- Η Randa Burnier στην Ελλαδα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
στην
Αιθουσα Λογου και Τεχνης
Στοα Ορφεως-Πανεπιστημιου 47
Αθηνα
Πεμπτη 07 Ιουλιου ,ωρα 20:00
---ευχαριστω τη φιλη για την ενημερωση.. προς ενημερωση.)---
--Namaskar Helios!kya hal hai?--

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/07/2005 02:55:48
quote:
ΙαπετόςPanosT
quote:
Πάρτε και το βίντεο του παραπάνω αποσπάσματος.http://www.youtube.com/watch?v=Sxq1dwZd0Lw
Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Panos.. Τι γίνεται αγόρι μου; Άρχισες να ξεφέυγεις και εσύ; Kαι σε είχα για πιο σοβαρό! (Εκτός αν έχεις χαμηλή κριτική σκέψη και σε παρέσυρε ένας τρελός!)
Και ο Medvedev μίλησε για UFO!! Tι πάει να πεί; Ότι υφίσταται ufo?
Έχεις κάτι να σχολιάσεις από το απόσπασμα της ομιλίας του ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ Προέδρου του Ιράν ή θα μείνεις μόνο στις προσωπικές επιθέσεις???
Παρεπιπτόντως και ο ΟΗΕ έχει και πρεσβεία υποδοχής εξωγήινων...
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/51281/presveia-gia-exogiinous-/
Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν περιμένω κανέναν από το Σείριο ή αλλαχού.
Αναμεταξύ σας να ψαχτείτε...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 22/01/2013 22:27:45
quote:
Ευχαριστώ για το ''τρελός''!complimant,complimant!
Εμ τι είσαι ρε μεγάλε με αυτά που πιστέυεις; To λιγότερο αφελής. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλη βαριά έκφραση και μου κάνουν προσωρινή απενεργοποίηση.
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Edited by - Ιαπετός on 22/01/2013 22:30:34
quote:
Εμ τι είσαι ρε μεγάλε με αυτά που πιστέυεις; To λιγότερο αφελής. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλη βαριά έκφραση και μου κάνουν προσωρινή απενεργοποίηση.All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Δεν τα πιστεύω μόνο εγώ,είναι πολλοί στην Ελλάδα που ανησυχούν μήπως τώρα είναι η ώρα του Αντιχρίστου.Δεν λέω οτι όλοι αυτοί πιστεύουν στον Μάξιμο,αλλά είναι υποψιασμένοι οτι κάτι τρέχει,και δεν είναι καλό......
quote:
Δεν τα πιστεύω μόνο εγώ,είναι πολλοί στην Ελλάδα που ανησυχούν μήπως τώρα είναι η ώρα του Αντιχρίστου.Δεν λέω οτι όλοι αυτοί πιστεύουν στον Μάξιμο,αλλά είναι υποψιασμένοι οτι κάτι τρέχει,και δεν είναι καλό......
Κοίτα.. Αν μου μίλαγες για έναν επικείμενο μελλοντικό πόλεμο δεν θα σε χαρηκτήριζα έτσι όπως σε χαρακτήρισα.. Άλλα αν μου μιλάς για διαβόλους τριβόλους που πρόκειται να κυβερνήσουν και να γίνουν κοσμοκράτορες, το λιγότερο που μπορώ να σου πώ (εντελώς φιλικά) είναι να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο!!
quote:
Ιαπετός
Και ο Medvedev μίλησε για UFO!! Tι πάει να πεί; Ότι υφίσταται ufo?
Βεβαίως και υφίσταται.
Θέλεις αποδείξεις μήπως...?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
quote:
Δεν τα πιστεύω μόνο εγώ,είναι πολλοί στην Ελλάδα που ανησυχούν μήπως τώρα είναι η ώρα του Αντιχρίστου.Δεν λέω οτι όλοι αυτοί πιστεύουν στον Μάξιμο,αλλά είναι υποψιασμένοι οτι κάτι τρέχει,και δεν είναι καλό......Κοίτα.. Αν μου μίλαγες για έναν επικείμενο μελλοντικό πόλεμο δεν θα σε χαρηκτήριζα έτσι όπως σε χαρακτήρισα.. Άλλα αν μου μιλάς για διαβόλους τριβόλους που πρόκειται να κυβερνήσουν και να γίνουν κοσμοκράτορες, το λιγότερο που μπορώ να σου πώ (εντελώς φιλικά) είναι να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο!!
Τι λες τώρα;;;Καταργείς όλο το Ευαγγέλιο και όλους τους Αγίους της Εκκλησίας μας,που λένε οτι ο Αντίχριστος θα γίνει παγκόσμιος βασιλιάς μια μερα;;;Τόσο θάρρος;;;;
quote:
Τι λες τώρα;;;Καταργείς όλο το Ευαγγέλιο και όλους τους Αγίους της Εκκλησίας μας,που λένε οτι ο Αντίχριστος θα γίνει παγκόσμιος βασιλιάς μια μερα;;;Τόσο θάρρος;;;;

quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
quote:
Δεν τα πιστεύω μόνο εγώ,είναι πολλοί στην Ελλάδα που ανησυχούν μήπως τώρα είναι η ώρα του Αντιχρίστου.Δεν λέω οτι όλοι αυτοί πιστεύουν στον Μάξιμο,αλλά είναι υποψιασμένοι οτι κάτι τρέχει,και δεν είναι καλό......Κοίτα.. Αν μου μίλαγες για έναν επικείμενο μελλοντικό πόλεμο δεν θα σε χαρηκτήριζα έτσι όπως σε χαρακτήρισα.. Άλλα αν μου μιλάς για διαβόλους τριβόλους που πρόκειται να κυβερνήσουν και να γίνουν κοσμοκράτορες, το λιγότερο που μπορώ να σου πώ (εντελώς φιλικά) είναι να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο!!
Μεσα εισαι!!!
Βαση λογικης που διεπει και την προφητολογια.
321
321
quote:
Και θα ελευθερωσει ο Θεος τους τεσσερις αγγελους για να δημιουργησει το καταληλο κλιμα για τον αντι που νομιζεις οτι επεται;;;321
Κοιτα,αυτό δεν το ξέρω,δηλαδή αν ο πόλεμος γίνει πριν ή μετά την εμφάνιση του Αντιχρίστου....Ένας Άγιος λέει ότι η ενθρόνιση του Αντι θα γίνει μετά το τέλος του πολέμου,και θα ενεργήσει έτσι,ώς ανώτατος ειρηνοποιός που θα σταματήσει τον πόλεμο.Αν ισχύει αυτό,τότε ό πόλεμος θα πρέπει να γίνει μέσα στο 2013,με αρχές 2014 το αργότερο,ώστε μέσα 2014 να είναι έτοιμος για την στέψη.....
321
quote:
Αν πιστευεις σε Θεο απαντησε μου.321
Τι πράγμα;
321
quote:
Μετα τον αντι εχουμε β' παρουσια.Πες μου βαση ποιας λογικης να γινει η β'παρουσια με εναν μεγαλο πολεμο,που μαλιστα θα επιτρεψει ο Θεος;;;321
Οι πόλεμοι γίνονται συνήθως λόγω της αμαρτωλότητας των ανθρώπων,και αμα δεις την εποχή μας,αυτή έχει πληθύνει.Με ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα,λοιπόν ο Θεός,θα αφανίσει το 1/3 των κατοίκων της γης,δίνοντας ένα τελευταίο μήνυμα μετάνοιας στα υπόλοιπα 2/3....Όμως,όπως μας πληροφορεί η Αποκάλυψη,ούτε αυτοί που θα επιζήσουν δεν θα μετανοήσουν απο την λατρεία τους στα είδωλα και στους ψεύτικους θεούς....Οι πόλεμοι λοιπόν γίνονται για να υπάρξει μετάνοια.....
Δεν υπαρχει χρονος για μετανοια κ.λ.π
Ο συγκεκριμενος πολεμος(που μιλαμε) αφορα οντως τιμωρια για μετανοια.
Αρα;;;;
321
quote:quote:
Εμ τι είσαι ρε μεγάλε με αυτά που πιστέυεις; To λιγότερο αφελής. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλη βαριά έκφραση και μου κάνουν προσωρινή απενεργοποίηση.All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Εξαρταται απο Ποια οπτικη τα βλεπεις τα πραγματα...
Για παραδειγμα εαν υποθετικα μας "σκασουν μυτη"
εξωγιηνοι τοτε πραγματικα το προβλημα στην Ελλαδα
το εχει η εκλησια του Χρηστιανισμου, δεδομενου
οτι μια τετοια επισκεψη ειναι λογικο και επομενο
να μας εμπλουτισει με γνωσεις που "ισως" θα
καταριπτουν πολλα δεδομενα της εκλησιας σας.
Τωρα εαν αυτα που λεει στην περιβοητη ομιλια
του ο συγκεκριμενος ανθρωπος εαν νομιζεις οτι
αναφερεται στον "Αντι-προσωπο" εχεις λαθος κατα
την δικη μου αποψη δεοδμενου οτι μιλαει για
παγκοσμια κοινοτητα με ισοτιμα μελη , αυτο
εαν ειναι λαθος για τους Χρηστιανους, τοτε
τι να πω;
Πολυ αγαπηη εχετε...
quote:quote:
Μετα τον αντι εχουμε β' παρουσια.Πες μου βαση ποιας λογικης να γινει η β'παρουσια με εναν μεγαλο πολεμο,που μαλιστα θα επιτρεψει ο Θεος;;;321
Οι πόλεμοι γίνονται συνήθως λόγω της αμαρτωλότητας των ανθρώπων,και αμα δεις την εποχή μας,αυτή έχει πληθύνει.Με ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα,λοιπόν ο Θεός,θα αφανίσει το 1/3 των κατοίκων της γης,δίνοντας ένα τελευταίο μήνυμα μετάνοιας στα υπόλοιπα 2/3....Όμως,όπως μας πληροφορεί η Αποκάλυψη,ούτε αυτοί που θα επιζήσουν δεν θα μετανοήσουν απο την λατρεία τους στα είδωλα και στους ψεύτικους θεούς....Οι πόλεμοι λοιπόν γίνονται για να υπάρξει μετάνοια.....
Τελικα παροτι αθεος ξερω ποιο πολλα απο
εσενα στην θρησκεια σου ...
Ο θεος σας που λες φιλε μου παρουσιασε
τετοιες καταστροφολογικες τασεις με εξοντωση
μονο στην παλια διαθηκη . Ολη η προσεγκιση του
στην μετα Χρηστον εποχη βασιζεται στην αγαπη
και στην κατανοηση .
γραφεις ...
Οι πόλεμοι λοιπόν γίνονται για να υπάρξει μετάνοια.....
Σωπα ρε συ !!!
τοσο "παροπιδας" εισαι ;
και σε ρωταω ρε μαγκα...
ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ
ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ;
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;
Και μην μου γραψεις τιποτα βλακειες
γιατι υποτηθεται οτι η Θρησκεια σας
βασιζεται στην αγαπη .
Πρεπει να σου εξηγησω και κατι αλλο
που εχει σημασια γιατι αυτο ανερησαι
(παλι)