ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
12/04/2012, 20:11:34
Γιαννης

Εεε!! αφού τόπε ο ...... Πλάτωνας.
Τέρμα!!!
Έτσι είναι... ..... και άσε τους άλλους να τραβάνε τα .....βυζιά τους.
..........
Τα παράπονα σου στον Πλατωνα και το Σωκράτη. Να στο θυμίσω πως για το Σωκράτη, δεν υπάρχει κάν θέμα Σοφίας (και φιλοσοφιας) στον άνθρωπο, χωρίς εγκρατεια. 

Γιαννης
Το “ένα” όμως ορίζεται, δηλαδή μετριέται...... και όσο μεγάλο και να το σκεφτείς, είναι πάντα μικρότερο απο το “Παν”, που είναι “άπειρο”.
......

Και ποιος σου λέει πως είναι διαφορετικά (κατα Σωκρατη/πλατωνα)?  
όταν ο Σωκρατης προσέρχεται, απευθύνεται ακριβώς εκει...

Πολυαγαπημένε Πάνα , και όλοι εσείς οι θεοί
που κατοικείτε εδώ τριγύρω ,
βοηθήστε να γίνω όμορφος εσωτερικά .
Να φαίνομαι αυτό που είμαι.
Να βλέπω τη σοφία ως τον μόνο πλούτο,
και ο πλούτος μου
να μην είναι μεγαλύτερος
απ' όσο μπορώ να αντέξω.

Γιαννης
Η πρόταση “ένα άπειρο” , στερείται λογικής
........

Πραγματι Γιάννη, λειπει το ρημα ειναι, μα είναι σκέψεις επιφανείας, (επιστημονφλυαρων συνηθως) δεν απασχολούν ένα φιλόσοφο.

Γιαννης
Όσο και να αυγατίσεις το “άπειρο”, δεν πρόκειται ποτέ να ...μεγαλώσει,
.........
 Αυτο σκέφτομαι και εγώ για τους επιστήμονες! Αν έχουν μπει στο λουκι για τα καλα, (διανοιοαποασχληση) θα έχουν ένα μυαλό που θα τους μιλάει συνεχώς, θα έχουν κάποιες ικανοτητες, μεγαλύτερες φυσικά απο το μέσο άνθρωπο, μα θα παραμένουν όπως ακριβώς το γράφεις μόνο σου παρακάτω!

Γιαννης
Όσο ..... ξίδι και να βάλεις, δεν ...“γίνεται” ποτέ να γίνει “Ένα”.

Και όχι μόνο Γιάννη!  Έχει πολυ κουπί ακόμα! (ενσαρκωσεις) ξέρω βγάζεις σπυρακια όταν ακούς τέτοια, μα τι να σου κάνω...

12/04/2012, 20:28:47
Αγαπητοί συνομιλητές, τελευταία έχω πρόβλημα χρόνου αλλά και όρεξης, λόγω προβλημάτων υγείας της συζύγου μου και γι' αυτό απέχω των συζητήσεων, που έχουν πάρει καλό δρόμο, απ' ό,τι βλέπω.

Προσπαθώ να ακολουθώ τη ροή της ανταλλαγής απόψεων αλλά δεν μπορώ να απαντώ όσο συχνά θέλω.
Ελπίζω να επανέλθω κανονικά,σύντομα.

Δυό λέξεις μόνο για τον σκοπό της ύπαρξής μας στην Γη ή όπου αλλού συντελείται το έργο της Δημιουργίας.

Η άποψή μου λοιπόν, επιγραμματικά:

Απ' ό,τι φαίνεται είναι συμπαντική νομοτέλεια, να προχωρά η Δημιουργία αντιμετωπίζοντας τις όποιες αντιξοότητες δημιουργούνται από όποιους έχουν άλλη άποψη γι' αυτήν.
Σκεφτείτε ότι και οι αποστάτες δημιουργούν, με το δικό τους, όμως, τρόπο και προς την κατεύθυνση που αυτοί θέλουν ή χρειάζονται.
Τα πάντα λοιπόν, εντάσσονται στα πλαίσια της δημιουργίας και εμείς είμαστε μέρος της, με διάφορους ρόλους.

Η εκάστοτε ενσάρκωσή μας έχει σκοπό την επίτευξη ενός στόχου στα πλαίσια των δικών μας επιδιώξεων. Όταν λέω "δικών μας" εννοώ του είδους μας, της φυλής μας ή των φυλών που έχουν τους ίδιους προσανατολισμούς.

Όπως λέει και ο Μάριος μόνο να εικάζουμε (δυστυχώς ακόμη) μπορούμε και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τα "σημεία", μήπως μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για το τι πρόκειται να συμβεί.
Καλό θα είναι λοιπόν, ο καθένας από εμάς να παρατηρεί τα τεκταινόμενα στη Γήινη σκηνή και να προσπαθεί να δει κάτω από της επιδερμίδα των γεγονότων, υποβοηθούμενος απ' το γνωστικό του πεδίο.

Αμφισβήτηση και αναλυτική σκέψη χρειάζεται...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

12/04/2012, 20:46:01
Γιαπετ

Αμφισβήτηση και αναλυτική σκέψη χρειάζεται...
..........

Θα πρόσθετα και την υπέρβαση, (να ξεπέρασεις ότι γνωστό) διαφορετικά, με αυτα μόνο, κίνδυνευεις να λυμνασεις!

Κοιτα γύρω σου...αναλυτές και αμφισβητείες....μπουχτισαμε!!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 12/04/2012 20:47:29

13/04/2012, 11:34:01
Πολύ σωστά...

Την υπέρβαση την θεωρώ αυτονόητη φίλε μου Πλάτωνα, γι' αυτό δεν την ανέφερα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

13/04/2012, 11:59:51
quote:
Πλατωνας

Τα παράπονα σου στον Πλατωνα και το Σωκράτη. Να στο θυμίσω πως για το Σωκράτη, δεν υπάρχει κάν θέμα Σοφίας (και φιλοσοφιας) στον άνθρωπο, χωρίς εγκρατεια.

Γιαννης

Και για μένα δεν τίθεται θέμα σοφίας.
Η σοφία είναι στόχος, όχι υπαρκτή ιδιότητα.

Ο φιλόσοφος όμως υπάρχει, είναι αυτός που αναζητά την σοφία,ο φίλος της σοφίας, και για χάριν της έχει βγει στο δρόμο της αναζήτησης.
Κάθε ένας επιστήμονας / ερευνητής, είναι εν δυνάμει και φιλόσοφος.
Το αντίθετο δεν είναι υποχρεωτικό.

quote:
Και ποιος σου λέει πως είναι διαφορετικά (κατα Σωκρατη/πλατωνα)?
όταν ο Σωκρατης προσέρχεται, απευθύνεται ακριβώς εκει...

Πολυαγαπημένε Πάνα , και όλοι εσείς οι θεοί
που κατοικείτε εδώ τριγύρω ,
βοηθήστε να γίνω όμορφος εσωτερικά .
Να φαίνομαι αυτό που είμαι.
Να βλέπω τη σοφία ως τον μόνο πλούτο,
και ο πλούτος μου
να μην είναι μεγαλύτερος
απ' όσο μπορώ να αντέξω.

Εγώ υποστηρίζω – και με δικά μου λογικά επιχειρήματα – πως το “Ένα” δεν είναι το “Παν”
Που να βρω τώρα τον Σωκράτη να κουβεντιάσω τις αντιρρήσεις μου?

Εσύ έχεις δική σου τεκμηριωμένη άποψη επ αυτού?
Το ότι το είπε ο Τάδε, όσο και να τραβάς τα μαλλιά σου, δεν αποδεικνύει τίποτα.

quote:
Πραγματι Γιάννη, λειπει το ρημα ειναι, μα είναι σκέψεις επιφανείας, (επιστημονφλυαρων συνηθως) δεν απασχολούν ένα φιλόσοφο.

Περιμένω να ακούσω τις βαθιές δικές σου, τις φιλοσοφημένες απόψεις για το “Ενα”.
(αρκεί να μην είναι της αμπέλου)

Για πες?

quote:
Αυτο σκέφτομαι και εγώ για τους επιστήμονες! Αν έχουν μπει στο λουκι για τα καλα, (διανοιοαποασχληση) θα έχουν ένα μυαλό που θα τους μιλάει συνεχώς, θα έχουν κάποιες ικανοτητες, μεγαλύτερες φυσικά απο το μέσο άνθρωπο, μα θα παραμένουν όπως ακριβώς το γράφεις μόνο σου παρακάτω!

Δεν είδα να διατυπώνεις έως τώρα μία – έστω μία – δική σου λογική πρόταση.
Αλά θα μου πεις γιατί ξαφνιάζομαι, όταν εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις πως ΔΕΝ έχεις αυτό το ιδίωμα.

quote:
Και όχι μόνο Γιάννη! Έχει πολυ κουπί ακόμα! (ενσαρκωσεις) ξέρω βγάζεις σπυρακια όταν ακούς τέτοια, μα τι να σου κανω

Χα! Χα! Αυτό ναι!
Το σωστό να λέγεται
Όσο για τις “ενσαρκώσεις” και τις “μετ ενσαρκώσεις”, εσύ έχεις μάλλον τέτοιες εμπειρίες .
Το παράξενο είναι πως δεν είσαι σε θέση να το αποδείξεις.

Εγώ είμαι σίγουρα στην πρώτη μου ζωή πάνω στην γη, και γνωρίζω πως θα είναι και η μοναδική.
Ευτυχώς, ΔΕΝ έχω ψευδαισθήσεις,

13/04/2012, 12:54:35
gianipseftis

quote:
Εγώ είμαι σίγουρα στην πρώτη μου ζωή πάνω στην γη, και γνωρίζω πως θα είναι και η μοναδική.

Μπορείς να μεταδώσεις αυτήν τη σιγουριά;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

13/04/2012, 13:48:17

Βεβαίως!
Το μόνο που σίγουρα γνωρίζω είναι, πως υπάρχω πάνω σε τούτη εδώ την γη.
Και αυτό μπορώ να το στηρίξω με λογικά επιχειρήματα, αν δεν με πιστεύεις .

Γνωρίζεις εσύ κάτι διαφορετικό που να μπορείς να αποφανθείς με την ίδια σιγουριά.

Αν ναι!
Με πολύ χαρά θα ακούσω την λογική τεκμηρίωσή σου

13/04/2012, 13:59:37
Άλλο σε ρώτησα εγώ συνονόματε. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

Ζήτησα να μεταδώσεις τη σιγουριά για τη θέση σου:

"Εγώ είμαι σίγουρα στην πρώτη μου ζωή πάνω στην γη, και γνωρίζω πως θα είναι και η μοναδική."

και όχι για το γεγονός ότι ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ υπάρχεις, κάτι που φαίνεται άλλωστε.

Πώς είσαι σίγουρος ότι είναι η πρώτη σου ζωή στη Γη και πώς ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι είναι και η μοναδική.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

13/04/2012, 14:28:02
Δεν “έκανα”..
Απάντησα σε αυτό που με ρώτησες, όπως εγώ το κατάλαβα.

Αν με ρωτάς γιατί δεν πιστεύω σε κάτι που δεν έχω κανένα στοιχείο να συνηγορεί σε αυτή την υπόθεση, η απάντηση μου είναι απλή.
Δεν είναι δυνατόν να πιστέψω σε κάτι που ..... δεν έχω κανένα στοιχείο να με οδηγεί σε αυτή την υπόθεση

Έχω ακούσει και για τους καλικάντζαρους να ροκανίζουν το δέντρο της γης.
Ο κόσμος μάλιστα λέει, πως με τις αγιαστούρες τους ξορκίζουν και έτσι σώζουν την γη.
Ούτε και αυτό το πιστεύω.

Σε ρώτησα αν μπορείς να με βεβαιώσεις για το αντίθετο.

Μπορείς?

13/04/2012, 15:40:01
gianipseftis

quote:
Δεν είναι δυνατόν να πιστέψω σε κάτι που ..... δεν έχω κανένα στοιχείο να με οδηγεί σε αυτή την υπόθεση

Βρε συ, μη μου σπας τα νεύρα... άγιες ημέρες.

Σου ζητώ τα στοιχεία που σε κάνουν να θεωρείς σίγουρο ότι η ζωή που ζεις είναι η πρώτη και η τελευταία...
Θα με σκάσεις για να απαντήσεις;;;
Μετά θα σου πω ό,τι θέλεις.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

13/04/2012, 16:15:57
quote:

gianipseftis

quote:

Βρε συ, μη μου σπας τα νεύρα... άγιες ημέρες.

Σου ζητώ τα στοιχεία που σε κάνουν να θεωρείς σίγουρο ότι η ζωή που ζεις είναι η πρώτη και η τελευταία...
Θα με σκάσεις για να απαντήσεις;;;
Μετά θα σου πω ό,τι θέλεις.

Μα βρε Γιάννη μου, μαζί δεν μιλάμε?
Την απάντηση στην έδωσα, και το παράξενο είναι πως την παραθέτεις.
Για δες την!

Το ερώτημα λοιπόν είναι, ποιος “σκάει” ποιον !!!

Όσο για τις άγιες τις μέρες, εγώ είμαι με τον .... Κούδα,
Είμαι κάργα ΠΑΟΚ..

Δεν είμαι ούτε με τον Βούδα, ούτε με τον Ιησού , και βεβαίως με κανένα ..... ερπετοειδές εξ Ανδρομέδας.

Μια ζωή την έχω, και φροντίζω να την χαρώ όσο υπάρχω.
Διαβόλοι, τριβόλοι και κακοί εξωγήινοι, δεν με απασχολούν.

Είμαι μάλλον ανυποψίαστος αφελής......
Για μένα πέρα βρέχει ......

13/04/2012, 19:51:09
quote:
Δεν μοιάζεις και πολύ χαρούμενος άνθρωπος... Αλλά τουλάχιστον κάνεις χαρούμενους τους γύρω σου (και κυρίως τον υποφαινόμενο)
Να ζείς να σε χαιρόμαστε!

Μια πρόποση για τον Γιάννη!

13/04/2012, 20:09:02
gianipseftis

Καλά, όπως θέλεις...

quote:
και βεβαίως με κανένα ..... ερπετοειδές εξ Ανδρομέδας.

Δεν υπάρχουν ερπετοειδείς στην Ανδρομέδα. Αλλού είναι αυτοί....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

YUGI-OHΜέλος
13/04/2012, 20:55:45
quote:
κάποιος ζήτησε πρόποση
αφιερωμένο[με πνεύμα χιούμορ κι όχι ειρωνείας]...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ

[ΥΓ.τετράλεπτο βίντεο ταιριάζει ταμαμ με τη κουβέντα.
απ'το 03:06 μέχρι το 03:58 ταιριάζει γάντι με το ποιος σκάει ποιον!]

13/04/2012, 20:56:09
Φτουυυ… πάλι μας ανακάλυψαν…

13/04/2012, 21:44:55
Γιαννης

Και για μένα δεν τίθεται θέμα σοφίας.
Η σοφία είναι στόχος, όχι υπαρκτή ιδιότητα.
.................

Αν είναι στόχος Γιάννη, να γίνεις δηλ μια μέρα σοφός, γνώριζε πως φέρνεις τη σοφία στα μέτρα κάποιου που λέει θέλω μια Ferrari. Και ενώ υπάρχουν αρκετές ελπίδες να αποκτήσει μια μέρα μια, με τη σοφία δεν γίνεται, δεν είναι θέμα αγοραπωλησίας. Βέβαια με τη λογικη σου, εκει καταλήγεις πάντα, μα την μπερδευεις με την πολυμαθια. Για κάποιο ονόματι ηρακλειτο, έβαζε σε ερωματικο την πολυμαθια του πυθαγορα, (και σοφία)μιας και έφερναν στον πυθαγορα, προκαταλήψεις.

Εσένα προκαλεί το εντελώς αντίθετο. Μια σκεπτιστικη στάση, που ευκολα γινεται εχθρικη και προς τους συνομιλητες σου, ακόμα και σε κατι που δεν μπορείς κατι να το εξηγήσεις.

Γιαννης
Ο φιλόσοφος όμως υπάρχει, είναι αυτός που αναζητά την σοφία,ο φίλος της σοφίας, και για χάριν της έχει βγει στο δρόμο της αναζήτησης.
......

Άλλο αναζητηση άλλο έρευνα. Όταν αναζητεις κάτι (επιστήμονες) πάντα κάτι θα βρεθεί, η θα επινοήσει το μυαλό του, έστω και αν μια μέρα αποδειχθεί λάθος. 

Γιαννης
Κάθε ένας επιστήμονας / ερευνητής, είναι εν δυνάμει και φιλόσοφος.
Το αντίθετο δεν είναι υποχρεωτικό. 
........
Ο φιλόσοφος είναι ερευνητής σε 360°. Δεν έχει αρχή ούτε τέλος.
Ο επιστήμονας, έχει αντικείμενο, πείραμα, απόδειξη, συμπέρασμα. Αρχίζει απο κάπου και καταλήγει κάπου. (δεν είναι κριτική, απλά στα κάνω λιανα.)

Γιαννης
Εγώ υποστηρίζω – και με δικά μου λογικά επιχειρήματα – πως το “Ένα” δεν είναι το “Παν”
Που να βρω τώρα τον Σωκράτη να κουβεντιάσω τις αντιρρήσεις μου?
......

Καλα αυτο το (δικα σου επιχειρηματα) είναι ολοφανερη ένδειξη απο τι διακατέχεσαι. 

Γιαννης
Εσύ έχεις δική σου τεκμηριωμένη άποψη επ αυτού?
Το ότι το είπε ο Τάδε, όσο και να τραβάς τα μαλλιά σου, δεν αποδεικνύει τίποτα.

quote:
Πραγματι Γιάννη, λειπει το ρημα ειναι, μα είναι σκέψεις επιφανείας, (επιστημονφλυαρων συνηθως) δεν απασχολούν ένα φιλόσοφο.
Περιμένω να ακούσω τις βαθιές δικές σου, τις φιλοσοφημένες απόψεις για το “Ενα”.
(αρκεί να μην είναι της αμπέλου)

Για πες?
...........

Τι θέλεις να μάθεις, αφού δεν καταλαβαίνεις! Αλλού σου γράφω πως θα πάω σε μοναστήρι, και αν δεν βρω Θεό, τουλάχιστον έχει θε-α, και εσυ, αντί να δεις το βίντεο και να καταλάβεις πως μιλώ για θέα, (ομορφια)  η θέση του μοναστηριού δεν αφήνει σλλα περιθώρια, εσυ λες και απορείς μάλιστα, πως ψάχνω για θεές!

Ε σε δουλεύει μετά κανείς, η δεν σε δουλεύει? 

Υ.γ σου έγραψα και για το ΕΝΑ μόλις, (πως το βλέπω και βιώνω) το είδες Γιάννη μας?

Γιαννης
Δεν είδα να διατυπώνεις έως τώρα μία – έστω μία – δική σου λογική πρόταση.
Αλά θα μου πεις γιατί ξαφνιάζομαι, όταν εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις πως ΔΕΝ έχεις αυτό το ιδίωμα.
............

Ξέρεις, η στενό κεφαλιά, δεν δύναται να ξεχωρησει όχι μόνο τις λογικές, μα και τις ανθρωπινες απλές ανάγκες, όπως η θρησκεία, η πίστη, η αγάπη, ευαισθησία κλπ κλπ.

Όταν λοιπόν γράφεις σε ένα χώρο, που μοναδικό σου σκοπό έχεις να υποβιβασεις τον συνομιλητή σου, και το κανείς σχεδόν με όλους, (αργά η γρήγορα) γνώριζε έξυπνακια, πως υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν εσένα και καθε τζοπανοπροβατο, μέσα και έξω.

Γιαννης
Χα! Χα! Αυτό ναι!
Το σωστό να λέγεται
Όσο για τις “ενσαρκώσεις” και τις “μετ ενσαρκώσεις”, εσύ έχεις μάλλον τέτοιες εμπειρίες .
Το παράξενο είναι πως δεν είσαι σε θέση να το αποδείξεις.
Ευτυχώς, ΔΕΝ έχω ψευδαισθήσεις,
................

Γούστο σου και καπέλο σου. 

Σε πειράζει αν οι υπόλοιποι έχουν, τέτοιες εμπειρίες?

Αν σε πειράζει και βγάζεις σπιρακια, μην ασχολείσαι. 

Προσωπικά διαβάζω το παράξενο και το μύθος και θρησκεία, μα δεν κοροϊδεύω, ουτε υποβιβαζω κάποιο που έχει διαφορετική, παραξενη, μονομερη, η και οποια αλλη βλεψη...ένταξη, λίγο χιούμορ είναι δεκτό, μα εσυ σε καθε σου κουβέντα, έχεις έτοιμο το δηλητήριο...

Το πιο εύκολο πράγμα σε ένα φιλόσοφο, είναι να σε κάνει ρόμπα...(εσενα και οποιο θελει) ....

πρόσεχε λοιπον Γιάννη μας.

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 13/04/2012 21:54:46

14/04/2012, 11:35:40
quote:

quote:
Δεν μοιάζεις και πολύ χαρούμενος άνθρωπος... Αλλά τουλάχιστον κάνεις χαρούμενους τους γύρω σου (και κυρίως τον υποφαινόμενο)
Να ζείς να σε χαιρόμαστε!

Μια πρόποση για τον Γιάννη!

Βρε βρεεεε!!!
Καλώς τον χριστιανόινδουιστή Βούδα .
Τον μέγα ψυχαναλυτή και .... τηλε - ανα – γνώστη, της ανθρώπινης ευτυχίας, - πέραν της πνευματικής τοιαύτης- βεβαίως βεβαίως.

Ναι βρε ομορφάαααντρα μου
Μιλάμε για πολύ γέλια

Αλήθεια τι ευχές ανταλλάσσεται εσείς οι “πνευματικοί” μεταξύ σας ?

Στην υγειά σου βρε, και καλά chakras.

Στα πόσα έφτασες?
Κοντεύεις ?
Είσαι κοντά στη... θέωση σου?.

14/04/2012, 11:37:02
quote:

gianipseftis

Καλά, όπως θέλεις...

quote:
και βεβαίως με κανένα ..... ερπετοειδές εξ Ανδρομέδας.

Δεν υπάρχουν ερπετοειδείς στην Ανδρομέδα. Αλλού είναι αυτοί....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Πως το ξέρεις αυτό?
Εδώ άλλα λέγονται από πολλούς....

14/04/2012, 11:38:11
quote:

quote:
κάποιος ζήτησε πρόποση
αφιερωμένο[με πνεύμα χιούμορ κι όχι ειρωνείας]...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ

[ΥΓ.τετράλεπτο βίντεο ταιριάζει ταμαμ με τη κουβέντα.
απ'το 03:06 μέχρι το 03:58 ταιριάζει γάντι με το ποιος σκάει ποιον!]

Αυτός είσαι .....
Το έπιασες το νόημα.

Σσσσ!!!
Τραγούδα χαμηλόφωνα, μην ξυπνήσουν αυτοί που ονειρεύονται.
Να ξυπνάμε οφείλουμε, μόνο αυτούς που κοιμούνται.

14/04/2012, 11:40:31
quote:

Φτουυυ… πάλι μας ανακάλυψαν…

Χα! χα! Χα!
Μα με τέτοια φάτσα και θα πέρναγες απαρατήρητος?

Σε λιγάκι θα σας κλαίνε οι ..... ρέγγες.
Ο ..... γαρ καιρός εγγύς.