- Συζήτηση περί "επικλήσεων" προς τον Σατανά... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Άγρα πελατών.
Κυκλοφορούν βιβλία, άρθρα, περιοδικά.
Φέρνουν χρήμα.
Και όταν έρχεται το χρήμα, φεύγουν πολλά άλλα.
Ξέρεις καλέ μου Βόλφ, εδώ μέσα νοιώθω καμιά φορά σαν να έχω μπεί σε μαγαζάκι.
Μαγαζάκι που πουλάει κάτι. Δεν το βλέπεις όμως με την πρώτη ματιά.
Σκεφτόμουν λοιπόν ΤΙ να πουλάει.
Βλέποντα λοιπόν τόσο χαμηλό προφίλ, διαπίστωσα οτι πουλάει ... ζαντολάστιχα.
Τώρα, άν το χαμηλό προφίλ μερικών είναι χαμηλότερο απ΄τα δικά μου ζαντολάστιχα δεν το εξετάζω, γιατι δεν με ενδιαφέρει.
Βλέπω οτι έλλειψη σταθερής γραμμής (ώπ, αλλάζουμε κατηγορία και πάμε στα κοτεράκιααααα....
Γεια σου Vril,
Θα ήθελες, σε παρακαλώ, αν δε σου κάνει ιδιαίτερο κόπο, να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω μηνυμά σου; Ποιο είναι το "μαγαζάκι", ποιοι κάνουν "άγρα πελατών" και για ποια αγορά, που βρίσκεται το "χρήμα", που βρίσκονται τα κοτεράκια, ποιοι έχουν "χαμηλό προφίλ" και μάλιστα... χαμηλότερο από τα "ζαντολάστιχά" σου; Εντέλει τι ακριβώς εννοείς με τα "ζαντολάστιχα" και με το "μαγαζάκι" που τα πουλάει;
Για οτιδήποτε θα ήθελες να σου εξηγήσω από τη δική μου πλευρά - εφόσον φυσικά μας κάνεις την "τιμή" να αποκρυπτογραφήσεις τα διάφορα που έγραψες σε αυτό το μήνυμα - είμαι στη διάθεσή σου και θα το κάνω εάν έχω τις απαραίτητες δυνατότητες και ικανότητες.
Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου εκ των προτέρων ότι αυτή η "παράκληση" που σου κάνω έχει έναν και μόνον στόχο: να μας εξηγήσεις επακριβώς τι εννοείς και με ποιον τρόπο συμπέρανες ότι εννοείς. Επιπλέον δε, ποια ακριβώς είναι τα λογικώς επαληθεύσιμα και αντικειμενικά στοιχεία που σε κάνουν να εννοείς ότι εννοείς; Για οποιαδήποτε άλλη κατάληξη ή μάλλον για οποιαδήποτε άλλη οδό επιλέξεις να ακολουθήσεις στην ερμηνεία των λεγόμενών σου, δυστυχώς δεν θα έχω άλλη επιλογή παρά να το θεωρήσω ώς επιβεβαίωση Ακραίας και Βάναυσης Προσβολής εναντίον του συνόλου αυτής της Κοινότητας των Αναζητητών.
Επίσης θα σε παρακαλέσω να απαντήσεις στη Συζήτηση που είναι, σίγουρα, περισσότερο σχετική με αυτό που σου ζητάω από ότι η παρούσα, δηλαδή στην: «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Πιστεύεις οτι έχεις συγκεντρώσει ικανούς αναζητητές και γενικά έξυπνους ανθρώπους γύρω σου.
Γιατί λοιπόν να κάτσω εγώ, το μάυρο πρόβατο της ιδανικής κοινότητάς σου, να εξηγήσω το οτιδήποτε ? Άστους να βρούν τη λύση μονοι τους. Ικανοί είναι, οπότε ... μπορεί και να σκοντάψουν πάνω σε κάτι.
Όσο για την προσβολή που λές, πάρε ενα παράδειγμα από σένα, όταν έκανες εσύ την πάπια όταν μελος της "Κοινότητας των Αναζητητών" εκτόξευσε "Ακραία και Βάναυση Προσβολή" εναντίον μου.
Να΄σαι καλά.
Edited by - Vril on 20/09/2005 10:49:56
Πέρα από αυτό, καλύτερα τις υποθέσεις για το τι ακριβώς "πιστεύω", και μάλιστα υπό τη μορφή απόλυτων δηλώσεων, θα σου πρότεινα να τις κρατάς για τους δικούς σου ιδιωτικούς στοχασμούς και να μην τις εκθέτεις σε δημόσιο χώρο.
Σχετικά με τις παραπάνω ερωτήσεις τώρα... υπάρχουν και κάποιες συμπληρωματικές. Κοίταξε στο θέμα: «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. και απάντησε εκεί συνολικά. Η παράκλησή μου συνεχίζει να ισχύει αναλοίωτη σε όλα τα στοιχεία της.
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Σχετικά με το "μαύρο πρόβατο".
Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί συμμετέχω στο φόρουμ ? Αν όχι, εγώ το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές.
- Επειδή δεν έχω καλύτερο να κάνω ? Μπα, έχω δουλειά και μάλιστα τέτοια που μου "τρώει" αρκετό χρόνο, κόπο και άλλα resources !
- Επειδή τα έχω με τη μία ή την άλλη ? Μπά, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η όποια αντιπαράθεση. Ακόμα και να κάποιος ή κάποια μου πάτησε τον κάλο, πρέπει να κρατήσω τα προσχήματα και να ανταποδώσω τουλάχιστο με μία καλή φάπα. αλλά για να σοβαρευτούμε, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα ξέρεις ούτε εσύ και καιρός να βγούν στη φόρα.
Ρίξε μια ματιά εδώ και κρίνε. http://www.allforums.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2963&postdays=0&postorder=asc&start=315 (προς το τέλος της σελίδας)
Πιστεύω οτι μέσα σε φόρουμ, και ειδικά αυτό, το μόνο που κάνουμε είναι να κρατάμε επαφή με ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, είτε επειδή έχουν τα ίδια πιστεύω με εμάς είτε ακριβώς επειδή ... δεν τα έχουν.
Αν δεν το ξέρεις, στο λέω εδώ και τώρα. Με τον Johnnie γνωριστήκαμε σε εκδήλωση που ξεπήδησε από τόπικ του εσοτερικα. Παρότι δεν έχουμε σχεδόν σε τίποτα τις ίδιες ιδέες και τοποθετήσεις, μπορώ να σου πώ ότι τον θεωρώ έναν από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Κατάλαβες τι θέλω να σου πώ ?
Λές "εχω μία εντύπωση Vril ότι πραγματικά πολύ θα ήθελες να είσαι το "μαύρο πρόβατο" όπως λες ή εν γένει να ξεχωρίζεις". Εντάξει, η αλήθεια είναι οτι δεν κάνεις και τόσο λάθος. Σαν μαύρο πρόβατο που είμαι, φυσικά και ξεχωρίζω. Απλά, επειδή είμαι μαύρο και το λέω και καυχιέμαι. Αλλά γιατί είμαι ?
*εγώ το ξέρω και το έχω πεί πολλές φορές, εσύ το έχεις δεί ? Αν όχι, στο έχουν πεί οι άλλοι και εμμέσως σε αυτό το τόπικ.
Και ΔΕΝ ειμαστε ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ !!!
Οτιδήποτε άλλο θέλεις να με ρωτήσεις ή παρέλειψα να σου πώ, είμαι στη διάθεσή σου.
quote:
Πέρα από αυτό, καλύτερα τις υποθέσεις για το τι ακριβώς "πιστεύω", και μάλιστα υπό τη μορφή απόλυτων δηλώσεων, θα σου πρότεινα να τις κρατάς για τους δικούς σου ιδιωτικούς στοχασμούς και να μην τις εκθέτεις σε δημόσιο χώρο.
Εντάξει, σε αυτό έχεις δίκιο. Όντως ήμουν έξαλλος και πήγα πιο πέρα απ΄οτι ήθελα. Θα σου ζητήσω λοιπόν να με ¤εκείνη η καταραμένη λέξη που αρχίζει από Σίγμα* ...ρέσεις
Edited by - Vril on 20/09/2005 12:57:13
Λογικά θα είναι ανοιχτό ματς με γκολ, με τον Ολυμπιακό να θέλει οπωσδήποτε νίκη και τους βέλγους να παίζουν ελεύθερα και ό,τι τους βγει...γενικά στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων οι ομάδες παίζουν πιο ελεύθερα και έρχονται κάτι τρελά σκορ. Το θέμα είναι να σε συμφέρει η απόδοση του "over", εάν την βάλουν χαμηλά τότε δεν αξίζει...επίσης θέλει προσοχή στην επιλογή αγώνα γιατί την τελευταία αγωνιστική στήνονται κάποια ματς και ο μεσιέ Πλατινί σφυρίζει αδιάφορα...θυμήσου πρόπερσι το 1-7 της Λυών που ο αμυντικός της Ραπίντ έκλεισε το μάτι χαμογελώντας στους Γάλλους...ή η Ντόρτμουντ που έκατσε και έχασε 2-3 από τους γάλλους ώστε να μην προκριθεί ο Ολυμπιακός!!!
Για να δούμε λοιπόν τα πρώτα αποτελέσματα του προγράμματος σε δύο αγώνες.
Πρώτος Αγώνας: Ατρόμητος – Ολυμπιακός, το πρόγραμμα μου λέει ότι θα μπούνε 5 γκολ, και το αποτέλεσμα, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η 1-4 ή 2-3, το δε αποτέλεσμα ημιχρόνου θα είναι 1-2.
Δεύτερος Αγώνας: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, ημίχρονο 1-0, τελικό 2-0.
Αυτά προσωρινά, για να δούμε 40 χρόνια «φούρναρης» αναλυτής - προγραμματιστής, έμαθα τίποτα ή όχι ?????
Εγω λέω Χ ημ. 1 τελ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εγω λέω Χ ημ. 1 τελ.
Έτρεξες το kouvas unlimited edition ?
ή έτσι μας το πετάς για ξεκάρφωμα?

και το ίδιο στο Ακαδέμικα-Πάκος Φερέϊρα.
Ζητούμενα 1,2,3.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το Ακαδέμικα-Πάκος Φερέϊρα όμως το βγάζει ‘Χ’, απόλυτο ‘Χ’ και ημίχρονο και τελικό.
Αλλά μάλλον έχω κάποια Λάθη στο πρόγραμμα, πχ δεν υπολογίζω το πόσο καφενείο είναι σήμερα η όποια ομάδα κλπ.
Τι κρίμα που ισχύει το τραπεζικό απόρρητο!
Μια παράμετρος που δύσκολα ανιχνεύεται, απο την άλλη υπάρχουν και η ζωδιακές προβλέψεις!
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:quote:
Εγω λέω Χ ημ. 1 τελ.
Έτρεξες το kouvas unlimited edition ?
ή έτσι μας το πετάς για ξεκάρφωμα?not asked to learn how deep the secrets ... there are no
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:
Τι κρίμα που ισχύει το τραπεζικό απόρρητο!
Μια παράμετρος που δύσκολα ανιχνεύεται, απο την άλλη υπάρχουν και η ζωδιακές προβλέψεις!
Και όμως υπάρχει τρόπος, τώρα τον σκέφτηκα, τι ήταν να έλθει, τι ήλθε, γιατί η διαφορά, αυτός ο τρόπος καλύπτει και την "κωλοφαρδία" της ομάδας.
Δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα, το Λιβόρνο – Πάρμα, 0-3.
Partick - Ross County 1-1 ήλθε 3-3 ?????
Ath Madrid – Barcelona 2-2 ήλθε 0-0 ?????
Rennes – Nice 1-1 ήλθε 0-0
Τελικά έχει πρόβλημα με τα γκολ !!!
Έδιναν 34,26 Ευρώ στο Ευρώ.

216,229,234,236,249 από το δελτίο της "φιλανθρωπίας".
Τα 236 και 249 έχουν κόκαλα για μένα, όχι ότι τα άλλα είναι σίγουρα για 3+ απόδοση λέμε !!!
Σίγουρα δεν κάνω για «φούρναρης» δεν έχω ιδέα πως φτιάχνετε το ψωμί.
quote:
Τα σημερινά 5 πιθανά ‘Χ’216,229,234,236,249 από το δελτίο της "φιλανθρωπίας".
Τα 236 και 249 έχουν κόκαλα για μένα, όχι ότι τα άλλα είναι σίγουρα για 3+ απόδοση λέμε !!!
Σίγουρα δεν κάνω για «φούρναρης» δεν έχω ιδέα πως φτιάχνετε το ψωμί.
Για να δούμε:
219. ΤΕΛ. 1
229. ΤΕΛ. 2
234. ΤΕΛ. 1
236. ΤΕΛ. 2
249. ΤΕΛ. 1
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 12/01/2014 15:02:05