- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)
Με το τέλος της υλικής σου ύπαρξης, τελειώνει και ένα κεφάλαιο για τα Φόρουμ του Εσωτέρικα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλο κεφάλαιο και ποιο θα είναι αυτό. Το ESOTERICA έχει τον τρόπο να αναβιώνει από τις στάχτες του.
Λυπάμαι που δεν είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω. Νιώθω οτι μαζί σου φεύγει και ένα μέρος της ιστορίας αυτού του χώρου, καθώς η ιστορία αυτού του χώρου είναι η μνήμη που μοιραζόμαστε. Ελπίζω η μετάβασή σου στην άλλη πλευρά να σε βρήκε σοφό και δυνατό.
Καλό ταξίδι φίλε
Ντόκτορ
quote:
Απεστάλη: 05/07/2015, 20:37:19
20% επικράτεια.
ΟΧΙ 61%ΝΑΙ 39%
Και αισθανόμουν αισιόδοξος όταν έδινα 59-41.
Ο Νικόμαχος, ένα πράγμα δεν ξέρει σίγουρα.Το πότε θα γίνει αστρική ύλη.
Αλλά θα το μάθω κι αυτό, σε 1-2 χρόνια!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Περί επικών σχολίων και χιούμορ που αναφέρθηκαν πιο πάνω![]()
Κάποια στιγμή όλοι θα μάθουμε ΝΙΚΟΜΑΧΕ!
quote:
Νιώθω οτι μαζί σου φεύγει και ένα μέρος της ιστορίας αυτού του χώρου, καθώς η ιστορία αυτού του χώρου είναι η μνήμη που μοιραζόμαστε.
Έτσι είναι, ήταν η πιο 'εμβληματική' μορφή του φόρουμ και με την μεγαλύτερη συμμετοχή. Ασχέτως με το αν συμφωνούσε ή διαφωνούσε κανείς, αν τού άρεσαν ή δεν τού άρεσαν οι απόψεις του, 12.000 μηνύματα σε 6-7 χρόνια κάτι δείχνουν...το φόρουμ ήταν τρόπο τινά το δεύτερο 'σπίτι' του.
quote:
Νομίζω ότι είναι καλό να διατηρούνται κάποια στεγανά ανάμεσα στην ηλεκτρονική παρουσία και την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου. Είχα την τύχη να μιλήσω στο τηλέφωνο μερικούς μήνες πριν με τον Μάριο, χωρίς να ξέρω την αρνητική τροπή που είχε η υγεία του, και διαπίστωσα πως οι συνθήκες κάθε άλλο παρά για πλάκα και χαριεντισμούς προσφέρονταν ή προσφέρονται ακόμα και τώρα. Ό,τι όμως και να έγινε, όπως και να έγινε, είμαι σίγουρος ότι ήταν παλικάρι και μαχητής ως το τέλος. Αν είναι τώρα δυνατόν, να αφήσουμε τη γνωστή κεκτημένη του esoterica και να τηρήσουμε σιγή. Έτσι κι αλλιώς το νήμα αυτό βεβηλώθηκε και συνεχίζει να βεβηλώνεται σε συστηματική βάση από τους τακτικούς παραγωγούς ρύπων. Οπότε, δεν ξέρω αν ωφελεί να προστεθεί και η όποια νεκρολογία εδώ μέσα.
Συμφωνώ με αυτήν την προσέγγιση, η οποία είναι καί εγγύτερη προς την πραγματική κατάσταση, καί πιο ειλικρινής.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Και πιστοί στο πνεύμα του "πιο ξεφτίλα πεθαίνεις" a la esoterica, μετά την χιλιοπαιγμένη κασέτα ενός rock επικήδειου, μπορούμε επίσης εν ευθέτω χρόνω να δημοσιεύσουμε και κάποια ιδιωτική αλληλογραφία. Tι γράφτηκε, από ποιόν και κατά ποιου. Σαν τα αρχεία της CIA, μετά τον αποχαρακτηρισμό.
Ως και εδώ λίγδα;
Eυαισθησία, αξιοπρέπεια μηδέν;
Ως και εδώ βρε φουκαριάρη?
Ρε θεατρίνε και συγγραφέα της συμφοράς, ακόμα και εδώ??
Ντροπή μηδέν???

Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεις τα λόγια του aitherovamon, ψάχνοντας ξεδιάντροπα για πλάτες, ώστε να πετύχεις γρήγορα τη διαγραφή μου. Προγραμμάτισε πότε λήγει ο αποχαρακτηρισμός των emails που σου έστειλα, αυτά που έθαβα όπως δήλωσες τα δυο μέλη, και βγάλε τα στη φόρα. Έλα μην ντρέπεσαι. Εκτός από νάρκισσος, εγωπαθής και φαντασμένος απέδειξες ότι είσαι η πιο καλή Κατίνα του φόρουμ. Να σε βοηθήσω θέλω. Και άσε αυτές τις δήθεν Lakost κλάψες. Γράφοντας κάθε λίγο και λιγάκι ότι είμαι αποτυχημένος θεατρίνος και συγγραφέας, δε νομίζω να καταφέρεις κάτι παραπάνω, εκτός από τη διαφήμιση του προφανούς της έλλειψης αυτοεκτίμησης που διαθέτεις.
H periergia skotwnei kamia fora,
Από εκεί και πέρα, τι ήταν; .. ποίος μπορεί να ξέρει .. μπορεί να ήταν ο Σατανάς που είπε να το παίξει νταλικέρης (from Hell) εκείνο το βράδυ (σύμφωνα με την εκδοχή του ιερέα δηλαδή) για να συνετίσει τον παραστρατημένο νέο που έβριζε τα θεία, οπότε σου λέει ας εμφανιστώ να τον τρομάξω ώστε να τον κάνω πιστό Χριστιανό μετά ! ![]()
Σε πια περιοχή συνέβη το περιστατικό;
Υ.Γ.
1. Γράψε Ελληνικά τα Greeklish είναι κουραστικά στην ανάγνωση - επίσης η ιστορία θα μπορούσε να πάει στο κατάλληλο θέμα που υπάρχει στο forum.
2. Καλή χρονιά σε όλους ![]()
Edited by - XD on 02/01/2009 09:33:02
===========================================================
Το θέμα απενεργοποιείται.
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στο παρεμφερές θέμα του θεματοθέτη (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

In anticipation of my resurrection...