- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ναι ρε Νικόμαχε, καλά λέει ο Camelot. Αφού είχαμε συμφωνήσει στις 21/12/2012, πώς σου ήρθε να μιλήσεις για 26/9? Αντίχριστε!
Aaa macedon,όχι δεν τα λές καλά!
Στις 21/12/12 και περί ώραν 13.30΄.12",θα γίνει η καταστροφή του υπόλοιπου κόσμου,που θα έχει απομείνει απο τον πόλεμο της 26ης Σεπτεμβρίου!!!
Α όλα κι όλα,να μάθεις να ερμηνεύεις σωστά τις προφητείες!!
Αντίχριστε
Εγω δεν είμαι αντίχριστος.
Είμαι Αντισαύρας !!
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Άλλο πράγμα SERPENT PEOPLE ή NAGA και άλλο πράγμα DRACONIANS, DRACO people Νικόμαχε. (hint)
ΑντίχριστεΕγω δεν είμαι αντίχριστος.
Είμαι Αντισαύρας !!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
many questions, tiring answers
Του εξήγησα πως θα έχει πολύ πλάκα όταν βγει η Ελλάδα απ την κρίση για τα καλά και αρχίσουν οι Έλληνες να είναι σούπερ φραγκάτοι και να ζουν στην υπέρτατη χλιδή τότε ξαφνικά να καταστραφούν τα πάντα. Που να ήξερε ο ανόητος ότι έτσι μας έδωσε παράταση για χρόνια και χρόνια...
Μπορείτε να περνάτε ένας ένας 6-8 απογεύματα καθημερινές να μου φιλάτε το χέρι από ευγνωμοσύνη.
Επίσης ανησύχησα προς στιγμήν για το 2036 με τον Άποφις, αλλά μετά έκανα τους υπολογισμούς και θα είμαι 58 χρονών, οπότε σαν γνήσιο ανθρώπινο ον που ενδιαφέρεται πολύ για την επόμενη γενιά είπα "στα @@ μου θα την έχω ζήσει την ζωή μου μέχρι τότε και έτσι και αλλιώς σύνταξη δεν θα πάρω ποτέ" και έπεσα για ύπνο.
Το 21/12/2012 πάντως μην σας ανησυχεί... 2+1+1+2+2+0+1+2 = 11.. 11 χρόνια μετά το 2001 και 101 μέρες μετά την 11/9 (1+1+9 = 11) και η ώρα όπως ξέρουμε θα είναι 11:11..
Με λίγα λόγια, δεν βλέπω κάτι περίεργο.. (τώρα που σας μπριζώνω ... dance my puppets!)
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Aaa macedon,όχι δεν τα λές καλά!Στις 21/12/12 και περί ώραν 13.30΄.12",θα γίνει η καταστροφή του υπόλοιπου κόσμου,που θα έχει απομείνει απο τον πόλεμο της 26ης Σεπτεμβρίου!!!
Όχι, ο πόλεμος θα γίνει το πρωί της 27ης, όπως ζήτησε ο macedon αφού πρέπει να πληρωθεί. Βλέπεις, νομίζει ότι θα τα πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο. Και πού ξέρεις, μπορεί να το καταφέρει και να τους εξαγοράσει όλους εκεί, δίνοντας απρόβλεπτη συνέχεια στα γεγονότα.
Αλλά μια στιγμή, έχω μια πολύ σημαντική σύσκεψη την 28η Σεπτεμβρίου. Δεν μπορεί να αναβληθεί ο πόλεμος; Α, μα ναι, να και ο Craven που με τη δεινή διπλωματία του πέτυχε παράταση.
Ωραία, να κοιμάμαι ήσυχος. ![]()
quote:
μίλησα με τον Β.... (αυτόν που δεν λέμε το όνομα του)
Μίλησες με τον Β..?
Είσαι τεράστιος!
R.E.S.P.E.C.T

macedon
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
Εάν δεν κάνω λάθος, η ημερομηνία 21/12/2012 έπαψε να ισχύει λόγω λανθασμένων υπολογισμών. Μετατέθηκε...
Από την άλλη, και λάθος να μην έκαναν, θεωρώ πως καλά έκαναν και την άλλαξαν, αν την άλλαξαν επιτηδευμένα, για να μην έχουμε τον γνωστό πανζουρλισμό και μαζικές αυτοκτονίες.
quote:
Από την άλλη, και λάθος να μην έκαναν, θεωρώ πως καλά έκαναν και την άλλαξαν, αν την άλλαξαν επιτηδευμένα, για να μην έχουμε τον γνωστό πανζουρλισμό και μαζικές αυτοκτονίες.
σε "ποιους" αναφερεσαι? στους απογονους των Μαγιας ή καποιους "συνεχιστες" που απλα για να μην ταραχτει ο κοσμος, πολυ απλα εβαλαν μπλανκο και αλλαξαν την μερα?

-Γι’αυτό Ελληνόπουλα, μη ψαρώνεται με της κωλοπροφητείες τους
Να βρίσκεις ευκαιρίες να δείχνεις την αγάπη σου, στους κοντινούς σου ανθρώπους, στα κατοικίδιά σου και αν δεν έχεις στα αδέσποτα ζωάκια, στα λουλούδια στις γλάστρες σου και αν δεν έχεις στα αγριόφυτα που αμέριμνα φυτρώνουν στις άκρες τω πεζοδρομίων, στα πουλάκια που τιτιβίζουν γεμάτα από τη χαρά της ζωής, σε πράγματα που μέχρι τώρα ήταν μπροστά σου και δεν τα πρόσεχες, νιώσε ΑΓΑΠΗ όπου και όσο μπορείς, αυτό είναι το μυστικό όπλο που θα αναστρέψει την κατάσταση ,αυτό το όπλο προσπαθούν να σου στερήσουν , μη τους το επιτρέψεις, ΑΓΑΠΑ.
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
quote:
Μίλησες με τον Β..?Είσαι τεράστιος!
R.E.S.P.E.C.T
ανέκδοτο:
Ο Τσακ Νόρις είναι ο νουνός του Β..... (αυτού που δεν λέμε το όνομά του)![]()
![]()
![]()
και είναι ο μόνος που ξέρει το όνομά του,
γιατί αυτός του το έδωσε...
quote:
Εδώ απλά θα δίνουμε οποιαδήποτε πληροφορία για ημερομηνίες πιθανούς καταστροφής της γης.
Αρα το τόπικ, μάλλον λάθος ξεκίνησε...Ιμιτασιόν, τί να πει κανείς.....
quote:
Marian
Να βρίσκεις ευκαιρίες να δείχνεις την αγάπη σου, στους κοντινούς σου ανθρώπους, στα κατοικίδιά σου και αν δεν έχεις στα αδέσποτα ζωάκια, στα λουλούδια στις γλάστρες σου και αν δεν έχεις στα αγριόφυτα που αμέριμνα φυτρώνουν στις άκρες τω πεζοδρομίων, στα πουλάκια που τιτιβίζουν γεμάτα από τη χαρά της ζωής, σε πράγματα που μέχρι τώρα ήταν μπροστά σου και δεν τα πρόσεχες, νιώσε ΑΓΑΠΗ όπου και όσο μπορείς, αυτό είναι το μυστικό όπλο που θα αναστρέψει την κατάσταση ,αυτό το όπλο προσπαθούν να σου στερήσουν , μη τους το επιτρέψεις, ΑΓΑΠΑ.
Καλά όλα αυτά φίλε Νότιρκ, αλλά αν δεν βάλεις μέσα τον παρά, ούτε αγριολουλουδα μπορείς να χαίρεσαι, ούτε πουλάκια να τιτιβίζουν....
(εκτός κι αν είσαι από τους λογής λογης ¨"βολεμένους" που καμιά 'κριση΄΄ δεν τους άγγιξε..... και εξω απ'το χορό μας έχεις γίνει ...Βοσκόπουλος....)
-Είμαι 69 και συνεχίζω να δουλεύω σε πολύ δύσκολες συνθήκες και μάλλον αυτό θα τραβήξει μέχρι κοντά στα 80 μου αν προλάβω να φτάσω.
-Σου μοιάζω για βολεμένος;
-Ένα από αυτά που μου έμαθε η πολύ σκληρή ζωή που έζησα , είναι η Αγάπη, αυτή με κράτησε, μου έδωσε και μου δίνει τη δύναμη να χαμογελάω και να διακρίνω την ελπίδα και το φως πίσω από κάθε κακό .
quote:
MarianΝα βρίσκεις ευκαιρίες να δείχνεις την αγάπη σου, στους κοντινούς σου ανθρώπους, στα κατοικίδιά σου και αν δεν έχεις στα αδέσποτα ζωάκια, στα λουλούδια στις γλάστρες σου και αν δεν έχεις στα αγριόφυτα που αμέριμνα φυτρώνουν στις άκρες τω πεζοδρομίων, στα πουλάκια που τιτιβίζουν γεμάτα από τη χαρά της ζωής, σε πράγματα που μέχρι τώρα ήταν μπροστά σου και δεν τα πρόσεχες, νιώσε ΑΓΑΠΗ όπου και όσο μπορείς, αυτό είναι το μυστικό όπλο που θα αναστρέψει την κατάσταση ,αυτό το όπλο προσπαθούν να σου στερήσουν , μη τους το επιτρέψεις, ΑΓΑΠΑ.
quote:Τα λέτε πολύ ωραία και οι δύο.. Εγώ έχω κάποια φυτά, θέλω να τα βάλω σε μεγαλύτερες γλάστρες, αλλά το σκέφτομαι πολύ για να κάνω ένα τέτοιο "έξοδο" αυτή τη περίοδο. Επιπλέον θα ήθελα πολύ να έχω κάποιο κατοικίδιο (παλιότερα είχα) αλλά σκέφτομαι σε λίγο δε θα χω λεφτά να φάω ο ίδιος, το κατοικίδιο με τι θα τρώει;
Καλά όλα αυτά φίλε Νότιρκ, αλλά αν δεν βάλεις μέσα τον παρά, ούτε αγριολουλουδα μπορείς να χαίρεσαι, ούτε πουλάκια να τιτιβίζουν....
Λοιπόν, τον χειρότερο καιρό έπεσε η κρίση, πάνω στο άνθος της Αγάπης