια καταγεγραμμένη περίπτωση, όπου να βρήκε πλήρη εφαρμογή η θρυλούμενη «Εν Χριστώ ζωή». Ακόμα και τα μοναστήρια αποτελούσαν και αποτελούν τόπους πονηριάς και υλικών συμφερόντων!

Η κάνω λάθος?

Επίσης, δεν χρειάζεται κανείς να σκανδαλίσει τους όποιους ελάχιστους χριστιανούς υπάρχουνε (δεν αναφέρομαι στο 99% των τυπολατρών..), καθώς αυτό το κάνουνε άριστα οι παπάδες!

Η μήπως θέλεις να δούμε τον βίο και τα έργα της οικονομικής και πολιτικής διπλωματίας της εκκλησίας?

Τόση αμετροέπεια πια?

04/06/2007, 20:36:54

quote:

σατανας ποιος ειναι ;;;

για τον σατανα ξερουμε οτι ηταν ο ποιο ωραιος και ο ποιο δυνατος απο τους αρχαγγελους

υπερηφανος

θελησε να βαλει τον θρονο του ποιο πανω απο τον θρονο του θεου

φιλοδοξος

οταν ο θεος δημιουργουσε το φως ο σατανας νομιζοντας οτι ειναι ο εχθρος επιτεθικε στο φως

ατρομητος

ο Μητσοτακης μηπως?

κερδισα???

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

04/06/2007, 20:47:34
Μήπως ο σατανάς είναι ο Γιαχβέ, όταν έχει τα νεύρα του ή όταν θέλει να "κουνήσει το δάκτυλο" τους πιστούς του;;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

05/06/2007, 07:50:29

Ό,τι πεις, αγαπητέ el.elyon!
Καλή σου μέρα!

el.elyonΜέλος
05/06/2007, 09:33:27
quote:

Ό,τι πεις, αγαπητέ el.elyon!
Καλή σου μέρα!

Καλημέρα αγαπητέ Dying Incubus.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
05/06/2007, 09:42:30
quote:
Schwabe:
el.elyon:
«Άρα για να μην αναιρείς τίποτα από όλα αυτά που είπες και έκανες με την θέληση σου το 2005 θα πει ότι τα ΙΔΙΑ θα έλεγες και θα έκανες και τώρα το 2007! Επίθεση στο Χριστιανισμό! Να σκανδαλίσεις τους Χριστιανούς!..»

Τους χριστιανούς φίλτατε, δεν χρειάζεται να τους «σκανδαλίσει» κανένας συντονιστής και κανένας……αποσυντονιστής!!

Οι χριστιανοί ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ σκανδαλισμένοι, καθώς καλούνται να υπηρετήσουν μια ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ιδεολογία-πίστη, ένα δόγμα που ουδέποτε βρήκε έστω και ένα χωριό που να πραγματωθεί ως στα γραπτά έχει.

Δεν έχει υπάρξει ούτε μια καταγεγραμμένη περίπτωση, όπου να βρήκε πλήρη εφαρμογή η θρυλούμενη «Εν Χριστώ ζωή». Ακόμα και τα μοναστήρια αποτελούσαν και αποτελούν τόπους πονηριάς και υλικών συμφερόντων!

Η κάνω λάθος?

Σε όλα!

quote:
Schwabe: Η μήπως θέλεις να δούμε τον βίο και τα έργα της οικονομικής και πολιτικής διπλωματίας της εκκλησίας?
Τόση αμετροέπεια πια?

Δικαιολογημένος είσαι φίλε μου Schwabe!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!