ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Amandeus99 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
Mari@nΝέο Μέλος
20/09/2012, 20:20:13
Δεν είναι πρόβλημα το κατοικίδιο,το μόνο που χρειάζετε είναι αγάπη..Εγώ έχω σκυλάκι μέσα στο σπίτι μεσαίου μεγέθους και μου κοστίζει 15€ το πολύ το μήνα.Τα έξοδα τα είχε τους πρώτους μήνες με τα πρώτα του εμβόλια.Όταν εννοώ έξοδα εννοώ κάτι παραπάνω από 15€.

05/04/2016, 02:19:34
Sol-Mix
quote:
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ως αναφορά τους εξωγήινους (τα αποτελέσματα της μελέτης μου, τα έχω δημοσιοποιήσει από 16-03-2016) που κανένας – καμία σας δεν ζήτησε τα αναλυτικά αποτελέσματα για τις 4 + 1 (πιθανής) φυλών που είναι στην γειτονιά μας.
Αλήθεια αυτή η διαπίστωση μου, τι ακριβώς αντικειμενικά σημαίνει, δεν ενδιαφέρεστε (δεν το δείχνετε), τα ξέρετε (χλωμό), χακάρατε τους server μου και μέσα από τα πάνω, από 3GB τα βρήκατε (ποίο χλωμό), αλήθεια τι ; (είναι άξιον έρευνας).

Κάτσε ρε φίλε, γιατί δεν μας τα λες καλά. Η προσωπική σου παράνοια είναι δική σου υπόθεση. Αντί να εκτιμήσεις την σιωπή των υπολοίπων, ζητάς και τα ρέστα?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

05/04/2016, 13:49:53
quote:

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ως αναφορά τους εξωγήινους (τα αποτελέσματα της μελέτης μου, τα έχω δημοσιοποιήσει από 16-03-2016) που κανένας – καμία σας δεν ζήτησε τα αναλυτικά αποτελέσματα για τις 4 + 1 (πιθανής) φυλών που είναι στην γειτονιά μας....
Η έρευνά σου είναι συμπαθής μεν, γραφική δε και μοιάζει προϊόν φαντασίωσης έτσι όπως τα θέτεις. Τα "αποτελέσματα" δεν έχουν αξία να δεν ξέρουμε τη μέθοδο.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

05/04/2016, 14:47:46
Sol-Mix

Εδώ τους είπα ότι η μάζα του Σείριου είναι 1.73Μ έναντι 2.02 και 2.14Μ και μου κήρυξαν πόλεμο.
Εσύ λες για ολόκληρες εξωγήϊνες φυλές ανάμεσά μας.
Χωρίς λινκ, χωρίς μαρτυρίες, χωρίς επιστημονική έρευνα και περιμένεις να σε πιστέψει κανείς?

Φέρε έναν τουλάχιστον εξωγήϊνο, από κάθε φυλή, είτε να γράψει εδώ, είτε να μας μιλήσει στο Σκάϊπ.

Τότε θα γίνεις πιστευτός.

Εστω ένα πανεπιστημιακό λινκ, όπου να αποδεικνύεται η ύπαρξή τους.
Μπορείς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/04/2016, 23:47:19
quote:
Εδώ τους είπα ότι η μάζα του Σείριου είναι 1.73Μ έναντι 2.02 και 2.14Μ και μου κήρυξαν πόλεμο.

Εσύ
το φυσάς και δεν κρυώνει ακόμα
με τη μάζα του Σείριου, ε?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

07/04/2016, 00:21:46
Εγώ δεν φυσάω τίποτα απολύτως.
Ο ... άλλος τρέχει ακόμη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/04/2016, 01:21:02
quote:
Εγώ δεν φυσάω τίποτα απολύτως.
Ο ... άλλος τρέχει ακόμη.

Μα γι'αυτό λέω....
Λες και η ακριβής μάζα του Σείριου ήταν το ζητούμενο (που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να βρεθεί με τις παρούσες συνθήκες/καταστάσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια, και εκτός των άλλων έτσι κι αλλιώς μια Αστρική μάζα μεταβάλλεται διαρκώς -καταπίνει αβέρτα υλικό ο γείτονας αστέρας....)

Ο ΣολΜιχ, βέβαια το έχει ....τερματίσει.

.
.
.

Sol-MixΜέλος
09/04/2016, 11:06:47
Για την panpam και κάθε άλλη ή άλλον ενδιαφερόμενο.

Μεθοδολογία ή διαφορετικά τρόπος πραγματοποίησης της έρευνας.

Όταν ξεκίνησα της έρευνα πριν από περίπου 2,5 χρόνια συγκέντρωνα κάθε στοιχείο που μπορούσα να βρω για τους εξωγήινους, από βιβλία, από περιοδικά, από διαδίκτυο κλπ. σύντομα κατάλαβα ότι υπήρχαν δύο μεγάλες κατηγορίες των πληροφοριών αυτών, η πρώτη κατηγορία αφορούσε θεάσεις αγνώστων μη αναγνωρίσιμων ιπταμένων αντικειμένων και η δεύτερη, τις λεγόμενες επαφές «τρίτου τύπου» δηλαδή την από κοντά επαφή με μη αναγνωρίσιμο ον ή όντα είτε αυτή ήταν απλή παρατήρηση είτε υπήρχε κατά την διάρκεια της επαφής, με οποιοδήποτε τρόπο και επικοινωνία.

Λίγο αργότερα ανακάλυψα ότι υπήρχαν δύο ακόμα κατηγορίες που περιέκλειαν και τις δύο ποιο πάνω κατηγορίες, η μία εμπεριείχε κέρδος και η άλλη ήταν αφιλοκερδής.

Έφτιαξα μια Βάση δεδομένων και άρχισα να την ενημερώνω με τα πιο πάνω στοιχεία προσθέτοντας της και άλλα πεδία, όπως αυτά που αναφέρω σε προηγούμενο άρθρο μου (για τις φυλές εξωγήινων), συν μερικά ακόμη πεδία παρατηρήσεων που δεν εμπίπτουν σε καμιά από τις ποιο πάνω περιγραφόμενες περιπτώσεις (πχ. χρόνος ταξιδίου Γη – αστερισμού κόμης Βερενίκης 22 λεπτά, δικός μας χρόνος, ποια είναι η ταχύτητα ταξιδίου ;)

Στα τελικά στατιστικά στοιχεία που σας δημοσιοποίησα, αποφάσισα να μην συμπεριλάβω τις περιγραφές από τα βιβλία, αποφάσισα να τις αφαιρέσω γιατί, κατά την άποψη μου, όταν υπάρχει κέρδος οι πιθανότητες μυθεύματος αυξάνονται.

Επίσης τα τελικά στατιστικά που σας δημοσιοποίησα, αφορούν μόνο προσωπικές ανιδιοτελής μαρτυρίες ενός ή περισσοτέρων ατόμων, που συγκεντρώνουν τουλάχιστον το 58% του συνόλου των μαρτυριών (συμπεριλαμβάνετε στο 58% και το ποσοστό 3% του στατιστικού λάθους και ένα 5% πιθανής δικής μου πλάνης) ) και συμπίπτουν στα αποτελέσματα των περιγραφών τους, είναι δε περισσότερες των 10 ανεξάρτητων μαρτυριών.

Προσωπική μου άποψη, εκτός των στατιστικών αποτελεσμάτων, είναι ότι φυλή των «ζουν ανάμεσα μας» μπορεί να είναι πλασματική, δηλαδή μπορεί να είναι μασκαρεμένοι των άλλων τριών φυλών, καθώς επίσης και ότι η 5η φυλή μπορεί να μην υπάρχει, αλλά να είναι μια τεχνολογία των άλλων τριών φυλών, αν και υπάρχουν αναφορές ότι το ίδιο πρόβλημα με εμάς, έχουν και οι άλλες 3 φυλές, αλλά μπορεί οι πληροφορίες αυτές να είναι παραπλανητικές.

Τώρα για όσους και όσες πιστεύουν ότι τα μόνα σωστά, ότι οι μόνες αλήθειες που υπάρχουν πάνω σε αυτόν τον πλανήτη είναι αυτά που γράφουν τα βιβλία ή γ’ αυτούς που πιστεύουν ότι η μόνη αλήθεια είναι αυτή που βλέπουν οι ίδιοι ή αυτή που αποφασίζουν μετά από ώριμη σκέψη να αποδεχτούν, δεν έχω να τους πω κάτι, στην κατάσταση τους, την σκέψη τους, στην απόφαση τους, ήμουν και εγώ πριν το συμβάν, πριν την επαφή.

Edited by - Sol-Mix on 09/04/2016 11:19:01

09/04/2016, 13:31:47
quote:

(πχ. χρόνος ταξιδίου Γη – αστερισμού κόμης Βερενίκης 22 λεπτά, δικός μας χρόνος, ποια είναι η ταχύτητα ταξιδίου ;)

Αθήνα-Κόμη Βερενίκης σε 22 λεπτά.

Είναι 12 έτη φωτός ανά λεπτό.

Σιγά το...δύσκολο.Κάποια σκάφη τρέχουν πιο γρήγορα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/04/2016, 15:37:20
Sol-Mix

Μερικά πράγματα γίνονται, αλλά δεν λέγονται.
Και μερικά άλλα, λέγονται αλλά δεν γίνονται.

Π.χ.
Αν ήμουν αυτόπτης μάρτυς επαφών τρίτου τύπου, δεν θα το έλεγα ποτέ.Οχι δημοσίως.Μόνον σε ανθρώπους με την ανάλογη "ανθεκτικότητα" σε τέτοιου είδους θέματα.

Π.χ
Αν ήμουν σίγουρος και πέραν πάσης αμφιβολίας, περί ύπαρξης ξένων προς το γήϊνο DNA φυλών, πάλι δεν θα μιλούσα αν δεν ήμουν σε θέση να παρουσιάσω αποδείξεις.

Π.χ
Μπορώ αν θέλεις, να σου παρουσιάσω σενάρια και τρόπους διαστρικών ταξιδιών όχι με 12 έτη φωτός/λεπτό, αλλά σε χρόνο dt.Πιθανούς κατοίκους άλλων συστημάτων, με βάση διαφορετική του άνθρακα.
Ομως μπορώ μόνο να λέω.Οχι να κάνω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/04/2016, 08:29:07
quote:
Μεθοδολογία ή διαφορετικά τρόπος πραγματοποίησης της έρευνας.

Όταν ξεκίνησα της έρευνα πριν από περίπου 2,5 χρόνια συγκέντρωνα κάθε στοιχείο που μπορούσα να βρω για τους εξωγήινους, από βιβλία, από περιοδικά, από διαδίκτυο κλπ. σύντομα κατάλαβα ότι υπήρχαν δύο μεγάλες κατηγορίες των πληροφοριών αυτών, η πρώτη κατηγορία αφορούσε θεάσεις αγνώστων μη αναγνωρίσιμων ιπταμένων αντικειμένων και η δεύτερη, τις λεγόμενες επαφές «τρίτου τύπου» δηλαδή την από κοντά επαφή με μη αναγνωρίσιμο ον ή όντα είτε αυτή ήταν απλή παρατήρηση είτε υπήρχε κατά την διάρκεια της επαφής, με οποιοδήποτε τρόπο και επικοινωνία.

Λίγο αργότερα ανακάλυψα ότι υπήρχαν δύο ακόμα κατηγορίες που περιέκλειαν και τις δύο ποιο πάνω κατηγορίες, η μία εμπεριείχε κέρδος και η άλλη ήταν αφιλοκερδής.

Έφτιαξα μια Βάση δεδομένων και άρχισα να την ενημερώνω με τα πιο πάνω στοιχεία προσθέτοντας της και άλλα πεδία, όπως αυτά που αναφέρω σε προηγούμενο άρθρο μου (για τις φυλές εξωγήινων), συν μερικά ακόμη πεδία παρατηρήσεων που δεν εμπίπτουν σε καμιά από τις ποιο πάνω περιγραφόμενες περιπτώσεις (πχ. χρόνος ταξιδίου Γη – αστερισμού κόμης Βερενίκης 22 λεπτά, δικός μας χρόνος, ποια είναι η ταχύτητα ταξιδίου ;)

Στα τελικά στατιστικά στοιχεία που σας δημοσιοποίησα, αποφάσισα να μην συμπεριλάβω τις περιγραφές από τα βιβλία, αποφάσισα να τις αφαιρέσω γιατί, κατά την άποψη μου, όταν υπάρχει κέρδος οι πιθανότητες μυθεύματος αυξάνονται.

Επίσης τα τελικά στατιστικά που σας δημοσιοποίησα, αφορούν μόνο προσωπικές ανιδιοτελής μαρτυρίες ενός ή περισσοτέρων ατόμων, που συγκεντρώνουν τουλάχιστον το 58% του συνόλου των μαρτυριών (συμπεριλαμβάνετε στο 58% και το ποσοστό 3% του στατιστικού λάθους και ένα 5% πιθανής δικής μου πλάνης) ) και συμπίπτουν στα αποτελέσματα των περιγραφών τους, είναι δε περισσότερες των 10 ανεξάρτητων μαρτυριών.

SolMix,
έχεις κάνει μια σχετική έρευνα ταξινόμησης του 'χάους' των πληροφοριών γύρω από αυτό το φαινόμενο,
και αυτό εκτός από κοπιώδες είναι και σεβαστό.

Εγώ θα σταθώ σε μερικά σημεία που αναφέρεις και μόνος σου:

1) Πώς κατάφερες να διακρίνεις τις "ανιδιοτελείς" μαρτυρίες που λές, δηλ. με ποιο κριτήριο τις χώρισες σε ιδιοτελείς και ανιδιοτελείς? ή αν ήταν μόνο αυτό το κριτήριο.

2)

quote:
Προσωπική μου άποψη, εκτός των στατιστικών αποτελεσμάτων, είναι ότι φυλή των «ζουν ανάμεσα μας» μπορεί να είναι πλασματική, δηλαδή μπορεί να είναι μασκαρεμένοι των άλλων τριών φυλών, καθώς επίσης και ότι η 5η φυλή μπορεί να μην υπάρχει, αλλά να είναι μια τεχνολογία των άλλων τριών φυλών, αν και υπάρχουν αναφορές ότι το ίδιο πρόβλημα με εμάς, έχουν και οι άλλες 3 φυλές, αλλά μπορεί οι πληροφορίες αυτές να είναι παραπλανητικές.

Eδώ παραδέχεσαι κι εσύ ο ίδιος ότι πέφτει πολύ παραμύθι και συσκότιση/σκόπιμη σύγχυση, ακόμα και αν δεχτούμε ένα ελάχιστο ποσοστό ψηγμάτων αληθείας στα 'πορίσματα' της 'έρευνάς' σου.

3)

quote:
Τώρα για όσους και όσες πιστεύουν ότι τα μόνα σωστά, ότι οι μόνες αλήθειες που υπάρχουν πάνω σε αυτόν τον πλανήτη είναι αυτά που γράφουν τα βιβλία ή γ’ αυτούς που πιστεύουν ότι η μόνη αλήθεια είναι αυτή που βλέπουν οι ίδιοι ή αυτή που αποφασίζουν μετά από ώριμη σκέψη να αποδεχτούν, δεν έχω να τους πω κάτι, στην κατάσταση τους, την σκέψη τους, στην απόφαση τους, ήμουν και εγώ πριν το συμβάν, πριν την επαφή.

Tότε προφανώς πρέπει να δείξεις/δείχνεις και την ανάλογη κατανόηση όταν εισπράτεις διάφορες απαντήσεις από τους υπόλοιπους
όσον αφορά την ιστορία και τη μελέτη σου, αφού κι εσύ βρισκόσουν για πολύ καιρό στην "απέναντι" πλευρά.

quote:
Μερικά πράγματα γίνονται, αλλά δεν λέγονται.
Και μερικά άλλα, λέγονται αλλά δεν γίνονται.

και κάπως έτσι ξεκινάνε πολιτική καριέρα οι Μεγάλοι Άνδρες

Πέρα από την πλάκα όμως,
το ρητό αυτό είναι διαχρονικό και έχει εφαρμογές
σχεδόν σε όλα τα επαγγέλματα,
από τους γιατρούς, τους πιλότους, τους μηχανικούς, τους μαγείρους, κλπ, μέχρι και τους....πολιτικούς,
όπως επίσης και στις ανθρώπινες επαφές/σχέσεις.

quote:
Π.χ.
Αν ήμουν αυτόπτης μάρτυς επαφών τρίτου τύπου, δεν θα το έλεγα ποτέ.Οχι δημοσίως.Μόνον σε ανθρώπους με την ανάλογη "ανθεκτικότητα" σε τέτοιου είδους θέματα.

Π.χ
Αν ήμουν σίγουρος και πέραν πάσης αμφιβολίας, περί ύπαρξης ξένων προς το γήϊνο DNA φυλών, πάλι δεν θα μιλούσα αν δεν ήμουν σε θέση να παρουσιάσω αποδείξεις.

.
.
.

Sol-MixΜέλος
11/04/2016, 12:01:29
PY8AGORA
quote:

Πώς κατάφερες να διακρίνεις τις "ανιδιοτελείς" μαρτυρίες που λές, δηλ. με ποιο κριτήριο τις χώρισες σε ιδιοτελείς και ανιδιοτελείς? ή αν ήταν μόνο αυτό το κριτήριο.

Το γράφω

quote:

Στα τελικά στατιστικά στοιχεία που σας δημοσιοποίησα, αποφάσισα να μην συμπεριλάβω τις περιγραφές από τα βιβλία, αποφάσισα να τις αφαιρέσω γιατί, κατά την άποψη μου, όταν υπάρχει κέρδος οι πιθανότη
τες μυθεύματος αυξάνονται.

Μέσα σε κάθε record της Βάσης δεδομένων υπάρχει η προέλευση της πληροφορίας, αν ζητήσεις (Query) από την βάση δεδομένων μόνο προσωπικές (χωρίς πιθανό χρηματικό κέρδος) πληροφορίες σου βγάζει τα αποτελέσματα που δημοσιοποίησα αν ζητήσεις «όλα» ή μόνο «βιβλία» και «εφημερίδες» σου βγάζει άλλα αποτελέσματα, (σαφώς περισσότερα και πολύ διαφορετικά, πολύ πάνω από 4 + 1 φυλές).

quote:

Eδώ παραδέχεσαι κι εσύ ο ίδιος ότι πέφτει πολύ παραμύθι και συσκότιση/σκόπιμη σύγχυση, ακόμα και αν δεχτούμε ένα ελάχιστο ποσοστό ψηγμάτων αληθείας στα 'πορίσματα' της 'έρευνάς' σου.

Δεν παραδέχομαι κάτι, μια προσωπική μου άποψη (σκέψη) έγραψα εκτός στατιστικών, το πρέπον, ίσως είναι, μόνο η αποδοχή των στατιστικών στοιχείων. Ίσως τελικά να έχεις δίκιο και στην συγκεκριμένη υπόθεση να μην έχουν θέση οι προσωπικές μας απόψεις.

quote:

Tότε προφανώς πρέπει να δείξεις/δείχνεις και την ανάλογη κατανόηση όταν εισπράτεις διάφορες απαντήσεις από τους υπόλοιπους
όσον αφορά την ιστορία και τη μελέτη σου, αφού κι εσύ βρισκόσουν για πολύ καιρό στην "απέναντι" πλευρά.

Τα διάβαζα, τα άκουγα με σκεπτικισμό, αλλά ποτέ δεν τόλμησα, ποτέ δεν σκέφτηκα να χλευάσω κάποιον που είχε το θάρρος ή την αφέλεια να δημοσιοποιήσει κάτι.

Edited by - Sol-Mix on 11/04/2016 13:02:41

15/04/2016, 01:57:50
Sol-Mix

Εχεις προσέξει τα μάτια της Χιλαρυ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Sol-MixΜέλος
15/04/2016, 16:28:44
ΟΧΙ

Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πρέπει να το κάνω αυτό ;

Και αν το κάνω, τι πρέπει να προσέξω ;

15/04/2016, 19:02:03
quote:

ΟΧΙ

Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πρέπει να το κάνω αυτό ;

Και αν το κάνω, τι πρέπει να προσέξω ;

Επειδή εκπροσωπεί μία από τις φυλές που λες.
Αμφιβάλλεις?
Ετσι λέει ένας άλλος ερευνητής, όπως εσύ καλή ώρα...!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Sol-MixΜέλος
16/04/2016, 12:58:32
ΝΙΚΟΜΑΧΕ

Δεν υπάρχει κάτι, σε σχέση με τα γραφόμενα σου, στα αρχεία μου για την Hillary Diane Rodham Clinton ή απλά Ελληνικά Χίλαρι Κλίντον.

Βρήκα 2 φωτογραφίες, πορτρέτα της, με διαφορά περίπου 50 ετών, σήμερα είναι 68 ετών, η σκιά, το σημάδι στην αριστερή πλευρά, του αριστερού της ματιού, είναι ίδια και στα δύο πορτρέτα της, δεν είμαι ιατρός πόσο μάλλον οφθαλμίατρος, αλλά το σημάδι, μου μοιάζει φυσιολογικό, "ανθρώπινο", το δεξί της μάτι είναι καθαρό.

Αν εσύ ή ο φίλος σου ξέρει κάτι άλλο, και θέλεις ή σου επιτρέπει ο φίλος σου, γράψε το.

Το πρόβλημα για μένα και για την Χίλαρι Κλίντον και για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι άλλο και είναι το ίδιο και για τους δύο.

16/04/2016, 13:30:48
Ενας ερευνητής λέει πως η Χίλαρι είναι δρακονιανή-αλοϊγκορ, που αλλάζει σώμα όποτε γουστάρει.

ο Ντ.Αϊκι τα λέει.
Και είναι σοβαρός ερευνητής.Εχεις αντίρρηση περί Αϊκι?
Μέχρι και την βασίλισσα της Αγγλίας έχει βγάλει δρακονιανή-ερπετό.
Αυτέ είναι έρευνες Sol-Mix.Κατ΄ευθείαν στο ψητό.
Μην κοιτάς που φαίνεται να λέει παπαριές.Ερευνα έχει κάνει.
Οπως κι εσύ άλλωστε...!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Sol-MixΜέλος
16/04/2016, 15:37:49
ΝΙΚΟΜΑΧΕ

Αυτός που αναφέρεσαι είναι συγγραφέας και βιβλιοπώλης, κάτι σας τους δικούς μας, Δημοσθένης Λιακόπουλος και Άδωνης Γεωργιάδης ή σαν τους Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (Χάρι Πότερ), Tζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών), Τζορτζ Λούκας (Ο πόλεμος των άστρων), Τζιν Ρόντενμπερι (Σταρ Τρεκ) κλπ.κλπ, υπάρχει πράγματι μέσα στα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει και στην κατηγορία «χρήμα», έχει δε την «αξιοπιστία που του αρμόζει».

Στις 11-04-2016 σε απάντηση μου στον PY8AGORA, πάντα κατά την άποψη μου, όταν συμπεριλαμβάνετε το «χρήμα» σε μια έρευνα, (οποιαδήποτε έρευνα από αυτά που αναφερόμαστε μέχρι την σύντηξη) αυτή η έρευνα, για μένα, έχει σχεδόν μηδενική αξία.

16/04/2016, 17:40:25
Ο Τόλκιν στην ίδια παράγραφο με τον Λιακόπουλο. Το είδαμε κι αυτό εδώ μέσα τελικά...

16/04/2016, 17:51:51
quote:

Ο Τόλκιν στην ίδια παράγραφο με τον Λιακόπουλο. Το είδαμε κι αυτό εδώ μέσα τελικά...

Εχει πλάκα.
Ο ένας σοβαρός ερευνητής της θεϊκής βοϊδόπ@τσας και ο άλλος προπάτορας της θρησκείας του μέλλοντος αιώνος.Αμήν!

Πάντως ο Sol-Mix ασχολείται σοβαρά.Τουλάχιστον έτσι πιστεύει.
Μένει μόνο να εμφανισθούν οι εξωγήϊνοι και θα υποκλιθούμε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.