- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα σου απαντήσω με ένα αντιπαράδειγμα ρε γείτονα
Αν σου δείξω 3 φωτογραφίες του ίδιου ανθρώπου σε 3 διαφορετικές ηλικίες και σου πω ότι δεν έχω καμία άλλη στη διάθεση μου θα σημαίνει ότι δεν πέρασε από τις υπόλοιπες;;;;;...

Αν όμως ψάξεις στα λινκ που έδωσα, στο list of human evolution fossils θα χορτάσεις ενδιάμεσους κρίκους μεταξύ αστραλοπιθήκου και σύγχρονου ανθρώπου. homo habilis, homo erectus κτλ κτλ
Αστο καλύτερα να μην ασχοληθώ.. ![]()
Τι θέλω εγώ τώρα να μπλέξω με τέτοια πράγματα..
Ρε μπαγάσα πότε πρόλαβες και το διάβασες, πότε πρόλαβες και βρήκες τις φωτό πότε πρόλαβες και τις ποστάρησες.. ο άσπρος σίφουνας είσαι?
Αλλά το θέμα είναι ότι έχουμε βρει ανθρωπίδες και πριν και μετά τον αυστραλοπίθηκο. Δες τη λίστα της wiki...
Δουλεύει απο το πρωί μέχρι το βράδυ,για να αποδείξει εμένα λάθος,κάνει μεροκάματα ο άνθρωπος, δυο φωτο σε πείραξαν εσένα;Αστειεύομαι...
Βρε Βιομηχανικέ, λέμε, ότι όλα τα πλάσματα, που ζούν σε αυτόν τον πλανήτη, έχουν ίδια στοιχεία,ίδιο γεννετικό υλικό, γιατί ακριβώς ζουν στον ίδιο πλανήτη και διέπονταιαπο τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες αρχές..Πόσο παράξενο είναι ότι μοιάζουν, για να τους κανουμε απογόνους το ένα του άλλου;
Είναι απλό, βγες απο την παγίδα...Ολοι όσοι ζουν στη γή, έχουν κοινά πολλά χαρακτηριστικά,ο άνθρωπος, μόνο, λόγω του πνεύματος και της σωματικής του κατασκευής, αλλά και του εγκεφάλου του, δεν μπορεί σε καμία περιπτωση, να συσχετιστεί μαζί τους...Απλά, είναι απο σάρκα, με κοινούς νόμους και λογικές να τον διέπουν, όπως και τα ζώα και τίποτε άλλο...
Ο νοοών, νοείτω...
Τόσα θέματα έθεσα... 0 είδες
Αυτή η "αρχή του τρέχαγυρευε" είναι μπούρδα. Δυο άνθρωποι μπορεί να μοιάζουν καταπληκτικά εξωτερικά αλλά αν δεν έχουν κοινούς γονείς αυτό θα το βρούμε στο γενετικό υλικό. Άλλο ΦΑΙΝΟΤΥΠΙΚΗ ομοιότητα και άλλο ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ. Σε ξαναπροκάλεσα να μου δείξεις 1 πείραμα που να το δείχνει αυτό που ισχυρίζεσαι. Με ποιο κύρος εσύ ένας ανορθόγραφος δημοσιογράφος μιλάς για βιολογία και βγάζεις νόμους της φύσης από το πουθενά; Η' θα φέρεις στοιχεία ή αυτό που λες δεν ισχύει...
Για τον ενδιάμεσο κρίκο κατάπιαμε τη γλώσσα μας ε; Κωλοτούμπα;
Ξαναλέω η άρνηση του ανθρώπου να διαβάσει έστω την εξέλιξη από τις πηγές της είναι προφανές του ποιος φοβάται τη γνώση, τη δημοκρατία και την ελεύθερη σκέψη...Το κοντινότερο πράγμα που έχει διαβάσει στην εξέλιξη είναι ένα βιβλίο ενός...παπά, του Κιλήφη. Δεν ήξερα ότι έχουν τμήμα βιολογικής θεολογίας στο πανεπιστήμιο...
Επιμένω ότι η φωτογραφία που έβαλα (όχι του Μπους, η άλλη) είναι συγκλονιστική και πρέπει να κάνει τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο να ξανασκεφτεί αυτά που λέει αλλά άμα ο άλλος πληρώνεται είναι πολύ δυσκολότερο... Άντε εμπρός τρέχα...ΠΟΥΛΑ το ψέμμα στου, βγάλε τα λεφτά σου, ΣΚΛΑΒΕ της θρησκείας...
αυτό Βιομηχανικούλη μου..Τοσο πολύ και εύκολα μισείς τον συνάνθρωπο σου;Πρέπει να ωριμάσεις καποια στιγμή...
Τι κωλοτούμπες, θυμάσαι απο τα παιδικά σου χρόνια και το συχνοααναφέρεις και κάνεις;
Ποια κοινά στοιχεία, ποια σαγιώνα του...αυστραλοπίθηκου...., ποια αποδειξη, ποιά έρευνα;Ενδιάμεσο κρίκο, απο ένα ζώο σε άλλο, ή προς τον άνθρωπο, έχεις λέμε,ποντιε;
Ούτε μια έρευνα δεν γίνεται με αποδειξεις, στα πλαίσια της θεωρίας της εξέλιξης του Δαρβίνου,ποτέ τιποτε απο ότι ειπώθηκε,κάποιος εξελικτικός έγραψε, δεν βγήκε αληθινό...Καταρρίπτονται όλα και συνέχεια...Και πάλι, το θράσσος σου, δεν έχει όρια, επιμένεις, ότι είσαι και ο σωστός....
Δεν μπορείς να κανεις διάλογο φίλε μου...
quote:
Ποια κοινά στοιχεία, ποια σαγιώνα του...αυστραλοπίθηκου...., ποια αποδειξη, ποιά έρευνα;Ενδιάμεσο κρίκο, απο ένα ζώο σε άλλο, ή προς τον άνθρωπο, έχεις λέμε,ποντιε;
Σάμπως ξέρεις ρε ημιμαθή τι είναι ενδιάμεσος κρίκος; Αφού ποτέ σου δεν έχεις ΤΟΛΜΗΣΕΙ να ορίσεις μία έννοια γιατί με τους ίδιους τους ορισμούς θα γίνεις σκόνη...
quote:
Ούτε μια έρευνα δεν γίνεται με αποδειξεις, στα πλαίσια της θεωρίας της εξέλιξης του Δαρβίνου,ποτέ τιποτε απο ότι ειπώθηκε,κάποιος εξελικτικός έγραψε, δεν βγήκε αληθινό...Καταρρίπτονται όλα και συνέχεια
Λόγια ενός ημιμαθούς. Ευσεβείς πόθοι ενός πιστού...
Δεν μπορείς να χωνέψεις ότι έχασε η θρησκεία σου το argument from creation για να μαζέψει φράγκα για να τσιμπήσεις και εσύ σαν καλό σκλαβάκι κάτι ψιλά.
Αφού καταρρίπτονται ρε ΔΕΙΛΕ γιατί δεν τα διαβάζεις; ε;
Η διαφορά είναι ότι εγώ έχω διαβάσει ΟΛΕΣ τις πλευρές ενώ εσύ ΜΟΝΟ το μέγιστο επιστήμονα Κιλήφη... είναι και νομπελίστας φαντάζομαι...
Διάβασε τα βιβλία και πες μου 1 1 τι καταρρίπτεται, αγράμματε
Απαράδεκτος!!!!!!
Υπάρχει βρε καθυστερημένο, που νομίζεις ότι ξέρεις κάτι, ακριβώς γιατί είσαι καθυστερημένος, ενδιάμεσος κρίκος,λέμε, διαπιστωμένα, όχι υποθεση, ή θεωρία;Όχι..Άντε βγάλε την καραμέλα απο το στόμα....
Ελληνικά, ...αλβανέ, έμαθες;
Και διάβασε καμιά...εφημεριδα..Έχεις μείνει πολύ πίσω...
quote:
Βρε ηλίθιε Βιομηχανικούδη, δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε,απο τις τάπες, εισαι μόνιμα λάθος και ορύεσαι κι όλας;;
Απαράδεκτος!!!!!!
Υπάρχει βρε καθυστερημένο, που νομίζεις ότι ξέρεις κάτι, ακριβώς γιατί είσαι καθυστερημένος, ενδιάμεσος κρίκος,λέμε, διαπιστωμένα, όχι υποθεση, ή θεωρία;Όχι..Άντε βγάλε την καραμέλα απο το στόμα....
Ελληνικά, ...αλβανέ, έμαθες;
Και διάβασε καμιά...εφημεριδα..Έχεις μείνει πολύ πίσω...
Παρακαλω, να λοιπουν οι χαρακτηρισμοι που ενεχουν ρατσιστικο περιεχομενο...

Δεν χρειάζεται υποκρισία...
quote:
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν;
Όχι. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία σίγουρα όχι. Ούτε σε ένα forum που οι διαχειριστές του έχουν στοιχειώδη -έστω-αξιοπρέπεια.
quote:
Γιατί σε ενοχλούν;
Δεν διάβασες το νήμα από την αρχή ή βαριέσαι να το κάνεις;
1.Επειδή δε θέλω να εμφανίζονται στο παρόν φόρουμ γιατί είμαι ιδεολογικά αντίθετος στη γραμμή του, δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος 2472/97 περί προσωπικών δεδομἐνων και ο νόμος 2121/93
2.Γιατί σε ορισμένα θέματα από αυτά που έγραφα άλλαξα εντελώς άποψη
3. Γιατί το παρόν φόρουμ είναι ένα φόρουμ που λειτουργεί παράνομα και αντιδημοκρατικά και υποθάλπει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την προσβολή γνωστών ιδεολογιών και θρησκειών, το hacking και άλλες παράνομες ενέργειες και δεν έχει καμμιά σχέση με αναζήτηση ή φιλοσοφία-αν είχε ποτέ
Edited by - filosofos3 on 29/12/2013 18:21:51
Και κανένας άλλος λόγος να μην υπήρχε δεν έχω ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διαχειρίζομαι όπως ΕΓΩ θέλω τα γραφόμενά μου;
Ή θα πρέπει να εξηγήσω και να απολογηθώ γιατί θέλω αυτό που θέλω;;;;;;
".................
Το Σύνταγμα προστατεύει ρητώς την αξία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου στο άρθρο 2 παρ. 1 το οποίο θεσπίζει την υποχρέωση του κράτους να προστατεύει την ανθρώπινη αξία αλλά και αντανακλαστικά το αντίστοιχο δικαίωμα του ιδιώτη να προστατεύεται από προσβολές της αξίας του. Ειδικότερα το άρθρο αυτό προβλέπει: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας». Ορισμένες πράξεις προσβολής της ανθρώπινης αξίας (ή αξιοπρέπειας) του ανθρώπου αναφέρονται ειδικότερα, στο άρθρο 7 παρ. 2 του Συντάγματος για το οποίο μπορεί να λεχθεί ότι αποτελεί εξειδίκευση της θεμελιώδους αρχής που διατυπώνεται στο άρθρο 2 παρ. 1. Συγκεκριμένα το άρθρο 7 παρ. 2 απαγορεύει τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη της υγείας ή άσκηση ψυχολογικής βίας καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και προβλέπει ότι όλες αυτές οι ενέργειες και εκδηλώσεις τιμωρούνται όπως προβλέπει ο νόμος. Οι απαγορεύσεις αυτές θεσπίζονται και από το άρθρο 3 της Σύμβασης της Ρώμης, ενώ συναφής είναι και η διάταξη του άρθρου 8 παρ. 1 της ΕΣΔΑ σύμφωνα με το οποίο «κάθε πρόσωπο δικαιούται στο σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής, της κατοικίας του και της αλληλογραφίας του.», και το άρθρο 6 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου («Καθένας δικαιούται να αναγνωρίζεται παντού ως πρόσωπο έναντι του νόμου»).
Το άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος, συμπληρώνεται κατά μία άποψη από τη διάταξη του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος σύμφωνα με την οποία «καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα και τα χρηστά ήθη.» Σχετικό τέλος, είναι και το άρθρο 106 παρ. 2 του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο: «Η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται εις βάρος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή επί βλάβη της εθνικής οικονομίας».
Παρατηρούμε λοιπόν ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια προστατεύεται από ένα πλέγμα διατάξεων αλλά και διαχέεται σε όλο το Σύνταγμά μας ως θεμελιώδη αρχή της σύνολης συνταγματικής τάξης της χώρας. Η πρώτη μάλιστα από τις προστατευτικές διατάξεις, το άρθρο 2 παρ. 1, περιέχεται όχι στο δεύτερο μέρος του Συντάγματος που αφορά τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα αλλά στο πρώτο μέρος, στις διατάξεις που ρυθμίζουν «τη μορφή του πολιτεύματος». Από την ίδια τη γεωγραφία της διάταξης είναι φανερό ότι ο συντακτικός νομοθέτης θέλησε να αναγάγει την διάταξη αυτή σε θεμελιώδη αρχή για την έννομη τάξη , γι αυτό εξάλλου και την εξαιρεί (μαζί με εκείνη του άρθρου 7 παρ.2) από τις υποκείμενες σε αναθεώρηση ή αναστολή διατάξεις .
........................."
Edited by - filosofos3 on 29/12/2013 18:34:17
quote:Εκτός από το δεύτερο, που αντιλαμβανόμαστε νομίζω όλοι τι αφορά. Μπορείς να μας δώσεις έστω ένα παράδειγμα για τα άλλα που αναφέρεις;
3. Γιατί το παρόν φόρουμ είναι ένα φόρουμ που λειτουργεί παράνομα και αντιδημοκρατικά και υποθάλπει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την προσβολή γνωστών ιδεολογιών και θρησκειών, το hacking και άλλες παράνομες ενέργειες και δεν έχει καμμιά σχέση με αναζήτηση ή φιλοσοφία-αν είχε ποτέ
Σου έκαναν hack τον λογαριασμό;
Σε προσέγγισε κανείς για να σου πουλήσει ναρκωτικά;
Εμένα δεν μου έχει συμβεί τίποτα από αυτά, ούτε γνωρίζω κάποιον που να έχει αναφέρει κάτι τέτοιο.
ή τους συνέβη και δεν κατάφερε ένας να το αναφέρει;
quote:
Πώς γίνεται δηλαδή τόσα χιλιάδες μέλη να μην τους έχει συμβεί κάτι από αυτά που αναφέρεις, και εσένα να σου έχει συμβεί; Δεν είναι περίεργο;
ή τους συνέβη και δεν κατάφερε ένας να το αναφέρει;
Ποια χιλιάδες μέλη;Ποτέ δεν υπήρξαν χιλιάδες μέλη. Μερικές δεκάδες ήταν σε καλές εποχές. Τωρα δεν είναι ούτε δεκάδες καν. Αυτά που φαίνονται ως χιλιάδες είναι αυτόματες εγγραφές από προγράμματα, για να φαίνονται πολλοί, να νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχουν χιλιάδες μέλη -πρόσωπα.
Λογαριασμούς email ναι μου χάκεψαν επανειλημμένα. Κι ιούς κόλλησα επανειλημμένα όποτε συνδεόμουν στο παρόν φόρουμ. Ναρκωτικά προπαγανδίζουν στα θέματα περί "ενθεογενών" όπου προτείνουν τη χρήση . Από τη στιγμή που οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να εξαπατούν εισαγγελείς (πληθυντικός) έχουν τη δυνατότητα για πολλά. Λες ότι θα έπρεπε να περιμένω να μου προτείνουν η να μου κάνουν ένεση για να αντιδράσω;
Edited by - filosofos3 on 29/12/2013 18:43:23
quote:Δηλαδή (για να καταλάβω) τους "κυνήγησες" δικαστικά και.. εξαπάτησαν τους εισαγγελείς; Ως προς τι τους εξαπάτησαν;
Από τη στιγμή που οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να εξαπατούν εισαγγελείς (πληθυντικός) έχουν τη δυνατότητα για πολλά.